aquarius 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Jaz imam pa v 1.hiši pralni stroj.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Jaz imam Sonce v 7 hiši(škorpijon),prav tako Merkur in Neptun(Strelec) Venero imam v 6 hiši(Tehtnica),prav tako Uran in Pluton(Tehtnica),ter Mars(Škorpijon)tudi v 6 hiši.Luno v 11 hiši(ribi)Hvala za razlago! Contesa s tem soncem v sedmi hiši verjetno blestiš v javnosti in tudi v partnerstvu ti sije sonček. Všeč so ti pametni moški - merkur, mogoče malo romantično navdahnjeni- neptun, včasih prisotne iluzije in razočaranja,lepo položena venera v vagi ti daje smisel za lepo na področju dela, lep aspekt za modo, mogoča tudi ljubezen skozi posel, veliko energije vlagaš v delo (mars), to te lahko izčrpava. Z uranom v 6 hiši nenadne hitre spremembe pri zdravju in poslu, pluton pa zna kdaj pa kdaj kaj zakomplicirat tako pri delu kot pri zdravju, vendar je vse odvisno od celotne karte.Tko na brzaka, hitra slika brez aspektov, je pa zelo važno, kako so ti planeti med seboj aspektirani. Sicer pa škorpionka ne pozebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 dej povej kaj, ne najdem korelacije zakaj se spotikam zmeraj ob škorpije (oziroma one ob mene) Bobnar, ne vem, to bi ti lahko bolje vedel, s čim škorpijonke tako zelo fasciniraš. Lahko da imaš kaj venero / luno ter vladarje 05, 07 kaj s škorpijonom povezano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...Po mojem venera v 12 hiši (skrito) povezano z vladarjem desete hiše res pomeni eno skrito ljubezen v službi, ali povezano z delom. ... ... ali pa "nedosegljivo" ali "neuslišano" ali pa "nesrečno". Več možnosti, samo pri tem venerinem položaju nobeden ravno prijeten. Je pa zadeva lahko bistveno drugačna, če Venera nima slabih aspektov. Kaj bi to lahko bilo? Da je ta "skrita" ljubezen čisto v redu in da osebi nič ne manjka. (Astrologija pa tako in tako nikoli ne moralizira.) Ali pa če je ta Venera izhod iz kake neugodne konfiguracije - grdega kvadrata, T-kvadrata, križa ali zmaja. V takem primeru je taka ljubezen celo izhod - da se ne bi šla spričo tega, da jo dec sekira, tepe ali da pijančuje, spravit na štrik, recimo. Vedno več možnosti. Zato je astrologija tako zanimiva. B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 ... ali pa "nedosegljivo" ali "neuslišano" ali pa "nesrečno". Več možnosti, samo pri tem venerinem položaju nobeden ravno prijeten. Seveda, saj že to, da je nekaj skrito, pomeni lahko samo " v glavi" in če je v glavi, ni realizacije. Ampak ugotavljam pa, da velikokrat tiste, ki na skrivaj flirtajo, imajo venero tko skrito. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Lunca, še jz bi te prosu! Sonce-Škrpjon-3hišaLuna-Dvojčka-10hišaVenera-Strelec-4hišaMars-Škrpjon-3hiša Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nekje v eni knjigi sm prebrala, da Saturn Na Mcju, oziroma v 10 hiši pomen da ma čovk neke medijske moč Možno, večkrat pa pomeni zelo hiter vzpon v karieri in temu vrhu kmalu sledi padec. Nč se ustrašit, mogoče je to tik pred penzionom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Lunca, še jz bi te prosu! Sonce-Škrpjon-3hišaLuna-Dvojčka-10hišaVenera-Strelec-4hišaMars-Škrpjon-3hiša To je čist na blef, tko postavljeni planeti po hišah brez aspektov, ampak približno tkole priljubljen v bližnji okolici, dober pri učenju in gibanju, prijeten odnos z brati in sestrami - sonce v 3 hiši Zelo komunikativen in pričljiv, mama tudi zelo zgovorna, dvojčkasta - luna v dvojčku ljubezni na potovanjih, vezana na tujino, želi optimistično in veselo partnerko, rad ima lep dom očitno strasten ljubimec, težka noga v prometu, zato malo bolj pazit, mogoče marsa lahko povezujemo v škorpionu tudi z operacijami (škorpion 8 hiša), zato je tudi pri kirurgih prisoten poudarjen mars. Tolk na splošno, samo simbolno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kje boš spoznala partnerja, ti bo povedal Mars in vladar 7. hiše. oops sorry vidim da pišem traparije.Mislila sem na Sonce in vladarja 7. hiše.Mars bolj govori o tem, kakšni moški nas privlacijo. Mal več o tem, pliiiz! Kako ti Sonce in 7. hiša lahko povesta KJE boš spoznal partnerja? Razumela bi če bi govorili o tem, KAJ bo partner? Pri meni Sonce v SCO v 8. hiši v konjunkciji z Merkurjem....valjda tip mora bit zelooo pameten, okol njega se morajo iskriti matematične enačbe, fizikalne formule...ali kaj sličnega. 7. hiša je v DEVICI , notri pa Uran in Pluton. (Kdo je vladar 7. hiše, kdo Device...ali gledamo kaj tretjega???) ( Preden kdo od izkušenih astrologov popeni- sorry, učimo se iz vprašanj in odgovorov ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 priljubljen v bližnji okolici, dober pri učenju in gibanju, prijeten odnos z brati in sestrami - sonce v 3 hiši Zelo komunikativen in pričljiv, mama tudi zelo zgovorna, dvojčkasta - luna v dvojčku ljubezni na potovanjih, vezana na tujino, želi optimistično in veselo partnerko, rad ima lep dom očitno strasten ljubimec, težka noga v prometu, zato malo bolj pazit, mogoče marsa lahko povezujemo v škorpionu tudi z operacijami (škorpion 8 hiša), zato je tudi pri kirurgih prisoten poudarjen mars. Tolk na splošno, samo simbolnoLunca, Super Tole si čist trofnla. Tud osebna analiza zlo drži. Še to bi vprašu, zdej ko veš moje podatke, kakšna ženska bi bla pa najbl zame, oziroma kakšna mi bo kos!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 kakšna ženska bi bla pa najbl zame, oziroma kakšna mi bo kos!? Uff, ti bi rad eno resno, mal drugačno, med drugim tudi nežno in strastno žensko. Tvoj DESC je v nežnih in plahih ribah, toda del 7 hiše imaš v ognjenem ovnu. Bom rekla, da bi ti kakšna ribica ali ovnica kar pristajala. Sicer pa lahko uloviš tudi kakšno dvojčico, saj luna v dvojčku tudi včasih nakazuje energijo mame, ki jo včasih kasneje , iščejo še v partnerkah. Kos ti bo pa kvečjemu res kakšna strelka z marsom na koncu strelca, tako, da bi se tvoja venera in njen mars lepo ujemala in to v tvoji 4 hiši (seks doma) ,ne bo treba drugam Kot vidiš je kombinacij veliko, zato zaupaj vesolju, dobil boš to, kar najbolj potrebuješ v tem času. Vsaka slaba izkušnja pa se obrestuje z nekim višjim spoznanjem in ti z jupitrom v 9 hiši bi to lahko krasno izkoristil za razvoj nekaj kvalitetnega, višjega,neotipljivega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...Nekje v eni knjigi sm prebrala, da Saturn Na Mcju, oziroma v 10 hiši pomen da ma čovk neke medijske moč(Baje ga je meu Hitler tud v 10 hiš, pa še neke znane osebnosti)... Samo nekaj bi propomnil k temu. Obstaja Hitlerjev uradni horoskop, čeprav se ve, da ga je Hitler zelo spreminjal v življenju in ni čisto jasno, v koliki meri je sploh pravi. Nasploh je bil obseden s simboliko in skritimi silami, razni astrologi in drugi pa so mu prirejali rezultate (npr. izjemni astrolog Ebbing-Kraft), da bi mu laskali ali pa da bi si rešili glavo. (Večinoma si je niso.) Samo toliko. Sicer pa povedano o Saturnu velja. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hu, dobr tole! Strelke nism pa še nobene meu? Vodni znaki so pa zmer okol mene! Hehehehe,dvojčica pa moja sprejemna, cool beyba! Hvala Lunca! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Heej, ampak tale tema je pa malce...naslov je razlika v letih med partnerji, mi pa nekaj okoli Hitlerja... najbrž je bla Eva Braun malo mlajša kot on, khmm. Bern, a se ti da odgovorit na moje vprašanje na prejšnji strani- namreč, kako naj bi Sonce in 7.hiša določala, kje srečaš partnerja...(jaz ga že imam in to kar nekaj let, me pa res zanima, če se takšne zadeve res da astrološko pojasniti???) Saj ne vem če si, ampak jaz te imam za kozoroga. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 dvojčica pa moja sprejemna, cool beyba! Normalno, sej maš luno v dvojčku v tvoji 10 hiši, kar je služb, verjetno je simpatična punca pa mladostnega videza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Seveda, saj že to, da je nekaj skrito, pomeni lahko samo " v glavi" in če je v glavi, ni realizacije. Ampak ugotavljam pa, da velikokrat tiste, ki na skrivaj flirtajo, imajo venero tko skrito. do kje je lahko ta venera skriva v kakšnem aspektu nekak, bajti tut? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Vsaka slaba izkušnja pa se obrestuje z nekim višjim spoznanjem in ti z jupitrom v 9 hiši bi to lahko krasno izkoristil za razvoj nekaj kvalitetnega, višjega, neotipljivega. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Normalno, sej maš luno v dvojčku v tvoji 10 hiši, kar je služb, verjetno je simpatična punca pa mladostnega videza.A veš, da je res! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...Kako ti Sonce in 7. hiša lahko povesta KJE boš spoznal partnerja? Razumela bi če bi govorili o tem, KAJ bo partner? ...7. hiša je v DEVICI , notri pa Uran in Pluton. ... ( Preden kdo od izkušenih astrologov popeni- sorry, učimo se iz vprašanj in odgovorov )... Hm, to se mi zdi pa zanimivo izhodišče. KJE spoznaš partnerja. ... Pa se mi vseeno bolj pomembno zdi, kakšen bo. Bolj pomembno od tega, ali ga spoznaš v Gardalandu, lokalu, na konjskih dirkah ali na rojstnem dnevu prijateljice, se mi zdi pomembno tisto, ali te bo garbal ali imel rad. Ker se mi zdi, da te ima lahko rad tudi tak tip, ki ga spoznaš ful pokozlanega na sekretu. Tisto pač mine...(Pri čemer se sploh ne delam norca. - Je pa res, da za partnerstvo/zakon nimaš ravno sanjskega horoskopa. Ampak o tem sva že enkrat nekaj, če se ne motim.) Evo! Brez pene izkušenega astrologa lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Sonce in 7. bolj govorita o tem kakšen bo kot kje se bosta spoznala in 7. lahko daje nekoga, ki je bolj javno izpostavljen,ti enostavno se zanimaš za take, ki "sijejo". Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pa se mi vseeno bolj pomembno zdi, kakšen bo. Bolj pomembno od tega, ali ga spoznaš v Gardalandu, lokalu, na konjskih dirkah ali na rojstnem dnevu prijateljice, se mi zdi pomembno tisto, ali te bo garbal ali imel rad. Ker se mi zdi, da te ima lahko rad tudi tak tip, ki ga spoznaš ful pokozlanega na sekretu. Tisto pač mine... Evo! Brez pene izkušenega astrologa lep pozdrav! Bern zdej sem se pa zakrohotala in to orenk na glas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Se čisto strinjam, je sigurno bolj pomembno KAKŠEN kot KJE. Ampak eden od izkušenih astrologov je pač na prejšnjih straneh trdil, da no..da se to vidi.In ko jaz vprašam KAKO se pa to vidi, če jaz laik pač te znanosti ne razumem....tja, potem so pa vsi modri specialci modro tiho. Hvala, ker si si vseeno vzel čas za odgovor. --------Hmmm, se pa res ne spomin, da bi mi kdaj kaj interpretiral v zvezi s partnerstvi?Dejstvo je namreč, da ne prenesem okovov. Sem si jih pa prostovoljno nadela, imam otroke, vendar pa rabim zrak in ventil (služba, hobiji, knjige). Pa tudi malo srečne roke pri izbiri pač ne škodi, kajne? MucaMaca Ah, kakšna priložnost. KOST: Ali je možno, da človeku daje Merkur v konj. s Soncem posebno mladostnost, kar seveda lahko vpliva na odločitev za partnerje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 En primer je bil se mi zdi, da je vladar 7.h v 6.h in da skupaj partnerja delata (in da bi se lahko spoznala na delovnem mestu). Sonce in če je prvi aspekt, ki ga tvori konj. z Merkurjem daje to intelektualca, ali mlajšega partnerja. p.s.: tam omenjaš Evo -je bila zelo velika starostna razlika z Dolfijem, zagotovo, a zdaj ne vem točno koliko Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 O hojla direttore, a imaš Venero v 4.h?Če jo ne boš spoznal doma, boš zelo želel, da te lepo vedno čaka v lepem domu doma tvoja lepa prijazna dobra... (A je Venera v Ribikah, ne?) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 o pa glih 32x, to je ja moja številka, sorči na kubik, nisem si zapomnila Pa saj je to isto, kar sem napisala, samo, da ne bo tako hudo pospravljeno in recimo nekako tako: ne bo samo ena, temveč dve... (desc v dvojnem znamenju..) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.