mačky 23. januar 2015 Prijavi Deli 23. januar 2015 Meni se ni uresničila. Se mi skoraj nikoli ne, sploh tiste najmočnejše, ko dve ali tri, trajajo že celo življenje in še vedno upam. Pa mi vsi pravijo, da sem rojena pod srečno zvezdo, začela sem verjet, da je to samo tolažba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. januar 2015 Prijavi Deli 23. januar 2015 Ja ne nisem, ko itak ne veš katere sanje, prav niso nič posebnega in za ene ljudi čist vsakdanja stvar. Sploh nič tako nekaj groznega, posebej materialnega in vrednega. Npr. ena je, da bi rada imela psa, svojega, točno določene pasme (pa ni pogoj), imeli smo jih sicer (5 jih imajo starši), samo jaz pa svojega lastnega še nimam. Si ga ne upam nabavit, ko ne vem, če bi imela dovolj časa zanj, OK delam doma, pa imam prostor, velik vrt, gozd, travniki, preveliko hišo, samo menda da morem imet ograjo in da se bo parket uničil (te omejitve si pa nisem sama postavila... ampak ena druga zgaga...). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 23. januar 2015 Prijavi Deli 23. januar 2015 Mačky, preberi še enkrat svoj odgovor. Nečesa si želiš, a istočasno iščeš izgovore, da tega ne moreš imeti. Strah, zakaj to ne gre. Bo treba tukaj nekaj spremeniti, pa bohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. januar 2015 Prijavi Deli 23. januar 2015 Ja... saj imaš v bistvu prav... Hm... Samo kaj bi se zgodilo, če kar naenkrat neham upoštevat še mnenje drugih, to me skrbi. Dejasnko je tako, da dam ponavadi sebe na zadnje mesto. Zato ker po pravici povedano, se mi vedno zdi, da ne bi bilo pošteno drugače, ker sem lahko zadovoljna s trenutno situacijo, v primerjavi z nekaterimi. Ker to, da nimam psa, to je taka mala težavica, v primerjavi s tem, kaj vse nekateri res rabijo (zdravje, mir ipd... hrano), da me je potem sram razmišljat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 23. januar 2015 Prijavi Deli 23. januar 2015 Ja... saj imaš v bistvu prav... Hm... Samo kaj bi se zgodilo, če kar naenkrat neham upoštevat še mnenje drugih, to me skrbi.Začneš živeti svoje življenje;) 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 24. januar 2015 Prijavi Deli 24. januar 2015 v letošnjih novoletnih voščilnicah sem vsem pisala v smislu, da "dobite kar potrebujete in kar si želite."Pa razmišljam... včasih je pot do tega trnova... nisem pomislila na to... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 24. januar 2015 Prijavi Deli 24. januar 2015 @ Mačky: Ko sem se enkrat z eno precej modro gospo pogovarjala o svojih jadah in težavah, me je vprašala: "V kateri prestavi ti speljuješ?" Debelo sem jo pogledala, ker kaj zaboga pa ima menjalnik avta (s katerim nisem imela težav) z mojimi težavami v odnosih in financah? "Ja, v prvi, valjda!" Pa je rekla: "No, vidiš, v življenju ni nič drugače: Kot se ne da speljat v drugi ali celo tretji, moraš najprej sebe dobro postaviti v življenju, potem pa gre, in lahko podpiraš in upoštevaš še druge." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 24. januar 2015 Prijavi Deli 24. januar 2015 Ko sem v zgornjem postu napisala kombinacijo besed "menjalnik - avto - težave" sem takoj dobila pasico z oglasom za trgovino z avtomobilskimi rezervnimi deli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/griny.gif - evo, želja: en desni sprednji ležaj za moj stari Veliki voz, prosim, naj pride, po možnosti, za moji denarnici ustrezne male pare! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 24. januar 2015 Prijavi Deli 24. januar 2015 Veliki voz ni mećka, to je prevod Subaruja iz japonščine. Sicer pa tud deli za tega Japonca niso poceni, na žalost ... pa še kradejo jih verjetno ne, ker niso glih nek status, bolj za gozdarje ... tale želja bo najbrž ostala neizpolnjena, jbg. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 30. januar 2015 Prijavi Deli 30. januar 2015 V dodatek razmišljanje o uresničevanju želja, namenjeno ženskam: http://www.alenkarebula.com/alenkadrupal/sl/node/200 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 11. februar 2015 Prijavi Deli 11. februar 2015 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vročeželite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetemspoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in CarolAdrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat,ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer predspanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, kopozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morateponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pačeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morateobjaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate lezačetnice imena in priimka.MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHUSveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahkodosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla,ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tejkratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividusnovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj vvečni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim. S. K. Hm... na nek način, deloma... se je danes uresničilo )) Eeeeen del želje, ker je mal bolj ... kompleksna. Awww... Feeling happy... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Zdaj a ne vem, a je naključje ali ima kaj veze... Da se je ravno z zamikom en dan od tega, je smešno. Res je pa bilo v moji glavi dolgo. In že prej se je nakazovalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bela 26. oktober 2015 Prijavi Deli 26. oktober 2015 Spodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi" Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne. Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le, začetnice imena in priimka. MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenjskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim. R. B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bbeebbaa 24. januar 2016 Prijavi Deli 24. januar 2016 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.b.p.URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.b.p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bbeebbaa 4. februar 2016 Prijavi Deli 4. februar 2016 MolitevSveti duh ,ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti tako ,da lahko dosežem cilj.Ti ,ki mi daješ božji dar upanja in pozabe vsega zla ,ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih izkušnjah.V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem ,da tudi v pridvidu snovenga sveta nočem biti nikoli ločena od tebe.Želim biti s teboj v večni slavi.Hvala za milost ,ki jo izkazuješ meni in mojim.b.p.URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka. MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.b,p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. februar 2016 Prijavi Deli 4. februar 2016 me prav zanima, kak si ti predstavljaš svetega duha http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif glede na to, da se za vsak drek obračaš na njega,predvidevam, da imaš namesto glave tam pač eno žogokjer zrak kroži tako, kot nekdo brcne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
frnikola 2. november 2020 Prijavi Deli 2. november 2020 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHUSveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.b.p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
frnikola 17. maj 2023 Prijavi Deli 17. maj 2023 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHUSveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim. b.p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.