Todika 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 boga mich bo vaju junca brala jo bo še huj zagrablo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 boga mich bo vaju junca brala jo bo še huj zagrablo spljoh nek che bi midva junca leporechila....bi biu shele shok zajno zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 No, pa sem končno našla tole temo HVALA VSEM!!!!!!!!! Res ste super in ste me spravili v boljso voljo, ravno, ko sem najbolj potrebovala.Se posebi pa hvala 5rci, ki je vse sprintala in mi poslala na dom! Zakon si! O dogajanju sem pa ze v dnevnik napisala.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Še povhn kufr nas boš mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ah to pa nikol Lej, kok ste lušni Zdej bom mal pofirbcala po forumu za ene 10 minut, potem je pa dovolj racunalnika zame za dans Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Michelle welcome back!!! 10 minutk pa 10 minutk, super je za začetek drži se Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ah to pa nikol Michelle, se spomnis, kolkrat sem te cist ob zivce spravla? ko sva se prickali v *onih temah* ('tvojih') najbrz si nisi mislila, da bos tolk del tega, da se ti bo tolk prepletlo v lajf.a ni zanimivo.....pol pa pravi folk, net znanstva pa da ne dela pa da ni pristno pa taksno, kaksne neumnosti, a ne! kolk ene energije dobis pa podpore pa vsega, to je res nad obcutek, ziher tud k ozdravitvi oz. hitrejsemu okrevanju pripomore. res pa je, da mors dozirat zdaj izi bolj. skratka, nad da si spet tu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 skratka, nad da si spet tu. Hvala Imas prav drugače, itak Ma ja, jaz sem bila res vesela vse te podpire...Pa tudi vsi te "prepirčki" in vse...sploh nimajo veze v tem smislu...se vseeno tole splača, ker je super energija more pa bit tud to vsake tolk časa Okej, dost za dans Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Michelle, podavljena spet med nami! Črki "Z" pa "R" sem nekam pozabil dati, saj boš pa sama to naredila, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chapika04 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 (popravljeno) HVALA VSEM!!!!!!!!! ni za kaj Popravljeno 26. marec 2007 -> chapika04 Citiraj http://shrani.si/files/1hdglixjhzw0t3.jpg včlante se na ta forum če hočete: www.chapika04.mojforum.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.