Skoči na vsebino

Polna luna in Lunin mrk v ribah

Sasha3

Recommended Posts

.... ker se bliža ta zadevca, me zanima.... kaj POZITIVNEGA je pa lahko v taki Luni, če ga faše otrok kot dan svojega rojstva???

Torej, Devička s tako Luno?

Vem, da je odvisno v kateri hiši bo imela Luno, ampak, tako na splošno pa je vpliv dokaj močan in predvidljiv, a ne?

Plis..... Lunca, Marsa, ino ostali....kaj pravte (pa ne mi rečt, da se naj s tem ne ukvarjam)

Deli na socialnih omrežjih

Torej, Devička s tako Luno?

Vem, da je odvisno v kateri hiši bo imela Luno, ampak, tako na splošno pa je vpliv dokaj močan in predvidljiv, a ne?

Plis..... Lunca, Marsa, ino ostali....kaj pravte (pa ne mi rečt, da se naj s tem ne ukvarjam)

x:Dx :palec: Točno tko, nč ne tuhtaj, kaj bo imel tvoj otroček v karti. Če pa pomisliš, da ima sonce v devici, luno v ribah potem sta moška energija- sonce in ženska energija- luna, nekako v opozicji, zato se na teh področjih otrok težko razpoznava, nekaj ga bega. V večini primerov imajo tak aspekt, lahko tudi kvadrat, otroci, pri katerih se starši v času spočetja niso ravno najbolj razumeli. Seveda je to odvisno tudi od drugih dejavnikov.

potem naša ne bo imela tega aspekta x^x .. ok, si me pomirila

x:Dx x:Dx Super, ti kar mirna bod, zvezdice samo glej na nebo in nič ne tuhtaj kje je kera, vse je že tko al tko vnaprej določeno, tvoj otroček bo prišel na svet, ko bo zanj čisto pravi čas, ampak vedi pa da prej, čimbolj boš ravnodušna in mirna.

Lunca... ma ti izrekla magično besedo.. x^x ... moja starša se nista razumela... in jaz imam Sonce kvadrat luna....

pri nama z možem pa to ni tako... torej, sem mirna x!x

Tole ne rab bit posebej....

Moznih je tolk in tolk mrkov:

ko je POLNA Luna (ko sta sonce in luna v opoziciji), gre VEDNO za LUNIN mrk, ko pa je PRAZNA (ko sta v konjunkciji) pa je SONCEV.

In ko je sonce v devici, je, ce je lunin mrk, lahko luna samo v ribah. x:)x

(ce pa bi bil soncev, bi blo avtomaticno jasno, da je luna v devici).

Tako da bom to prikljucila k temi o mrkih (najbrz pa tko al tko ni sam ena).

Nisem nic brala, sam vidla, Sasha, da si napisala, naj ti ne recemo, da se ne obremenjuj.

Sory, ampak TOCNO TO ti recem. :palec:

zakaj ne upostevas?

zakaj hoces tako posebni zadevi, kot je rojstvo otroka, pridat te energije?

Pust pr mir in zaupaj. x!x xyesx

Za vse to pa bo vec kot dovolj casa v prihodnje.

Srecno! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Živjo vsem

Sem šla gledat kaj naredita mrka meni in mojemu partnerju, pri meni mislim da nič posebnega, partnerju pa pade lunin mrk direkt na mars v IV. hišo in sončev z orbisem 2 stopinj na plutona v XI. hišo.

Kaj bi to pomenilo, prosim vi ste strokovnjaki mi lahko odgovorite ? :inocent:

hvala

alenka

Živjo vsem

Sem šla gledat kaj naredita mrka meni in mojemu partnerju, pri meni mislim da nič posebnega, partnerju pa pade lunin mrk direkt na mars v IV. hišo in sončev z orbisem 2 stopinj na plutona v XI. hišo.

Kaj bi to pomenilo, prosim vi ste strokovnjaki mi lahko odgovorite ? :inocent:

Sigurno se veže mrk v četrti hiši na dogajanje vezano na dom, oziroma na enega od staršev. Pazite na ogenj, pa malo strpnosti do drugih v hiši.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...