Skoči na vsebino

Razlika v letih med partnerji

lunca

Recommended Posts

oona sklepala sem tako: znamenje Ovna kaže na mlajšega in ker je najtesnejši aspekt konjunkcija z Merkurjem-kar Merkur spet nakazuje mlajšega, tako da iz tega ni videti to, kar se je v resnici zgodilo-poroka z veliko starejšim... Ampak dispozitor je Mars konjunkcija Uran...Morda je Saturn v 7., a ne vem ure, samo: 10.04.1936 xnckrivx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

heh, pajade, da bom meu pr 40i-h 60-letno babo xrolleyesx  :xx!:

taki niso čist diht.

Mah, ti takoj s pesimistične plati, pepček x;)x .....da boš meu pri 60-ih 40 letno babo, valjda x:o)x x:Dx Kak dolgo boš pa pol diht pa je spet druga stvar..... :vragec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

kar se "diht" tiče, pa ga ni človeka, ki bi bil... vsak ima kje eno cako (ali bi rekli luknjo), da ni diht... x:o)x

Štos je v tem, da se imajo eni za zelo diht in se ne zavedajo svoje nedihtig nature niti 5 posto... To mi je prav simpatično :inocent:

in zdaj ena dva, ki sta razlike v starosti npr. 20 let in se imata lušno nista čist diht, a tisti, ki se ju spravi kritizirat, pa je diht x:o)x Live and let live.

Če še na brzino:

glede na to, da je merkur vladar moje 7. hiše in če bi naj kazal kako oz. kje sem spoznala Š...potem bi šlo skozi.

Na avtobusni postaji, kje pa drugje x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ne boš verjela :eek: Res je bilo na koncu avtobusne :eek: :eek:

Prvič..potem mala pavzica in potem čez leto in pol ponovno...na koncu avtobusne..evo. Midva sva si res usojena...na avtobusni se najdeva...hmm še zdaj mi je to v drugo všeč - obujanje spominov in to.. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

> Menim pa,da mam en mini˝ komplex ,pred starejšimi moškimi biti v zvezi z njimi, kaj meniš na to ,hmmm, čeprav se>prepričujem da zmorem vse, da obvladam vse :+)

> Vladar tvoje sedme hiše je neptun, le ta je v tretji hiši, kar je merkurjevo znamenje, zato to bolj vleče na mlajše >partnerje. Sicer pa opazuj, z leti pogruntaš,

ja ,opazujem to že ene skor10let, (ampak se ravnam´in upoštevam po navdihu) nekje mora bit v človeku nekaj mladostno vidnega,da ni vse zarad morale se vredno tut istovetit..

hai, hvala ti

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 1 month later...

Ponavad pogledas, kje je 7. hisa, kaj je notri, kaj 'pocne' njen vladar... saturna gledas... pa se kaj. :)

Zivjo, macky! :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Moj partner je pa 24 let starejši od mene... Do sedaj največja razlika v letih, drugače sem stalno govorila, da ne bom imela starejšega... Sam  xsrcx  ne moreš ukazovat. In iz kje naj bi se to videlo?

Oooo, bemu, sem vedu, da so 26-letne že mal prestare zame :vragec: x:px x:Dx x:o)x

K. Čapek

x:Dx

jaz sem imela pa vedno mlajse tipe. No, v bistvu pa ni cist res, ene par jih je bilo tud kar precej starejsih... sam ne maram pokroviteljstva, torej sploh ne gre za starost, v smislu... star, gube, plesast, povesen... pac pa... preresen, hm, prevec vodi, takoj sex (a bolj nauceno kot navduseno, kot je to pri mlajsih), premal zuranja in bluzenja skupaj okol s folkom, te hoce met sam zase... pa mal komandirat pa tak... to mi pa glih ne ustreza.. x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst pa v mladih najdem kar ne najdem v starejših in obratn........trililitralalatrilili......če bi se pa mogu odločit sam po letih........hehehehehe :vragec:

K. Čapek

No jaz imam v 7. hiši venero (dvojčka) na 20.46.48 Hm, ja njemu ni videt, da bi imel toliko let, v bistvu me je kar malo presenetilo, za svoja leta uh seksi... Tako da me ne moti, energije ima pa uf, športnik, in nihče od naju ne mara hm.. ovratnice okol vratu x:Dx

Saturn pa 9. (devica), drugač pa Saturn sekstil Uran 01°44`00

Saturn kvadrat Neptun 02°57`26

Saturn konjunkcija MC 04°34`20

A obratno npr. Venera kvadrat saturn se tud gleda? (to je zame neki novega... sem še čisti začetnik, sam me pa zanima :)

aha, saturn na mc-ju, torej te poleg vsega privlaci moc, vladanje, oz. odtod najbrz tole... pa spostujes avtoritete, zrelost, hierarhijo tudi...

Zanimivo...

tamle rpavi Bobnar - pri 40ih 60 letno babo...

No pa vzemimo en primer: morda pa nabases na 'tino turner' - zdaj se v te smeri vrti?

Si upam rect, da marsikatera 30 letna zenska dost bolj zgazena zgleda kot Ich (4o), pa ne glede na froce ali ne. :) xyesx

Picasso

xokx

leny krawitz, Val Kilmer, ... xscratchx... mi noben ne pade v glavo vec... no, pa taki. ;) :P

Aha, keanu reeves... ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...