Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Če pa Bobnar noče razumet :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj jaz tudi ne! Ne prenesem nereda okoli sebe! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Jaz tudi ne, žena kar naprej nekaj puca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vladar moje 7.hise je Merkur. Ta pa je v 9. hisi, ki je v Strelcu.Hm, oba partnerja, bivsega in aktualnega sem spoznala v tujini (glede na moj rojstni kraj) , torej povsem vezano na 9. hiso In oba sta tujca (in vsi trije smo tujci med sabo ), aktualni pa je se Strelec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vse kar je do kakih 20 let razlike gre vun. Aja, pa jst mam tud raje red. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Jaz tudi ne, žena kar naprej nekaj puca Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jaz tudi ne, žena kar naprej nekaj puca Aha, TI ne preneseš nereda, zato ONA stalno neki puca. Ti, tole je pa v redo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Vse kar je do kakih 20 let razlike gre vun.Ja, tako bi rekla, 100 ljudi 100 čudi...Recimo moja teta je bila poročena z moškim, ki je bil starejši kot njen oče...(žal ne poznam ure rojstva). Obstajajo tudi večje starostne razlike kot je 20 let in so ti ljudje na svoj način srečni in zadovoljni s svojo vezo. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Vse kar je do kakih 20 let razlike gre vun.Ja, tako bi rekla, 100 ljudi 100 čudi...Recimo moja teta je bila poročena z moškim, ki je bil starejši kot njen oče...(žal ne poznam ure rojstva). Obstajajo tudi večje starostne razlike kot je 20 let in so ti ljudje na svoj način srečni in zadovoljni s svojo vezo. Ja, res, 100 ljudi, 100 cudi ... si nekak ne predstavljam partnerja starejsega za dvajset let... al pa mulca, mlajsega za 20 let ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 lubica, nikoli ne reči nikoli... Pride kak Uran na tvojo Venerco ali ti zamegli Neptun... pa gre vse naopako, vse drugač, kakor bi si prej zase mislila (in si prej misliš, da sama sebe poznaš...) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Je prsu Uran k moji Veneri ... sam ni takega z 20 letno razliko prinesel... se mi zdi, ves, da mora bit to v tebi ... ena predispozicija. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ...taki niso čist diht.... (diht) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Zdaj sem šla pogledat za to svojo teto in ima Sonce konjunkcija Merkur! Halo! tu bi rekli očitno mlajši, vendar je gotovo povezano s poklicem saj njeno delo je bilo res precizno natančno. Nato gledam Mars konjunkcija Uran v Biku... Tu bi se dalo že malo reči, da bo njen partner malo drugačen na nek način (in bil je Škorpijon). In Venera je čisto na koncu 29 in še nekaj Rib (tudi zelo pozno poroka)... zakaj Saturn ni bolj vpleten, grem še enkrat malo...ja, ni povezan Saturn, prav čudno in prav škoda, da ne vem ure... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 sedaj je saturn v raku..... v raku imam 12. hišo ( luna) in tam venero... ...v tem času se mi dogajajo same neke čudne stvari...možno da to tudi vpliva.....ima kdo kakšne izkušnje s takšnim položajem????? Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 stanka, zanimiva tvoja razlaga oz. zaporedje analize... ..to se mi vedno bolj dopade, te analize in to... moj merkur in venera? ... merkur sekstil venera... ( merkur v tehtnici in v 3. hiši, venera pa v levu in v 12 hiši, a ta hiša je v raku) ..ampak bolj malo vem kaj to pomen..a ponavadi se nasmejijo ob tem, ko povem,da imam venero v 12 hiši Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Če te prav razumem, bi rada videla, če je v tvojem horoskopu nagnjenost k starejšim oz. mlajšim. Tako poglej: Mars in Sonce kažeta moškega v tvojem življenju. Nato poglej najbližji aspekt, ki ga tvorita... in recimo vladar 7.hiše kaj dela... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 varaš?a zaradi Venere v 12. hiši? Ja, lahko je ena skrita ljubezen oz. vsaj od začetka... Toda varanje, ne...ni to dovolj! Varanje je Neptun in dvojna znamenja dosti bolj. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Seveda, varanje je predvsem Neptun (laž, blef, samoprevara, slepilo, neujemljivost). Z Venero v 12. hiši je pa tako, Lilija: Venera = ljubezen, 12. = skrite zadeve, sanje, nejasnost. Zdaj pa prosto po Prešernu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Varajo bl tisti, k majo sonček v dvojnih znakih, tisti k mamo luno smo samo bl komunikativni, mal nas vsaketolk zafleša, ampak ne, varamo pa ne!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 VAARANJE???? ..moja venera v 12 hiš, ..venera pa vlada 10. hiši in 3 hiši..... moj neptun je v strelcu in v 5. hiši......neptun vlada v osmi hiši (ribi), ki pa je prazna... ....zelo odvisno kaj je za kkoga varanje......do sedaj še nobenega partnerja nisem prevarala.... ... če sem pa bla jaz samska pa sem mogoče šla s kom na kakšno pijačo, ki je mel pucno in se mi je mogoče mal dopadel.........sem vedela kje je meja in tudi v tem primeru nisem presstopila te črte.... .....res pa je ,,, da v časih nevem kaj bi rada in analiziram stvari , mogoče mal sanjam zraven, a vseeno....... ...ni pa možno te venere povezat z 10 hišo, ki ji vlada venera tudi z področjem dela, pa ne mislim ravno na čustveno ljubezen do nasprotnega človeka, ampak mogoče do samega dela.......saj moje področje dela bi naj bilo ekonomija, finance in te stvari.... ja, ali pa mogoče res romance i službenem krogu ( to sicer težje verjamim)... LP. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ima Sonce konjunkcija Merkur! Halo! tu bi rekli očitno mlajši, In Venera je čisto na koncu 29Konjunkcija Sonca in Merkurja? Pa saj to ima ogromno ljudi.... jaz bolj gledam, ce je Merkur pred ali za Soncem. Venera na 29° ... to bi pa ze kaj pomenilo, lahko... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 moja luna je skupaj z neptunom v strelcu in v 5. hiši... ...luna konjukcija neptun... ...to pa mi je nekam sumljivo..mogoče pa bom varalica na stara leta, ko se bom naveličala partnerja........ Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 moj merkur in venera? ... merkur sekstil venera... ( merkur v tehtnici in v 3. hiši, venera pa v levu in v 12 hiši, a ta hiša je v raku) ..ampak bolj malo vem kaj to pomen..a ponavadi se nasmejijo ob tem, ko povem,da imam venero v 12 hiši Meni se ne zdi, da bi tale Venera kazala ravno in samo na varanje. Predvidevam, da je Asc v Levu.... samo, kje pa imas Sonce? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 tisti k mamo luno smo samo bl komunikativni, mal nas vsaketolk zafleša, ampak ne, varamo pa ne! ja met Luno v Devici in Luno v Dvojčkih, njun planet je Merkur ( planet komunikacije, transporta, pisave.. .) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Konjunkcija Sonca in Merkurja? Pa saj to ima ogromno ljudi.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.