Binch 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Opazila sem, da po telesu - predvsem po rokah in nogah - zelo hitro dobim modrice, ki pa kar nekaj časa ostanejo. Ponavadi ni potreben ravno močan udarec ali stisk, da postanem modra. Tudi veliko prijateljic ima takšne težave. Je to pri ženskah zelo pogosto??? Ali je to pomanjkanje česa? Bolj pa me zanima, kaj storiti, da modrice ne bodo tako dolgo ostale. Obstaja kakšna krema, ki bi pospešila zdravljenje?Hvala! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Probaj z ognjičevo mastjo dobiš v lekarni Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 posledice BDSM-ja?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 28. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2006 OK, sm blond...posledica česa???? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ne vem če pri modricah tud pomaga...pri buškah pa definitivno.....svežo buško namažeš za maslom....in drug dan ni več ne buške in tud modrica se sploh ne nardi.....ne me vprašat v čem je fora, ker pojma nimam. dejstvo pa je, da deluje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Za buško je pa najboljša smrekova mast vem ker me je prijateljica ponesreči s palico v čelo in to res močno, da mi je koža počila in je vse nabreknilo. Njena mama me je namazala s smrekovo mastjo in par ur kasneje je zateklina izginila, ostalo je plavo in brazgotinica ampak bolelo ni tako več in hitro se je pozdravilo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 L.H.: "Drobni udarci v življenju. Samokaznovanje." Afirmacija: Ljubim se in cenim. Prijazen in blag sem s sabo. Vse je dobro. Na morju vedno vidim ogromno ljudi, ki so popolnoma šekasti...sama teh problemov nimam (tudi, če se udarim se modrica ne pozna dolgo). Mogoče je odvisno od krvi, kakšno kri imaš. Jaz sem imela vedno dobro kri, pa se mi mogoče zato modrice ne poznajo dolgo. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 OK, sm blond...posledica česa???? google...pod slikcepa ne na rit past zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 nene Binch pa že ne x:Dx Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 Točn to - Binch pa že NE!!!!!!!! Bom zdj doma zvlekla vn neke kreme, kr sm ugotovila, da mamo neki. Kr mi gre vse skup že zlo na živce. Trenutno sm zlo modra - pa sploh ne vem od česa! Kot ponavadi....Pa še neki časa bo tko. No, kri je ok - trenutno! Ne vem, kaj bi bil vzrok. Pa tut moja zdravnica ne bi vedla, če bi šla k njej Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Jaz težav s tem ravno nimam (ok, razen, če se kje ne potolčem ). Jaz imam modrice na spodnjem delu hrbta, ki ne bolijo, vendar pa nekateri pravijo, da naj bi bil to znak za levkemijo Tega ne verjamem. Sicer sem slišala, da naj bi se temu reklo 'mongolske modrice', ki pa niso nevarne. Morda kdo ve o tem kaj več? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 v lekarni imajo kremo, ki odpravlja modrice in potplutbe. žal se pa ne spomnim, kako se imenuje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Privlekla tole temo iz naftalina, če se bo kdo česa pametnega spomnil. Sama imam namreč isti problem, oz. cela babja stran v moji familiji. Za 3/4 modric ne vem, kje jih staknem in res ni treba, da se nekam konkretno udarim, da se mi že vidi. Tutti colori ja Kri imam Ok, podkožje pa bolj švoh, kožo - predvsem na nogah, kjer se mi tudi modrice najprej poznajo - suho in neelastično. Slišala sem, da so modrice prav znak za švoh podkožje in torej pomanjkanje vitamina C. Drži x?x Mene tele bojne rane namreč ne motijo z estetskega vidika, raje bi (če se pač da) preprečila vzrok nastajanja, kot pa le prekrila posledice. Torej ... če imate kakšen fajn nasvet - berem! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Privlekla tole temo iz naftalina, če se bo kdo česa pametnega spomnil. Sama imam namreč isti problem, oz. cela babja stran v moji familiji. Za 3/4 modric ne vem, kje jih staknem in res ni treba, da se nekam konkretno udarim, da se mi že vidi. Tutti colori ja Kri imam Ok, podkožje pa bolj švoh, kožo - predvsem na nogah, kjer se mi tudi modrice najprej poznajo - suho in neelastično. Slišala sem, da so modrice prav znak za švoh podkožje in torej pomanjkanje vitamina C. Drži x?x Mene tele bojne rane namreč ne motijo z estetskega vidika, raje bi (če se pač da) preprečila vzrok nastajanja, kot pa le prekrila posledice. Torej ... če imate kakšen fajn nasvet - berem! Ne padat po štengah Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Ne padat po štengah A dej, tenks res! x:Dx Ko se mi bo dalo, se bom začela z vitamini filat, po - če se mi bo dalo - vam pa napišem, a je kaj razlike, al še en larifari. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 sam pol se morš znanstveno lotit tega najprej se trikrat tresneš v omaro in fotkaš modrice naslednji dan, pol se tri tedne filaš z vitamini in se greš še enkrat trikrat tresnit v omaro... da bomo verjel, da je res kaka razlika hmm, drugač pa fajn, da si me spomnila.. moram vitamin C nabavit in mal povečat dozo, mam eno luknjo na hrbtu, ki bi blo fajn, da se hitro zaceli.. (tole od zdravnice navodilo blo pri operaciji oči... ful povečat dozo C vit, za hitrejše obnavljanje... tko da zna bit, da tud za modrice res deluje..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 sam pol se morš znanstveno lotit tega najprej se trikrat tresneš v omaro in fotkaš modrice naslednji dan, pol se tri tedne filaš z vitamini in se greš še enkrat trikrat tresnit v omaro... da bomo verjel, da je res kaka razlika hmm, drugač pa fajn, da si me spomnila.. moram vitamin C nabavit in mal povečat dozo, mam eno luknjo na hrbtu, ki bi blo fajn, da se hitro zaceli.. (tole od zdravnice navodilo blo pri operaciji oči... ful povečat dozo C vit, za hitrejše obnavljanje... tko da zna bit, da tud za modrice res deluje..)Đizs krajst bejbe, a bi me rade fentale?! x:Dx Ni pa švoh tole ... dokumentacijo spedenat Al kako si že rekla - znanstveno-praktični pristop x:Dx Btw bom kr tle fliklna, kr nimam zej cajta pa volje drugje po forumu že objavljene teme iskat:a ma kdo kaj izkušenj s CaliVito??Sem namreč pri njih gledala neke te vitaminčke ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 punca, kislo zelje, papriko, kivi in citruse v usta, jebote tablete Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Đizs krajst bejbe, a bi me rade fentale?! x:Dx Ni pa švoh tole ... dokumentacijo spedenat Al kako si že rekla - znanstveno-praktični pristop x:Dx Btw bom kr tle fliklna, kr nimam zej cajta pa volje drugje po forumu že objavljene teme iskat:a ma kdo kaj izkušenj s CaliVito??Sem namreč pri njih gledala neke te vitaminčke ... x:Dx S Calivito ne, mam pa z Revito (matični mleček). Odkar tole pijem se mi imunski sistem še ni zrušil. Če deluje na modrice ne vem, probaš pa lahko. Jst bi na tvojem mestu še E-vitamin začela jemat (ali pa jest sadeže ki ga vsebujejo) - za elastičnost kože. Sicer si pa modrice odpravim z Aloe Vera Gel, če se že kam udarim. Je najhitreje. Seveda pa obstaja tudi kaj drugega direkt iz narave. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 U, a tudi ti? Jaz tudi pijem tole že nekaj mesecev in potrjujem, da je super!Aha. Največ zaradi energije ki mi jo da, ampak zgleda da deluje celostno na celo telo.Full sm zadovoljna s tem. Pa še dobro je za pit. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.