mushi 10. januar 2003 Prijavi Deli 10. januar 2003 Črna, vijolična, rdeča (temno-bordo, pa tud una ta živahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif), modra, sivomodra, bež, bela.Pri oblačenju prevladuje pa črna, rdeča, vijolična. Nikol pa ne bi na sebe dala nč rumenega.Najljubša barva pohištva rjava, vendar ne temno.mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2003 Prijavi Deli 10. januar 2003 Hja jasno da RDECA taka na meji z VIJOLICNO. Ta barva v fiziki pomeni ogromno energije... med nami laiki pa ljubezen, strast, zivljenje.... vse tiste male stvari "Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viper99si 10. januar 2003 Prijavi Deli 10. januar 2003 Jaz sem dolgo časa živela "brez barv". Črna, modra in minimalno bela so bile moja izbira pri vsem; oblačilih, obutvi, pohištvu, dodatkih. Nisem se počutila najbolje, včasih nisem vedela kaj naj oblečem, pa čeprav je bila omara polna cunjic. Pri nakupih sem že kar samoumevno segala po izdelkih v teh naštetih odtenkih. Potem sem šla na slikanje avre. Strašno zanimiva stvar, malo te preseneti. In ta človek, ki se ukvarja s tem, je z moje slike razbral, da mi manjka rdeča barva. Da mi manjka življenjska energija. Priporočal mi je, da naj začnem čimveč uporabljati to barvo, se oblačiti v njo, jo vizualizirati... V glavnem mi je predlagal, da naj na splošno začnem uporabljati čimveč barv, živih barv in naj se izogibam črni. Črna barva je sicer super, če se ne počutimo dobro, če se želimo zaščititi pred "sesalci", ker si z njo okrog sebe naredimo zaščitni obroč. In sem poskusila... Na začetku sem se morala prisiliti, da sem v trgovini kupila majčko rdeče barve, ali pa rumene, zelene,... Prva rdeča majčka je kar nekaj časa čakala na mojo uporabo. Nisem se mogla prepričati, da bi to navlekla nase. Potem pa je enostavno prišel en tak dan, zamorjen, brez volje, in sem kar po občutku segla po njej. In...čeprav se sliši neverjetno...super feeling. Danes je moja omara napolnjena z mavrico - barve!!! Oblačim se predvsem po občutku, po počutju. Še zmeraj mi včasih zapaše, da se cela zavijem v črnino, ampak to je tako redko. In danes sem bolj odprt, sproščen človek, z voljo, energijo, in ljudje so bolj odprti do mene. Nekaj je v teh barvah... "Sanje ne umrejo, samo čakajo koga." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2003 Prijavi Deli 10. januar 2003 Prav gotovo je NEKAJ v barvah. Kako dolgo je trajalo, da so ugotovili vpliv barv na ljudi? Predolgo. Pa vendar...obsevanja z različnimi svetlobami..Ok. Pozabila sem na vijolično. V jesenskem in zimskem času imam rada vijolično!! Vijolična trenirka, puloverji, bunda, čevlji...Poleti pa ne. Finta! natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. januar 2003 Prijavi Deli 10. januar 2003 Tudi jaz se strinjam, da nekaj JE v barvah. Definitivno vplivajo na naše počutje in tudi izbiramo jih nekako z intuicijo. V letih, ko sem veliko štopala, sem imela en živo rdeč pulover. In vsakokrat, ko sem v njem štopala, mi je zelo hitro kdo ustavil - pa ne vem, al zato, ker sem se jaz v tej barvi dobro počutila (polna energije), al zato, ker "sem spominjala na semafor" in so vozniki podzavestno ustavili pri rdeči barvi http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif.Sem pa tudi opazila, da ko sem v rdeči, imajo ljudje nekak rešpekt do mene - kot da imajo pred sabo energijo, s katero se ni dobro bost (nekako mi raje podležejo). Pa še na nekaj sem pozabila: KOMBINACIJE BARV! Zelo rada opazujem, kakšne stvari dajo ljudje skupaj, in včasih se mi zdi kaka nora kombinacija ful zanimiva. Za to pa je treba imeti domišljijo, okus, drznost in neobremenjenost s klišeji. Zame npr. ful užge, če sta dve podobni si barvi skupaj s kontrastno barvo:http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif svetlo modra + temno modra + oranžnahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif siva + črna + rdečahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif rumena + oranžna + vijola Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoey 16. januar 2003 Prijavi Deli 16. januar 2003 Za večerne obleke je ni čez črne barve.Poleti, ko sem zagorela, rada nosim belo barvo obleke.Tudi zdaj pozimi imam nekaj belih puloverjev, ker mislim da mi bela barva daje več svetlobe v obraz.Lepa mi je tudi beige, vojaško zelena, rumena, oranžna, rdeča.Letos je bila zelo "novoletna" zlata barva obleke-mi je tudi zelo všeč.Všeč mi je tudi srebrna, vendar deluje preveč vesoljsko.Lepa je tudi sinje modra.Rjava mi je tudi všeč, ker se mi zdi tako naravna in zelo "western".http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifZoey Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. januar 2003 Prijavi Deli 16. januar 2003 Uff, vojaška pa meni BLJEK http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_dead.gif! Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marilyn 16. januar 2003 Prijavi Deli 16. januar 2003 Rjava, rdeča, roza, zelena. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif There is no greater hell than to be a prisoner of fear. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2003 Prijavi Deli 17. januar 2003 Uf, kako sem pa tole temo zgresila? Modra, vsi odtenki modre... do pred dveh let nazaj skoraj nisem mela nic drugega v omari kot vse mozne odtenke modre.. Pa crne sploh nisem prenasalahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_dead.gif.. Potem sem si pa v Emporiumu kupila en zivozelen pulover, tak za katerga sem bila 100%, da ga ne bom nikoli oblekla, pa sem ga potem kar naprej nosila... in ugotovila, da so barve kulhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Trenutno sem ful na rdece - crni kombinaciji... pa nujno si moram nekaj oranznega kupit.. nimam cisto nic, ampak pocasi delam na tem, da bi pogled v mojo omaro bil bolj mavricast.. Celo temno rjavo sem letos preizkusla.. pa sploh ni tako slabo.Aja, pa ponavad mi najbolj pasejo bolj svetli, pastelni toni...Moja soba seveda cisto v modrem.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Danes zjutraj sem razmišljala... ko sem opazovala Pohorje...kolk men pomeni zelena barva...Nobene barve nimam tako razdelane... ..kot zelene...vsak odtenek posebej...nosim v glavi... Eden najbolj ganljivih spominov je ...ko me je en tip peljal do enih tolmunov...in rekel, boš videla..take zelene še ne poznaš.. In nikoli ne morem pozabiti zelenih barv Afrike... Zanimivo pa je...da zelene nikoli ne oblečem, niti enega kosa nimam v zeleni barvi... Definitivno imam dost črne...se mi zdi, da sem bila celo zimo...pa ne sam to...v črnem... :xx!: ..zdaj pa gledam ene nove stvari..pa so spet črne.. ...zato pa imam rada nore barve čevljev...oranžne, zelene, roza, rdeče... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Vsi odtenki bež barve od svetlo peščene do camel,črna ,siva, (svetlo modra in bela-poleti) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ....kaj vem, po DZK, bi mi najbolj odgovarjala zelena, ampak v naravi ali drugje mi je zelo všeč, ampak kot oblačilo pa dosti manj, še najbolj mi nekako "paše" modra, rjava, siva, rdeča....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Oranžna pa olivna- prva liga...drgač pa še rjava al pa temno rdeča ( sm jesenski tip) pa tud kaka rumena... Kaki pastelni odtenki mi pa ne pašejo al pa svetla modra, svetla zelena...a-a. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Jaz pa si pravkar preurejam dnevno... in ful poudarka dajem na barve. V Lesnini sem si izbrala kotni kavč v živo svetlo zeleni barvi (kot kak travnik na soncu ) - samo ga moram še naročiti in počakati na dostavo. Stene bom jutri/pojutrijšnjem pobarvala v močno rumene (hot ), zavese pa bojo živo oranžne (kot pomaranča ). Pohištvo imam svetlo rjavo in bo tako tudi ostalo - mogoče bom zamenjala samo ročajčke na omarah in predalih. V glavnem... želim si pričarati malo sončka in pomladi v dnevno sobo, ki je sicer bolj temna (na senčni strani). Komaj čakam, da bo vse pošlihtano! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Jaz pa si pravkar preurejam dnevno... in ful poudarka dajem na barve. V Lesnini sem si izbrala kotni kavč v živo svetlo zeleni barvi (kot kak travnik na soncu ) - samo ga moram še naročiti in počakati na dostavo. Stene bom jutri/pojutrijšnjem pobarvala v močno rumene (hot ), zavese pa bojo živo oranžne (kot pomaranča ). Pohištvo imam svetlo rjavo in bo tako tudi ostalo - mogoče bom zamenjala samo ročajčke na omarah in predalih. V glavnem... želim si pričarati malo sončka in pomladi v dnevno sobo, ki je sicer bolj temna. Komaj čakam, da bo vse pošlihtano! Všeč mi je tvoj stil.. tudi sama imam rada mocne barvne kombinacije... Npr. modra sedezna kot je osnova luninega foruma , in svetlo modre stene... rdec fotelj.. in to zivo rdec.. sivo modro pohistvo... ter dodatki v rumeni ter modri barvi.. vec nians.. ja taksna je nasa dnevna soba... Pri oblacilih pa imam najraje, crno in rdeco... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 vijolična, rdeča, črna, siva, svetlo modra ...........pol pa vse ostalo razen roza, oker in rjave Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Za obleke...peščena, bela in zemeljske barve...za lase...do nedavnega vedno rdeča, v vseh odtenkih ...pohištvo...hja...samo, da ni monotono... S svojim sva pobarvala vrata na vse žive barve...v stilu aboriginskih domorodcev Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 pri meni pa je bolj dolgočasno, ker imam najraje črno-belo kombinacijo obleke. Če oblečem kakšno drugo barvo, se ne počutim prav dobro. CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Mhm odvisno zakaj, tako na splošno so mi pa ljube temno modra, svetlo modra, lila in roza. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 najljubše barve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Jaz pa si pravkar preurejam dnevno... in ful poudarka dajem na barve. V Lesnini sem si izbrala kotni kavč v živo svetlo zeleni barvi (kot kak travnik na soncu ) - samo ga moram še naročiti in počakati na dostavo. Stene bom jutri/pojutrijšnjem pobarvala v močno rumene (hot ), zavese pa bojo živo oranžne (kot pomaranča ). Pohištvo imam svetlo rjavo in bo tako tudi ostalo - mogoče bom zamenjala samo ročajčke na omarah in predalih. V glavnem... želim si pričarati malo sončka in pomladi v dnevno sobo, ki je sicer bolj temna (na senčni strani). Komaj čakam, da bo vse pošlihtano! Priznam; sem verjetno starokopitna.... Pohištvo - les - ptičji javor. Zid bel. Bordo rdeča sedežna. Klasika. Dodatek pa barve....letos pozimi je bilo rdeče/belo, sadaj premišljujem o oranžnem... in potem "ustvarjam" s skledo na mizi, barvnimi svečami, šopkom, okrasnimi blazinami, pogrinjki, "pozabljen cvet" na okenski polici, držalom za serviete, kuhinjske krpe... malenkosti....; ki pričarajo neko novo podobo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Oho, sanjalica, no saj ne pomeni starokopitnost, važno da urediš stanovanje po svojem okusu in če je okusno urejeno, lahko prav taki tvoji osebni detajlčki pričarajo krasno ozračje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 V zadnjem casu je moja najljubsa barva (zivo)rdeca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Moja najljubša barva je modra - v vseh odtenkih, pa tudi črni in beli se ne odrečem. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 nežna svetlo, zelo svetlo roza, mora biti res Tista, ker malo močnejša, bolj divja pinky mi sploh ni... Ampak ta odtenek roza mi je od nekdaj in skozi in še zmeraj NAJ ta barva bi naj pomenila eno ljubečost in tudi v kratki meditaciji si rada predstavljam, da ves prostor in sebe pobarvam v to barvo,da mi blaženo dobro voljo in tolerantnost in...šeinšeStankaena prijateljica mi je včasih rekla: Pinkylady, ker sem vedno imela kaj v tej barvi... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.