Skoči na vsebino

Peacehiker

5rca

Recommended Posts

Kar sem imela jaz od Tita, je bilo samo pozdravljanje v šoli: Za domovino, s Titom naprej. xrolleyesx

Pa une pionirske kapice in rutke ... aja in zaprisego seveda.

Đizs. x:o)x V bistvu sem res starina. x:Dx

A indijančka niste dobil x:Dx .Mi smo ga.Pa še eden izmed izbracev sm bil ki je ponosno reku: MI SMO TITOVI, TITO JE NAŠ x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 117
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz tut štekam... vendar sem zaradi vzhičenosti nad tvojo trdno voljo, ob prisegi da boš za kapitalizem dal tudi svoje življenje kar obnemel x^x

sem samo ponavljal besede kot ofčka... poglej okoli sebe pa boš videl kako to zgleda... x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...
Sem dobil že nekajkrat v roke njegovo knjigo Peacehiker okoli Zemlje brez denarja in vsakič sem jo razočaran dal nazaj na polico. Vsaj bi se potrudil, da bi našel kakšnega lektorja! Pravopisne napake, večina besedila je brez šumnikov... kakor da bi samo kopiral in prilepil, kar je pisal na računalniku. Neberljivo skratka. :xx!:
Possible—but highly unlikely.

Sem dobil že nekajkrat v roke njegovo knjigo Peacehiker okoli Zemlje brez denarja in vsakič sem jo razočaran dal nazaj na polico. Vsaj bi se potrudil, da bi našel kakšnega lektorja! Pravopisne napake, večina besedila je brez šumnikov... kakor da bi samo kopiral in prilepil, kar je pisal na računalniku. Neberljivo skratka. :xx!:

To je tudi storil, ker se mu je tako mudilo izdati knjigo. Kmalu na prodajnih policah v knjigarnah: knjiga Lunin forum. Baje bo napeto...

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

To je tudi storil, ker se mu je tako mudilo izdati knjigo. Kmalu na prodajnih policah v knjigarnah: knjiga Lunin forum. Baje bo napeto...

Ideja ni slaba... :palec: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sicer nism še knjige dal v roke, ampak mislim da jo je napisal nalašč tako v smislu videno-napisano, brez enih pravil in bla,bla.

Ta stil mi je všeč, ker na tak način ni neke strogosti,discipline v pisanju in se lažje vidi avtorjevo nrav.Zadeva je svobodna brez meja.Sploh pa, ker gre za dokumentarne zadeve ,kjer sploh more biti do pike natančno napisano kot je.In včasih živa beseda da več kot tista pravopisna, mrtva. x;)x

Ta stil mi je všeč, ker na tak način ni neke strogosti,discipline v pisanju in se lažje vidi avtorjevo nrav.Zadeva je svobodna brez meja.Sploh pa, ker gre za dokumentarne zadeve ,kjer sploh more biti do pike natančno napisano kot je.In včasih živa beseda da več kot tista pravopisna, mrtva. x;)x

Seveda se vidi njegova nrav -- lih zato, ker je naredil tako na 1,2,3 ne da bi se vsaj malo potrudil. Misli, da je s tem nekaj posebnega? Samo pokazal je, kako nima pojma o izdajanju knjig. Če bi res dal kaj nase, bi uredil, da bi bilo v redu in berljivo. To knjigo bi vzel samo, če mi jo kdo da zastonj, potem pa bi šla direktno med star papir.

Zakaj pa je pravopisna beseda kao mrtva? To seveda ni res. Lih tako je živa, še bolj kot nakladanje v pogovornem jeziku, kjer se samo dokaže pol- ali nepismenost v imenu neke kvaziumetniške ustvarjalnosti.

In saj ni potrebno, da je vse natančno zabeleženo -- lahko bi ostalo tako, kot je že napisano, le bolj urejeno, s šumniki in lektorirano.

To, kar je naredil s knjigo, ni svoboda, temveč kaos. Škoda, ker bi mogoče še znala biti zanimiva sicer.

Possible—but highly unlikely.

• 3 months later...
  • 2 months later...

Eh Alan loh bi že nehov z to fovšarijo x;)x .

Če kjerga zanima Matej in njegovo fotobranje lahko danes pride v hotel Mons ob 7h zvečer, kjer ga bo predstavil brezplačno.Današnji namen tega je, da predstavi to tehniko in da mal pove kaj mu dogaja.Trenutno živi v Londonu in obiskuje tečaj kjer se naučiš novodobnega liderstva v sožitju z vsemi okoli sebe.

Če vas zanima pridite.Bo prijetno, kot je zmeraj.

• 2 years later...

To, kar je naredil s knjigo, ni svoboda, temveč kaos. Škoda, ker bi mogoče še znala biti zanimiva sicer.

a knjigo ma tut?

nam brau.

po vtisu v živo... me ne zanima o čem in kuko piše, ker se ne bi znebil občutka, da naklada.

vi pa le dejte... že zato, da boste drgačni od mene x:)xx:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...