MUCAMACA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Bobnar - prvo, prvo!Npr. trženje finančnih produktov (takšne akviziterke pa že niso tolk švoh) Jaz pa potlej svojga v cerkvi???? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ne bo samo ena, temveč dve... (desc v dvojnem znamenju..)Hehehehehe,taprav dec! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Če govori mars o tem kakšni moški me privlači, potem ne vem, glih kaj neki je narobe z mano, da sem si strelca vzela Ker moj mars lepo pridno v tehtnici. Desc. pa v dvojčkih. Ok. Enega dvojčka sem imela - ni bilo to to. Je pa moja boljša polovica v asc tehtnica...a? In potem bi to skoraj veljalo. Nežen videz, prijazen in pripravljen na dialog(včasih...vedno manj pogosto..) Če pogledam njegovo venero - škorpijonska in v 1.hiši...je srečnež dobil en krasen mix s soncem v 1.hiši, ampak tudi s škorpijonsko venero(če ju postavim skupaj sta celo v konjunkciji ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Se čisto strinjam, je sigurno bolj pomembno KAKŠEN kot KJE. Ampak eden od izkušenih astrologov je pač na prejšnjih straneh trdil, da no..da se to vidi.In ko jaz vprašam KAKO se pa to vidi, če jaz laik pač te znanosti ne razumem....tja, potem so pa vsi modri specialci modro tiho.Glej, mucamaca, tudi jaz se ŠELE UČIM in ne bi si drznila biti pretirano pametna in nekaj nekomu razlagati, v kar nisem sama sigurna.Povedala sem ti samo, kaj se gleda.In da, res je bolj pomembno KAKŠEN, kot KJE.Ampak, preko povezav z ostalimi hišami se pa lahko vidi tudi KJE. Konec koncev.... vsi se učimo, ane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 No, da vidim KJE???? Če je to partner... Neli povej:Vladar 7.h v 3.(Neptun in Jupiter v 6.)in v 7.h je Sonce Ti povem, da samo po intuiciji boš trofla, ker te hiše tega ne povejo,povejo pa, KAKŠEN.(spoznala sva se v diskoteki, ko me je prosil za ples in pleševa še zdaj, a najdeš to?) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Midva sva se spoznala kot otroka!!! Bila sva celo soseda. Vladar 7. hiše je v 8. hiši skupaj s Soncem. Ampak 8. hiša ...smrt, religije, verjetno bi se morala spoznat potlej vsaj pri maši... ...ali na kakšnem pogrebu? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Potem bi bila v igri 3. hiša- soseska, mladost... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pogosto si iščemo sorodno dušo v znamenju v katerem je luna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pogosto si iščemo sorodno dušo v znamenju v katerem je luna mogoče pa res, vsaj dokler tega ne presežemo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Midva sva se spoznala kot otroka!!! Bila sva celo soseda. Vladar 7. hiše je v 8. hiši skupaj s Soncem. Ampak 8. hiša ...smrt, religije, verjetno bi se morala spoznat potlej vsaj pri maši... ...ali na kakšnem pogrebu? MucaMaca8. hisa....hmm... je pa se kje drugje lahko, nooo... na podstresju mogoce... ...da ni bila postelja.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ti povem, da samo po intuiciji boš trofla, ker te hiše tega ne povejo,povejo pa, KAKŠEN.(spoznala sva se v diskoteki, ko me je prosil za ples in pleševa še zdaj, a najdeš to?)[/color]Aha, ok, got the point. Imaš prav. Zdaj štekam, da to ne gre cisto tako (seposipamspepelom). Še enkrat poudarjam, da se astrologije šele ucim, še nimam prakticnih izkušenj in, ja, valjda kot zacetnik kdaj ustrelim v prazno. Sem pa vesela vsake povratne informacije, sploh ce se v necem zelo motim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ampak ti gre zlo dobr, veš..... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...KOST: Ali je možno, da človeku daje Merkur v konj. s Soncem posebno mladostnost, kar seveda lahko vpliva na odločitev za partnerje?... Da. Če ta konjunkcija ni slabo vezana s preostankom horoskopa, potem to drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 potemtakem bom jaz spoznal ženo doma kakšna akviziterka, ali likarica (vladar 7. v 4.) Doma? Seveda doma. Prav tam. Ker boš imel dovolj denarja, se boš navezal z žensko, ki ti bo hodila pospravljat, ker Vodanrji se s tem ne ukvarjate. Da bi bila akviziterka, to ne bo šlo, ker akviziterka samo pride in gre in jo astrologija ne smatra, da je v domu (razen seveda, če počasi od nje odkupiš kompleten asortiman ). Torej bo "bolj" v tvojem domu kot samo neka akviziterka. Eto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Hehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pogosto si iščemo sorodno dušo v znamenju v katerem je luna Zase tega ne morem potrditi. Luno imam v Ribah in nobenega Ribaka. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kaj pa pove VENERA V DVANAJSTI HIŠI????…....prosim za pomoč venera pa je v levu (09°56`24) in v 12. hiši, čeprav je ta hiša rakova, saj je levova 1. hiša in s tem ASC leva.... vladar 12.hiše je ( rak) luna, ki je vstrelcu in v 5.hiši...venera vlada 10. hiši (bik) in 3 hiš ( tehtnica)....... 10.hiši je kiron , v 3. pa merkur in pluton) ASPEKTI Z VENEROvenera KVADRAT mars ( mars v škorpijonu/ 4.hiša)venera KONJUKCIJA ascedent ( ASC je lev )venera KVADRAT MC ( MC je bik)merkur SEKSTIL venera ( merkuj v tehtnici in 3.hiši)luna TRIKOTNIK venera (luna v strelcu in 5. hiši) Kulminantni planet je veneraVzgajajoči plaet je venera ... 7. hiša je prazna v vodnarju in vladarjem uranom... uran pa je v škorpijonu in v 4 hiši... v tej hiši je še mars ..prosim za komentar in hvala že v naprej.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pogosto si iščemo sorodno dušo v znamenju v katerem je luna Zase tega ne morem potrditi. Luno imam v Ribah in nobenega Ribaka. Če je luna proti koncu znamenja še pride, ne smeš prehitevati ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ...moja luna je v strelcu in v 5. hiši...... ..... ne spomnim se , da pi sploh poznala kakšnega strelca ... .... ... ...no mogoče pa bom še poznala kakšnega zanimivega strelca... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pogosto si iščemo sorodno dušo v znamenju v katerem je luna Zase tega ne morem potrditi. Luno imam v Ribah in nobenega Ribaka. Če je luna proti koncu znamenja še pride, ne smeš prehitevati ... Kdaj? Takrat ko bom v penzionu? Luna ni na koncu znamenja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 jaz pospravljam kampanjsko :xx!: kar mi ni všeč, ampak kaj čmo. eh , to se navezuje na to da bi bilo kar dobro če bi se navezala na koga ki pospravlja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 :o|o:Saj ne misli tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 saj vseeno :o|o: Eh, enkrat bi ji pa že spucal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sstane,samo en red pa mora bit (pa čeprav slab) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.