Amis 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 za michellko...... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Michelle Naj čim prej mine.... in eno hitro expressno okrevanje, ti želim. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Bemu, že dve strani, jst pa nič vedla Michelle, drž se mala pocajti se čimprej, zdele je uzuni lepo vreme, a nimaš ti neki za telovadit Dejmo, dejmo, čimprej se pozdravi, boš pol, pozim, ko bo megla pa mraz pa dež, v pojstli ležala Čimprej se pozdravi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 želim si, da se danes že bistveno bolje počutiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Michelle -vse naj ti želim, da tudi v nesreči najdeš čimprej kaj lepega. Upam / verjamem/, da boš kmalu z nami. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 oj, Michelle. želim ti, da bi danes lahko spala tudi ponoči. pa da boš imela lepe sanje... pa še enkrat hvala danes za lepe želje veliko zdravja in dobrega počutja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Evo prvi paketek sporočilc že čaka na ponedeljek komaj da sem zbasala v kuverto Do jutri torej še počakam če je kdo temo spregledal... ali pač do ponedeljka zjutraj ko bom printala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 michelle upam, da bo vse ok en velikanski popih na tvojo glavico pa en cel tovornjak da se nam čimprej pozdraviš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2006 Avtor Prijavi Deli 3. september 2006 Osvežujem! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Mišelinka... da boš čim prej ponovno med nami misU Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Michele Drži se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kako je z Mich? Ve kdo kaj? Mich Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 dbest, jasno da je bla vesela in petrca se je res svetsko spomnila! Super novice, hvala za posredovanje, Mystica, pa lepo jo pozdravi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 mala, čaraj, znaš, vse je v tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 O ste me že prehiteli, jst sem pa ravno pred kako urico in malo dobila sms da je bila Michellka vesela tolikih vzpodbudnih misli, še nisem imela časa povedat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 saj glavno da je dobr, zvedl pa smo ze al pa bi pac zdajle. Pridna Petrca! (*mas eno obdobje svoje, vidim da si ful aktivvna in taksna, fajn ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Tole temo sm šele zdele opazla... V glavnem: Miška, drži se!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 5rca..... mich...kar tako naprej...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Čist frišna novička ... je boljša in bolj optimistična. Pa ganjena je bila nad našimi željami in predvsem nad idejo, ki jo je sprožila 5rca z odprtjem teme. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Super, bejba...sm vedla, da si borka! Ajde, zdej pa da mi hit gor prletiš in poveš, kok si nas pogrešala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 sem ugotovil, da po dopustu kar ne pridem na tekoče Michelka xrosex drži se, mi smo s tabo 5rca bravo za idejo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Končno prišel v to temo. Vsi te že pogrešamo, zato čimhitrejše pocajtanje Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 michelle !čimprej in brez posledic se pozdravi!te pogrešamo! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 je Michelle že ok?upam, da je z njo vse vredu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 tudi jaz.Michelle, pogrešam te Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.