5rca 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 No... full mi je danes padla ena ideja, mah berem kolk vas vse skrbi za Michelle zdaj ko okreva po prometni nesreči in seveda nihče nič ne ve razen nekaj angelčkov, ki nam sporočajo novičke Pa sem mislila - Michelle je tut verjetno dolgčas po vas, kaj če bi v tole temo vsi oddali lepe želje zanjo in sporočila, recimo do NEDELJE 3. SEPTEMBRA, potem zberem, uredim in naprintam da gre takoj v ponedeljek na pot Kaj pravite, ji mal popestrimo tele dolge turobne dneve pa ji pošljemo eno bombo ljubezni da bo čimprej spet med nami Beseda je vaša --- > Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Draga Michelle, želim ti čim hitrejše okrevanje... in veliko več sreče v prihodnosti:) take care ! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Michelle, stopaj po sledi mavrice,stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod naj te obdaja lepota.Po sledi mavrice vodi potiz najbolj goste megle. Ne glej naprej ali nazaj,poskušaj gledati navzgor. drži se Bejbika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Michelle, okrevaj čimhitreje da ne bo premrzlo za novo majčko! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Michellinka, naj se ti zdravje povrne! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle, želim ti hitro okrevanje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 bejba, zmoreš mislim nate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ne vem zakaj gre, želim pa ti veliko pozitivne energije, naj ti zdravje poda roko in pomaga, da bo bolje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle, drži se! xrosex Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Bejba, enkrat si mi obljubila, da mi boš spekla ene super dobre mafine in jaz se temu ne mislim odpovedat..pa čim prej bi jih rada in to brez ugovorov! Naj ti vse pozitivne misli, ki ti jih pošiljamo, pomagajo, da ti bo hitro boljše, pa da se boš vrnila nazaj med nas s svojo pozitivnostjo in veseljem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 mich nehi ga srat sej veš da smi kafe oblubla.....dolg že čakam xrosex Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Jaz tud nem več čakal na drink, halo, da se mi pozdraviš, takoj! Sicer pa te dni velikokrat pomislim nate, upam, da bo kmal vse ok, držim pesti, čimprej se pozdravi in....ne daj se, Mich Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle!!! Jz ti tud želim ,da čimprej okrevaš.. Sicer ne vem kaj je blo,kaj točno je narobe s tabo.... Držim pesti,da bo kmalu bolje!! LP!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mišelka ....okrevaj čim prej, da se bomo lahko naprej malo pregovarjali ......I Miss That Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ju, superca kako je tale tema zrastla in kolko vas jo je našlo Grem še malo opomnit v dnevnik in drugod, če jo je kdo slučajno spregledal. Topic sem probala popravit a se ga žal ne da po tem ko je enkrat oddan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Dej dej Mich, prid hiter nazaj, pismo, pa koga bom jaz jezu, če te ne bo kmal? Že čist obupan.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Dej dej Mich, prid hiter nazaj, pismo, pa koga bom jaz jezu, če te ne bo kmal? Že čist obupan.... Se jaz za vmesno obdobje žrtvujem, samo, Michelle, imej usmiljenje z mano, sej veš, kak je Mick, pa prid hit nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hej Mich... te pogrešamo tlele... drž se bejba! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle,ves cas te imam v mislih in drzim pesti zate!!!Cimprej se pozdravi, da mi bos spet lahko dala kaksen nasvet za smucarijo Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Se jaz za vmesno obdobje žrtvujem, samo, Michelle, imej usmiljenje z mano, sej veš, kak je Mick, pa prid hit nazaj. ...sam me nekaj kritizirajo bejbe zadne cajte, prid hiter nazaj, Mich, pa me mal potolaž..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kok si se fantasticn spomnila, Petrca! Michelle, ogromno mislim nate in komaj cakam da se pozdravis, drzi se, pa nic se ne naprezaj, tu (in povsod) te bo vse pocakalo.Saj bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 MICHELLE, ker mam preveč energije, zdravja, sreče, veselja do življenja, dajem tebi polovico, ki nujno rabiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle, ne mine dan, da ne bi pomislil nate in ti pošiljal vso svojo moč, in pozitivo, ki jo premorem, da bi se kmalu vrnila nazaj med nas Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle, čim hitrejše okrevanje! saj veš, da te pogrešamo za vsakogar pride čas, ko se mora potruditi in na vrh svojega seznama obveznosti uvrstiti sebe. (marian wright edelman) ker vem, da ne moreš brez nalog: zdaj imaš nalogo,da čim hitreje okrevaš in prideš spet sem, med nas! aja, pa še vedno čakam na avokadovo juhico Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle čimprej se pozdravi ti pošiljam ogromno ene energije da boš spet skakala tle okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.