Kristalka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 (sem pogledla po čvekarijah...in mislim da ni nič podobnega.. ) zadnje čase mi ful paše drum and bass, dub ... pa roots reggae ne morem pa tud mimo jazza (predvsem acid jazz), bossa nova mi je tud fajn.. funk itak ambient in pol ostalo kar se znajde na playlisti... rock (večinoma starejši.. pa tud kaki novi štikli.. in yugorock) .. kak blues.. oldiesi so nam-moji družbi spet aktualni.. pa všeč mi je industrial.. ampak samo npr. na koncertu kakem, sploh če je dober performans zravn.. ne maram pa metala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 odvisno od razpoloženja jazzbluesrockprogresivni metal grungeklasikapa na trenutke latino Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 fajn, uzivej se naprej!! sam, what's the point teme sploh? a raziskujes kaksna glasba je ljudem vsec? mislim, a seminarsko delas?(sem pogledla po čvekarijah...in mislim da ni nič podobnega.. ) zadnje čase mi ful paše drum and bass, dub ... pa roots reggae ne morem pa tud mimo jazza (predvsem acid jazz), bossa nova mi je tud fajn.. funk itak ambient in pol ostalo kar se znajde na playlisti... rock (večinoma starejši.. pa tud kaki novi štikli.. in yugorock) .. kak blues.. oldiesi so nam-moji družbi spet aktualni.. pa všeč mi je industrial.. ampak samo npr. na koncertu kakem, sploh če je dober performans zravn.. ne maram pa metala.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 Zanima me v kakšne podrobnosti bodo šli ljudje, ki bodo komentirali.. a bo nekdo napisal.. primer: metal .. ali bo napisal gothic, progressive, power.. melodic... itd.. al pa npr.. bo to samo reggae.. al bo ragga, ska.. dancehall .. dub.. d'n'b.. mogoče hiphop.. al breakbeat.. trip-hop in pa pač.. bo fajn če bo kdo napisal zakaj ravno takšna glasba.. ali pa kdaj mu najbolj paše.. ne delam seminarske.. me pa zanima pač kaj se posluša.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 aha. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 rock ... kakšen, odvisno od počutja ... od tistega pop-rocka pa do že skor metala ... tud heavy metal mi je fajn ... ta prav pa kakšen gothic metal paše ... poleti tud dalmatinske Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Veliko dobrega se najde, najraje pa se mi najde pop/rock 60, 70 in 80-ta Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Men tut pop rock, electro pop iz 70 in 80 ih pa Beatli iz 60ih, pa Jazz, Klasika, všeč mi je tudi tisto kar je všeč Kristalki house, chill out, ambientalna glasba pa dance, v bistvi mi je lažje povedat kaj mi ni všeč....Men tud...ni mi všeč pop govedarija pa kak rave. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 js pa bolj retro mal je muzke, mlajše od mene k se mi zdi poslušljiva zdele se ne spomnm nč rock, pa ne kaka pop varianta :xx!: sam da je hard.....purpli pa heepi pa kaka psihodelika mi sede...tastari floydi ma ogromn je tega.......zdej sploh ne znajo fajn muzke več delat za moj okus pa za blues sm razpoložena tud včas kak big joe williams, howlin wolf, take zadeve..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 jazzrockklasikaunderground Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Največ poslušam italijansko glasbo (v stilu Pausini, Boceli), pa tudi klasiko (največ Wagnerja, Bacha) in opero. Od elektronske glasbe mi je najbolj blizu trance ali pa mogoče kakšen nadpovprečno dober house. Poleg tega še Bebe (ne vem, kam naj jo uvrstim), Ima (kanadska pevka s čudovitim glasom in pesmimi) in pač pesmi, ki mi pridejo pod roke in so mi všeč. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Veliko dobrega se najde, najraje pa se mi najde pop/rock 60, 70 in 80-ta istoJazz, Klasika, chill out, ambientalna glasbaistoMen tud...ni mi všeč pop govedarija pa kak rave.isto plus narodnjaci , punk (in kakšne depresijo vzbujajoče podzvrsti - crust, grind. :xx!: ), metal, hrvaška glasba, dalmatinska - krneki. Največ poslušam italijansko glasbo, pa tudi klasiko (največ Wagnerja, Bacha).isto poleg tega kakšni kubanski ritmi, ko mi kar srček zaigra , pa indijska, arabska - srce špila sto na uro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Najbolj mi paše progresivni rock in njegove številne podzvrsti. Seveda so tu tudi nekateri odlični novodobni glasbeniki -- vendar ne vsi, ker je v tudi v novodobni glasbi veliko čudnih in prav nič novodobnih zadev. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Rada poslušam klasiko, italijanske pesmi, chill out, jazz... kakšni hrvaški izvajalci... stare pesmi- 50., 60... pa seveda sem velika fanica musicalov- Fantom iz opere je še vedno št. 1. Rada pa poslušam tudi glasbo, ki pride izpod mojih prstov Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Veliko dobrega se najde, najraje pa se mi najde pop/rock 60, 70 in 80-ta yeah, yeah.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 js pa bolj retro mal je muzke, mlajše od mene k se mi zdi poslušljiva zdele se ne spomnm nč rock, pa ne kaka pop varianta :xx!: sam da je hard.....purpli pa heepi pa kaka psihodelika mi sede...tastari floydi ma ogromn je tega.......zdej sploh ne znajo fajn muzke več delat za moj okus pa za blues sm razpoložena tud včas kak big joe williams, howlin wolf, take zadeve..... Mene tukaj mal EMŠO ven vleče... Tako da še najdem kaj "poslušljivega" kar je mlajše od mene... Deep Purple, Pink Floyd, Rolling Stones... U2, Queen, Dire Straits...Abba, BoneyM(starejše)...Pa Enya, Enigma, Vangelis... V bistvu vse zvrsti, tud klasika... Tud kakšne starejše od Avsenikov...Mi pa tud ne sede tisto kar nastaja zadnjih deset let, razen redkih izjem. Da o domači produkciji ne govorim...(ni za javnost... :xx!: ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ma vse gre skupaj, kar ti je pač všeč... Meni ni bila nikoli kakšna zvrst posebno všeč ali pa da mi kakšna sploh ni bila všeč.Od vsakega nekaj.Edino rap... Tam not pa ne najdem nič zase... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Imam rad vso glasbo, če mi je všeč. všeč mi je narodna glasba ne narodnozabavna tisto tri komadi pa je dovolj ....sedaj pravijo moderno etno ... drugače pa stari rock...tudi metal nekaj...ne vsega, ker nekater mi je preveč zatežen. elektronska glasba ....tako, ki te dvigne mislim greš ...Najbolj pa uživam ob kitari klasični, klavir, pa flavta... SEm "mjuzik vomen" , če mi je všeč se sploh ne poglbljam kakšna zvrst je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ja hudo je vm ane.. jz poslušam pa use...no naibolši so mi: chamillionaire-ridin'...trumpetsin tko dalje..pa itak mi je tut odvisn od poćutja..ućasih rock..ućasih hiphop ( n treningiih pa to..)no ja.. Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Rada imam muziko z primesmi elektronike.. electro, dub, minimal...chill out (Buddha bar, Tosca), pa kaksni DM, Placebo (cist mi sedejo zadnje case), Talking Heads.... Ne maram pa raznih Atomik harmonik in muzike s podebiljenimi besedili, pa tudi pjevalice oz. komercialna muzika mi ne gre kej prevec v usesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Rada imam muziko z primesmi elektronike.. electro, dub, minimal...chill out (Buddha bar, Tosca), pa kaksni DM, Placebo (cist mi sedejo zadnje case), Talking Heads.... Ne maram pa raznih Atomik harmonik in muzike s podebiljenimi besedili, pa tudi pjevalice oz. komercialna muzika mi ne gre kej prevec v usesa baaaaa....a lah prewedeš toLe...3/4 ne poznam hehe...=)... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Od mlajših definitivno Alanis Morisette (jo mam glih zdej na iPodu)sicer pa pravzaprav vse kar je dobro ... celo rap občasno ...zelo mi je všeč ambientalna glasba in new ageod starih pa hipijevske zadeve Woodstock rulz pa psihedelika ... pa queeni, pa u2 ... Trše varjante roka, ki so se pojavile konec 70. in v začetku 80. (heavy metal ipd.) mi niso nikoli potegnile, pač pa mi še vedno sede dober punk ...in seveda klasika: Mendelsson, Tchaikovsky, Mozart, Bach, Bethoven, Grieg, Chopin, Dvorak ... niso mi pa všeč modernejši klasiki a la DebussyAja ... "svetovna" glasba, predvsem afriška: souk, ray, macossa pa seveda salsa ... Pri teh stilih glasbe je dobro to, da pridejo do "nas" že prefiltrirani - samo najkvalitetnejši Dgač pa če mate čas, naj pristavim še svoj piskrček: http://100pp.zru.si/mp3.php Mal je odbito ampak bi nekaterim znalo bit všeč ... Aja in tle je še video, v katerem nastopajo moje sexy noge Tonček Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 in seveda klasika: Mendelsson, Tchaikovsky, Mozart, Bach, Bethoven, Grieg, Chopin, Dvorak ... niso mi pa všeč modernejši klasiki a la Debussy Odličen okus za klasično glasbo imaš Tudi meni modernejši klasiki nekako ne potegnejo... Še manj mi je pa všeč kakšen jazz :xx!: Chopin je pa itak najpopolnejši skladatelj in največji genij ever!!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 tkole js pa poslusam USE zvrsti metala Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 tkole js pa poslusam USE zvrsti metala Tudi progresivni metal? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.