lunca 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Zanima me, kje v rojstni karti se vidi oziroma kaj botruje temu,da so vsa moja razmerja z moškimi in to z mlajšimi od tri do deset let.V moji natalni karti pa je saturn položen v sedmo hišo, kar ponavadi najavlja starejšega partnerja.Kaj bo prinesel tranzitni uran mojemu partnerju, ko bo povozil njegovega DES, ali se takrat ponavadi spremeni on ali partner, oziroma njegov odnos do partnerja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Lunca. Imam dva vprasanja zate: 1. Koliko si stara?2. Ali si samska ali porocena? Marko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 Ha,hahahahahaha, dragi Marko,zdaj pa si me.Sploh ne razmišljam dosti o svojem EMŠU, saj ga tko več ne zahtevajo povsod.Lahko pa ti izdam,da sem zdaj po ločitvi samska.Saj res, če mi izdaš koliko si star ti, ti mogoče zaupam mojo letnico.Hvala,da si se oglasil,želim ti lep popoldan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Jaz sem star 28 let. In ti? In sploh ne vem, zakaj bi bila leta skrivnost. Marko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 "Zakaj bi bila leta skrivnost." Marko imas pa bolj malo opravka z damami... v povprecju jih samo cetrtina odgovori na to vprasanje takoj, polovica cez nekaj casa, cetrtina pa se zlaze ali pa sploh ne odgovori. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2002 Hvala El Nino, mladeniči bodo skozi izkušnje še prišli do tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Tale tema je tudi zanimiva, sploh nisem vedela, da jo imamo. ...Pa ceprav ni odgovorov, jo vseeno osvezujem, ker se utegne izcimiti kaksna debata, ker je tole zanimivo...Ze ce gledamo samo generacijske, recimo... Lunca, zanimivo, to sem ze veckrat zasledila (ko si omenila, da imas Saturn sicer v 7., da pa imas pretezno mlajse partnerje - in ne starejsih, kot navadno obljublja tak polozaj). Tale polozaj (Saturn v 7.) je zelo zanimiv - skoraj vsak (ali recimo v 90%), ki sem ga obravnavala, je imel vsaj dve leti starejso partnerko, res je, da sem vec chartov obravnavala moskih s temle polozajem.Ze pri nas se tole potrjuje Mitja ima Saturn v 7. ;>) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Marsa, ti pa kar z ediksom , mogoče je pomembno potem, tale saturn v znamenju tudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Kako to mislis, z Edigsom, Boris? saj nisem nic zbrisala ali kaj takega... ? Bobnar - po mojem pac se toliko bolj... 'plutonovska' zatheva bo tu po izkusenosti - ce ne konkretno po starosti... ali po pristopu..Pa, saj - a ni?Saj pomisli pri sebi? A si 'pristas' prijaznih misk... ali kaj taksnega? Ne, palis se na skorpije, v bistvu... No, evo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Marsa, oprosti.....nisem se prav izrazil....moral bi napisati z belo barvico, razumeš ZDAJ ....lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Ne, one se name zdaj pa ti men razloz, kako ulovis skorpijo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Ne, one se name zdaj pa ti men razloz, kako ulovis skorpijo.... Hmmm... ponavadi one tebe, pa se sploh ne zavedaš.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Tale polozaj (Saturn v 7.) je zelo zanimiv - skoraj vsak (ali recimo v 90%), ki sem ga obravnavala, je imel vsaj dve leti starejso partnerko, res je, da sem vec chartov obravnavala moskih s temle polozajem. Mogoče je temu kriv merkur (mladeniči), ki je v trigonu z DES. Mislim, da je to en tak aspekt za mlajše partnerje. Tudi sedma hiša v devici (vladar merkur) lahko nakazuje na to, čeprav je notri saturn. Ampak želim pa, da so stari po duši (saturn), mogoče je tu mišljena bolj zrelost, kot sama leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Živijo! SA v 07 ne pomeni nujno starejšega partnerja, ampak veliko stvari. Če govorimo o razliki v letih, kaže pa na to, da gre za RAZLIKO V LETIH. Torej je lahko tudi precej mlajši! Eno ali drugo. (Ali pa seveda več mlajših.) Ker SA pomeni resnost, zadržanost, konstruktivnost in zahtevnost, poleg tega pa so mu svoj čas rekli "veliki učitelj", je stvar vedno bolj jasna. Ali me moj (starejši) partner uči življenja (ker ima več izkušenj ali/in znanja, recimo) ali pa jaz učim svojega (mlajšega) partnerja. Približno takole. Pa še o očetu bi bilo dobro kaj pomisliti. Ne koncentriraj se torej samo na sedmo hišo in Saturna, temveč tudi na vzorce, ki podpirajo/omogočajo/generirajo njegov obstoj/pomen. ZAKAJ JE TAKO, ne samo KAJ JE TO. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jah, ko smo že pri tem; mene pa privlačijo starejši moški, pa mam 7. hišo skoraj čist prazno- le Neptun je notri.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Ker SA pomeni resnost, zadržanost, konstruktivnost in zahtevnost, poleg tega pa so mu svoj čas rekli "veliki učitelj", je stvar vedno bolj jasna. Ali me moj (starejši) partner uči življenja (ker ima več izkušenj ali/in znanja, recimo) ali pa jaz učim svojega (mlajšega) partnerja. Ja tole " veliki učitelj" mi je pa res všeč, verjetno tudi odnos traja, dokler se imata partnerja eden od drugega kaj za naučit. Potem pa novim zmagam naproti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Živijo! SA v 07 ne pomeni nujno starejšega partnerja, ampak veliko stvari. Če govorimo o razliki v letih, kaže pa na to, da gre za RAZLIKO V LETIH. Torej je lahko tudi precej mlajši! Eno ali drugo. (Ali pa seveda več mlajših.) Ker SA pomeni resnost, zadržanost, konstruktivnost in zahtevnost, poleg tega pa so mu svoj čas rekli "veliki učitelj", je stvar vedno bolj jasna. Ali me moj (starejši) partner uči življenja (ker ima več izkušenj ali/in znanja, recimo) ali pa jaz učim svojega (mlajšega) partnerja. Približno takole. Pa še o očetu bi bilo dobro kaj pomisliti. Ne koncentriraj se torej samo na sedmo hišo in Saturna, temveč tudi na vzorce, ki podpirajo/omogočajo/generirajo njegov obstoj/pomen. ZAKAJ JE TAKO, ne samo KAJ JE TO. Pozdrav!Podpisem se pod ves tale post. Tocno to, vse zivo je lahko, lahko gre samo za razliko ali izkusenost in ne nujno starost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jah, ko smo že pri tem; mene pa privlačijo starejši moški, pa mam 7. hišo skoraj čist prazno- le Neptun je notri.... Na tole je kar takole nemogoče odgovoriti. "Prazna" 7. hiša ne govori o starejših moških, pa tudi nič hudega ni, če je prazna*. Neptun v 07 pa tudi ne govori o "starejših" partnerjih, ampak o čem čisto drugem - druga tema nekje tule na netu. Da ne bomo vse tlele. * - Kakorkoli vzamemo, je deset planetov nemogoče spraviti v dvanajst hiš, ne da bi bili vsaj dve prazni. Statistično vzeto pa jih je v povprečnem horoskopu praznih nekako pet. Kar pa seveda še zdaleč ne pomeni, da je z njimi zato kaj narobe. Torej je treba razloge za privlačnost do starejših najti v CELOTNEM horoskopu in ne samo takole, na kratko. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hvala Bern, bom poiskala. Drugače je pa moja karta ful "čudna". 6 planetov v 6. hiši, 4 hiše pa popolnoma prazne. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Tudi jaz imam 4 hise prazne... oz. celo 5. Pac, se boljse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jaz bi sam rekla, da logika Saturna in starejšega partnerja ni tako zgrešena, velikrat zares deluje. In obratno Merkurja in mlajšega partnerja. Seveda je to le ena od informacij (to, da ima človek Saturna v sedmi) in potem se gleda naprej glede na spol. Pri ženskah Sonce in če ima to Sonce prvi aplikativni aspekt z Merkurjem, imamo povsem nasprotno informacijo. Poleg tega pa 7.hiša v osnovi bolj predstavlja prvega resnega partnerja. In je treba 9. hišo gledati, da ti opiše drugega partnerja in tako naprej. Zelo velikokrat tudi aspekt med Venero in Plutonom kaže na velike razlike med partnerjema. Kar nekaj ljudi poznam s kombinacijo Venere in Putona in so res njihova ljubezenska življenja nenavadna, in so velike razlike med partnerji ali v starosti ali v izobrazbi .... Vse dobro. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jz mam pa 9.hišo prazno... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 TinaL, saj jaz tudi , pa tudi Neptuna v 7.hiši ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 sami veleposestniki klele de bi pa boge delavce na zachasnem delu not naselil...to pa ne :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 tih bod, pa deli Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.