Skoči na vsebino

Izlet

teja

Recommended Posts

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nujno še 1x v lajfu v Sv. Štefan (Črna gora).

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Morda nekaj sproščujočih lokacij na slovenski obali.

Za sončenje in kopanje priporočam Mesečev zaliv v Strunjanu. Lahko ste tudi nudisti, po želji.

Za otroke priporočam palžo v Strunjanu zdravilišča Krka ali pri svetilniku v Izoli, ta je tudi zastonj.

Za sprehode pa toplo priporočam sečoveljske soline, vendar ne poleti, ko je vroče, bolj spomaldi ali jeseni ali na lep sončen zimski dan. Zelo sproščujoče.

andrej

quote:

Napišimo, opišimo kakšne prav posebne izletniške točke, planine, dolina, cerkve, karkoli, kamor bi šli vsaj še enkrat.

zadnjic biv na aaaaaaa... pozabu :/ vglavnem tam kjer majo krave :)

pa tiste koce zlesa. pa gozd je okoli, pa potke so, pa sem sev raj

naokoli, ker je biv bik tam : hodiv sem pa veliko, tako, da so

me se cakali... pa se 1000 rozo sem probav gor v koci, pa zicnca

je sla mimo- so se vozili, kljub temu, da ni snega,

pa so kar neki mahal, pa se mobitel je dost bols loviv, kot sicer :)

sicer pa ze sprehod v okolici, mimo ljubljanice do mostu in nazaj,

ce se vstavim se na pijaci ob edinem (bivsem) ljubljanskem slapu,

kjer je zrak gostejsi negativnih ionov pa tudi vredi :)

Meni je tudi všeč Piran in me tudi nanj veže veliko prijetnih spominov.

Všeč mi je tudi dolina ob reki Dragonji.

Všeč mi je Kostanjevica. ;)

Všeč mi je tudi okolica Podčetrtka, Olimje... Atomske toplice (ki so mi najbolj všeč, ker ne maram toplic, dotične pa so mi zelo všeč in se mi zdi tam okoli čisto magično vzdušje).

Všeč mi je veliko placev v iškem vintgarju na barju, ko je veliko intimnih obalic in tolmunov z možnostjo kopanja, je pa voda mrzla (a meni je to všeč).

Všeč so mi tudi soline ipd.

Aja. Všeč mi je tudi Bohinj, pa tudi stara luštna in lepa mesta, kot je npr. Škofja loka...

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni pa je od mest za žuriranje bil všeč Berlin (vendar sem ga doživela še z zidom), še bolj kot Amsterdam, ali tudi Pariz, ki mi je bil všeč, vendar ne bi tam nikoli živela (v Berlinu pa tedaj bi, v bistvu je samo malo manjkalo), blazno mi je všeč južna Italija in južna Francija in Azurna obala, še posebej Monte Carlo - tja bi tudi šla še kdaj.

Od dalmatinskih otokov, pravzaprav pa skoraj tudi mest, pa mi je bila najbolj všeč Korčula - magic place!

Marsa

Picasso

• 2 months later...

Priporocam izlet in obisk Tunjic - Zdravilnega gaja.

Res je lepo!

Marsa

"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso

Picasso

Grmeč v BiH, Durmitor v Črni Gori, Kostelska Dolina v Sloveniji, Iški Vintgar pri Ljubljani, Bovec in gorovja, Polhograjsko Hribovje, Pohorje, meja z Avstrijo od Ljubelja preko Stola do Golice - oz. Kara****e, Babno polje, Trnovski Gozd, Nanos auaa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blackeye.gif, ne na nos, krušljivi Julijci, Logarska Dolina, Matkov kot., pot od Zg. Jezerskega šverc čez Avstrijo do Matkovga kota, Kamniško Sedlo, Tamar, Slov. Gorice, kolesarjenje po Prekmurju, hrvaški otoki, Toskana v Italiji - http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shock.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif, Barcelona-Espana-http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif, Portugalska - http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif, grški otoki in celinska Grčija z Atenami vred, tudi Moskva, Beograd in Sarajevo ni slaba ideja.

Da rad bi šel v Berlin. Bil sem že dostikrat v Nemčiji vendar nisem šel še nikoli v Berlin. Ja ja naturlich Berlin. Blagor se tebi Marsa.

Ja sam ka mali pao s lipe

:)))))

Ja - ena cenzura je ze default...

Glej to, npr.: o****anje... :)))))

Namrec: od-rek-anje.... hehe, a mi ga je uspelo na fintico... ;)

Marsa

"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso

Picasso

• 6 months later...

Ob dobrih gostilnah, mi je padla na misel ideja za to vprašanje, kajti v nedeljo se vedno pogosteje sprašujemo:" Kam gremo pa danes?"

Vse ideje (finančno lahke) mi bodo prišle prav. Smo z Gorenjske in smo več al manj obletali že vsak kotiček (sprejemljiv za triletnico, petletnika in trinajstletnico), sedaj bi pa še malo pokukali v širšo okolico?

Vi, ki ste iz cele Slovenije, kam?, da bo zanimivo.

Sama pa priporočam: Bohinj - tam je neka nadnaravna energija (jo je kdo že občutil?)

Potem Vrata, Kot, Krma, Radovna, Pokljuka, Vršič in Trenta, ....

Grad Kamen v Begunjah (ni vstopnine in je čudovito)

Škofjeloški grad (500 sit za odrasle - in imaš res kaj za videti)

Tehnični muzej Bistra

Arburetum Volčji Potok

seveda ZOO v Ljubljani

Bolnica Franja (ne moreš verjeti, kako je bil ta izlet zanimiv za otroke)

Pol stvari se sploh ne spomnim. Sedaj malo vi, potem mi bo pa že kaj padlo na misel.

Čao!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

xrolleyesx Slavnik, Vremščica, Strunjan (sprehod ob obali), Petrinjski Kras, pa čez mejo sprehod od Sestjana do Devinskega gradu (speljana je krasna stezica, primerna za vse starosti, dolga približno 2 km, na robu kraških pečin, fantastičen razgled po morju - moj mož bi še dodal: itak je vse slovensko!). xokkx
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Guest sanjalica

Volčji potok, Arboretum...škoda da je preveč gneče...

Kekčeva dežela, Gorenjka, a ne? x;)x

Težko vprašanje... sedaj premišljujem v naših krajih kam...kjer bi nekaj bilo...pa ne vem.

Toliko odidem(o) v samoto, da sem pozabila, da obstajajo taki kraji, kjer se v nedeljo ljudje zbirajo v množicah.

Šment, bom o tem premišljevala ponoči...težka naloga! :-)

Super tema, Naky, res pa je, da imamo to nekje...

Bom probala poiskat (ali pa ce kdo se spomni naslov, pa naj on poisce), pa da zdruzimo...

Ker je fajn res imeti tole na kupu...

Sama sem tako neiznajdljiva na tem podrocju... x:Ix

Ker nimamo vikendov in tega, pa se mi ne da na te plejse, ki so 'in', hodit..

Da bi sel pa kam, kjer bi te kaksen kmet ali pac kdorkoli odganjal... pa mi ne disi, pa ne maram upadat kar nekam...

tako da se potem nikoli nikamor ne spravimo... :8):

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...