Skoči na vsebino

Razlika v letih med partnerji

lunca

Recommended Posts

Saj jaz tudi ne! x:Dx Ne prenesem nereda okoli sebe! xrolleyesx x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Vladar moje 7.hise je Merkur. Ta pa je v 9. hisi, ki je v Strelcu.

Hm, oba partnerja, bivsega in aktualnega sem spoznala v tujini (glede na moj rojstni kraj):eek: :eek: , torej povsem vezano na 9. hiso :eek:

In oba sta tujca (in vsi trije smo tujci med sabo x:px ), aktualni pa je se Strelec :eek:

Jaz tudi ne, žena kar naprej nekaj puca x:Dx

x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Vse kar je do kakih 20 let razlike gre vun.

Ja, tako bi rekla, 100 ljudi 100 čudi...

Recimo moja teta je bila poročena z moškim, ki je bil starejši kot njen oče...

(žal ne poznam ure rojstva).

Obstajajo tudi večje starostne razlike kot je 20 let in so ti ljudje na svoj način srečni in zadovoljni s svojo vezo.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Vse kar je do kakih 20 let razlike gre vun.

Ja, tako bi rekla, 100 ljudi 100 čudi...

Recimo moja teta je bila poročena z moškim, ki je bil starejši kot njen oče...

(žal ne poznam ure rojstva).

Obstajajo tudi večje starostne razlike kot je 20 let in so ti ljudje na svoj način srečni in zadovoljni s svojo vezo.

Ja, res, 100 ljudi, 100 cudi ... si nekak ne predstavljam partnerja starejsega za dvajset let... al pa mulca, mlajsega za 20 let ... xrolleyesx :inocent:

Dum spiro, spero.

lubica, nikoli ne reči nikoli... x:Ix

Pride kak Uran na tvojo Venerco ali ti zamegli Neptun... pa gre vse naopako, vse drugač, kakor bi si prej zase mislila (in si prej misliš, da sama sebe poznaš...) x:o)x xsrcx

Zdaj sem šla pogledat za to svojo teto in ima Sonce konjunkcija Merkur! Halo! tu bi rekli očitno mlajši, vendar je gotovo povezano s poklicem saj njeno delo je bilo res precizno natančno. Nato gledam Mars konjunkcija Uran v Biku... Tu bi se dalo že malo reči, da bo njen partner malo drugačen na nek način (in bil je Škorpijon). In Venera je čisto na koncu 29 in še nekaj Rib (tudi zelo pozno poroka)... zakaj Saturn ni bolj vpleten, grem še enkrat malo...ja, ni povezan Saturn, prav čudno in prav škoda, da ne vem ure...

sedaj je saturn v raku..... v raku imam 12. hišo ( luna) in tam venero...

...v tem času se mi dogajajo same neke čudne stvari...možno da to tudi vpliva.....ima kdo kakšne izkušnje s takšnim položajem?????

x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

stanka, zanimiva tvoja razlaga oz. zaporedje analize... x:)x x:)x ..to se mi vedno bolj dopade, te analize in to... x:)x x:)x

moj merkur in venera? xrolleyesx xrolleyesx ... merkur sekstil venera... ( merkur v tehtnici in v 3. hiši, venera pa v levu in v 12 hiši, a ta hiša je v raku) ..ampak bolj malo vem kaj to pomen..a ponavadi se nasmejijo ob tem, ko povem,da imam venero v 12 hiši :inocent: :inocent:

x:)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Če te prav razumem, bi rada videla, če je v tvojem horoskopu nagnjenost k starejšim oz. mlajšim. Tako poglej: Mars in Sonce kažeta moškega v tvojem življenju. Nato poglej najbližji aspekt, ki ga tvorita... in recimo vladar 7.hiše kaj dela... x;)x

varaš?

a zaradi Venere v 12. hiši? Ja, lahko je ena skrita ljubezen oz. vsaj od začetka... Toda varanje, ne...ni to dovolj! Varanje je Neptun in dvojna znamenja dosti bolj.

Seveda, varanje je predvsem Neptun (laž, blef, samoprevara, slepilo, neujemljivost).

Z Venero v 12. hiši je pa tako, Lilija:

Venera = ljubezen, 12. = skrite zadeve, sanje, nejasnost. Zdaj pa prosto po Prešernu...

x:)x

VAARANJE????

..moja venera v 12 hiš, ..venera pa vlada 10. hiši in 3 hiši...

.. moj neptun je v strelcu in v 5. hiši...

...neptun vlada v osmi hiši (ribi), ki pa je prazna...

....zelo odvisno kaj je za kkoga varanje......do sedaj še nobenega partnerja nisem prevarala....

... če sem pa bla jaz samska pa sem mogoče šla s kom na kakšno pijačo, ki je mel pucno in se mi je mogoče mal dopadel.........sem vedela kje je meja in tudi v tem primeru nisem presstopila te črte....

.....res pa je ,,, da v časih nevem kaj bi rada in analiziram stvari , mogoče mal sanjam zraven, a vseeno.......

...ni pa možno te venere povezat z 10 hišo, ki ji vlada venera tudi z področjem dela, pa ne mislim ravno na čustveno ljubezen do nasprotnega človeka, ampak mogoče do samega dela.......saj moje področje dela bi naj bilo ekonomija, finance in te stvari.... ja, ali pa mogoče res romance i službenem krogu ( to sicer težje verjamim)...

LP. x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

ima Sonce konjunkcija Merkur! Halo! tu bi rekli očitno mlajši,

In Venera je čisto na koncu 29

Konjunkcija Sonca in Merkurja? Pa saj to ima ogromno ljudi.... jaz bolj gledam, ce je Merkur pred ali za Soncem. x:)x

Venera na 29° ... to bi pa ze kaj pomenilo, lahko...

Dum spiro, spero.

xrolleyesx x:Ix x:)x

moja luna je skupaj z neptunom v strelcu in v 5. hiši...

...luna konjukcija neptun...

...to pa mi je nekam sumljivo..mogoče pa bom varalica na stara leta, ko se bom naveličala partnerja........ x:Dx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

moj merkur in venera? xrolleyesx  xrolleyesx  ...  merkur sekstil venera... ( merkur v tehtnici in v 3. hiši, venera pa v levu in v 12 hiši, a ta hiša je v raku) ..ampak bolj malo vem kaj to pomen..a ponavadi se nasmejijo ob tem, ko povem,da imam venero v 12 hiši :inocent:  :inocent:

x:)x  :palec:

Meni se ne zdi, da bi tale Venera kazala ravno in samo na varanje. Predvidevam, da je Asc v Levu.... samo, kje pa imas Sonce? :eek:

Dum spiro, spero.

tisti k mamo luno smo samo bl komunikativni, mal nas vsaketolk zafleša, ampak ne, varamo pa ne!
:palec:

ja met Luno v Devici in Luno v Dvojčkih, njun planet je Merkur ( planet komunikacije, transporta, pisave.. .)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...