smajcica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 jaz pa želim eno pojasnilo glede barv,ki so nam všeč in katere ni rečeno,da jih nosimo. Meni so najbolj všeč barve viola,pinki,roza in pastelne modre.. v poletnem času me pa spremljajo barve kot sta zelena in rumena... kaj ima to kakšne veze z mojim značajem ? Kakšne barve so pa vam všeč? Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Oj, sem vseen zdruzilA, ceprav si dala v astrologijo... saj lohk tud tle na ta nacin se mal razlagamo (morda smo ze, poglej si mal nazaj po temi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Včas sem bla nora na črno in rdečo, zdej pa te dve barvi skor da niti oblečt več ne morem.... zdej so mi všeč bela, morda, roza..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ljubim mordo v tisočih odtenkih ja, js tut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Jaz pa ljubim oranžno, zeleno in rdečo. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Rdeča,črna,bela,roza..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 pri meni ...se sploh ne morem odločit...no ne maram rjave, pa kake zenf zelene .. olivne...kake čudno drap rumene...se mi zdije tako ...dolgčas. Rdeče tudi nimam kaj preveč rada....mi ne sede, se dobro ne počutim v njej. Črna mi včasih zapaše...ne vem ponavad takrat, ko mi kaj manjka.... zelo lepe... pa rada imam modro...tako od svetlo do turkizne...zelo rada imam tudi roza barvo...mah no pa tudi oranžno... konckoncev pa ne morem rečt, da kakšne barve ne maram...so mi vse všeč...samo odvisno kako se počutim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Zemeljske barve... bela, barva peska, rjava, SMB zelena, cigelrot... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Saj sem jih že naštela, pa še enkrat: Črna, živo vijolčna (in ne kakšna lila in ne vem kaj), živo rdeča, strupeno zelena, turkizna, pink, fuksija, živo rumena, živo oranžna, zlata, bronasta. Skratka - žive, močne barve. Ne maram zamolklih, spranih, pastelnih barv. Sivo maram najmanj od vseh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ZLATAuse nijanse VIJOLCASTE ROZACRNARDECAZELENA u glaunm, mocne barve.Ne prenesm pa: sive, srebrne, pastelne... evo.... CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 včasih bla roza... zdej pa kar bela (jaaaaa, vem da to ni barva) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 nimam tako samo ene najljubše barve................lepi so mi vsi odtenki modre, rumena, modra, roza........................ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ČE SE OBLAČITE V RDEČO ... Ste energični, pa tudi impulzivni in nagle jeze. Podjetni ste in všeč vam je, če se stvari odvijajo hitro, ko vam tako ustreza. Želite biti najboljši v vsem, česar se lotite. Ker ste radi v središču pozornosti, ste morda malce premalo dovzetni za čustva drugih ljudi. Naučite se prisluhniti drugim. Rdeča pomeni življenjsko silo, skupaj z vašim živčevjem vas spodbuja, da bi nekaj dosegli in bili uspešni. Če se pogosto oblačite v rdečo, s tem nakazujete, da se vam zdita spolna sla in erotika pomembni. To energijo bi bilo najbolje uporabiti za ustvarjalna przadevanja, vodenje, razvoj in širjenje. Ste pogumni in ekstrovertirani, vendar se vznejevoljite, če se stvari ne odvijajo po vaše. Naučite se potrpežljivosti. Maroni rdeča in opečnato rdeča izražata, da se radi zabavate, vendar pazite, da ne postanete zamerljivi in da ne podležete občutku, da ste žrtev drugih. ČE SE OBLAČITE V RUMENO ... Ste zanimivi in dobrovoljni. Radi ste dejavni in sodelujete pri vsem, kar se dogaja. Ker ste živahni in vitalni, ste zlahko kos življenjskim izzivom. Živo rumena izraža spontanost in komunikativnost. Ste radoživi, prizadevni in radovedni. Ker hrepenite po še večji sreči, se v vas porajajo manjše napetosti-skušajte se jih rešiti. Rumena barva spodbuja k novemu, sodobnemu, razvijajočemu se ter neoblikovanemu in je dojemljiva za spoznanja "višjega uma". ČE SE OBLAČITE V TEMNO MODRO ... Ste inteligentni, samozavestni, vaša čustva pa so zelo globoka. Čutite odgovornost do drugih in se radi odločate. Potrebujete mir in spokojnost, obkrožati vas morajo ljubezen, nežnost in naklonjenost. Glasni ljudje vas motijo. Zaradi pomankanja igre in sprostitve ste miselno napeti. Poskusite se obleči v zelenomodra ali zelena oblačila; v njih se boste lažje izrazili, hkrati pa se vam bo izboljšalo zdravje. ČE SE OBLAČITE V SIVO ... Ste precejšen individualist. Marsikdo bo dobil občutek, da ste sami sebi dovolj, saj se izvrstno obvladate in se najraje ne zapletate z drugimi. Tisti, ki se oblačijo v sivo, so radi sami, ločeni od drugih, zato lahko postanejo osamljeni. Morda ste pasivni, ker se počutite napeti in preobremenjeni. Potrebujete počitek, sprostitev, otresti se morate vsakdanje napetosti-privoščite si modrino neba ali zelenilo podeželja. Ljudje, ki se oblačijo v sivo, radi izrekajo sodbe in so lahko prav pronicljivi kritii. Zato naj se v to barvo oblačijo tisti, ki si težko ustvarijo svojo sodbo in izoblikujejo lastno mnenje. ČE SE OBLAČITE V ROŽNATO ... Ste nežni in ljubeči, zato ste razumevajoči in sočutvujete z drugimi ljudmi. Morda pa ste tudi premalo odločni in pokažete šibkost, brž ko izgubite nadzor nad srčnimi zadevami. Potrebujete precejšno oporo drugih in se včasih vedete otročje.Naučiti se morate sprejemati in ljubiti sebe. Če boste trdnejši in bolj samozavestni, boste ljudi privlačili in jih potem nežno obsipali z ljubeznijo in toplino, česar si tako pogosto želite. ČE SE OBLAČITE V ZELENO ... Ste previdni in drugim ne zaupate zlahka. Opazujete življenje, vender se ne želite vanj zaplesti bolj, kot je treba. Mirno življenje vam najbolj ustreza. Prijazni ste, radi imate ljudi in z veseljem priskočite na pomoč. Če se oblačite v modrozeleno, potrebujete mirno okolje, radi bi se otresli napetosti in se izognili sporom ter nesporazumom. Na vso moč se trudite, da bi s preudarnim ravnanjem obdržali nadzor nad stvarmi in težavami. Zelo ste tenkočutni in opazite tudi namanjše podrobnosti. K zelenim oblačilom skušajte kombinirati bledo rumena, da bi se bolj odprli drugim in postali bolj optimistični. ČE SE OBLAČITE V VIJOLIČNO ... Ste občutljivi in polni sočutja, zato se vam drugi zlahka vsilijo. Pazljivo izbirajte prijatelje; ti naj bodo enako občutljivi kot vi. Če želite biti srečni, se posvečajte tistemu, pri čemer čutite, da ste potrebni. Skušajte se oblačiti v barvo španskega bezga ali v ciklamna oblačila, torej v odtenke v katerih je nekoliko več rdeče. S tem boste utrdili samozavest in zavarovali svojo občutljivo naravo. ČE SE OBLAČITE V RJAVO ... Rjava oblačila razkrivajo poštenega in stvarnega človeka, ki rad živi urejeno in je v oporo drugim. Ljubite vse, kar življenje sladkega ponuja, ste čuteči, cenite izbrano hrano, pijačo in družbo. Rjava je barva matere Zemlje. To je varovalna barva-morda skušate v sebi potlačiti čustva ali kakšno skrivnost, zato se zapirate v lupino in se bojite zunanjega sveta. Oblačila rjavin in zamolklih barv vam vlivajo občutek varnosti. Želite si čustvene varnosti in tega, da bi vas zunanji svet sprejel. Spoznati morate svojo pravo vrednost in se otresti predsodkov. ČE SE OBLAČITE V ORANŽNO, BRESKOVO ALI MARELIČNO ... Ste tekmovalnega duha, dejavni in nepotrpežljivi. Ste tudi samostojni, dober organizator in ustrezno motivirani. Oranžna barva odseva praktičnost in ustvarjalnost. Imate veliko energije in ste včasih polni nemira. Odlikuje vas močna volja, nagnjeni ste k delu in radi tekmujete. Hitro se razburite in pogosto gospodujete drugim.Kričeča in zamolkla oranžna vas lahko zamorita ali zavreta.Raje se oblačite v breskove tone, ki bodo vašo energijo bolj ljubeče preusmerili k drugim. ČE SE OBLAČITE V SVETLO MODRO ... Ste ustvarjalni in občutljivi. Imate dobro razvito domišljijo in zelo praktičen odnos do življenja. Morda ste v svojem odnosu do življenja preveč analitični, zato bi bilo najbolje, ko bi svoje znanje uporabili za reševanje težav. Radi ukrepate takrat ko se vam zdi, in tako hitro, kotr se vam zdi, ne marate pa, da vas priganjajo. Potrebujete mirno in varno o kolje. ČE SE OBLAČITE V BELO ... Bela zajema vse druge barve iz barvnega spektra in odseva spodbuden, uravnovešen in optimističen značaj. Ste velik individualist, samotar, morda ste celo osamljeni. Težite za preprostim življenjem, brez zunanjih pritiskov. Izbrali ste enostavno in čisto barvo, a hkrati tako, ki išče potrditev. Verjetno ste sredi prehodnega obdobja in nove zamisli še niso povsem izoblikovane. Bodite odprti ter komunikativni, kajti pri beli so odprte čisto vse možnosti ČE SE OBLAČITE V ČRNO ... Imate močno voljo, trdna stališča in neomajno disciplino. A morda ste za spoznanje preveč togi in preveč samostojni. Pazite, da to ni le obramba. Morda vam v resnici primanjkuje samozavesti in ne verjamete, da ste lahko kos življenju. Morda morate še malce dozoreti in črno barvo izkoriščate zato, da se pod njo skrivate, medtem ko še odkrivate svoje prave poteze. Črna pomeni zanikanje-tisti, ki se vselej oblačijo v črno, iz trmoglavega protesta zanikajo vse po vrsti. Če črno oblečete le ob posebnih priložnostih, pokažete, da se imate v oblasti in da želite na druge narediti vtis s svojo avtoriteto. Pozdravček Vir inernet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Rdeča,črna,bela,roza..... Sm hotla rect, lej lej, men tud, ta mora pa bit men podobna. Pol pa vidim po podatkih, da skup praznujeva Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Dve barvi, ki izražajo posebno energijo; Rdeča - ker izraža moč. Modra - izraža modrost. Tud ostale barve so mi všeč, pač me vsaka fascinira na svoj način. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Že od nekdaj mi je najljubša barva modra - taka kot je ta pisava! Oblačim se pa najraje v barve zemlje. V stanovanju imam pa ful oranžne in rumene. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Men pa spet zelena...sicer pa se rdeca in modra... to so moje barve.. tako za gledat kot za nosit.Nosim pa tud druge, razen zemeljskih in bele (praviloma, letos sem jo kar nekaj nosila)....vsec so mi pastelne barve, sam ne na men. na men morjo bit intenzivne.v okolju mi je najbolj vsec zelena. jp, mi tud v flatih raznih vedno velik rumene in oranzne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Jaz ne morem iz svoje koze. Zame so se vedno 1A crno-bele kombinacije.Dodajam tudi veliko vijolcne... Drugace mi je pa najbolj usec zelena...definitivno..sam ne na men...sploh ne vem, ce imam kaj zelenega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 men je tud kar kul CB, sploh crte. V kombinaciji pa mi bela kar pase.. sam cele flehe bele ne smejo bit (ne vem al zarad pigmenta al v cem je finta, ker saj stevilnim svetlolasim in svetlopoltim pase, men pa res ne... ce pa ima temnomoder rob, je pa spica, take 'mornarske' zadeve, to mi je od nekdaj pasal).Ko sem bila majhna, mi je fotr nosil same rumene stvari...(al pa mornarske)je blo njemu zgleda vsec, dvojcek mara rumeno barvo pa tud modro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Oblečem najraje kej črnega al pa belega, spat mi je najljubše v svetlo modri posteljnini. Dobro se počutim v moji sobi, k je prepleskana v rumeno-oranžno barvo! Vsaka barva mi je na nek način všeč... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 O, kul, men je tud vsec sinja posteljnina in tud perilo. perila ne maram rdecega, priznavam pa, da je na enih bejbah sexy (morda tud na men, sam mi ga ni za nosit). no, pa res, perilo pa nosim v pastelnih barvah, najrajs mam sinje barve, nosim pa tud lilkasto perilo... pa pastelno svetlozeleno...oranznega ne nosim, rumenega tud ne, belega kar, sam najvec pa imam modrega perila. V ZIVLJENJU se nisem imela perila v kozhni barvi. x!xnikol pustila ga kupit mi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kombinacije, ki so mi fantastične:vijolčna (živo) in turkizna (to je kombinacija, po kateri vedno hrepenim, pa je do zdaj še nisem vnesla v svoj lajf)vijolčna in črna živo rdeča in črna (kar precej nosim, oz. tudi s temnejšo rdečo, pravzaprav se rada oblečem v črno in dodam rdeče detalje) zlata, bela in vijolčna vijolčna in živo rdeča (vem, da ne paše najbolj skup, sam jaz si pač včasih oblečem rdečo miniko in vijola majčko, ker mi je odštekano) bela in črna - itak, tudi v kombinaciji z rdečo oranžna, rumena in zelena rumena in črna sp. perilo - najraje mam črno (itak), ker se najbolje počutim v njej, nekaj mam vijolčne, oranžne, fuksije in celo nekaj bele, ki mi pri perilu sploh ni všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 men so pa najlepše turkizna, mi že fant pravi, dej si no že kej druge barve kup...he he he ......svetlo zelena..........krem oranžna...............pa svetlo modra pa bela itak.....pa roza......... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No, k že dolgo nismo o barvah, pa ker imam rad črno, vsaj pri cotah pa avtih ......evo neki iz Bonbona (priloga Večera) o črni barvi: Je barva avtoritete in moči, poslušnosti, zaščite in skrivnostnosti. Povezujejo jo z molčečnostjo, neskončnostjo in ženskostjo, hkrati pa tudi s pasivnostjo. Pravijo celo, da črna preprečuje spreminjanje in rast, ljudje, oblečeni v črno, pa se velikokrat skrivajo pred svetom. V modi naj bi nakazovala podrejenost žensk, drugi jo pa nosijo, ker še vedno verjamejo, da jih naredi bolj suhe. Pa še ena vraža se je drži: da je barva zla. A kljub temu drži, da je modna in brezčasna. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 .......... pa ker imam rad črno........avtih......pol bo moj avto v nevarnosti, da se zaljubiš v njega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.