Skoči na vsebino

Razlika v letih med partnerji

lunca

Recommended Posts

Vam povem, prav kmalu se bo folk navelical plastike in nenadoma bodo moderni poveseni joski in podobno. ;)

mal karikiram, pa mensezdi nisem dalec od... hm.. 'resnice'. ;)

Nekad je tvoj sis gledao u vis, a sad umesto u svod, gleda u pod.

Tako nekako se mi zdi gre od Čorbe

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Sej dejansko je kompleks... Sem že brala o tem in o odraščanju brez očeta itd... sam ne vem zakaj bi se mogla s tem obremenjevat, pa si mogoče psihologa iskat, če mi je pa fajn  x:px  :2src:  xsrcbumx  :palec: Pa če še zvezde pravijo tk, pol se mi niti ne da trudit spreminjat  x:)x

Hja no, kar se mene tice.. ni kompleks.. se z ocetom kar v redu stekava, ni blo nekega primanjkovanja njega.. Pa spet nisem tolk nora nanjga, da bi ga zdaj v srugih iskala..

Sem pac v vseh mojih vezah ugotovila, da se lazje kaj zmenim s starejsimi.. saj mogoce sem zdaj malo v skrajnosti, ampak laufa, v bistvu bo moja najdaljsa veza tole, pa fajn nama je..

Hmm... jaz tud levcica.. kaj se res hocemo 'ven metat' al kaj? :ermm:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 3 months later...

Pri mami v službi imajo eno sodelavko, ki je 10 let starejša od moža. Zadnjič je rekla da se zafrkavata s kolegica ko jo ta pokliče zvečer ona pa suvereno "Nene nič ne motiš, otroke smo tut dal že spat..."

x:Dx :palec: x:px

Torej kolker komu paše...in to kar je Carol rekla... Enim se leta poznajo enim ne, odvisno od človeka.

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jaz imam pa tudi Venero v konjunkciji s saturnom in so mi (jasno) bolj všeč starejši- vsaj 3-4 pa tja do 20 let. starejši majo več šarma in bolj obvladajo sceno, oni mladiči...Hm...kaj pa vem, kot bi mulce v šoli gledal....

• 4 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>zdaj pa ti men razloz, kako ulovis skorpijo....

Ja škorpijonke smo "hude". Tko k se one odločjo tko pa bo. Pa res je ponavadi te one ulovijo pa se tega niti ne zavedaš. Ubistvu je pa najbolj pomemben, da si to kar si in če ji bo to všeč potem bo tvoja. Tko simpl gre to

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Uran bo ob vožnji čez descendent 'prinesel spremembo in to nepričakovano, drugačno, ekstravagantno....

Pričakuj nepričakovano.

To, da imaš mlajše partnerje sigurno nakazuje še kak drug "podatek" karte.

Saturn je bolj zamrznjen-edino če ne lepiš nase partnerje iz ex lajfa, pa so teli povezani s satuzrnom..

??

• 2 weeks later...
Opazila sem, da ženske, ki imajo Merkur pred Soncem praviloma izbirajo starejše partnerje in ženske, ki imajo Merkur za Soncem mlajše partnerje. Če ni drugih, večjih pokazateljev seveda. xsrcx
Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...