teja 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Napišimo, opišimo kakšne prav posebne izletniške točke, planine, dolina, cerkve, karkoli, kamor bi šli vsaj še enkrat. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Oh, jaz bi šla vsaj še enkrat v Oropeso (Španija), kjer je doooolga peščena plaža in krasne palme in čudovito morje in prijetni spomini... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Nujno še 1x v lajfu v Sv. Štefan (Črna gora). Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 šel bi rad še enkrat v belgijo, morda še višje seveda, všeč mi je Fiesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Morda nekaj sproščujočih lokacij na slovenski obali. Za sončenje in kopanje priporočam Mesečev zaliv v Strunjanu. Lahko ste tudi nudisti, po želji. Za otroke priporočam palžo v Strunjanu zdravilišča Krka ali pri svetilniku v Izoli, ta je tudi zastonj. Za sprehode pa toplo priporočam sečoveljske soline, vendar ne poleti, ko je vroče, bolj spomaldi ali jeseni ali na lep sončen zimski dan. Zelo sproščujoče. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 Meni je pa všeč sprehod po Piranu. Pa v Barceloni mi je bilo ful všeč. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 quote:Napišimo, opišimo kakšne prav posebne izletniške točke, planine, dolina, cerkve, karkoli, kamor bi šli vsaj še enkrat.zadnjic biv na aaaaaaa... pozabu :/ vglavnem tam kjer majo krave pa tiste koce zlesa. pa gozd je okoli, pa potke so, pa sem sev rajnaokoli, ker je biv bik tam : hodiv sem pa veliko, tako, da some se cakali... pa se 1000 rozo sem probav gor v koci, pa zicncaje sla mimo- so se vozili, kljub temu, da ni snega,pa so kar neki mahal, pa se mobitel je dost bols loviv, kot sicer sicer pa ze sprehod v okolici, mimo ljubljanice do mostu in nazaj,ce se vstavim se na pijaci ob edinem (bivsem) ljubljanskem slapu,kjer je zrak gostejsi negativnih ionov pa tudi vredi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 všeč mi je bilo na Mirni gori, ker nismo šli po cesti ampak čez gozd. Če je jasno, je iz stolpa zelo lep razgled. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 šeč mi je Sveta Gora˝˝, španija, portugalska... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Meni je tudi všeč Piran in me tudi nanj veže veliko prijetnih spominov.Všeč mi je tudi dolina ob reki Dragonji. Všeč mi je Kostanjevica. Všeč mi je tudi okolica Podčetrtka, Olimje... Atomske toplice (ki so mi najbolj všeč, ker ne maram toplic, dotične pa so mi zelo všeč in se mi zdi tam okoli čisto magično vzdušje). Všeč mi je veliko placev v iškem vintgarju na barju, ko je veliko intimnih obalic in tolmunov z možnostjo kopanja, je pa voda mrzla (a meni je to všeč). Všeč so mi tudi soline ipd. Aja. Všeč mi je tudi Bohinj, pa tudi stara luštna in lepa mesta, kot je npr. Škofja loka... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Definitvno: Madrid v oktobru.Fajn folk,odlična hrana,ta pravo vzdušje,...aha Marsa; Olimje in čokolada,mljask.icon_smile_approve.gif Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Meni pa je od mest za žuriranje bil všeč Berlin (vendar sem ga doživela še z zidom), še bolj kot Amsterdam, ali tudi Pariz, ki mi je bil všeč, vendar ne bi tam nikoli živela (v Berlinu pa tedaj bi, v bistvu je samo malo manjkalo), blazno mi je všeč južna Italija in južna Francija in Azurna obala, še posebej Monte Carlo - tja bi tudi šla še kdaj. Od dalmatinskih otokov, pravzaprav pa skoraj tudi mest, pa mi je bila najbolj všeč Korčula - magic place! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Otočec, Rogla, Ribniška koča nad Ribnico......kamorkoli, ker je SLO zelo zelo lepa. LP ! Vanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2002 Vanja, Otočec? Jaz sem večkrat tam ob nedeljah popoldan. Ja je lep. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2002 Prijavi Deli 22. oktober 2002 Priporocam izlet in obisk Tunjic - Zdravilnega gaja.Res je lepo! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lisička 23. oktober 2002 Prijavi Deli 23. oktober 2002 Primorska, Dolenjska, Gorenjska, Štajerska, Koroška...to so kraji ki jih mora človek obiskat, da lahko potem daje izjave kje je lepše kot pa v toti naši Sloveniji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. oktober 2002 Prijavi Deli 23. oktober 2002 Grmeč v BiH, Durmitor v Črni Gori, Kostelska Dolina v Sloveniji, Iški Vintgar pri Ljubljani, Bovec in gorovja, Polhograjsko Hribovje, Pohorje, meja z Avstrijo od Ljubelja preko Stola do Golice - oz. Kara****e, Babno polje, Trnovski Gozd, Nanos auaa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blackeye.gif, ne na nos, krušljivi Julijci, Logarska Dolina, Matkov kot., pot od Zg. Jezerskega šverc čez Avstrijo do Matkovga kota, Kamniško Sedlo, Tamar, Slov. Gorice, kolesarjenje po Prekmurju, hrvaški otoki, Toskana v Italiji - http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shock.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif, Barcelona-Espana-http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif, Portugalska - http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif, grški otoki in celinska Grčija z Atenami vred, tudi Moskva, Beograd in Sarajevo ni slaba ideja.Da rad bi šel v Berlin. Bil sem že dostikrat v Nemčiji vendar nisem šel še nikoli v Berlin. Ja ja naturlich Berlin. Blagor se tebi Marsa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. oktober 2002 Prijavi Deli 23. oktober 2002 Kva [?]. Zakva mi je pa Karavanke cenzuriralo[?] Ahh namesto V sem dal W, najbrž **** kaj pomeni. KL Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2002 Prijavi Deli 23. oktober 2002 ))))Ja - ena cenzura je ze default...Glej to, npr.: o****anje... ))))Namrec: od-rek-anje.... hehe, a mi ga je uspelo na fintico... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Ob dobrih gostilnah, mi je padla na misel ideja za to vprašanje, kajti v nedeljo se vedno pogosteje sprašujemo:" Kam gremo pa danes?"Vse ideje (finančno lahke) mi bodo prišle prav. Smo z Gorenjske in smo več al manj obletali že vsak kotiček (sprejemljiv za triletnico, petletnika in trinajstletnico), sedaj bi pa še malo pokukali v širšo okolico? Vi, ki ste iz cele Slovenije, kam?, da bo zanimivo. Sama pa priporočam: Bohinj - tam je neka nadnaravna energija (jo je kdo že občutil?)Potem Vrata, Kot, Krma, Radovna, Pokljuka, Vršič in Trenta, .... Grad Kamen v Begunjah (ni vstopnine in je čudovito)Škofjeloški grad (500 sit za odrasle - in imaš res kaj za videti)Tehnični muzej BistraArburetum Volčji Potokseveda ZOO v Ljubljani Bolnica Franja (ne moreš verjeti, kako je bil ta izlet zanimiv za otroke) Pol stvari se sploh ne spomnim. Sedaj malo vi, potem mi bo pa že kaj padlo na misel. Čao! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Slavnik, Vremščica, Strunjan (sprehod ob obali), Petrinjski Kras, pa čez mejo sprehod od Sestjana do Devinskega gradu (speljana je krasna stezica, primerna za vse starosti, dolga približno 2 km, na robu kraških pečin, fantastičen razgled po morju - moj mož bi še dodal: itak je vse slovensko!). Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Volčji potok, Arboretum...škoda da je preveč gneče... Kekčeva dežela, Gorenjka, a ne? Težko vprašanje... sedaj premišljujem v naših krajih kam...kjer bi nekaj bilo...pa ne vem. Toliko odidem(o) v samoto, da sem pozabila, da obstajajo taki kraji, kjer se v nedeljo ljudje zbirajo v množicah.Šment, bom o tem premišljevala ponoči...težka naloga! :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Super tema, Naky, res pa je, da imamo to nekje...Bom probala poiskat (ali pa ce kdo se spomni naslov, pa naj on poisce), pa da zdruzimo...Ker je fajn res imeti tole na kupu...Sama sem tako neiznajdljiva na tem podrocju... Ker nimamo vikendov in tega, pa se mi ne da na te plejse, ki so 'in', hodit..Da bi sel pa kam, kjer bi te kaksen kmet ali pac kdorkoli odganjal... pa mi ne disi, pa ne maram upadat kar nekam...tako da se potem nikoli nikamor ne spravimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Jst sem eno temo enkrat, enkrat odprla, o podobnem, se mi zdi a že davno teha.... Tako, da kar tukaj nadaljujte. Marsa ti samo najdi povezavo in je. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Nasla Se dobro, da je Iskalnik...Sem probala kar 'Izlet', pa sem bila prec uspesna.IZLET Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.