Skoči na vsebino

Razlika v letih med partnerji

lunca

Recommended Posts

:palec: To sem pa ugotovila iz več kart. Venera v sedmi sigurno izbira lepe, prijetne partnerje. x;)x

Odvisno. Predvsem od tega, kaj tale Venera v 7. hiši počne. x:o)x

Če je povezana s kakšnimi negativnimi aspekti, se vsa lepota kar nekako izgubi. Pravzaprav, ko se oziram nazaj, s tole mojo Venerco v 07 (pa še celo v biku je! in vrh 07 v Biku) sem (predvidevam!) ravno zaradi opozicije z Neptunom imela z nasprotnim spolom eno samo ljubo sranje na tretjo potenco. :xx!: Misliš da je lep in prijeten, pol pa vidiš, da ni. :xx!: :xx!:

No svoje doda še polkvadrat s Saturnom iz 05., kar bi lahko pojasnilo, da so mi že od najstniških let veliko bolj pri srcu zreli in starejši moški, da pa z njimi - jebiga - ne bo ravno kakšne prav posebne sreče. x:Dx

Zdaj na stara leta bom pa mal po mlajših... x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Misliš da je lep in prijeten, pol pa vidiš, da ni.  :xx!:  :xx!:

Zdaj na stara leta bom pa mal po mlajših...  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec: Ja Neli, lep že, ampak prijeten pa ne, neptun sigurno da rožnata očala, ki pokažejo drgač kot je.

To pa kr dej, dej po mlajših, ampak ne tko kot pravta Bobnar in drugi " za na ror", če bi blo tko, pol bi bil kr ror dober. x;)x

Venera v sedmi sigurno izbira lepe, prijetne partnerje. x;)x

Ja, saj sem vedela. x:Ix Moj bivsi moz jo ima. Venero v 7. x:Dx x8Dx

Tudi moja Venera je v 7.hiši x^x Nič čudnega,da sem izbirčna x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

:8): a velja tudi ce je v 6. in je v blizini 7. - in ce je se potem 7. v istem znamenju, ki mu glih vlada? :irs: :8): x:px x;)x

ker namrec - vedno sem imela tipe, ki so bili cedni, eroticni, res ono... x^x - v bistvu so bili kar vsi tapomembni lepsi od mene.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker namrec - vedno sem imela tipe, ki so bili cedni, eroticni, res ono...  x^x  - v bistvu so bili kar vsi tapomembni lepsi od mene.

Marsa ojla,

sej riibce ste znane po velikih okicah,ki težko spregledajo kakšnega sexi dedca x:Dx x:Dx :palec:

Pa še en poseben fluid oddajate x:Dx

Pa še en poseben fluid oddajate  x:Dx

Mogoce eksaktni trigon venere (Bik) in urana (mc) - ki je v konj. s plutonom? x8Dx x:px x;)x :vragec: xcivx :8):

Ali Neptun na asc...

xscratchx...

x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa še en poseben fluid oddajate  x:Dx

Mogoce eksaktni trigon venere (Bik) in urana (mc) - ki je v konj. s plutonom? x8Dx x:px x;)x :vragec: xcivx :8):

Ali Neptun na asc...

xscratchx...

x:Dx x;)x

mogoče res.Ampak čisto vseeno,glavno,da vidite kar je vredno pogledati x:Dx :palec:

Bi rekla,da išči ,glavnega,krivca v Neptunu...itak vladar Ribic...pa še na ascendentu je :eek: x:Dx :palec:

Hja, jaz pa 7. hiso v Marsu, ce sem prav dojela izracun... pa sta tud oba pomembna moska (bivsi in trenutni x:Dx ) v mojem zivljenju precej starejsa...

je pa mensezdi 8. v veneri... ma kaj jaz vem, kr neki se silim tle... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...moja 7. hiša je prazna v vodnarju in vladarjem uranom

... uran pa je v škorpijonu in v 4 hiši...

..ter venera vlada 10 in 3 hiši.......

venera pa je v levu in v 12. hiši, čeprav je ta hiša rakova, saj je levova 1. hiša in s tem ASC leva

Vedno so se mi dopadli tisti starejši fantje.... :2src: ... mlajši ali pa enakih let kot jaz so mi delovali ootročje, skratka ne-zanimivi za pogovor in druženje... x;)x

Ali lahko to, da venera vlada 10. hiši , saj je bikova hiša in je prazna...nakazuje na to, da bom zaljubljena v soje delo.. x:Dx x:Dx ... ali da bom na poslovnem področju spoznala partnerja.....ali da bom ljubimkala s kom iz službe???

:2src: xDDx x:Dx :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ali lahko to, da venera vlada 10. hiši , saj je bikova hiša in je prazna...nakazuje na to, da bom zaljubljena v soje delo.. x:Dx  x:Dx ... ali da bom na poslovnem področju spoznala partnerja.....ali da bom ljubimkala s kom iz službe???

Ne, pomoje boš prej v poklicni usmeritvi priljubljena. Drugi te bodo videli, kot da svoj poklic opravljaš dobro in uspešno in z ljubeznijo.

Ljubiti svoje delo ali ljubimkati v sluzbi je bolj podrocje 6. hiše.

Kje boš spoznala partnerja, ti bo povedal Mars in vladar 7. hiše.

Ali lahko to, da venera vlada 10. hiši, saj je bikova hiša in je prazna...nakazuje na to, da bom zaljubljena v soje delo ali da bom na poslovnem področju spoznala partnerja ali da bom ljubimkala s kom iz službe?
res to,tak mam tu tjest, sam je v Raku ..da postaneš zaljubljen v delo x:o)x ..se ti je že kdaj to tudi zgodilo? jh, treba znat ločit delo od čustev na delu, k pol se delo ne nardi resno in trezno x:Dx

.Neli :palec:

.Jest sm se nekak vedn izogibal druženja Starejših bolj na čustvenem odnosu nasprotnega spola, nek micen komplex zihr ( mam dve devici v seb)?!

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

hojla,

zanimiva tema hja...v moji sedmi hiši se nahaja sonce, pol piše da je sedma hiša v znamenju kozorga, jaz sem drgac strelka,venera pa je v deveti v vodnarju...če to kaj pomeni...al jaz mogoče narobe berem te podatke. a se da res iz tega videt kakšni partnerji te bodo v življenju spremljali...kaj pa ločitve in te zadeve, so tud vidne iz karte? xrolleyesx

meni so bili vedno všeč fantje mojih let, letos na začetku leta sem preskočila v skrajnost - na mlajše, precej mlajše, zdaj v tem času pa sem se zaljubila v starejšega moškega. Meni je blo prav čudno, ker sem vedno rekla da je lahko starejši mogoče do treh, petih let, več pa je že tu mač. evo me zdaj... xscratchx

mah ja, lep večer tako ali drugače

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Kje boš spoznala partnerja, ti bo povedal Mars in vladar 7. hiše.

:eek: oops sorry x:Ix x:Ix

vidim da pišem traparije.

Mislila sem na Sonce in vladarja 7. hiše.

Mars bolj govori o tem, kakšni moški nas privlacijo.

neli, hvala za tvoj komentar.....sem si mislila , da mora biti nekaj od naštetega... x:)x x:Dx

sonce imam v devici in v 2. hiši...

... 7. hiša je v vodnarju, vladar uran... uran v škorpijonu in v 4. hiši

sonce SEKSTIL uran

...hmmm, ali bi lahko to kaj povedalo?..

1 Budala, kako bo v službi še ne vem, saj sedaj končujem študij, res pa je da imam rada moje področje dela.....imam pa en problem in sicer da odlagam vse na zadnji trenutek,...zato tudi moja diploma zamuja.... čeprav sem po horoskopu devica bi naj bila pri tem disciplinirana,ali.... xrolleyesx xrolleyesx

xDDx xDDx x:)x x;)x :palec: :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ali lahko to, da venera vlada 10. hiši , saj je bikova hiša in je prazna...nakazuje na to, da bom zaljubljena v soje delo.. x:Dx  x:Dx ... ali da bom na poslovnem področju spoznala partnerja.....ali da bom ljubimkala s kom iz službe???

:2src:  xDDx  x:Dx  :palec:

:palec: :palec: Po mojem venera v 12 hiši (skrito) povezano z vladarjem desete hiše res pomeni eno skrito ljubezen v službi, ali povezano z delom. :palec: :palec:

tole pa zveni zelo zanimivo. :8):

a lahko kaj več poveš, recimo, jaz mam sonce v 5.hiši (vodnar), v 7.je venera v ribah... :irs:

no, moški me ne privlačijo x:o)x

hm... ti si pa fantek, je pa to mal drugač. x:o)x

Morš gledat vladarja 07 in luno za ženo ter venero za ženske, ki te privlačijo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...