stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 oona sklepala sem tako: znamenje Ovna kaže na mlajšega in ker je najtesnejši aspekt konjunkcija z Merkurjem-kar Merkur spet nakazuje mlajšega, tako da iz tega ni videti to, kar se je v resnici zgodilo-poroka z veliko starejšim... Ampak dispozitor je Mars konjunkcija Uran...Morda je Saturn v 7., a ne vem ure, samo: 10.04.1936 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 heh, pajade, da bom meu pr 40i-h 60-letno babo :xx!: taki niso čist diht.Mah, ti takoj s pesimistične plati, pepček .....da boš meu pri 60-ih 40 letno babo, valjda Kak dolgo boš pa pol diht pa je spet druga stvar..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 kar se "diht" tiče, pa ga ni človeka, ki bi bil... vsak ima kje eno cako (ali bi rekli luknjo), da ni diht... Štos je v tem, da se imajo eni za zelo diht in se ne zavedajo svoje nedihtig nature niti 5 posto... To mi je prav simpatično Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jaz nisem in nočem bit čist diht . Živ dolgcajt to. K morm sm diht, k pa mi ni treba pa..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 in zdaj ena dva, ki sta razlike v starosti npr. 20 let in se imata lušno nista čist diht, a tisti, ki se ju spravi kritizirat, pa je diht Live and let live. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Eh, un si že tak cel čas domišlja, da je edini diht .......se že po tem vidi, da ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Varajo bl tisti, k majo sonček v dvojnih znakih, ah, to ni varanje, samo trenutno ti je nekdo bol všeč.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Če še na brzino:glede na to, da je merkur vladar moje 7. hiše in če bi naj kazal kako oz. kje sem spoznala Š...potem bi šlo skozi.Na avtobusni postaji, kje pa drugje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Nataly, a mas Merkurja v Skorpijonu? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Moj oče je 8 let mlajši od mame. Pa jima dobro znese. Celo mene sta uspela uštimat Mama levina, ata dvojček Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Nataly, a mas Merkurja v Skorpijonu? Ne, pač pa skoraj na koncu strelca. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pol je blo na koncu avtobusne...al na koncu igrisca? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ne boš verjela Res je bilo na koncu avtobusne Prvič..potem mala pavzica in potem čez leto in pol ponovno...na koncu avtobusne..evo. Midva sva si res usojena...na avtobusni se najdeva...hmm še zdaj mi je to v drugo všeč - obujanje spominov in to.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 > Menim pa,da mam en mini˝ komplex ,pred starejšimi moškimi biti v zvezi z njimi, kaj meniš na to ,hmmm, čeprav se>prepričujem da zmorem vse, da obvladam vse :+) > Vladar tvoje sedme hiše je neptun, le ta je v tretji hiši, kar je merkurjevo znamenje, zato to bolj vleče na mlajše >partnerje. Sicer pa opazuj, z leti pogruntaš, ja ,opazujem to že ene skor10let, (ampak se ravnam´in upoštevam po navdihu) nekje mora bit v človeku nekaj mladostno vidnega,da ni vse zarad morale se vredno tut istovetit..hai, hvala ti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 na avtobusni se najdeva...hmm še zdaj mi je to v drugo všeč - obujanje spominov in to.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Moj partner je pa 24 let starejši od mene... Do sedaj največja razlika v letih, drugače sem stalno govorila, da ne bom imela starejšega... Sam ne moreš ukazovat. In iz kje naj bi se to videlo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ponavad pogledas, kje je 7. hisa, kaj je notri, kaj 'pocne' njen vladar... saturna gledas... pa se kaj. Zivjo, macky! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moj partner je pa 24 let starejši od mene... Do sedaj največja razlika v letih, drugače sem stalno govorila, da ne bom imela starejšega... Sam ne moreš ukazovat. In iz kje naj bi se to videlo? Oooo, bemu, sem vedu, da so 26-letne že mal prestare zame Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 jaz sem imela pa vedno mlajse tipe. No, v bistvu pa ni cist res, ene par jih je bilo tud kar precej starejsih... sam ne maram pokroviteljstva, torej sploh ne gre za starost, v smislu... star, gube, plesast, povesen... pac pa... preresen, hm, prevec vodi, takoj sex (a bolj nauceno kot navduseno, kot je to pri mlajsih), premal zuranja in bluzenja skupaj okol s folkom, te hoce met sam zase... pa mal komandirat pa tak... to mi pa glih ne ustreza.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Jst pa v mladih najdem kar ne najdem v starejših in obratn........trililitralalatrilili......če bi se pa mogu odločit sam po letih........hehehehehe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 No jaz imam v 7. hiši venero (dvojčka) na 20.46.48 Hm, ja njemu ni videt, da bi imel toliko let, v bistvu me je kar malo presenetilo, za svoja leta uh seksi... Tako da me ne moti, energije ima pa uf, športnik, in nihče od naju ne mara hm.. ovratnice okol vratu Saturn pa 9. (devica), drugač pa Saturn sekstil Uran 01°44`00 Saturn kvadrat Neptun 02°57`26 Saturn konjunkcija MC 04°34`20 A obratno npr. Venera kvadrat saturn se tud gleda? (to je zame neki novega... sem še čisti začetnik, sam me pa zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Pa da ni ki strelec? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 aha, saturn na mc-ju, torej te poleg vsega privlaci moc, vladanje, oz. odtod najbrz tole... pa spostujes avtoritete, zrelost, hierarhijo tudi...Zanimivo... tamle rpavi Bobnar - pri 40ih 60 letno babo...No pa vzemimo en primer: morda pa nabases na 'tino turner' - zdaj se v te smeri vrti?Si upam rect, da marsikatera 30 letna zenska dost bolj zgazena zgleda kot Ich (4o), pa ne glede na froce ali ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Si upam rect, da marsikatera 30 letna zenska dost bolj zgazena zgleda kot Ich (4o), pa ne glede na froce ali ne. To si jst upam rečt zase tud...... 64 generacija je itak neki spešl..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 leny krawitz, Val Kilmer, ... ... mi noben ne pade v glavo vec... no, pa taki. Aha, keanu reeves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.