Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ......no, odvisn kaj bo od sebe dal ......sam dvomim, da si boš upala ga dat stestirat....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 js si upam...si upaš ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ...da kdo vozi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ...da kdo vozi? v eno smer je..v drugo pa ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ...upam, da do "v drugo" sploh pride..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ...upam, da do "v drugo" sploh pride..... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 modra....nebo modra, turkizna , ciklamna, , lila....rožnata, hm tud kakšni odtenki rdeče so lepi ...srebrna .ampak te ne nosim v beli se preveč sterilno počutim...črna pa mi včasih paše ne marem sive ....ker se počutim obupno v njej brez energije pasivno...kot siva miška Imam tud rada zeleno....pa ne vsako ....rumena mi daje apetit menda pa se v rdeči hujša če zdele pomislim se sploh ne morem odločit za barvo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 dober no.....boš mal po igrišču tu enem mal vozla, da vidm, če prisedem Zaj pa nehaj ircat, pa se mal o barvah razpričaj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 dober no.....boš mal po igrišču tu enem mal vozla, da vidm, če prisedem Zaj pa nehaj ircat, pa se mal o barvah razpričaj...... barve..moja je definitivno rdeča pa modra.....avto mam pa črn...res črni avti so fuuuuuuuuuuuul hudi....sam kaj ko se vsaka kapljica gor pozna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No, te pa še zate.....Rdeča (Bonbon): Čustveno najbolj intenzivna barva, stimulira srčni utrip in dihanje. Je pa tudi barva ljubezni. Tiste, ki jo nosijo, mnogi dojemajo kot močnejšo, vitalno osebnost, pomagala pa bi naj premagovati črne misli (to ne misli na črn avto ). Povezana je tudi z jezo; ljudje, ki so oblečeni rdeče, so včasih precej razdražljivi, nepotrpežljivi. Ker je precej intenzivna, naj ne bi pomagala pri konfliktih in pogajanjih. Zanimivo je, da rdeči avti privabljajo tatove, notranji opremljevalci pa pravijo, da je rdeče pohištvo dokaz perfekcije, ki zbudi pozornost. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Modra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No, te pa še zate.....Rdeča (Bonbon): Čustveno najbolj intenzivna barva, stimulira srčni utrip in dihanje. Je pa tudi barva ljubezni. Tiste, ki jo nosijo, mnogi dojemajo kot močnejšo, vitalno osebnost, pomagala pa bi naj premagovati črne misli (to ne misli na črn avto ). Povezana je tudi z jezo; ljudje, ki so oblečeni rdeče, so včasih precej razdražljivi, nepotrpežljivi. Ker je precej intenzivna, naj ne bi pomagala pri konfliktih in pogajanjih. Zanimivo je, da rdeči avti privabljajo tatove, notranji opremljevalci pa pravijo, da je rdeče pohištvo dokaz perfekcije, ki zbudi pozornost. skor skoz nosim same rdeče cote celo neki tuhtam, da ko bom mela svoje stanovanje..da bo v dnevni definitivno ena stena rdeča...ostale pa bež...spalnica pa modra..... sanjamoooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Če bo splanica modra ...boste pa sam spal.... Hm ....sem enkrat brala....kuhinja na bo rumena al pa oranžna ...spalnica zelena .... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ....kul, mam spalnco zeleno. Se bom natipkal ...... k sta 2 modro omenla, no......Modra: Barva neba, noči in morja je med najpopularnejšimi. Izraža mirnost, sprošča telo, spodbuja kreativnost, intuitivnost, hkrati pa lahko preveč temno modre barve sproži depresivne momente. Svetlo modra naj bi varovala pred vsakodnevnim hitenjem (hm) in nespečnostjo. Mnogi modni oblikovalci svetujejo, naj ljudje na razgovore za službo oblečejo modro barvo, saj simbolizira vdanost, ljudje, ki delajo v modrih sobah, naj bi bili bolj produktivni. Neka raziskava je celo pokazala, da lahko dvigovalci uteži v modri telovadnici dvignejo večjo težo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Hvala.....fajn, da si tole natipkal Bom sama tud, samo konec tedna. Imam kar precej o barvah napisanega ...kako vpliva na počutje ....no upam da bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Men v vsakem letnem času paše druga barva... Recimo poleti najbolj nosim bela oblačila,roza,svetlo modra,turkizna,bež..Pač te poletne barve...Pozimi pa črno,kaki,rjavo,ajd modro tud,pa zeleno..sam ne preveč svetle... Drugač je pa moja barva zelena..ki jo obožujem.. Ne prenesem pa rdeče barve in rumene barve...Zadnjič sem si po dolgem času kupla eno oranžno majčko-za kombinacijo...ker ta barva mi je tud čist mim... :xx!: Vbistvu mam rada nežne in neopazne barve..Nisem rada v središču pozornosti.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 vedno in pri meni sta bela in črnako sem bila mlajša, sem mela polovico cot roza in turkizno modrih ampak za vedno pa pali črna Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Črna valda (spod in zgor) pol mi je polet blazno všeč tut bela (zgor), pa sinje modra (turkizna), rdeča (krvavo in temno), oranžna (kakijevo), olivno zelena, lansko leto tut sladkorno roza mam obdobja "papige" in pol navlečem nase tut po 4,5 barv (oranžna, rdeča, zelena, črna, sinja)-pride ful happy najs Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Barve: Rdeča , vpliva na cirkulacijo, poživlja, greje, jača srce, pomaga pri astmi in bronhitisu. Ne priporoča se, pri visokem pritisku, povišani temperaturi in če smo razdražljivi- razdraženost. Rumena, čisti strupe (jetra, koža, ..)pomaga pri diabetesu, pri problemih z ledvicami, jetri, Ne je uporabljati pri zvišani telesni temperaturi . Oranžna, vpliva na žlezo ščitnico, vpliva na prebavo,pomaga pri astmi, bronhitisu, revmatizmu celo pri prekomerni telesni teži. Zelena, pomirja zdravi duha in telo (to je barva zdravljenja) krepi mišice, znižuje telesno temperaturo, pomaga pri čiru na želodcu, če smo razdražljivi, zdravi srce in živčni sistem. Modra, zdravi vnetja,niža telesno temperaturo, pomirja , pomaga pri boleznih želodca, pri menstrualnih težavah, zobobolu in vnetju grla. ________________________________________________________________ vijolična: vpliva na spominrumena: izboljša razpoloženjezelena: premaguje stresoranžna pomaga erosu modra; pomirja in odpuščardeča. v njej izgubljaš odvečno težoitd... __________________________________________________________________ Tudi barve ki jih ne maramo nam povejo marsikaj o nas samih. Odkrivajo kje smo ranljivi. Odpor ki jih čutimo do določenih barv nam povejo tudi o energetskih zavorah v telesu. Ponavadi nas na koga asocirajo, kraj, človeka, ki nam ni ostal v lepem spominu. Da se otresemo teh neprijetnih spominov in da bi energije tiste barve zopet vnesli v svoje življenje , moramo sami ugotoviti kakšno povezavo budijo v nas posamezne barve:Pravijo da so tudi barve sestavljene iz pozitivnih in negativnih lastnosti. Na splošno pa velja da čiste barve žive svetle odsevajo pozitivne lastnosti , temne zastrte pa negativno stran barv. Nekaj najbolj spošnih asociacij zakaj nekaterih barv ne maramo: Rdeča : zavrnitev ,poraz ali telesna bolezenRožnata: nerazčiščeni odnosi z materjo ali očetomOranžna: duševna ali telesna izčrpanostZlata: zavarovanje duševnega ali materialnega bogastvaRumena: razočaranja ali izguba osebne močiZelena: osamljenost, obup, zavrnitev ali duševni pretresModra: strah pred neuspehom ali izgubo bogastva, družbenega položaja ali položaja v službiTurkizna: zatajevanje čustev, strah pred spremembo, čustvena enoličnostTemno modra: izkušnje prevare in nezvestoba ali razočaranje, izguba zaupanjaČrna: želja po nadzoru in nepripravljenost odreči se osebni močiBela: potreba po odločitvi in ostrem pretrganju s preteklostjoRjava: prizadevanje za samostojnost, sprememba odnosaSiva: potreba po sodelovanju in podpori s strani prijateljev in družine čist tako za zanimivost.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Moja najljubša med najljubšimi barvami je modra- v vseh odtenkih, rada mam pa tut črno- sicer čist iz praktičnega razloga, ker k črnim oblačilom vse paše. Tako da sem pozimi največkrat v črnih hlačah ali pa kavbojkah, zgori pa mam rada kakšno bolj živo barvo naprimer pink, ali rumeno, pa letos sem si nabavla tut neki zelenih kosov, rada pa mam tut nepogrešljivo belo. Poleti pa sem najbolj navdušena v kakšnih svetlih lanenih hlačah, zgori pa kakšno pastelno majčko- svetlo roza, modro, vijolično. Ko grem pa na kakšen izpit, pa poskušam na sebi met največ kar se da oblačil rdeče barve, ker mam občutek, da sem v rdečem bolj samozavestna, da mi gre boljše...mogoče malo vraževerno pa vseeno...pri meni deluje. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Rdeča pa najbolj opazna .....takrat se bolj slabo plonka kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Rdeča pa najbolj opazna .....takrat se bolj slabo plonka kaj... ponavadi kar gre...če pa mam občutek da ne bo šlo, čez rdečo majčko oblečem še črn pulover, tako da ni panike...vsaj zaenkrat je ni blo Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 To kar tako, ker se rdeča zelo daleč opazi....je bolj vidna oči nase vleča. Jaz tudi danes v rdečem pulovarju je imel enkrat en profesor rdečo majico na sebi, ko smo imeli izpit....bil kot semafor , že kar oddaleč si ga opazil kje se nahaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 naš pa ponavadi pride v modrem ali pa v zelenem puloverju in v rjavih hlačah, ker reče da bomo tako bolj mirni med izpitom...ampak ponavadi s tem doseže nasproten učinek, ker smo vsi nemirni, ker se tako oblečen "dobro zlije z okolico" Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 paše mi rumena.. oranžna - ful ampak v manjših količinah... zelena v vseh naravnih oblikah in odtenkih.. rjavo mam ful rada... makes me feel good Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.