Skoči na vsebino

Pluton ni planet?

devica

Recommended Posts

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, saj, nc novega v bistvu...

Planet kot tak da se okol sonca vrti po kroznici, pluton pa se po enih svojih forah obnasa, pa se premajhen je, ja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

http://vesolje.net/navtika/novice/2006/08/24082006.htm

:inocent:

Ej...kr neki. Ka se niso pred časom menil, da bi mel 12 (!) planetov...zdej pa kr naenkrat tole...No, itak gre sam za oznako...ki pa nič kaj velik ne spremeni...razen v šolah se bojo zdej mal drgač učili.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kaj pa konkretno lahko to pomeni za astrologijo? Bo še naprej obravnavan kot planet, ali kako... Njegov vpliv gotovo ni zanemarljiv, daleč od tega, a ne? :inocent:
Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Vpliv se ne spremeni. Gre sam za oznako tule na Zemlji, ki pa kej velik na planete, pritlikave planete in asteroide ne vpliva...Po moje bo ostalo isto...Glede na to, da se upošteva Juno, pa Lilith, pa Ceres, pa ne vem kere strukture še vse...Pol je čist vseen al rečemo Plutonu planet, pritlikavi planet, asteroid al pa....tepih;)

Dear Human,

Ojla!

Na astro.com je dobra obrazložitev astronomskih odločitev.......so pa novice pomembnejše kot je to da pluton ni dovolj velik. V bistvu so ga uvrstili v plutone in kolikor razumem jih je trenutno tri. Eden od njih je tako blizu plutona in bi naj bila ta dva dvojčka, ki dajata efekt ki smo ga do sedaj pripisovali plutonu.

So pa še Ceres razglasili za planet in bi tako naj bilo zdaj 12 planetov v sončnem sistemu.....to bodo še diskusije....bo zanimivo videti odziv astrologov.

Sicer pa, saj astrologija deluje tudi samo z tradicionalnimi planeti in takrat je vladar škorpiona mars če se ne motim.

Lep pozdrav vsem

Myrjam x;)x x:)x

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

ja, pac, astronomi itak vcas mal cudn menijo, oni so pac astronomi, se ukvarjajo s planeti kot takimi - in ne njihovimi vplivi na cloveka, kot se pac astrologi.

jasno da deluje. in da bo pac se dalje deloval (itak deluje kot tak, 'planet', generacijsko, bolj je pomembno, kaksne aspekte dela pa v keri hisi se pojavi), ampak se ne rabimo vznemirjat, astrolosko ne bomo na nikakrsni 'izgubi', saj Kiron, denimo, tud ni obravnavan kot planet, pa so si okol njegovega vpliva astrologi dost edini (ne glede ce ga upostevajo ali ne) - da namrec tud deluje, jasno.

Mene ni presenetila ugotovitev, pac pa spreminjanje sistemov.... in zdaj bodo se naknadno sharili pa jih en kup bojda priznali, reda radi, kao, pa bo mal zmede najbrz.... stoletja pa se bo pac rablo, da se bodo postekali tudi ti novi vplivi', "tanovih planetov".

Tko da, za moj okus je to (ce bo do tega res prislo), da jih bodo not nametal v sistem zdaj ful, v bistvu mal zijalasto.

Bomo vidl...

Btw, vse to Klaudio ze nekaj casa nekak 'napoveduje', pa ni dobil glih kaj velik odziva, razen razdrazenega, kar pa cist stekam, ker je tecno nekoga razumet, ce se izraza tako neartikulirano.

Zal, kajti je on med zelo zelo redkimi, ki bi lohk kaj mignil v tej smeri, ki steka oboje - tako astrolosko kot tudi astronomsko plat.

Bomo torej rabl se ohoho cajta, da se bo vse to vpelo v sisteme, ki so nam blizu in ki ze tisocletja delujejo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vpliv se ne spremeni. Gre sam za oznako tule na Zemlji, ki pa kej velik na planete, pritlikave planete in asteroide ne vpliva...Po moje bo ostalo isto...Glede na to, da se upošteva Juno, pa Lilith, pa Ceres, pa ne vem kere strukture še vse...Pol je čist vseen al rečemo Plutonu planet, pritlikavi planet, asteroid al pa....tepih;)

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ha-ha,

jst pa tko pripravljam teren za tranzit plutona čez Mc, natalno je v sedmi hiši, večkrat pomislim, kaj bo le iz tega vsega ratalo....zdej ga

bodo pa ukinl!!Ja, tradicionalno potem vlada škorpiji mars, to se pravi, da bo bitka še na več nivojih, če mam mars v šesti, po asc sem pa oven...

Ni kaj, kmetije bodo zaživele..

neumnost, ce mene vprasas: tle smo ze bli. ce bi mars cist pasal, pol ne bi plutona mu pripisal.

Mars preprosto Ni dovolj dober vladar za skorpijona. Ni dost, ne objema vsega, tako kot je recimo pluton zaobsegal.

tako da kar se mene tice, se nou kaj dost spremenil, razen da me bodo kaki znalci opomnil, da ni planet, ko bom plutona sco pripisovala. x;)x

Picasso

Ha-ha,

jst pa tko pripravljam teren za tranzit plutona čez Mc, natalno je v sedmi hiši, večkrat pomislim, kaj bo le iz tega vsega ratalo....zdej ga

bodo pa ukinl!!Ja, tradicionalno potem vlada škorpiji mars, to se pravi, da bo bitka še na več nivojih, če mam mars v šesti, po asc sem pa oven...

Ni kaj, kmetije bodo zaživele..

Neumestno ampak:natalno je moj P v 7, sedaj se pripravlja ( no l.08 ) da gre čez MC, mars je v 6h, asc v ovnu....

drgač pa meni pluton unič vse česar se dotakne in pol na novo zgradi, še ni šel mimo ne da bi se to zgodilo... pa sem vodnarka!

men tud ne, pa sem riba! xDDx

ga mam pa natalno na mc-ju in tega sploh ne jemljem za slabo.

v bisstvu je tam zelo zahteven in neizprosen, ampak prinasa pa dobro, v koncni fazi.

Picasso

men tud cez asc hodil 10 let! :lol:

xyesx (*VSE* je blo vmes... xyesx : LK, LN, tamal, slike... pa se kaj xDDx)

Picasso

ne, to je blo nekak slucajno, ker je sel direkt, pol pa mal retro, pa spet direkt pa spet retro, tko da se je zabezecal glih na onih stopinjah nekak, ko mam asc.

saj je pred par mesci komaj v drugo hiso sele prisel! pa je skor 15 let od tedaj !

ampak se pa tolk pocas premika, ja, da ne gre kar tkole ck mim, vec let skor ziher...

pri teb je podobno, ker je vladar sonca (pr men je pa ascendenta), kar pomen da je pomembno zlo in njegov vpliv v teh primerih skoraj ni mogoce da ne bi bil mocen.

Picasso

ja no priblizno podobno...

men je v 28ih iz 10. v 1.

(in v 42ih iz 10. v 2.)

ampak skoraj ni mozno da ne bi prihajal do kaksnih sprememb, rasti in tega. :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...