tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 V zadnjem casu je moja najljubsa barva (zivo)rdeca.Tole sem te pa kar po nesreči določila, pa sploh ne vem zakaj.... Mogoče zato, ker si enkrat o šminkah v dnevniku... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 dobesedno nora na živordečo farbo... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ROZA PA MODRA JE TUT FAJN Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA think pink.... men je pa najbolj všeč fender rdeča torej živordeča k mal na temno vleče in piše gor Fender... hehe na trzli..., pol pa tradicionalno barva moje posteljnine ki je nekak bordo rdeča... pol pa belo ful rad nosim..., vsaj zgoraj... pa rumena barva lesa... oranžna.... tud vijolčasta dobr sede... ampak rdeča bo to.... ne prenašam pa še vedno nekak zelene... čeprav tud ta se počasi pojavlja v moji sobi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Brez črne ne bi mogla živeti, moram se oblačiti v črno. Na drugem mestu je intenzivno vijolična. Najlepša kombinacija mi je vijolična in turkizna. Ali pa vijolična in bela, vijolična in črna. Oblačim se tudi v rdečo, pa v svetlo modro. Najbolj mi paše rdeča, oranžna, rjava, olivno zelena, ker sem jesenski tip.Nikoli se ne bi oblekla v sivo-bljak, roza-haloooo, temno modro (ker je mrtvaška), rumeno, bež-pusto. Ne maram svetlih, umazanih, zamolklih barv, ampak žive, nasičene in temne barve. Od svetlih mi je všeč le modra, ki pa je en čas sploh nisem prenesla. Všeč mi je tudi stekleno zelena.Črna in vijolična najbolj poudarita mojo osebnost.Ja jaz tudi nekoč samo črno in nobene druge; kot vdova..., zdaj pa sem že začela z malo prijaznejšimi barvami. Pravijo, da črna vpliva na razpoloženje in je kar res, čim se oblečem v svetle odtenke, se mi zdi, kot da zaživim.. , spodnje perilo pa je ostalo črno Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Obožujem rdečo in nežno roza (ali rožnato) barvo (včasih se pa žive nism mogla vidt v takih barvah - samo temno +svetlo modra ter črna sta prevladovali v moji omari - pol si pa mislim, kako zelo zanimivo je to spreminjanje barv glede na življenjsko obdobje...) Aja, za posteljnino pa še vedno prisegam na svetlo modro... to je carsko - človek se v taki barvi res spočije! (morda ima pa to kaj zveze z mojim sončkom v rakcu ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 roza modra bela črna rdeča Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Zadnje cajte vijolčna/lila pa crna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 meni pa leži najbolj črna. ni pa edina, ampak prevladuje in tudi največ jo je v omari. potem pa pride še peščena, res peščena, taka svetla, ne tista, ki že na rjavo vleče in potem seveda svetlo modra , skoraj tako mi je všeč kot črna.tudi barva zelo izpranega jeansa, nekakšna posebna svetlo modra. živo rdeča mi je pa všeč, vendar ko si kaj oblečem v tej barvi se ne počutim dobro in potem raje ne. bela je pa stalnica, dobro sede povsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Jaz pa se kar ne morem otresti oranžne. Sem hotela naročiti živo zelen kavč, ker sem se bala, da bo oranžen premočen. Na koncu pa sem si zadnji moment premislila... - spet me je premamila ta oranžna barva. Zdaj imam ful živo oranžen kavč in rumene stene . Zavese bojo najbrž rumene, tepih oranžen... čeprav sem najprej imela namen opremiti dnevno ful pisano. Ampak potem sem po revijah videla, da so najbolj urejeni prostori tisti, v katerih sta največ 2 barvi, ki pašeta skupaj, tako da bom raje kar nadaljevala z rumeno in oranžno. Mogoče bo kuhinja zeleno-bela, ko jo bom naslednjič rihtala. P.S.: A ja, pa tudi design LNForuma imam naštiman na oranžno! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Tamara imaš dnevno sobo odeto čisto v levje barve, od rumene, oranžne, do rdeče . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 JanjaK, saj ni čudno, ko pa sva dva Leva doma. Kozoroginja (hči) pa ima svojo sobo v nežno lila in svetlo modri - čist njene barve. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Jaz pa sem - po dolgem casu kao - hotela napisat v farbe, da zadnje cajte cist shizim na rdeco - in vidim v zacetku, ko pravim, da cist shizim na rdeco... dolgcas torej al kaj...spomnila sem se danes, ko sva z michelle nekaj govorili, da sem v bistvu veckrat imela zelenordeco kombinacijo... nekoc smo po kakih 15 letih sploh prvic gledali en filmcek, skratka, sploh sem pozabila da je to bilo... en esadov film, niti se ne spomnim naslova... no in kamera kaze od spodaj neke stumfe in to, zivozelena minica, rdece nekaj - sem prec vedela, da sem jaz... torej ze tedaj, vedno, sem v bistvu shizila na tele mocne barve in to se zdaj sploh ni spremenilo.Kot tudi ne modra, mornarska, ki mi je ljuba in jo ful nosim ze od majhnega.Oranzne sem se na sebi nekoliko navelicala, razen lasje mi bolj sedejo oranzni kot rdeci.Dobila v tem tednu hude rdece hlace in hudo zeleno minico. x!x tamala pokala na ibizo, podoben stil, postava, pa je rekla, tole je pa glih zate - in je genau bilo. In 'moja firma' in moja velikost!!! (sixty, 28). In direkt sem jih samo oblekla, njej so nekoliko prevelike, ker je mikro manjsa.Skratka - shizim na rdeco, ful dobro se pocutim v njej in ful mi pase... razen da zgledam morda (se bolj) agresivna...potem me je se vec v prostoru, ce upadem. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Sem ti kar pripisala tole rdečo žepar postov nazaj, ne vem od kje, se mi zdiš res full tip človeka za divje barve. Jaz pa edine barve, ki si je nikakor ne predstavljam obleči je pa rdeča,m niti živa, niti vinsko, ne vem, nekak ni moja barva . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Črna še vedno,rdeča -od bordo, do živo rdeče, živo roza, vsi modri odtenki in po novem zelena x!x , pa celo bež,ki je že dolgo nisem niti pogledala. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 modra, bela, zelena, rdeča, zadnje čase me neki rumena pritegnila, črna... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 moja najljubša barva je zelena, ampak ne za obleke...za oblečt mam pa najraj belo-črne kombinacije. in tud barvne. črno pa barve ali belo in barve. Ful všeč mi je bla roza v vseh odtenkih, pa mi je letos mal slabo od nje k so vsi roza.lpaiwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...joj, meni so pa vedno bolj všeč vse barve, čim bolj pisano, bolje se počutim ....se mi zdi, da vedno ko se bolje počutim glede sebe in življenja nasploh, bolj so mi všeč žive barve.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 mmm, men je pa vsec barva sampanjca..ni bez, ni bela...neki srednjega in je super za zavese naprimer Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 .hmmm, jaz imam pa zavese take nežno modre barve , ene bele....za kopalnico (jih moram še do konca zašit), bom pa modre z ribicam zašila... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 JZ MAM PA ZELENE ZAVESE Z ROŽICAMI. FUL SO LEPE. NAJLEPŠE! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Jaz pa ljubim mordo v tisočih odtenkih Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz mam pa rada zeleno(vsi odtenki),vijolično(vsi odtenki), rdečo(bordo),oranžno,turkizno in črno Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Meni pa zadnje čase postaja všeč čist nežna roza - taka rozasta bela, pa jasno modra še kar ta nar bl ta glavna, pa lila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.