onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 eijz nevem kje ti vidš smisu u metalu..kr neko nažiganje tm u 3 krasne..posluši roCk hehehe Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 baaaaa....a lah prewedeš toLe...3/4 ne poznam hehe...=)... ti sam vpras kaj te zanima...vse povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Odvisno od razpoloženja od hitrega žaganja (po možnosti brez solaž in davljenja kitare) do Joan Baez in Leonharda Cohena (model mi sede vedno, stare in novejše zadeve) Pa še kak d'n'b, psy in goa trance, izjemoma kak hard house ampak BREZ vokala Lažje povedati kaj mi ni všeč: sodobni pop in turbo folk (slo ali balkan) :xx!: brez domišljije, sami kloni Ministry - Rio Grande blood Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Samo Siddharta- Plastika že od izida. Mojstrovina. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Samo Siddharta- Plastika že od izida. Mojstrovina. Sploh ne vem, v čem je finta uspeha Siddharte pr folku. Men se zdijo sila povprečen band. Tako povprečen, da mam od njih posnet le en komad, pa še ta je na CD zalutu - nimam pojma kako. Pevc se pa itak na vse pretege trudi oponašat Pearl Jamovega Eddieja. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Sploh ne vem, v čem je finta uspeha Siddharte pr folku. Men se zdijo sila povprečen band. Tako povprečen, da mam od njih posnet le en komad, pa še ta je na CD zalutu - nimam pojma kako. Pevc se pa itak na vse pretege trudi oponašat Pearl Jamovega Eddieja. Finta je: solidna besedila, kvalitetno izvedena glasba in predvsem akutno pomanjkanje česarkoli boljšega na slovenski sceni. Res je, da se obupno trudijo oponašat še marsikaj tujega, ampak k sreči oponašajo vsaj poslušljive zadeve. Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bidox15 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Jaz poslušam Dance in še enkrat dance!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 iaaaa...DANCE ROX!!:..kai pa poslušaš..mislm izvajalce kire?? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Sploh ne vem, v čem je finta uspeha Siddharte pr folku.Prazni so in naduti in si mislijo, da so neke zvezde. Take bedarije palijo pri večini. Sploh pa je njihova glasba res povprečna, žagajo kar nekaj brez filinga in si nikakor ne zaslužijo imena, ki ga neupravičeno nosijo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Prazni so in naduti in si mislijo, da so neke zvezde. Take bedarije palijo pri večini. Sploh pa je njihova glasba res povprečna, žagajo kar nekaj brez filinga in si nikakor ne zaslužijo imena, ki ga neupravičeno nosijo.Ja, si mislim, da je ravno nadutosti tisto, kar nekatere ljudi najbolj moti ... ampak, ko govorimo o glasbi so značanjske lastnosti glasbenikov brezpredmetne. Ko pa praviš hkrati da žagajo brez filinga prihajaš v protislovje: ne moreš bit nadut in mislit da si zvezda in hkrati žagat brez filinga. Oni žagajo s filingom, da so zvezde in ker je celotna rock glasba v glavnem zgrajena na egotripu izvajalcev, so v tem tudi prepričljivi ... od tod jim slava. Kar pa se tiče imena: ja sami so si ga nadeli in priznajo, da predvsem zato kr se dobr sliši ... Če od benda Siddharta pričakuješ poduhovljenost pravega Siddharte, potem imaš res nemalo možnosti, da boš hudo razočaran ...Ampak to ni nič novega ... spomnimo se samo Nirvane ... Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ja, si mislim, da je ravno nadutosti tisto, kar nekatere ljudi najbolj moti ... ampak, ko govorimo o glasbi so značanjske lastnosti glasbenikov brezpredmetne. Ko pa praviš hkrati da žagajo brez filinga prihajaš v protislovje: ne moreš bit nadut in mislit da si zvezda in hkrati žagat brez filinga. Oni žagajo s filingom, da so zvezde in ker je celotna rock glasba v glavnem zgrajena na egotripu izvajalcev, so v tem tudi prepričljivi ... od tod jim slava.Ja, imaš prav: žagajo z nadutim filingom rock zvezd. Čeprav sem mislil na filing ljubezni. Pa saj tega več nihče skoraj ne pozna v glasbi. Večinoma so čustva+seks (temu seveda rečejo ljubezen) ali pa prazno filozofiranje. Kar pa se tiče imena: ja sami so si ga nadeli in priznajo, da predvsem zato kr se dobr sliši ... Če od benda Siddharta pričakuješ poduhovljenost pravega Siddharte, potem imaš res nemalo možnosti, da boš hudo razočaran ...Ampak to ni nič novega ... spomnimo se samo Nirvane ...Na ime sem se jaz zajebal. Res sem pričakoval, da bo končno neka dobra glasba, dobil pa sem... to, karkoli že igrajo. Nirvana pa je obup nad obupi... zatorej slava. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Prazni so in naduti in si mislijo, da so neke zvezde. Take bedarije palijo pri večini. Sploh pa je njihova glasba res povprečna, žagajo kar nekaj brez filinga in si nikakor ne zaslužijo imena, ki ga neupravičeno nosijo. Žaganje gre tudi meni na živce, ampak ko se malo poglobiš v glasbo, vidiš, da je notri še nekaj več, kot navaden rock. V intervjuju sem prebral, da se nimajo za zvezde (blef, bomo rekli, ampak samo povem) zvok pa je pri določenih pesmih prav lep in izviren. Drugače pa Smolar, Murat in Jose pa Slon in Sadež, to je nekako višek slovenske glasbe. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Evo, klikn pa bos imel video + tekste italjanskih izvajalcev: http://binga-bonga.forumfree.net/?f=1997029 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...3112entry723112 pa anglo-ameriskih: http://binga-bonga.forumfree.net/?f=1997030 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...3109entry723109 pa jugo-slov: http://binga-bonga.forumfree.net/?f=13993171. Lepa Brena2. Zeljko Joksimovic3. Magnifico4. Atomik Harmonik5. Oto Pestner6. Jasmin Stavros pa se bojo, sam zdele mam druk deu! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Novosti 1. Zdravko COLIC - moj moj2. BAJAGA - moj moj 3. Josipa LISAC 4. Neda UKRADEN5. CECA6. Parli VALJAK Vsak dan novi VIDEO! http://binga-bonga.forumfree.net/?f=1399317 RDECE so pevkePLAVI so pevciZELENI so ansambli Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ne maram pa metala.. metal rox no poleg metala poslušam še rock (bol un stari, taprav rock), včasih kšn dance, techno, poslušam tut balkan - ne uno narodno zabavna ampak tisto k je moderna na feštah pa seveda ne gre brez diatonične harmonike - frajtonarce najbol od vsega pa mi smrdi rap Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 metal rock potem pa še ambientalno glasbo: Enigma, Enya a gre to skupaj? itak da gre evo, se ti pridružujem, tudi jaz poslušam to Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Rock bo vedno na prvem mestu. Nekaj casa sem imela obdobje, kjer sem poslusala 70's rock zelo rada, Pink Floyde, Purple, Straitse, Zeppeline ( se vedno dobim mravljince, ko slisim Stairway to heaven ), takratne Rollinge, Janis...pa kasneje Aerosmith...pa U2...pa bolj v easy REM...pa Coldplay, ki niti ne vem kaj so. Od nasih BFM. Jazz starejsa sem, bolj mi je vsec. Resnicno notri padem. Ampak ne vsak dan. Če je pa v živo, je pa sploh balzam za srček Diana Krall = carica Pop....edino, kar mi je res vsec in spada v pop je Robbie Williams Pa Eros.Rap...mi pa tudi včasih ustreza...SLO rap scena je prav fajn Ne maram, narodnjakov, južne glasbe, štance, vseh teh trance,rave...karkoli pač že je zadev, ker mi žrejo živce. Tud metal mi ni Punk...kaj bi brez Racije, Nofx pa Nietov v zgodnjih najstniških letih Pa rada imam podobno kot Mysti in Druidi, ambientalno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 metal rock potem pa še ambientalno glasbo: Enigma, Enya, Vangelis, Era itd. a gre to skupaj? Gre. Michael Cretu zelo fajn zažiga v komadu I Love You ... I'll Kill You. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jazz starejsa sem, bolj mi je vsec. Resnicno notri padem. Ampak ne vsak dan. Če je pa v živo, je pa sploh balzam za srček Diana Krall = carica Ti je v redu tudi jazz fusion, mogoče celo scena iz Canterburyja? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Si mucho presenečena a ne? Alan_new, ti kmalu sporočim!Jazz dobro spoznavam šele zadnje leto, zato sem vse drugo kot strokovnjak za to Bi bila pa vesela liste kakšnih dobrih jazz izvajalcev, da si še malce bolj širim obzorja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jazz izvajalcev ne poznam, bolj sem v jazz rock fusion vodah in sceni iz Canterburyja. Nekaj imen: Mahavishnu Orchestra, Area, Ain Soph, Brand X (tu je bobnal tudi veleznani Phil Collins), Colosseum; Caravan, Hatfield and the North, Soft Machine, Gong, Matching Mole, Gilgamesh itd. ad finitum. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Ja, si mislim, da je ravno nadutosti tisto, kar nekatere ljudi najbolj moti ... ampak, ko govorimo o glasbi so značanjske lastnosti glasbenikov brezpredmetne. Zame ne. Pomembno se mi zdi, da v glasbo, ki jo "aktivno" poslušam, verjamem. Po tem, ko sem npr. gledal film o Janis Joplin in videl, kako zatežena oseba je bila, npr. nje nisem več mogel aktivno poslušati (najbolj mi je šla na jetra v prizoru, ko so snemali komad Summertime - kitara je bila preprosto predobra in je začela v glavo jebat kitarista, k je cvikala, da njen glas ne bo dovolj v ospredju). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jazz starejsa sem, bolj mi je vsec. Resnicno notri padem. Ampak ne vsak dan. Če je pa v živo, je pa sploh balzam za srček Diana Krall = carica jamie cullum in katie melua sta tud ful dobra.... probi boš vidla cullumu pravijo, da je sinatra v supergah...in dejansko ima zelo dobro musko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Ja, si mislim, da je ravno nadutosti tisto, kar nekatere ljudi najbolj moti ... ampak, ko govorimo o glasbi so značanjske lastnosti glasbenikov brezpredmetne.Zame ne. Pomembno se mi zdi, da v glasbo, ki jo "aktivno" poslušam, verjamem. Po tem, ko sem npr. gledal film o Janis Joplin in videl, kako zatežena oseba je bila, npr. nje nisem več mogel aktivno poslušati (najbolj mi je šla na jetra v prizoru, ko so snemali komad Summertime - kitara je bila preprosto predobra in je začela v glavo jebat kitarista, k je cvikala, da njen glas ne bo dovolj v ospredju). lalalaTudi zame so značajske lastnosti glasbenikov zelo pomembne. To veliko pove o glasbeniku in tudi o njegovi glasbi, kajti kakršen je glasbenik, taka je njegova glasba. Ne more biti drugače, saj daje sebe in vse svoje frustracije v glasbo. Manj ko je glasbenika v glasbi, bolj globoka in občutena je glasba. Ko pa ni več glasbenika, ko ostane samo glasba, pa je itak vrh ustvarjanja. A to je že glasba bud. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jazz izvajalcev ne poznam, bolj sem v jazz rock fusion vodah in sceni iz Canterburyja. ...Bom poslusala pa sporočim, hvala jamie cullum in katie melua sta tud ful dobra.... probi boš vidla cullumu pravijo, da je sinatra v supergah...in dejansko ima zelo dobro musko Katie je jazz? Poznam tisto njeno, tanajbolj popularno... Tale mi je najlubša pesmica na svetu Sliši se tako preprosto, ampak meni se je čisto vsidrala v srce Pa še nekaj cukerčkov http://www.youtube.com/watch?v=HGyP4BqRwG0http://www.youtube.com/watch?v=HctmxY7Sk8shttp://www.youtube.com/watch?v=BEgScNZkIQU http://www.dianakrall.com/ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.