highlander 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Vsak lahko obnori maso ljudi.Če to hoče, če mu je to namen in želja. Izvoli Alef, obnori svet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ... vprasanje pa je, zakaj bi si to nekdo zelel in ce si to ze zeli, zakaj ravno S TEM? ker nekdo ki je tkole podjeten in trzen in se zna prodat oz. sfurat kaj tacga, zakaj potem pocne ravno to?saj je tud nekaj studiral in tko, torej je mel se kaksne nacrte druge? S CIM vsem se obnorijo mase?s talenti recimo.z mocjo.z osebnostjo.... Alma iz Bara je 'obnorela mnozice'. s talenti? z mocjo? z osebnostjo?al preprosto zato ker je imela obcinstvo.to se je pa zgodil, ker se je nekaj vsem na oceh dogajal, kar se sicer ne.Torej - obstaja 'obnoritev' zaradi osebnosti in 'obnoritev' zaradi ustvarjene navidezne osebnosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Nagradno vprasanje. A obstaja na Zemlji posameznik, ki bi obnorel prav vse do zadnjega Zemljana? In kaksen clovek bi to moral biti?Nagrada je pa odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Izvoli Alef, obnori svet. Hvala, ne... Dovolj da sem sam nor. Nagradno vprasanje. A obstaja na Zemlji posameznik, ki bi obnorel prav vse do zadnjega Zemljana? In kaksen clovek bi to moral biti?Nagrada je pa odgovor. Nor. Ali pa Bog. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Recmo, da obstaja tak clovek in da je moski.Ga bom poimenoval Franci. Ce bi Franci obnorel polovico sveta, recmo vse zenske.Potem gotovo ne bi obnorel njihovih moz, ki bi bili na njega na smrt jezni. Tu se ze kaze fenomen obnorevanja. Na svetu ljudje vedno delujejo v polih. Eni so za svetlobo, drugi za temo.Torej lahko franci lahko obnori le eno polovico clovestva. Druga polovica pa mu bo nasprotovala.Da se obnori cel svet, je najbrz potrebna se Lojzka, ki bo obnorela vse moske. In ce si potem Franci in Lojzka podata roki, lahko skupaj obnorita vse.Ta clovek bo moral biti kar Franci in Lojzka v eni osebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Danes grem pa v Bachusa, da v živo vidim tega modela Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 no, potem se vidiva, Antoninus Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 a zdej pa kr vsi greste joj meni pa danes stric pride in me mami tera pospravljat pa še skopat se morm in za delat ...in ...in ....shit uglavnem, sam mal bi se družila po dolgem času Pa drugič ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 no, potem se vidiva, Antoninus hm, če bi še enkrat danes pred 19.00 prišel na net, bi lahko spoznal cashyja. Tako sem pa že doma in upam, da ga on še veselo žura naprej ali kaj podobnega. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kako pa je blo? Zanimivo ali... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kako pa je blo? Zanimivo ali...Meni se je dopadlo. Model je pravil zanimive štorije, še najbolj so mi bile pa všeč indijske plesalke v točki med odmorom. Nekaj časa je govoril, potem pa je bila plesan točka, vsakič s plesom iz druge dežele. Mi je bilo cool ja. Bi ostal še na žuru, ampak sem bil zaspan. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Marsa mi je všeč tvoje mišlenje. Ampak, zakaj on to postavlja na veliki zvon, kaže slike itd. itd. Zato, ker hoče aktivno sodelovati pri preobrazbi sveta v raj... In je mlad, idealističen in zaletav in ga bodo izrabili... je pozitiva in ga je škoda... pred svojim časom... Sem samo preletel nekaj njegovega pisanja in mi je takoj jasno da je utopično... ampak ni nič mišljeno negativni... on v nekaj verjame v kar jaz ne... to je to Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kokr sm casa bil (sem prisel kasneje) in kolikor sem poslusal, bi rekel ta ga je prou fajn blo poslusat! njegovo potovanje je moralo biti fantasticno!!Ce koga zanima imam tudi njegovo knjigo! Se rajsi pa vidim, da jo tisti ki lahko kupite sami, da podprete zadevo! Danes zjutraj gre brez denarja po sloveniji! Glede na vase komentarje bi preprosto povedal samo to: Ve tisti, ki tisto nekaj tudi zivi! vsi drugi pa o tem le govorijo, razmisljajo, sanjajo, se pogovarjajo, razglabljajo, berejo, pripovedujejo... In prvo je bilo danes tudi slisati! In seveda, toliko je razlicnih poti, kot je ljudi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Glede na vase komentarje bi preprosto povedal samo to: Ve tisti, ki tisto nekaj tudi zivi! vsi drugi pa o tem le govorijo, razmisljajo, sanjajo, se pogovarjajo, razglabljajo, berejo, pripovedujejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Krasno predavanje! Se splača udeležit tudi naslednjih zabav, ki še pridejo...in splača se poslušat ljudi, ki uresničujejo svoje sanje... NORO je, navdušena sem in podpiram IDEJE (čeprav nekomu utopične) - seveda BREZ SANJ SMO MRTVI Antoninus in Free, vaju sem ziher srečala pa vaju nisem prepoznala oojjjooojCashy, jooj ki sem te zgrešila?! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 no pa tak žur če mene ni blo tam!Škoda free da nisi rekel da greš, bi šla morda celo s tabo zadnji trenutek. Jst full nisem za sama hodit na take zadeve, sploh bejba ob tej uri sama zuni - mislim halo No upam da mi bo ratal na kakega od naslednjih žurov da se prepričam še sama, če je res tko fajn Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 zanivmio je, da sem bil ob 8:00 pred tvojim blokom; sem imel opravke na tvojem koncu; pa nekak nism pozvonu... ker ce bi hotla, bi mi ze dala telefonsko obenem pa, sem si govoril, da bos itak tam, glede na to, da si celo temo odprla. Po mailu bi blo mal tesko zadnji trenutek se ment ane Telefon pusca na razpolago zadnji trenutek ali celo zamudo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ampak, zakaj on to postavlja na veliki zvon, kaže slike itd. itd. Zato, ker hoče aktivno sodelovati pri preobrazbi sveta v raj... In je mlad, idealističen in zaletav in ga bodo izrabili... je pozitiva in ga je škoda... pred svojim časom... Sem samo preletel nekaj njegovega pisanja in mi je takoj jasno da je utopično... ampak ni nič mišljeno negativni... on v nekaj verjame v kar jaz ne... to je to Fajn, men je tud vsec tvoje razmisljanje, Me veseli, ko pravte da ste bli in poslusal, spremljal in da je blo pozitivno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Hihglander na prvi vtis prevec govoris s srcem. Razum je namrec tisti, ki bo tvoje Srce obranil pred pohlepnimi egoisticnimi čekani razuma brezdusnih materialisticnih zombijev Drgac pa mene tud zanima, ce so mu denar posiljali, iskrenost je pac nekaj zaradi cesar vidim iskrico v drugih ljudeh Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Eden najvecjih strahov danasnjega cloveka je, da nas ne bi kdo nategnil.Pozabte na ta strah in se pustite "nategniti", boste vsaj kaj novega prinesli v svoje zivljenje. Postenega in iskrenega cloveka ne more nihce nategniti, ker v glavi nima tega programa in strahu.In tudi, ce ste ga "nategnili", tega ne bo opazil in zivel neobremenjeno in srecno naprej. so true. fajn razmišljaš (tud vsi nadaljnji posti v tej temi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Hihglander na prvi vtis prevec govoris s srcem. Razum je namrec tisti, ki bo tvoje Srce obranil pred pohlepnimi egoisticnimi čekani razuma brezdusnih materialisticnih zombijev Drgac pa mene tud zanima, ce so mu denar posiljali, iskrenost je pac nekaj zaradi cesar vidim iskrico v drugih ljudeh Res je pri meni Srce mogoce bolj izrazito kot razum. Lahko pa ti zaupam, da ravno s srcem lahko prepoznam cloveka, kaj kuje v svojem umu. Vsakega cloveka cutim na en poseben nacin (ne znam opisat). Zato se mi ne more noben zlagat. Ker cutim vsako njegovo misel, ko se z njim pogovarjam.Ce ni iskren, nima sans. Zavedajte se, da je Srce veliko veliko mocnejse od razuma. V Srcu se zgodijo/zacnejo vsa misticna dozivetja. Ne morete se razsvetliti z razumom. Ne morete vedeti kdo ste z razumom. Tudi ne s Srcem samim. Zgodi pa se lahko s prebojem, ki se zgodi s custveno inteligenco (srcem) in poveze z razumom. Nikoli pa se ne zgodi preboj ali kak drug uvid z razumom. Uporabljanje predvsem razuma je vzrok za stanje v katerem je danasnji clovek. Ce imas Srce in ga uporabljas, se ti ni treba bati Cekanov Zombijev. Ce Srca nimas na dlani, si Zombi sam. Cas je, da se znebimo strahu in naredimo prvi korak. Mislim, da je teh zadnjih tisoc let Razuma dovolj in se prepustimo novemu toku, v katerem je vec Ljubezni. Seveda vse izberemo sami. Lahko se samo nasmejim vsemu egoizmu, ki je posledica strahu in nevednosti. Vse kar lahko clovek izgubi, je denar. In ce nam res tako veliko pomeni, ok.Ce je denar del nas, nas bo vedno strah. Ce nam je denar sredstvo za zivljenje, strahu ni.In ena znacilnost cistega srca je, da ne pozna nobenega strahu. Torej, ko boste zacutili, da vas ni res prav nicesar vec strah, vedite da imate cisto srce.Jaz tak srecnik se nisem, sem pa velikokrat v takem stanju in takrat vse ovire izginejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ja pravijo, da se se Srce zadnje odpira Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 Včeraj sem dobila prvi dnevnik --- Četrtkov večer me je totalno presenetil. Malce slabe vesti imam, ker nisem utegnil spoznati vseh gostov. Slabo vest imam, ker sem Bachusu obljubil dobiček, potem pa so prodali malo pijače. No, saj pokrili so se! Ampak, ljudje niso mogli niti vstat, kaj šele, da bi si šli iskat sadni sok! Prišlo je več kot 500 ljudi in so se v Bachusu tiščali kot sardelice! Večer se je začel z igranjem na gong in improvizacijskim plesom. Malo preden sem šel na oder so me obslepili z žarometi in z mano posneli reportažo za POP TV nato pa sem ljudem začel govoriti svojo zgodbo. Najprej sem se spomnil nato, da me je bilo včasih na smrt strah govoriti pred ljudmi in sploh, da sem povsod s sabo nosil polne vreče strahov in dvomov. Zdaj pa v tem uživam. Povedal sem, da sem se počutil osamljenega in da mi je na neki točki postalo življenje čisto brezvezno. Potem sem šel na pot, iskat srečo in tekom poti sem jo našel tam, kjer bi najmanj pričakoval - znotraj samega sebe. Zgodbo o poti so spremljali vrhunski plesalci - mehiška salsa, orientalski plesi in indijski tempeljski ples. Ko sem zaključil, ja na oder prišla skupina z afriškimi bobni. Precej ljudi se je podalo v afriške ritme in vzdušje je postajalo vse bolj igrivo, da ne rečem DIVJE! Nato nas je učitelj Dhiraj presenetil z zelo zabavno meditacijo. Rekel je, da radi izražamo pozitivna občutja do drugih. Kaj pa negativna? Tako smo 10 minut morali hoditi do ljudi, jih butniti in reči: "Sovražim te!". Nato smo se 10 minut objemali in si zagotavljali kako se imamo radi. Na koncu je sledil ples, s katerim smo naključne partnerje morali zapeljati. ODTRGANO! Na koncu je bila v prostoru takšna ljubeča energija, da so mi šli po telesu prijetni mravljinci. Ljudi sem spomnil naj večkrat vdihnejo. Čisto evforičen sem bil, da sredi Bachus kluba diham svež zrak in so vsi ljudje s katerimi komuniciram in plešem trezni. Na koncu smo ljudi povabili naj se nam pridružijo naslednji četrtek na štajerskem. Pojma nisem imel, kje bomo naslednjo zabavo organizirali. DAN 1 - 25. avg Naslednje jutro sem šel na pot. Govoril sem na festivalu SAMOREGGAESTAN. Najavljen sem bil kot "MATEJ - OKOLI SVETA S 100 EVRI" in eden od udeleženih je mislil, da predstavljam kako dobrodelno turistično agencijo. Na poti na festival, sem vozniku avta razlagal kako je bilo včeraj in prekinil me je: "Ok, naslednji četrtek pa naredimo v klubu Patriot v Slovenskih Konjicah žur v čistem zraku in ob sadnih sokovih."Pozanimal sem se in izvedel, da je to velik klub, mladinski center, kamor gre lahko več kot 700 ljudi. Prišel sem nazaj do njega in ga vprašal, če lahko govorim še z managerjem kluba, da preverim, če imajo res prosto in..."Ne skrbi. Jaz sem direktor." Večer sem preživel na seniku, nekje v Slovenskih Konjicah, skupaj z dvema nizozemskima prijateljema, ki sta se mi pridružila. DAN 2 - 26. avg Zjutraj sem se zbudil in končno začutil: "Hmm, danes mi ni pa treba početi popolnoma nič!". Igral sem se s sončnimi žarki, poslušal glasbo na malem mp3 predvajalniku in ko sem šel mimo prve hiše ob cesti, sem jih vprašal če se lahko pri njih stuširam. Dovolili so mi in me še pošteno nahranili z domačimi hruškami in breskvami. Vprašali so me, če še kaj rabim in rekel sem, da rabim čiste spodnjice."Kut nalašč si prišo! Muj sn ima prevlko rit in j zdej kup gat, ki jih ne rabi! Pridi, ti jih bum dala par!" Do večera sem prispel v Logarsko dolino in zvečer iskal prenočišče. Pričakoval sem, da bom spal na tleh ali na kakem starem kavču pokrit z deko ali zgolj svojim modrim anorakom, a čim sem prispel in potrkal na vrata neke domačije, so me brez besed pospremili do moderno opremljene sobe s kopalnico, ki jo oddajajo turistom, zjutraj me pa dobro nahranili. Jim lahko dam karkoli v zameno, sem razmišljal. Koliko je bila vredna postelja utrujenemu popotniku in hrana lačnemu želodcu? Kako jim lahko poplačam njihovo skrb? Naj jim dam tisto, kar bi zahtevali po tržni ceni? Naj jim plačam stroške? Ali naj jim nekoč pošljem 10 milijonov tolarjev, ko jih bom imel. Ker njihova skrb zame se mi je zdela neprecenljiva! Če jih ne bi bilo, bi zunaj v Logarski dolini zmrznil! Ob zajtrku sem jim povedal košček svoje zgodbe. Vesel sem bil, ker zame niso še slišali, tako da smo lahko odnos vzpostavljali brez predsodkov, ki jih lahko imajo ljudje, ko nekoga že vidijo po televiziji. Pogovarjal sem se z njunima sinovoma in ju vprašal kaj si želita. En bi potoval v Kanado, drugi pa na Škotsko. Napisal sem jima na bel papir letalsko karto, določili smo datum in jima rekel, naj listek ohranita. Na neverjeten način bodo prišla sredstva in ljudje, ki jim bodo pomagali, da se bodo njujne sanje uresničile. Takšen listek sem napisal tudi staršema - rada bi šla na dopust v Barcelono. V njih očeh sem videl iskrice, ki jih prej ni bilo. Naenkrat so otroci imeli sanje, čisto konkretne sanje. Te sanje bodo morda svetile kot lučka v mračnih trenutkih naslednjega leta v šoli. Kako lahko oni meni to povrnejo? Naj mi plačajo stroške papirja, ki sem ga iztrgal iz beležke? Strošek črnila v svinčniku? Lahko bi računal storitev: PRIŽIGANJE LUČK V SRCIH LJUDI - 15 minut - 6700 SIT + DDV DAN 3 - 27. avg Prvič v življenju sem videl slap Rinko - UAU! Kako lepo! Popoldan sem prispel v Celje in dolgo časa se mencal, prestopal in zbiral pogum, da sem vprašal prvega človeka: "Oprostite. Lačen sem, pa nimam denarja. Me lahko morda povabite nekaj pojest z vami?"Veliko lažje je bilo po svetu reči: "I am hungry, but I have no money"... Taval sem po ulicah Celja in se počutil kot klošar iz ulice. Nekateri so verjetno mislili, da sem narkoman in da iščem denar za fiks. Nakar po nekajurnem iskanju ugledam oči, ki so se sunkovito obrnile in obstale na meni. Bila je deklica, ki je bila včeraj na mojem predavanju na Samoreggaestanu. Bilo je prisotnih le nekaj ljudi in začudil sem se, kako da jo srečam tukaj. Skoraj zajokala je od presenečenja: "Ojoj, o tebi razlagam že cel dan prijateljici! Ojoj... ojoj... in ti se pojaviš tukaj.""Res? Kaj te je pa tako navdihnilo," sem ji rekel z utrujenim glasom. "Oh joj, ti živiš moje sanje! Tudi jaz bi si želela biti svobodna!" Njena prijateljica mi je prinesla robidnice in kmalu se je okrog nas zbrala zajetna skupina mladih. Šli smo v dom enega od njih, si pripravili večerjo in med njimi sem se počutil kot, da se poznamo že leta. Razlagali so mi svoje zgodbe, jaz pa njim svojo. DAN 4 - 28. avg Danes sem bil na obisku pri županu, nato sem srečal še direktorico občine. Ura je 7 zvečer in lastnik nekega internet kafeja v Celju mi je dal na razpolago Internet kolikor dolgo hočem. Navdušen sem! Zdaj grem spet na pot. Spet se bom postavil na neko križišče in se vsedel v avto tistega, ki me bo vanj prvi povabil. Spet me bo vprašal "kam grem" in spet bom rekel "ne vem". Voznik se bo verjetno zasmejal in mi povedal kam gre on. Jaz bom pa spet rekel: "aha, saj jaz tudi tja!" Srečen sem! Srečen sem tudi zato, ker sem pred odhodom vse svoje premoženje razdal ljudem, ki so prišli na Svetovno zabavo in drugim prijateljem in nimam več ničesar. Moj um je prazen in edina stvar, ki jo potrebujem je zrak, ki ga vdihujem. Občasno, ko sem lačen, vprašam za hrano (če mi jo prej že ne ponudijo ljudje sami). Potrebujem ljudi s katerimi se družim. Vsak večer rabim prenočišče. To je pa tudi vse. Rad karikiram ekonomski sistem, v katerem živimo. Ljudje postavimo stvarem (in sebi) ceno in potem te stvari in storitve menjavamo. A ta menjava nas pusti prazne. Ustvarjamo centre za dehumanizacijo, ki jim damo ime CITY PARK in podobno ter ljudi spreminjamo v ekonomske subjekte. Govorimo o redkih dobrinah, ki dobijo svojo ceno v denarju, ki si jih ljudje tako zelo želimo in iščemo v njih srečo... Ampak tudi tako je prav. Naj si vsak izbere svojo pot. Če bi pa vsi živeli na cesti tako kot Peacehiker, pa tudi jaz ne bi dobil danes prenočišča in hrane! Rad vas imam, se vidimo v četrtek v Slovenskih Konjicah. x!x In prenovljeno stran ima, na kateri najdejo obiskovalci vse te dnevnike v obliki bloga.Na njej so tut datumi in kraji naslednjih partijev Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ja pravijo, da se se Srce zadnje odpira Kaj pravis ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ja pa se res, drugace bi bilo ze odprto Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.