ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Kdaj je zadaj, kdaj spredaj....? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj je zadaj, kdaj spredaj....? Narediš karto...planeti se vrtijo v smeri urinega kazalca...kar je pred Soncem, je pač pred... ali če rečem...če imaš Sonce na 20° Rib, Merkur pa na 15° Rib, potem imaš Merkur PRED Soncem. Če je Merkur na 25° Rib, potem je Merkur ZA Soncem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hvala Oona! Očitno imam Merkur za Soncem, torej se nekje drugje skriva kak aspekt, ki kaže, da gledam starejše... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opazila sem, da ženske, ki imajo Merkur pred Soncem praviloma izbirajo starejše partnerje in ženske, ki imajo Merkur za Soncem mlajše partnerje. Če ni drugih, večjih pokazateljev seveda. Imam res nekaj kart, ki naj bi potrjevale tvojo domnevo, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opazila sem, da ženske, ki imajo Merkur pred Soncem praviloma izbirajo starejše partnerje in ženske, ki imajo Merkur za Soncem mlajše partnerje. Če ni drugih, večjih pokazateljev seveda. in če imaš merkur NA soncu..... ...pol to zbiraš malo mešano...? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Offtopic partnerji so privlečeni iz RAzlogov katere boljo en dan doznali. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>in če imaš merkur NA soncu..... ...pol to zbiraš malo mešano...? Hočeš "rečt", da lahko zbiraš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ...en dan...hm....kje je še to.... ...borism....al pa da nisi zbirčen.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Amis Dobro jutro Saj veš, kdo izbira, izbirek dobi, vesolje že ve... Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ..že spet vesolje.... dobro jutro, borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..že spet vesolje.... dobro jutro, borism Ampak jaz sem mislil na "vesolje vsega dobrega" Če pa se vrnem naslovu teme, res se je v zadnjih letih pojavilo veliko parov pri katerih je prisotna velika starostna razlika, dvajset let je že čist nekaj normalnega(se mi zdi, da je bilo 10let nazaj, da so bile starejše partnerke, sedaj ej pa obratno), kar pa še ne pomeni, da stvar ne more delovati. Bolje tako, kot pa starostno vštric, pa potem kot "pes in mačka". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 aha...čist prav maš...ma saj navsezadnje res ni važno koliko je kdo star...če se in dokler se dobro štekaš.... ...ok...vesolje vsega dobrega.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Zanima me, kje v rojstni karti se vidi oziroma kaj botruje temu,da so vsa moja razmerja z moškimi in to z mlajšimi od tri do deset let.V moji natalni karti pa je saturn položen v sedmo hišo, kar ponavadi najavlja starejšega partnerja.Kaj bo prinesel tranzitni uran mojemu partnerju, ko bo povozil njegovega DES, ali se takrat ponavadi spremeni on ali partner, oziroma njegov odnos do partnerja? To je Zato, ker jemlješ take moške v razmerja, in sicer zato, ker ne veš, da nesme biti moški Niti E n samcat sam dan mlajši od ženske . Slej ko prej se namreč to pokaže kot Napačna Odločitev , žal . Tudi jaz sem imel 2 bejbike , ... starejši od mene , ... ena boljša kot druga , ... in nobena od teh obeh Duš nista bili ustvarjeni za mojo Dušo, zato se je pri eni končalo po 5 letih, pri drugi pa po 5 mesecih . Ma, sem vesel, da se ni zavleklo še dlje , kot se zgodi neredko Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 To je Zato, ker jemlješ take moške v razmerja, in sicer zato, ker ne veš, da nesme biti moški Niti E n samcat sam dan mlajši od ženske . Slej ko prej se namreč to pokaže kot Napačna Odločitev , žal .No ja, kakšen dan mlajši je menda lahko... drugače se pa še kar strinjam, vendar samo praviloma (izjemoma pa lahko menim tudi drugače). Kakorkoli, tudi jaz opažam oz. ugotavljam, da je najbolj prav, da se družijo in združujejo taki iz iste generacije... ki so vsaj približno enako stari...imajo že zato podobne poglede tako na življenje samo kot tudi na ostalo; odnose, partnerstvo itd. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 To je Zato, ker jemlješ take moške v razmerja, in sicer zato, ker ne veš, da nesme biti moški Niti E n samcat sam dan mlajši od ženske . Slej ko prej se namreč to pokaže kot Napačna Odločitev , žal . Tudi jaz sem imel 2 bejbike , ... starejši od mene , in nobena od teh obeh Duš nista bili ustvarjeni za mojo Dušo, zato se je pri eni končalo po 5 letih, pri drugi pa po 5 mesecih . Ma, sem vesel, da se ni zavleklo še dlje , kot se zgodi neredko Lp + # Vidim Bojante, da nisi strokovnjak sam za SV in B, ampak tudi za A. Zanimivo, če je kdo od A do Ž. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 No ja, kakšen dan mlajši je menda lahko... drugače se pa še kar strinjam, vendar samo praviloma (izjemoma pa lahko menim tudi drugače). Kakorkoli, tudi jaz opažam oz. ugotavljam, da je najbolj prav, da se družijo in združujejo taki iz iste generacije... ki so vsaj približno enako stari...imajo že zato podobne poglede tako na življenje samo kot tudi na ostalo; odnose, partnerstvo itd. Hja, že., že, ... in tudi ne . Namreč, če so pogledi le enaki, še Ni nujno, da so tuid pravilni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zato : Že če je ENO saaamo Sekundo mlajši, je že Narobe . Žal . Jaz sem tud imel letos eno starejšo bejbiko , ... hudo dobro muco, ... Ampak, vidiš, žal, -.... - žal se Ni obneslo Lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Hja, že., že, ... in tudi ne . Namreč, če so pogledi le enaki, še Ni nujno, da so tuid pravilni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zato : Že če je ENO saaamo Sekundo mlajši, je že Narobe . Žal . Jaz sem tud imel letos eno starejšo bejbiko , ... hudo dobro muco, ... Ampak, vidiš, žal, -.... - žal se Ni obneslo Lp + Bojante...stvar je taka..približno ali točno tako..lahko je osvojiti dobro bejbo, samo obdržati je ni tko lahko.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 pri telih treh... al štirih petkih...kolkor dons trajajo večne ljubezni...pa res ni noben big dil tiste 30 al pa 40 let razlike med descoma... al pa damama al pa whatever 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Jaz pa imam en problem...skoz bolj so mi mlajši všeč..... Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Jaz pa imam en problem...skoz bolj so mi mlajši všeč..... to ni problem.to je lastnost.da itaq nkol nis wedla kwa hočeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 to ni problem.to je lastnost.da itaq nkol nis wedla kwa hočeš Še tolk boljš..imam eno lastnost,da zmeri bolj vem, kaj nočem .. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Še tolk boljš..imam eno lastnost,da zmeri bolj vem, kaj nočem .. baba k baba. rada bi mela nedoužnga... noče pa, da se glih kdo na njej uči btw... ta sistem po pinkertonu z izločanjem... je sicer zanesljiv... ampak lajfa prej zmanjka, preden pogruntaš, kwa use nočeš.jes bi še zmeri rajš isku kr direkt, kwa bi rad Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Bojante...stvar je taka..približno ali točno tako..lahko je osvojiti dobro bejbo, samo obdržati je ni tko lahko.. Heh, no, Glej, sej, očitno spet Tud' Ni bla Tooolk' Dobra , ... je bla Res Nadpovprečno Boljš na zunaj, pa na noter tud še zmeraj Nadpovprečno Dobra Duša, ... Ampak, žal, žal še zmeraj - preslaba, Drugače Bi Ostala z mano . Pa saj je Boljš' da je Tko , in da se je Tko Zgodilo , Kajti Bog je hotel tako, ker Itak žal Ni bila Prava Duša zame . In, to sem ji tudi povedal, ... pa ji je morda tud' zaradi tega vseskupaj "dol padlo" No, kot sem reku : Če Bi res Bila "Taprava" , bi tud te "pritiske" Zdržala Ampak, jaz sem Vedel, da Žal pač NI , tko, da nisem tolk' razočaran, temveč sem To Sprejel Hvala Stvarniku-Bogu, da me jo je tko na lep način "razrešil" , da ni bilo prehudo Lp + # Jaz pa imam en problem...skoz bolj so mi mlajši všeč..... Hmmm, hud' problemmm No, ... ne glej na mlad' meso Temveč na Ljubezen Duše Lp + B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Hjaja, vprašanje, ki mene zanima pri vsem tem je, koliko mlajšo partnerico naj si poiščem? Vem da recimo 2 leti mlajše so kače, (neprijetno za lesene podgane kot sem js) Vsekakor, taka mlada duša kot sem jaz, bi rabil eno mlajšo in resnejšo, potem bi se ravno prav ujela. Sicer pa partner je dobro, da je podobne generacije, sicer ni partner temveč igrača. Igrače pa lahko imamo vseh starosti. 5 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Hjaja, vprašanje, ki mene zanima pri vsem tem je, koliko mlajšo partnerico naj si poiščem? Vem da recimo 2 leti mlajše so kače, (neprijetno za lesene podgane kot sem js) Vsekakor, taka mlada duša kot sem jaz, bi rabil eno mlajšo in resnejšo, potem bi se ravno prav ujela. Sicer pa partner je dobro, da je podobne generacije, sicer ni partner temveč igrača. Igrače pa lahko imamo vseh starosti. Ja, to je včasih tudi res, ... pri bolj nedozorelih Dušah, ki si včasih vzamejo kako tako "igračo" . No, to žal Ni Prava Pot. Prava Pot je , kot si rekel : Resnejša bejba, ... ampak, pri mladih dušah ki so še neizkušene , je to nasprotje . Itak pa se pred 30 letom še ni dobro "pariti" Kajti osebnost dozori šele nekje do 30 leta .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Torej imaš še 2 leti Svobode "Mlajšo in resnejšo " , praviš , ... Tega danes žal - Ni skoraj Nikjer več . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Četudi še kje je, je pol, ko si jo pripelješ " v civilizacijo" cela štala, ko ti "shodi" ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif In pol dobiš staro in neresno Najslabša možna kombinacija ki je podobna kot " bolan duh v zdravem telesu " http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Ma, ni lahko, ... Idealna razlika pa je 10 let da je mlajša bejba http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Ampak, če si izračunaš, da je pred 30. letom še preveč nezrela-neresna-zblojena-neizkušena, pol ti je jasno, da tudi pred 40. letom za dedce še ni dobro "pariti" se , za razliko 10. Let . Kar pa je več kot 20 let razlike, je pa že spet - Preslabo . No, tudi več še gre, ampak pol to Ni več Prava Pot , ni to to . Torej , optimum = 10 yearz of difference Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.