alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 za Kozoroge itak velja "bolj star, bolj nor". matr kle mas pa prow cist za cist vse k jih poznam vkljucno z mano...tole 100% vela... Po podatkih v tvojem profilu še nisi prav zelo nora... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 no men gre definitivno najbolš od rok delanje norca iz same sebe sem mojstrsko razvila tole......seveda so bla potrebna leta prakse in velik talent ka bi kej blo krivo temu.... drgač pa ja, črni humor obožujem, pa vse te angleške fore Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 No sej tudi kozorogi dolgo časa ostajo mladi tudi na uč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 "Uč" laže... To je bolj mišljeno stanje pameti, ne videz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 "Uč" laže... To je bolj mišljeno stanje pameti, ne videz... Ja, ja, sej vem, samo je povezava med tem bl star, bl nor in še mlajši videz, uffff, gredo novim zmagam naproti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ja, ja, sej vem, samo je povezava med tem bl star, bl nor in še mlajši videz, uffff, gredo novim zmagam naproti. Ja, pravijo da do 50-tega pamet dobivaš pol jo pa vračaš... Men se zdi da sem jaz že mal v minusu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Zato... no, mene kot Kozoroga pa so najbolj nasmejali... težko priznam... ampak najbolj sem se narežala ob Dvojčku :xx!: inŠkorpjonu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 težko priznam... ampak najbolj sem se narežala ob Dvojčku :xx!: inŠkorpjonu No, za to je potrebnih več dejavnikov, sploh odlično aspektiran jupiter, ki daje optimizem. Dvojčki so sila zabavni, vendar, če ima nekdo saturna v svojem znaku blizu sonca in je slučajno dvojček, sigurno ne bo šal stresal iz rokava, oz. nas ne bo tko nasmejal kot nekdo, ki ima jupitra blizu sonca in vse to mogoče v tretji hiši- dvojčkasti hiši, takega bližina rada sprejema, ker jih zabava, razveseljuje in podobno. Nasplošno tudi 11 hiša, hiša prijateljstva mora biti več ali manj lepo aspektirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ta dvojček, se spomnim je bil ascendent rak in je imel Jupitra na asc... drugo se pa ne spomnim... Bil je devica... no viš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 po izkušnjah bi rekla, da so Škorpijon humoren samo na tuj račun. Zameri, če se šališ na njegov. Dvojočki imajo smisel, pa Device tudi to pa ni res tud sami se znamo šalit na svoj način sam zdej pa ne vem če se tu slučajn kej moj asc strelec oglaša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jaz se skoraj z vsakim narežim ...razen z eno Levinjo k imam občutek, da je vsaj pol surove limone na tešče brez cukra obvezno pred najinim srečanjem, da mi usta skup vleče in ne narazen ...ok se potrudim, da se ne srečave prevečkrat, k se mi ne da bit ...drgač pa seveda sem se dobro narežala z dvojčki, ovni, kozorogi, strelci, vodnarji, tehtnicami, ribami, biki, dinozavri in zajci ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 al pa prazna!? (11). težko priznam... ampak najbolj sem se narežala ob Dvojčku icon_smile_dead.gif inŠkorpjonu No, za to je potrebnih več dejavnikov, sploh odlično aspektiran jupiter, ki daje optimizem. Dvojčki so sila zabavni, vendar, če ima nekdo saturna v svojem znaku blizu sonca in je slučajno dvojček, sigurno ne bo šal stresal iz rokava, oz. nas ne bo tko nasmejal kot nekdo, ki ima jupitra blizu sonca in vse to mogoče v tretji hiši- dvojčkasti hiši, takega bližina rada sprejema, ker jih zabava, razveseljuje in podobno. Nasplošno tudi 11 hiša, hiša prijateljstva mora biti več ali manj lepo aspektirana. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 veri fani Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jaz se skoraj z vsakim narežim ...razen z eno Levinjo k imam občutek, da je vsaj pol surove limone na tešče brez cukra obvezno pred najinim srečanjem, da mi usta skup vleče in ne narazen ...ok se potrudim, da se ne srečave prevečkrat, k se mi ne da bit ...drgač pa seveda sem se dobro narežala z dvojčki, ovni, kozorogi, strelci, vodnarji, tehtnicami, ribami, biki, dinozavri in zajci ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Po podatkih v tvojem profilu še nisi prav zelo nora... A? Kako to misls¿ Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 A? Kako to misls¿ Kako... Če velja tisto bolj star bolj nor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kako... Če velja tisto bolj star bolj nor... jah 1/3 sem ze dala cez Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 jah 1/3 sem ze dala cez A samo na sto let računaš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
de-sa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mogoče bi ravno brez humorja-ali pa vsaj ne tako zelo očitno - bili merkurjevci - device -pa naj mi oprostijo - vendar se mi takole dozdeva - iščejo podnapise in zanke..medtem pa hec že mine..tole sem astroznalka.com dodala Se ne bi strinjala s tem! Zaradi Merkurja Device zelo hitro zaštekamo vic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Se ne bi strinjala s tem! Zaradi Merkurja Device zelo hitro zaštekamo vic ni nujno....č maš dobr aspektiranga pol mogoč.......drgač pač ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
de-sa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 to pa ni res tud sami se znamo šalit na svoj način sam zdej pa ne vem če se tu slučajn kej moj asc strelec oglaša Mislim, da se res tvoj strelec oglaša. Kombinacija strelca in škorpijona...znaš biti sarkastičen a ne?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Se ne bi strinjala s tem! Zaradi Merkurja Device zelo hitro zaštekamo vic Seveda, sej mate istega vladarja merkurja kot dvojčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 A samo na sto let računaš? se mi zdi da se mi ne bo dal vec nazaj hodt...tko da ja 100tka Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 se mi zdi da se mi ne bo dal vec nazaj hodt...tko da ja 100tka Jaz pa 110... Iz žlehtnobe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Kozorogi so itak pogrnili že v štartu. Jaz tudi na splosno ne bi prisodila kozorogom smisla za humor, ampak to pravilo potrjuje izjema, moja prijateljica , ki ima neverjeten smisel za humor, lahko bi ga enacila z angleskim. Najlepse pri vsem pa je, da se tega sploh ne zaveda, ceprav se v njeni druzbi mors ves cas rezat. Mene je spravla v prow nerodno situacijo, ravno sem odpila pozirek vina, ko je prjavla eno svojo. Jst se ze sploh ne morem kontrolirat ce je kej smesnga, pri njej pa sploh ne in sem bruhnla tist vin po mizi in na svojga soseda cez mizo, ki se je odlocil, da ta vecer pa ne bo nic pil, ker je zeni tako obljubil, ampak po tej nezgodi si je premislil, ker je rekel, da mu itak zena ne bo verjela, ce ma ze vso srajco z vinom natopljeno. Poznam pa tudi dost ovnov, ki imajo specificen smisel za humor.Jst reagiram pa na crnga, pa ne vem, ce zarad sonca v skorpjonu al strelca v asc.Drugace pa s tehnicam tud taksne izkusnje, sin je tehtnica, in je smesen za posizit kadar hoce), u sluzbi mam pa tehtnico, ki ji vic poves u pol minute, potem pa pet minut ponucas za razlago. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.