Skoči na vsebino

Izlet

teja

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Volk všeč mi je tisto o Trnovskem gozdu kako dolgo pa traja ta hoja, približno...

Prijetno je na Goznik-u, Mrzlici, Kal, -je kar dober krog za nekaj ur, če pa greste kar naravnost gor pa po isti poti dol, je 1,5 ure. (to je okolica Celja ampak na drugi strani Mrzlice je Kamnik)

Jaz sem si nabavila zemljevid, gorsko kolesarski vodnik tudi ni slabo pogledat !

Iz Laškega na Šmohor tudi 1,5 ure.

LP! x:px

Deli na socialnih omrežjih

tenkju tenkju tenkju za vse,

za ideje in pa linke.....

vas pozdravljam

V nedeljo smo bli spet pri Ingotu (Martuljški slapovi) - ČČUDOVITO

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Pridite malo na Obalo...ob reki Dragonji je super za kakšne družinske piknike, spotoma pa skočite še v Krkavče, kjer stoji zeelo star kamen in baje, da je na tej poziciji, kjer stoji veliko pozitivne energije.

Pridite malo na Obalo...ob reki Dragonji je super za kakšne družinske piknike..

:palec:

Res je - hudi placi!

Zelo zelo vsec! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz sem zanc uno spanko, ki je bila na obisku, v skocjanske jame peljala... ful lepse, kot postojnska...

drugac pa.. Rakitna je super za kak nedeljski izlet; pozimi se drsajo gor, poleti se pa lahko soncis ob jezeru, pa na sprehod gres okrog...

Pekel pri Borovnici... slapovi.. pa zabavno je mal plezat x:)x

kaksen kolesarski izlet po Barju... mislim, da obstaja ene par kolesarskih poti, so skavti nekaj urejali... malo po internetu pobrskaj...

Tolk z nasih koncev... bom se se kaj spomnila..

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...

Ej.. Snežna jama.. proti Logarski dolini se pelješ, full dober.. je pa treba imet fajno obutev, pa se po taki kovinski lojtri noter gre... ampak super! Res čudovita jama. Kar se hribov tiče.. men je lepa Velika planina (odcep pri Kamniku).., pa Slap Rinka v Logarski.. to je tak na easy.. pa kak izlet na Raduho, Olševo al pa Menina planina.. ma dost lepih hribčkov je.. Kum, Mrzlica, tko ko je Vanja rekla (Vanja a si že šla gor s Preboldske strani, uau je taka avtocesta tam čez do Trbovelj, prav AVTOCESTA x:)x , ne sej ne, ampak regionalna pa, taka s črto na sredini, ne neka gorska.. prej sva vedno z Griž šla gor, zdej ko sva preseljena pa kr tam), Kopitnik je na trboveljski strani..

Joj pa na Boču je tud fajn, je dober razgledni stolp tam (Rogaška sl.). Zanimiv je tud Golte.. (Mozirje). Šmohor mi pa dol visi, ko smo vedno tja gor športne dneve imel v OŠ. :xx!:

Polno teh vintgarjev je.. čeprav je blejski najlepši, je pa en tud pri Slovenski Bistrici - bistriški vintgar.. pa slapov.. Soča je lepa za pogledat, Sava, Savinja itak.. pa gradov je po Sloveniji dosti.. da si tak mal začrtaš pa jih je kr dosti npr. po Dolenjski, Štajerski (Otočec, Brestanica, Sevnica, Krško, Laško, Celje.. mislim fulll jih je povsod polno). Na Hrastovec ne priporočam (proti MS), sploh nič tam ne piše da je to psih. bolnišnica.. tja je odcep za grad Hrastovec in pa neko vinsko cesto, pol sva pa enkrat tja zavila, čeprav se je meni skoz zdelo da je to to... ampak pisalo ni pa nikjer nič.. in po prideva tam do vhoda.. sej ni blo lepo.. jst sem se kr zaklenila v avto ko sva obračala tam.. me je strah blo..

no tolk zaenkrat..

Mushi

Aja pa Mozirski gaj so tud rožice, al pa pejte kam ribe lovit.. Jst sem jih zdej prvič.. na Ljubnem ob Savinji.. je tak plac.. pol pa si tisto karto kupiš.. palce smo imeli, mogoč se da tudi sposodit.. pa sej imajo drugje tud to.. joj jst sem bla full navdušena.. full je dogodek ko prvo ribo uloviš...

Sam s trnka jo je težje dobit..

mushi

Mushi

Bliža se čas poletja in prijetno se je hladiti pod znožjem planin.. Predlagam

Kamniško Bistrico, pred tem je Kraljev hrib, Sv.Primož nad Stahovico...

z gondolo se lahko odpeljete na Veliko planino. Tudi Jezersko je lep izlet..

Dovolj sprehoda za razigrane otroke...

Kadar pa ste v Bohinju se lahko vračate po drugi čudoviti poti, ki vodi proti Zalemu logu (tam je dobra gostilna s postrvmi PRI SLAVCU)- kuharica že 35 let kuha sama, mmmm, nadaljujete proti Železnikom....

Tudi Bovec ni slaba ideja, če vam zadiši po raftingu....

......Jaz sem tu za vas....

x:)x hoj vsem skupaj

Ko prebiram vaše prispevke o tej tematiki, se mi kar milo stori, saj sem po duši potepin in sem večino teh čudovitih krajev in področij, ki ste jih predlagali že sam obiskal.

Zanimivo je, da ja naša mala Slovenija posejana s tako lepimi kotički, ki kar vabijo, da jih pobližje spoznamo in obiščemo.

Predlagal pa bi vsem bodočim obiskovalcem, da kadar nameravajo obiskati določeno področje, ki je za njih manj poznano, da o tem obvestijo forum, tako, da bo lahko tisti, ki je iz tega področja ali pa to področje dobro pozna, lahko tudi svetoval o vseh lepotah na tistem področju.

Da pa še naredim malo propagande za toti konec: Pohorje in okolica je čudovita in vam nudi obilo užitkov od sprehodov, planinarjenja, gorskega in cestnega kolesarjenja, gobarjenja, nabiranja zdravilnih rastlin in gozdnih sadežev, ribarjenja, kopanja v termalnih in tudi naravnih bazenih, obiskov čudovitih slapov (mali in veliki Šumik), konjeništva, jadralnega padalstva, prerejanja piknikov, veslanja po Dravi............ skratka obiščite te kraje in se sami prepričajte koliko pozitivne energije je tukaj.

Pa lep pozdrav vsem skupaj

:palec:

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

Člani družine, obiščite se tudi med seboj. Mislim na: vlikokrat se teži k temu, da lezmo okol po svetu. Med seboj pa se ne pogovarjamo. Starši ne poslušajo svojih otrok itd
www.rael.org

za Kolpo, v teh vročih dneh, vsakem paše mal osvežitve, čeprav bo kmalu ratala mlakuža x;)x

pa velika planina, pa travnik, pa,...

no, nej da še kdo kakšno idejo x;)x

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Že dolgo nisem tole brala, Mushi praviš Hrastovec, jaz imam isto izkušnjo, označen je samo grad in midve s staro mamo veselo na izlet pol pa ubogi ljudje tam, kako sem debelo gledala.

Na Mrzlico sem šla iz Zabukovice tam v tistem križišču lahko greš levo na Gozdnik in desno na Mrzlico.

Sem bila pa s kolegico čez vikend na Uršlji gori oz. Plešivcu lepa pot samo pojdite tam kjer piše hoda 2,45 min (lepa gozdna pot,še voda je) in ne čez Kozarnico (je ozka potka v gozdu, nič ne vidiš,tukaj sva šli nazaj). Zadnji del je malo strm ampak sem šla brez palic čisto brez težav.

Naj mo kdo napiše kakšno pohodniško turo za dva dni tako, da neredim krog, saj brskam po planinski zvezi samo izkušnje so priporočljive.

LP!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Tam nisem bila <_< , še. Sem pa bila v cinque terrah.... Tam je pa meni najlepši, čarobni, pravljični kotiček... Mogoče zato, ker se mi škornji pretakajo po krvi... x:Xx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 weeks later...
:eek:

KAK PA TO zgleda, hmmm

Boli, če te pete zahakljajo, ampak se navadiš.... Saj vem, da ne spada na tole temo, ampak a bi bila mogoče kakšna povezava med mojo norostjo nad Italijo in prejšnjimi življenji? :eek:

:eek:

KAK PA TO zgleda, hmmm

Boli, če te pete zahakljajo, ampak se navadiš.... Saj vem, da ne spada na tole temo, ampak a bi bila mogoče kakšna povezava med mojo norostjo nad Italijo in prejšnjimi življenji? :eek:

Svinjica v Italiji v prejšnjem stoletju? x;)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Ne vem, ampak že od nekdaj sem dobre volje in nasmejana, čim sem na poti v Italijo, obožujem Italjanski temperament, hrano, glasbo, ambient, vse.... Pa me zanima, če je možno, da sem v kakšnem prejšnjem življenju kaj tam izgubila?

:inocent:

Vanja: Volk všeč mi je tisto o Trnovskem gozdu kako dolgo pa traja ta hoja, približno...
Odvisno kam si namenjen. Ponavadi je štartna točka v Predmeji ali pa v Colu. Lahko traja od 30 minut pa do več dnevov lazenja, odvisno od cilja ki si ga izbereš. Čaven, Javornik, ture z biciklom, nema da nema.
Ja sam ka mali pao s lipe

• 2 weeks later...

x8Dx Priporočam Vrbsko jezero. Je sicer čez mejo, pa iz Gorenjske vseeno ni daleč. Čudovita okolica, čudovita narava, veliko možnosti športa in rekreacije. Glede na to, da je v Avstriji hrana in pijača malo dražja, pa odnesite s seboj še hladilno torbo. Tudi Avstrijci prihajajo na kopanje s hladilnimi torbami. Tam sem že tudi velikokrat prespala . Imajo luškane privat penzione, poleg dragih hotelov seveda!

Lep dopust. x8Dx

• 5 months later...

:vragec:

hehe

tole je za tiste, ki bi radi malce adrenalina:

Plezališči Solčava – konstrukcija Ledenium in Mlačca pri Mojstrani sta odprti za plezalce-obiskovalce, dokler bodo dopuščele ledne razmere.

V Solčavi je mogoče plezati v soboto in nedeljo, dnevna karta stane 500 SIT, če si sposodite še kompletno opremo pa 1500 SIT. Dodatne informacije (041) 605 813.

Dnevna karta v Mojstrani stane 750 SIT (oz. 1150 SIT za plezanje pod žarometi od 16. do 22. ure). Tudi tu si lahko posodite opremo. Informacije: (031) 495 275.

In še vabilo: to soboto in nedeljo bo v Mojstrani druga tekma za Slovenski pokal v lednem plezanju, s finalom hitrostne tekme v soboto zvečer in težavnostne v nedeljo dopoldan.

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Obvezno zdaj za pusta, vse otroke - po postavi in po srcu pripeljati na pustovanje v Cerknico. Že zdaj je lepo okrašena, vreče butalske soli visijo s kandelabrov. Pa pisani trakovi. Pride tudi Uršula na metli, po mojem bo fajn. Spodaj je pa koledar prireditev x:)x x;)x

http://www.cerknica.net/cgi-bin/events.cgi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...