Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 No, še kakšne nove, spodbudne novice, bi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. september 2006 Avtor Prijavi Deli 13. september 2006 Michelle je sporočila da se počuti že bolje ampak še vedno ne sme ven na vročino, sonce, pred računalnik... pravi da okreva, jo crkljajo njeni najbližji in delovala je vedro, mislim da kar pogreša klepetek, upam da se kmal vrne pomoje tele pozitivne misli kar tečejo po vesolju vse tam do Gorenjske Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 me je že ful zanimalo, kako pa kaj, tako da za dobre novice! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 :onfire: sem ful vesel, da ji gre dobro. Da se čimprej vrne! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. september 2006 Avtor Prijavi Deli 14. september 2006 ja res fajn to slišat!Jst tut upam da bo čimprej lahko kej svežega zraka zadihala, na kolesu ali sprehodu, da še ujame tele tople dneve No dolžna sem še na en njen sms odgovorit kar mi še ni uspelo, bom pa ob priliki spet poslala pozdrave od LNF family ...ah sej vem da bi to spadalo pod kako drugo temo ampak moram povedat - zadnjič me je prešinilo, da sploh ni samo Marsa mama tele familije, gledam ostale starejše forumovke, ki nas zmeraj gledajo kot otročičke ampak zmeraj z istim spoštovanjem in ponosom naše zrelosti ...Ksenia, Audente, Contesa, SStane zgleda kot kak oče, Mick že tut počasi dobiva to vlogo... joj pa še bi se kdo našel ob katerem me obda kak tak topel starševski občutek Eh bluzim, juhu Michelle Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Mick že tut počasi dobiva to vlogo... ....... Mah, poleg vas tolk mladih in brihtnih je težko ne pozabit kolk ste dejansko mladi Pa fajni Mich okreva Upam, da se kmal tuki spet javi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 samo da je živa in zdrava. ostalo pride samo po sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Michelle je sporočila da se počuti že bolje ampak še vedno ne sme ven na vročino, sonce, pred računalnik... pravi da okreva, jo crkljajo njeni najbližji in delovala je vedro, mislim da kar pogreša klepetek, upam da se kmal vrne pomoje tele pozitivne misli kar tečejo po vesolju vse tam do Gorenjske Super! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mame pa fotri al kwa! Dbest za Mich, da je boljs!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 mame pa fotri al kwa! nekateri "smo se vzgajali sami" ker staršem nismo pustili do srca, saj nam niso pustili biti, kar smo, ker smo bili "prečudaški" za njihove pojme. starš ti je lahko kdorkoli. zakaj pa ne na forumu? jaz tako ali tako povsod iščem mamike. očetje pa pridejo sami do mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 fotri, ne? "mami pa ochi". (k se tko eni stari med sabo klicejo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ....... Mah, poleg vas tolk mladih in brihtnih je težko ne pozabit kolk ste dejansko mladi Pa fajni Mich okreva Upam, da se kmal tuki spet javi..... Starina... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Oči, nea ga seri Ja za en del foruma smo že kar ....starejši mladinci Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ...starejši mladinci a she kle bosh sral s tole jugonostalgijo :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Aa, ti pa več ne, ti si pa še pravi tovariš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Aa, ti pa več ne, ti si pa še pravi tovariš..... hihinkol nism bil chlan mladinske organizacije... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Oči, nea ga seri Ja za en del foruma smo že kar ....starejši mladinci To bomo pa vedno... Starejši mladinci... hihinkol nism bil chlan mladinske organizacije... zlomk...tralala Pa si bil... Saj te niso vprašal a hočeš bit al ne... Ko nis več bil pionir si bil pa mladinc Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 fotri, ne? "mami pa ochi". (k se tko eni stari med sabo klicejo ) ja, moj foter mamo kliče "mama". kaj sta pol ljubimca, al mama in otrok? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ja, moj foter mamo kliče "mama". kaj sta pol ljubimca, al mama in otrok? :xx!: INCEST....!!!!! zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma kaki incest. ata copata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 moj fotr tud mamico kliče mami...in ona njega kliče ati...a sta pol brat pa sestra? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 moj fotr tud mamico kliče mami...in ona njega kliče ati...a sta pol brat pa sestra? beograjski grafit:JEBI SI MATER I BIT CHESH SVOJ SIN zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 no no, to je tema, namenjena Michelle, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 To sam, da ji mal forumovski filing prenesemo..... Pa res mi že fali mich Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.