Skoči na vsebino

Moje najljubše barve

alena

Recommended Posts

• Komentarji 157
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

rdeča, oranžna pa črna x:px xDDx

vem ... predvidljivo x:Ix x:Dx tud vijolična mi je zanimiva, samo nimam nič vijoličnega xnckrivx

sem imela obdobje čist samo črnih cunj :vragec: zdej pa redko samo črno oblečem ... mora bit kaj rdečega x:px x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

jaz tud - obdobje crnih cot. xyesx

(*pravzaprav ga mam skor tud zdaj, zdaj spet vec crne nosim, pa nekak, se mi ne zdi barva, je sploh ne omenjam, jo pa vedno kombiniram, z zeleno, ce slednje ne z rdeco, in obratno).

sem mela pa tud obdobje, ko sem mela v levi polovici omare vijolcaste cote, v desni pa crne, sam to, sam ti dve barvi sta obstajali tedaj zame.

No morda se kje kak pis zelene.

sam da vcas si si moral oranzne hlace iz amsterdama iz bolsjaka prnest, zdaj gres pa v 100 trgovin in si lohk zmisljujes v zvezi z vsem (kroj, dolzina, material, odtenk itd.).

tedaj si pa jih ozhal, krajsal itd., ker so ble pac one ene in si jih ves vesel kupil.

zdaj se lohk zmisljujem, ker odtenk zelene hocem.

tedaj pa en sam snb. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zadnje cajte sam še črna...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz pa se oblačim predvsem v belo (v poletnem času) in v vse žive barve.

Zadnje čase mi je všeč vijolična.

pozimi se oblačim prevsem v črno in v temne barve, tudi v modro.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

• 2 weeks later...
(popravljeno)

Hm, torej vas je veliko takšnih, ki ste imeli obdobje črne, pa obdobje rdeče oz. pisanih barv....

Sama sem že od nekdaj le za temne barve: črna zelena, modra, redko vinsko rdeča, potem se spekter barvnih cunjic pri meni konča x:)x

Tudi če mi uspe kupiti kakšno cunjico, ki ima celo nekaj barve le-ta doživi najprej daljše bivanje (samo) v omari, nato pa, ker se mi zdi škoda, da je ne nosim - sledi barvanje. V črno!! x:Dx Oblek živih barv torej nikakor ne spravim nase, v njih postanem kar živčna, čeprav so mi na drugih lahko lepe.

...se je pa začelo že v mojem otroštvu, ko mi je mami morala pripovedovati pravljico o Zeleni kapici! :D

Rdeča pa najbolj opazna .....takrat se bolj slabo plonka xDDx :inocent: kaj...

V srednji šoli sem imela za plonkanje posebno majico - takšno, ki sem jo sama prebarvala (ona tehnika, ko majico zavozlaš, potem pa vržeš kuhati v lonec z barvo) in je na rokavih vsebovala tudi nekaj belih flekov, na katere se je dalo nalepiti plonke. Trapa! x:Dx

Popravljeno -> Aeval

... Say what you mean

And mean what you say ...

ČRNA

RDEČA

TEMNO MODRA

:D

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

• 1 month later...
Poleti rumena, svetlo modra, pistacija zelena, oranžna, rdeča. Pozimi črna, olivno zelena. x:Dx

Poleti svetle, a ne žive, pastelne, zelena, turkizna, modra, peščena, bela, pozimi rjava, vojaško zelena, rjavo bordo itd.

• 3 months later...
Guest mačona

po novem mam najraje modro, zeleno, belo ... poletje pac ...

kopalk pa sploh ne, ker se ne maram sonciti (vec). komu se da bit ves masten od kreme, zasvican, sonce nabija v glavo .. ni zdravo niti ... pol raj nekam v senco ob normalnih temperaturah magar v gatah ... kopalke se prehitro unicijo in ni vredno zanje dajat niti jurja ... vsaj men se hitro unicijo, ker se dost mazem s kremo in se najbrz vzre v blago ...

• 3 years later...

Sploh ne morem pogruntat, katere barve bi mi pristajale...

ko gledam po teh straneh nasvete kombinacij glede na polt, oči in lase, me vse mine...

i'm unindentified.. xrolleyesx

Po moje ti pristajajo tiste, v katerih se najbolje počutiš x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Sploh ne morem pogruntat, katere barve bi mi pristajale...

ko gledam po teh straneh nasvete kombinacij glede na polt, oči in lase, me vse mine...

i'm unindentified.. xrolleyesx

vsi odtenki modre ti pašejo. tudi vijoličasta (sam si je najbrž *ne upaš* nosit :vio:)... tud zelena, sam ne vsi odtenki.... pastelno zelena. pa zemeljsko oranžna. x:)x :palec:

.............

moje so pa še vedno iste (najljubše): rdeča in zelena (najbolj pa mi paše temnomodra - polt, lasje).

Pastelne mi ne pašejo, razen zelene, bela mi ne paše (žal), se nekak tepe z mano, edin hlače mi pašejo bele, ko je dlje ta fleha barve od obraza in kože. x:)x

nekaj časa sem oranžno velik nosila, zdej mi pa ne paše tolk.

Rdeča pa always. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...