Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 hm... da ne omenjam kajenja, blazotnega zuranja in vsega... pol sem res rozca, ob vsem tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>leny krawitz, Val Kilmer, ... ... mi noben ne pade v glavo vec... no, pa taki. Aha, keanu reeves... calista flockh(e?)art - celo 11.11. se mi zdi...Aha! Bingo, sandra bullockda se mal bejb navrzem... aja, 64-letniki. pa seveda Mick in ich. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Zanimivo ampak kolk vse tole res drži. Moč pa avtoriteta me res privlačita, verjetno tud zato, ker sem že od 2. leta brez očeta (ločeni starši), imam sicer očima, sam nekak ga nikol nisem upoštevala, ker se nimava ravno najraj... Res pa da moram met pa hkrati svobodo, tak da mamina diktatura mi ni nikol rpeveč pasala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm... da ne omenjam kajenja, blazotnega zuranja in vsega... pol sem res rozca, ob vsem tem... Ja, pa res, da ne omenjam še tega Jaz tud pol.......rožič-ek Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa da ni ki strelec? Tehtnica je. Ne vem ob kateri uri je rojen, sam men se zdi precej ognjevit in temperamenten (na nekaterih področjih, pustmo zdej spolnost ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Mhm. Kul. Men leta ne igrajo posebne vloge, če se zatrapam, se zatrapam, kaj je zdej tu za filozofirat. Se mi zdi, da če sm že, sm zakompliciral pr seb, ker so se mi ene zdel mal premlade, da bi kaj "mučkal" Pa še to sam do začetka mučkanja .........zdej pa sm itak pliden, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Zelo zanimivo, da je letos nadpovprečno velikih zvez z veliko starostno razliko(od 10-20 let!), po večini so pa dame mlajše. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mhm. Kul. Men leta ne igrajo posebne vloge, če se zatrapam, se zatrapam, kaj je zdej tu za filozofirat. Se mi zdi, da če sm že, sm zakompliciral pr seb, ker so se mi ene zdel mal premlade, da bi kaj "mučkal" Pa še to sam do začetka mučkanja .........zdej pa sm itak pliden, ne. Hm ja komplicirat je res brezveze pa se obremenjevat z mnenji drugih. Dokler ni tolk mlajša, da te česa ne obtožijo je še v redu Jaz sem itak 24, pa bi ga skor česa obtožili, ker mi menda ne zgleda. Da ne bodo mene, se mi dogaja tud, da me kak maldoletnik povab na zmenek Kaj morem, iz ene skrajnosti v drugo, sam mene mlajši ne privlačijo, ker mama mam še itak namen bit, zgleda pa da smo levi nagnjeni k temu, da se na kakršenkoli način izpostavimo, ap čeprav drugi čudn gledajo (priznam, men prav paše če se kdo zgraža...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Še več takih na svetu, plosim lepo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Dajte mal podatkov navest, da bomo gledali vase karte... ..pa stare in mlade partnerje v njih. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 .vedno sm bil proti temu,da je prevelka starostna razlika v partnerstvu; vedno tut menil, da nek komplexni˝ pomen, zato nism niti razmišljal kot le komentiral.., se poglabjal ,niti odobraval, ..zdele to razumem ,mi je vseen samo, da se starostno razumeta in vzajemno bodrita; moraš pa res premagat občutek,da kdo reče Kaj zarad tega Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Sej dejansko je kompleks... Sem že brala o tem in o odraščanju brez očeta itd... sam ne vem zakaj bi se mogla s tem obremenjevat, pa si mogoče psihologa iskat, če mi je pa fajn Pa če še zvezde pravijo tk, pol se mi niti ne da trudit spreminjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ah, odraščanje brez očeta?? Meni je to malce vprašljivo...že ampak ne vedno.Meni so bili vedno všeč starejši, pa sem rasla z očetom. Kako bi potem označil moške, ki so z 10-15let mlajšimi ženskami? Pomanjkanje Barbik v otroštvu? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zelo zanimivo, da je letos nadpovprečno velikih zvez z veliko starostno razliko(od 10-20 let!), po večini so pa dame mlajše. Se popolnoma strinjam s tabo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 zdaj bo tega se vec, meje pa se bodo zabrisale, bodo postale (se) bolj elasticne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 En moj znanec, letnik 60, ima vedno spremljevalke mlajše od 30 let. Čeprav se on vsako leto stara, ženske ne prestopijo praga 30 let Recimo njegov oče je pa sploh tata mata. Deda jih ima 72 ali 73, njegova bejba pa 36 Mu privoščim. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Kaj pa bejbam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 (popravljeno) Well...sta kar generous do svojih bejb, si lahko veliko privoščita. Več, kot si mi navadni smrtniki lahko predstavljamo. p.s. zadnja kartica je prišla iz Bonaira ...nek otok...pojma nimam kje...baje je bilo fino. Drugače pa celo leto potuje za soncem , ne jim res ni dolgčas. p.s.2 pa težit jim ne smejo...nobenih obveznosti in podobne šare. Life is fun. in pa Just do it! je geslo, ki se ga držita. Popravljeno 29. november 2004 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>En moj znanec, letnik 60, ima vedno spremljevalke mlajše od 30 let. Čeprav se on vsako leto stara, ženske ne prestopijo praga 30 let Recimo njegov oče je pa sploh tata mata. Deda jih ima 72 ali 73, njegova bejba pa 36 Mu privoščim.Tako je pri mojem... Letnik 56, in trdi da še ni imel ženske nad 30, razen ena bežna avantura z eno (brez seksa v bistvu...), pravi, da bi sicer živel s kakšno, ampak trdi, da preveč komplicirajo in hočejo igrat neke dame... Poleg tega, da ima mogoče prav, ker nejgov način življenja je za večino takih punc, sploh tiste, ki si hočejo ustvarit družino, nesprejemljiv. Vedno na meji med življenjem in smrtjo, v bistvu... Zase tud vem, da nočem met ketne okol vratu in rpičakujem ravno toliko svobode kot je dopustim (to je velik). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>zdaj bo tega se vec, meje pa se bodo zabrisale, bodo postale (se) bolj elasticne. A misliš zato,ker smo prišli v EU ...se pa spomnim obdobij ko je bilo pa ravno kontra, izkušenim damam so bili všeč mladi neizkušeni fantje.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 hehekuko se taprave teme zmeri v tapraumu cajtu pojavjo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ne nisem glih tega mislila... mislila sem tako... mladi ljudje so ze zelo zreli, starci bluzimo, ohranjamo fitness... v tem smislu...vse mlajsi look je, pri 40-letnikih celo, smo glih danes v eni temi govorili in nasteli 40letnike (64')... no in tu vidis...gremo lohk se dalje, pa nastevamo 50, celo 60 letnike...men se zdi to kul.Vam povem, prav kmalu se bo folk navelical plastike in nenadoma bodo moderni poveseni joski in podobno. mal karikiram, pa mensezdi nisem dalec od... hm.. 'resnice'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> in nenadoma bodo moderni poveseni joski in podobno. mal karikiram, pa mensezdi nisem dalec od... hm.. 'resnice'. hochesh recht.....se zhe poveshajo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ne, vedno bolj kvisku segajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 pa še to, kmalu ne bo več pomembno telo, leta, temveč energija med ljudmi,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.