san 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Prosim ce mi date nasvete kdo je najboljši dermatolog?Oz kakšne imate izkušnje z njim?A mogoče veste kakšen je dr.Boris Kralj u Lj?? Hvala za odgovore! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Poskusite poklicat na tel 01 513 44 48, mogoče vam lahko pomagajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 na štajerskem koncu je v redu dr. Rems iz Ptuja (ordinacijo ima v bližini term). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ali ima kdo informacijo o življenju pršic...... kolikor se spomnim naj bi pršice živele z nami v simbiozi in se prehranjevale z odpadki naše odmrle kože..... torej sprašujem ali je že kdo zasledil, da pršice živijo tudi v koži Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jz mam pa naslednji teden dermatologa-kontrolo..pa mi je že zdj slabo,ko se spovnem kaka gužva je in ,da sem pred pol leta čakala 3 ure,da sem prišla na vrsto....Pa še naročena sem bla ob določeni uri..Groza.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 na štajerskem koncu je v redu dr. Rems iz Ptuja (ordinacijo ima v bližini term). :palec: Imam zelo dobre izkušnje z njim. Pred leti sem imela na prstih na rokah izpuščajčke, v katerih je bila tekočina in ti so se predirali. :xx!: Vložila sem vso dobro voljo in hodila v bolnico na preiskave. Okrog mene so pametne glave gruntale 2 leti a brez uspeha. Kasneje, ko sem že obupala, mi je osebna zdravnica priporočala dr. Remsa. Obisk je trajal le nekaj minut, zdravljenje pa 14 dni. Od takrat se mi to več ni ponovilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina1 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pršice ne živijo z nami v simbiozi...(simbioza je če imata oba korist od te vezave) Živijo povsod...v moki, prahu, kot ektoparaziti...in seveda tudi v naših posteljah, kjer se kot si rekla prehranjujejo z našo odmrlo kožo...Vsekakor pa pršice živijo tudi na naši koži...in bolezensko v koži..imenovana GARJE. Samica naredi rove v zg.plasteh kože in odlaga jajčeca...kar pa zelo srbi...ta bolezen je nekako značilna za npr brezdomce...je precej povezana z nehigjeno...sem pa prepričana da obstajajo še kake...upam, da sem kaj pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 delphina 1 hvala ... prav mi je , kaj sem pa plonkala sam za ocene, namesto za znanje.... *** ja garje, to je ena sorta sam zgleda da jih res še več Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina1 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Veš kaj...vsak si zapomni to kaj je za njega zanimivo-meni je pač vse kaj je povezano z naravo jaz vem da sem prešpiraca celotno zgodovino pa nemščino ja je tega kar nekaj...sploh v kakih tropih...če bi vidl, kaj vse npr..na tvojem čelu živi hihi bi se ziher vstrašla...hihipa žužki so sploh taki...da se vsak dan kaka nova vrsta odkrije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hariman 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Če imaš probleme s kožo ga boljšega kot konopljino olje. Več si lahko prebereš na Moja domača stran in na sorodnih povezavah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Tut sama sem se pred kratkim odločla, da bi obiskala dermatologa, pa me zanima, če bi mi lahko kdo iz svojih izkušenj priporočil kakšnega dobrega dermatologa. Sem iz okolice Brežic, tako da bi me zanimala predvsem Novo Mesto in Celje. Sicer mi vsi hvalijo že omenjenega dr. Remsa, ampak mi je skor malo predaleč se vozit do Ptuja. Hvala za pomoč! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Violet 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Teyka, jst hodm k dermatologinji Suzani Hudej iz Celja (Levstikova 3), za katero sem zvedela preko drugih, ki so bili zadovoljni z njo. Priporočam. Tel: 03 544 35 89. Je na napotnico. Citiraj Let no one say that I have said nothing new... the arrangement of the subject is new. When we play tennis, we both play with the same ball, but one of us places it better.Blaise Pascal, Pensées (1670) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamaca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Prosim ce mi date nasvete kdo je najboljši dermatolog?Oz kakšne imate izkušnje z njim?A mogoče veste kakšen je dr.Boris Kralj u Lj?? Hvala za odgovore! Po dolgotrajnih selitvah od dermatologa do dermatologa, nam je končno pomagala dr. Dragoš-eva iz Lj, dela sicer na pediatriji, sam je pa na svojem področju prva. Dr. Rems s Ptuja prav tako, samo da do njega - dolga kolona, pa privat večinoma. Citiraj ...i am with stupid... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Teyka, jst hodm k dermatologinji Suzani Hudej iz Celja (Levstikova 3), za katero sem zvedela preko drugih, ki so bili zadovoljni z njo. Priporočam. Tel: 03 544 35 89. Je na napotnico. Kako dolgo si pa čakala približno da te je vzela? Hvala za nasvet! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Violet 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Kako dolgo si pa čakala približno da te je vzela? Hvala za nasvet! Mesec, mesec in pol ... tam nekje.Ni za kaj. Citiraj Let no one say that I have said nothing new... the arrangement of the subject is new. When we play tennis, we both play with the same ball, but one of us places it better.Blaise Pascal, Pensées (1670) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Tut sama sem se pred kratkim odločla, da bi obiskala dermatologa, pa me zanima, če bi mi lahko kdo iz svojih izkušenj priporočil kakšnega dobrega dermatologa. Sem iz okolice Brežic, tako da bi me zanimala predvsem Novo Mesto in Celje. Sicer mi vsi hvalijo že omenjenega dr. Remsa, ampak mi je skor malo predaleč se vozit do Ptuja. Hvala za pomoč! Teyka..jz bi ti priporočala dermatologa v Laškem,ker sem na forumu prebrala kakšne težave imaš z kožo..Zato..ta dermatolog bi bil ravno zate.... Še številka njegove ordinacije;03 734 5266 Na žalost ne vem kako se piše...vem samo to ,da je eden boljših..Prvi obisk pri njemu je treba plačati,ker je privat..Na vrsto pa prideš takoj... In ne rabiš napotnice. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Teyka..jz bi ti priporočala dermatologa v Laškem,ker sem na forumu prebrala kakšne težave imaš z kožo..Zato..ta dermatolog bi bil ravno zate.... Še številka njegove ordinacije;03 734 5266 Na žalost ne vem kako se piše...vem samo to ,da je eden boljših..Prvi obisk pri njemu je treba plačati,ker je privat..Na vrsto pa prideš takoj... In ne rabiš napotnice. Hvala za številko! Sem se doma malo pogovarjala še o zadevi in sem se odločla, da se bom napotila kar k temu gospodu v Laško. Mi ga vsi priporočajo zaradi vitiliga kot tudi zaradi drugih s kožo povezanih zadev, pa še to mi je všeč, da ni nekega čakanja ker je privat. Tako da ga bom poklicala v ponedeljek.Res hvala še enkrat! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Hvala za številko! Sem se doma malo pogovarjala še o zadevi in sem se odločla, da se bom napotila kar k temu gospodu v Laško. Mi ga vsi priporočajo zaradi vitiliga kot tudi zaradi drugih s kožo povezanih zadev, pa še to mi je všeč, da ni nekega čakanja ker je privat. Tako da ga bom poklicala v ponedeljek.Res hvala še enkrat! Super...Si se ,oz.ste se doma kar pravilno odločili... Upam,da boš potem napisala še kako je bilo in ,če je res tako sposoben kot pravi folk... Lp!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Super...Si se ,oz.ste se doma kar pravilno odločili... Upam,da boš potem napisala še kako je bilo in ,če je res tako sposoben kot pravi folk... Lp!! Bom poročala. nč se bat! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fish_man 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 A je treba kaj placat ce gres k Dr. Remsu?? Ce je treba me zanima kolk je za plačat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 dr. Popovič v Dravljah.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Prosim ce mi date nasvete kdo je najboljši dermatolog?Oz kakšne imate izkušnje z njim?A mogoče veste kakšen je dr.Boris Kralj u Lj?? Hvala za odgovore! Dr.Boris Kralj... vse pohvale Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 A je treba kaj placat ce gres k Dr. Remsu?? Ce je treba me zanima kolk je za plačat? Ja če nočeš 100 let čakat, je treba plačat. Verjetno pa se cena spreminja glede na vrsto "posega". Pokliči, pa vprašaj. Tel: 02 788 52 60 788 52 61 Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fish_man 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Pozdravljeni Zanima me če ti dermatolog lahko odstrani vse mozolje?Je mogoče že kdo probal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Pozdravljeni Zanima me če ti dermatolog lahko odstrani vse mozolje?Je mogoče že kdo probal? sem slišala od družinske znanke, katere sin je zaradi istega problema hodil k že omenjenemu dermatologu dr. vujasinoviču v laško, da mu je mozolje odpravil. on je mel mozoljev skos in so se mu pol že delale krastice, tak da... je za probatjest zdej hodim k njemu, in mi je eno zadevo v celoti pozdravil, ko sem mela pordelo in srbečo kožo, glede vitiliga pa še ne morem nič rečt, ker še ni minilo dovolj časa da bi lahk karkoli rekla. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.