Skoči na vsebino

Razlika v letih med partnerji

lunca

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kdaj je zadaj, kdaj spredaj....? :inocent:

Narediš karto...planeti se vrtijo v smeri urinega kazalca...kar je pred Soncem, je pač pred... ali če rečem...če imaš Sonce na 20° Rib, Merkur pa na 15° Rib, potem imaš Merkur PRED Soncem. Če je Merkur na 25° Rib, potem je Merkur ZA Soncem. xsrcx

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Opazila sem, da ženske, ki imajo Merkur pred Soncem praviloma izbirajo starejše partnerje in ženske, ki imajo Merkur za Soncem mlajše partnerje. Če ni drugih, večjih pokazateljev seveda.  xsrcx

in če imaš merkur NA soncu..... :inocent: x:Dx ...pol to zbiraš malo mešano...?

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>..že spet vesolje.... x:Dx  x;)x

dobro jutro, borism xsrcx

Ampak jaz sem mislil na "vesolje vsega dobrega" x^x xDDx

Če pa se vrnem naslovu teme, res se je v zadnjih letih pojavilo veliko parov pri katerih je prisotna velika starostna razlika, dvajset let je že čist nekaj normalnega(se mi zdi, da je bilo 10let nazaj, da so bile starejše partnerke, sedaj ej pa obratno), kar pa še ne pomeni, da stvar ne more delovati.

Bolje tako, kot pa starostno vštric, pa potem kot "pes in mačka". :inocent: xrolleyesx

aha...čist prav maš...ma saj navsezadnje res ni važno koliko je kdo star...če se in dokler se dobro štekaš....

...ok...vesolje vsega dobrega.... x:px x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 7 years later...

Zanima me, kje v rojstni karti se vidi oziroma kaj botruje temu,da so vsa moja razmerja z moškimi in to z mlajšimi od tri do deset let.V moji natalni karti pa je saturn položen v sedmo hišo, kar ponavadi najavlja starejšega partnerja.Kaj bo prinesel tranzitni uran mojemu partnerju, ko bo povozil njegovega DES, ali se takrat ponavadi spremeni on ali partner, oziroma njegov odnos do partnerja?

To je Zato, ker jemlješ take moške v razmerja, in sicer zato, ker ne veš, da nesme biti moški Niti E n samcat sam dan mlajši od ženske .

Slej ko prej se namreč to pokaže kot Napačna Odločitev , žal .

Tudi jaz sem imel 2 bejbike , ... starejši od mene , ... ena boljša kot druga , ... in nobena od teh obeh Duš nista bili ustvarjeni za mojo Dušo, zato se je pri eni končalo po 5 letih, pri drugi pa po 5 mesecih .

Ma, sem vesel, da se ni zavleklo še dlje , kot se zgodi neredko :sori:

Lp + #

To je Zato, ker jemlješ take moške v razmerja, in sicer zato, ker ne veš, da nesme biti moški Niti E n samcat sam dan mlajši od ženske .

No ja, kakšen dan mlajši je menda lahko... x:)x x;)x

drugače se pa še kar strinjam, vendar samo praviloma (izjemoma pa lahko menim tudi drugače).

Kakorkoli, tudi jaz opažam oz. ugotavljam, da je najbolj prav, da se družijo in združujejo taki iz iste generacije... ki so vsaj približno enako stari...

imajo že zato podobne poglede tako na življenje samo kot tudi na ostalo; odnose, partnerstvo itd.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi jaz sem imel 2 bejbike , ... starejši od mene , in nobena od teh obeh Duš nista bili ustvarjeni za mojo Dušo, zato se je pri eni končalo po 5 letih, pri drugi pa po 5 mesecih .

Ma, sem vesel, da se ni zavleklo še dlje , kot se zgodi neredko :sori:

Lp + #

Vidim Bojante, da nisi strokovnjak sam za SV in B, ampak tudi za A. Zanimivo, če je kdo od A do Ž. xDDx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

• 2 weeks later...

No ja, kakšen dan mlajši je menda lahko... x:)x x;)x

drugače se pa še kar strinjam, vendar samo praviloma (izjemoma pa lahko menim tudi drugače).

Kakorkoli, tudi jaz opažam oz. ugotavljam, da je najbolj prav, da se družijo in združujejo taki iz iste generacije... ki so vsaj približno enako stari...

imajo že zato podobne poglede tako na življenje samo kot tudi na ostalo; odnose, partnerstvo itd.

Hja, že., že, ... in tudi ne .

Namreč, če so pogledi le enaki, še Ni nujno, da so tuid pravilni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Zato : Že če je ENO saaamo Sekundo mlajši, je že Narobe .xcivx

Žal .:sori:

Jaz sem tud imel letos eno starejšo bejbiko , ... hudo dobro muco, ...:eek: :vio: :2src: xsrcx x:px

Ampak, vidiš, žal, :o|o: -.... - žal se Ni obneslo :C:

Lp + xsrcx

Hja, že., že, ... in tudi ne .

Namreč, če so pogledi le enaki, še Ni nujno, da so tuid pravilni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Zato : Že če je ENO saaamo Sekundo mlajši, je že Narobe .xcivx

Žal .:sori:

Jaz sem tud imel letos eno starejšo bejbiko , ... hudo dobro muco, ...:eek: :vio: :2src: xsrcx x:px

Ampak, vidiš, žal, :o|o: -.... - žal se Ni obneslo :C:

Lp + xsrcx

Bojante...stvar je taka..približno ali točno tako..

lahko je osvojiti dobro bejbo, samo obdržati je ni tko lahko..xDDx

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

pri telih treh... al štirih petkih...

kolkor dons trajajo večne ljubezni...

pa res ni noben big dil tiste 30 al pa 40 let razlike med descoma... al pa damama al pa whatever

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

to ni problem.

to je lastnost.

da itaq nkol nis wedla kwa hočeš x:px x:Dx

Še tolk boljš..imam eno lastnost,

da zmeri bolj vem, kaj nočem ..:eek:

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Še tolk boljš..imam eno lastnost,

da zmeri bolj vem, kaj nočem ..:eek:

baba k baba. xsrcx

rada bi mela nedoužnga...

noče pa, da se glih kdo na njej uči x:px x:Dx

btw... ta sistem po pinkertonu z izločanjem... je sicer zanesljiv... ampak lajfa prej zmanjka, preden pogruntaš, kwa use nočeš.

jes bi še zmeri rajš isku kr direkt, kwa bi rad x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Bojante...stvar je taka..približno ali točno tako..

lahko je osvojiti dobro bejbo, samo obdržati je ni tko lahko..xDDx

Heh, no, Glej, sej, očitno spet Tud' Ni bla Tooolk' Dobra , ... je bla Res Nadpovprečno Boljš na zunaj,x:px pa na noter tud še zmeraj Nadpovprečno Dobra Duša,:eek: ... Ampak, žal, žal še zmeraj - preslaba, Drugače Bi Ostala z mano .:o|o:

Pa saj je Boljš' da je Tko , in da se je Tko Zgodilo , Kajti Bog je hotel tako, ker Itak žal Ni bila Prava Duša zame .

In, to sem ji tudi povedal, ... pa ji je morda tud' zaradi tega vseskupaj "dol padlo" :o|o:

No, kot sem reku : Če Bi res Bila "Taprava" , bi tud te "pritiske" Zdržala xsrcx x:Dx xsrcx

Ampak, jaz sem Vedel, da Žal pač NI , tko, da nisem tolk' razočaran, temveč sem To Sprejel xsrcx

Hvala Stvarniku-Bogu, da me jo je tko na lep način "razrešil" , da ni bilo prehudo xsrcx x:Xx xsrcx

Lp + #

Jaz pa imam en problem...skoz bolj so mi mlajši všeč...x:Dx..

Hmmm, hud' problemmm :sori:

No, ... ne glej na mlad' meso x:o)x

Temveč na Ljubezen Duše xsrcx

Lp + xsrcx

B. + #

Hjaja, vprašanje, ki mene zanima pri vsem tem je, koliko mlajšo partnerico naj si poiščem? Vem da recimo 2 leti mlajše so kače, (neprijetno za lesene podgane kot sem js)

Vsekakor, taka mlada duša kot sem jaz, bi rabil eno mlajšo in resnejšo, potem bi se ravno prav ujela. Sicer pa partner je dobro, da je podobne generacije, sicer ni partner temveč igrača. Igrače pa lahko imamo vseh starosti.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hjaja, vprašanje, ki mene zanima pri vsem tem je, koliko mlajšo partnerico naj si poiščem? Vem da recimo 2 leti mlajše so kače, (neprijetno za lesene podgane kot sem js)

Vsekakor, taka mlada duša kot sem jaz, bi rabil eno mlajšo in resnejšo, potem bi se ravno prav ujela. Sicer pa partner je dobro, da je podobne generacije, sicer ni partner temveč igrača. Igrače pa lahko imamo vseh starosti.

Ja, to je včasih tudi res, ... pri bolj nedozorelih Dušah, ki si včasih vzamejo kako tako "igračo" .

No, to žal Ni Prava Pot.

Prava Pot je , kot si rekel : Resnejša bejba, ... ampak, pri mladih dušah ki so še neizkušene , je to nasprotje .

Itak pa se pred 30 letom še ni dobro "pariti" Kajti osebnost dozori šele nekje do 30 leta .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Torej imaš še 2 leti Svobode xDDx

"Mlajšo in resnejšo " , praviš , ... x:)x

Tega danes žal - Ni skoraj Nikjer več .:sori: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Četudi še kje je, je pol, ko si jo pripelješ " v civilizacijo" cela štala, ko ti "shodi" ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

In pol dobiš staro in neresno x:o)x

Najslabša možna kombinacija ki je podobna kot " bolan duh v zdravem telesu " :o|o: :sori: :V: x:o)x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Ma, ni lahko, ...

Idealna razlika pa je 10 let da je mlajša bejba http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Ampak, če si izračunaš, da je pred 30. letom še preveč nezrela-neresna-zblojena-neizkušena, pol ti je jasno, da tudi pred 40. letom za dedce še ni dobro "pariti" se :8): , za razliko 10. Let .

Kar pa je več kot 20 let razlike, je pa že spet - Preslabo .:sori:

No, tudi več še gre, ampak pol to Ni več Prava Pot , ni to to .:o|o:

Torej , optimum = 10 yearz of difference x8Dx

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...