Skoči na vsebino

Pozdravi se hitro!

Recommended Posts

No... full mi je danes padla ena ideja, mah berem kolk vas vse skrbi za Michelle zdaj ko okreva po prometni nesreči in seveda nihče nič ne ve razen nekaj angelčkov, ki nam sporočajo novičke xsrcx

Pa sem mislila - Michelle je tut verjetno dolgčas po vas, kaj če bi v tole temo vsi oddali lepe želje zanjo in sporočila, recimo do NEDELJE 3. SEPTEMBRA, potem zberem, uredim in naprintam da gre takoj v ponedeljek na pot x:)x

Kaj pravite, ji mal popestrimo tele dolge turobne dneve pa ji pošljemo eno bombo ljubezni da bo čimprej spet med nami xsrcx

Beseda je vaša --- >

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne vem zakaj gre, želim pa ti veliko pozitivne energije, naj ti zdravje poda roko in pomaga, da bo bolje. xvrtcx xgoldfishx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Bejba, enkrat si mi obljubila, da mi boš spekla ene super dobre mafine in jaz se temu ne mislim odpovedat..pa čim prej bi jih rada in to brez ugovorov!

Naj ti vse pozitivne misli, ki ti jih pošiljamo, pomagajo, da ti bo hitro boljše, pa da se boš vrnila nazaj med nas s svojo pozitivnostjo in veseljem. x:)x

xsrcx x:Xx xDDx

Jaz tud nem več čakal na drink, halo, da se mi pozdraviš, takoj! x;)x x:)x Sicer pa te dni velikokrat pomislim nate, upam, da bo kmal vse ok, držim pesti, čimprej se pozdravi in....ne daj se, Mich x:)x x:Xx xsrcx

:flowers:

:detelca: xcrossfingx :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Michelle!!!

Jz ti tud želim ,da čimprej okrevaš.. :detelca: xcrossfingx :detelca:

Sicer ne vem kaj je blo,kaj točno je narobe s tabo....

Držim pesti,da bo kmalu bolje!! x;)x

LP!!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ju, superca kako je tale tema zrastla xsrcx in kolko vas jo je našlo :palec:

Grem še malo opomnit v dnevnik in drugod, če jo je kdo slučajno spregledal. Topic sem probala popravit a se ga žal ne da po tem ko je enkrat oddan :sori:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Se jaz za vmesno obdobje žrtvujem, samo, Michelle, imej usmiljenje z mano, sej veš, kak je Mick, pa prid hit nazaj. :vragec: x:Dx xsrcx

:inocent: ...sam me nekaj kritizirajo bejbe zadne cajte, prid hiter nazaj, Mich, pa me mal potolaž..... x:)x x:Xx :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x^x Kok si se fantasticn spomnila, Petrca! :palec: xsrcx

Michelle, ogromno mislim nate in komaj cakam da se pozdravis, drzi se, pa nic se ne naprezaj, tu (in povsod) te bo vse pocakalo.

Saj bo. xupx x;)x

xsrcx xcrossfingx xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
MICHELLE, ker mam preveč energije, zdravja, sreče, veselja do življenja, dajem tebi polovico, ki nujno rabiš! xsrcx

Michelle, ne mine dan, da ne bi pomislil nate in ti pošiljal vso svojo moč, in pozitivo, ki jo premorem, da bi se kmalu vrnila nazaj med nas xsrcbumx xloveyx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Michelle, čim hitrejše okrevanje!

saj veš, da te pogrešamo xsrcx

za vsakogar pride čas,

ko se mora potruditi

in na vrh svojega seznama obveznosti

uvrstiti sebe.

(marian wright edelman)

ker vem, da ne moreš brez nalog: zdaj imaš nalogo,

da čim hitreje okrevaš in prideš spet sem, med nas!

aja, pa še vedno čakam na avokadovo juhico x;)x

x:Xx xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...