Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Moje mnenje je, da tišči alias moški vsekakor trdijo, da oni. V to verjamejo, a vsekakor ne drži. Jaz ga potrebujem in hočem vsak dan. In vedno dajem pobudo. Ne rečem, da je moj tipček zato slab, ampak tako je. Kake izkušnje imate VI in VE Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 No jst ne rabim vsak dan - razen če ne jem Stanetovo zdravo sol v abnormalnih količinah sicer pa mi paše ja parkrat na teden, sam zdej niti komentirala ne bom kolk dolg je že mim odkar nism :xx!: pogrešam Drugače pa po mojih izkušnjah ON rabi več kot jst, ampak je čist odvisno od človeka seveda!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ma oboji smo isti šit drugo pakovanje....je pa res da ženske v večini ne upajo tega priznat da jim to tolk sede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sem se že na obeh straneh znašla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Jaz to vedno priznam. Vsakomur. Ne rečem da mojemu tipu ni za sex, samo večkrat dam pobudo sama. A se moškim to zdi fajno ali raje oni dajejo pobudo Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 jaja sexou sexou Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Izkušnje? Doživela božanski sex, kjer se je tip dobesedno tresel pri orgazmu, pa mu je baje zadost 1-2 x na mesec. Bedak. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Izkušnje? Doživela božanski sex, kjer se je tip dobesedno tresel pri orgazmu, pa mu je baje zadost 1-2 x na mesec. Bedak. :xx!: NAJVEČJI bedak Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Kar se libida tiče, menim, da ni odvisen toliko od spola, je odvisno koliko ga kdo ima Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Hehe. Ja, vloge so obrnjene zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Itak da tipi,... čeprav ženske ne zaostajajo dosti,... sploh ne vem kaj delam v tej temi, hvala bogu, da nimam tega živalskega nagona in zato nikoli ne rabim,.... drugač bi si še kakšnega tipa zamislila,... mogoče je to v zvezi s tipi, ker so mi več ali manj prekratki,.... pol se pa rajš obrnem pa grem stran,.... pa mi pol še nagon zvisi,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Zgleda, da si te bom mogla za vzor vzet, bela vrtnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Izkušnje? Doživela božanski sex, kjer se je tip dobesedno tresel pri orgazmu, pa mu je baje zadost 1-2 x na mesec. Bedak. :xx!: ... sploh ne govori ... tudi jaz že to doživela. žal. si nisem nikoli mislila, da lahko tip izjavi "ne me slačit". svašta. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 A ne no...sej bi razumela, če ga ne bi privlačla....se mu je pa mešal med seksom, pa tud tko sva se ujela, pol pa kr neki.....dej, grow up! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 A ne no...sej bi razumela, če ga ne bi privlačla....se mu je pa mešal med seksom, pa tud tko sva se ujela, pol pa kr neki.....dej, grow up! :xx!: i know what you mean. no, jaz sem mu kar povedala, da to meni ni dovolj. in je šlo v roku par mesecev vse cugrunt ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ma dej...nej gre pol tak folk za župnika, ne pa, da take zdrave ženske, z zadostno mero potreb zavajajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ko le ne bi tako dobro seksali ... še jih niti ne bi bilo škoda ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Grrrrrrrrrrrrr. V KLOŠTER! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mogoče jih pa to preveč izčprava. Mene je že, sploh mi ni bil pol dobr filing,... pa sem vse zminimizirala, na koncu pa opustila, k se mi ni dal več pretvarjat, da uživam. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 vrtnica, bo treba kakšnega novega najt. saj niso čisto vsi zanič. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Vrtnica, če človek pri tem ne uživa, razumem...tud men se je zgodil že v vezi, da mi je že vse skp morilo, samo tukaj ni bil tak primer...kr neki...konc debate, itak temu ne bomo pršle do dna, tko da... I don't feel like dancing, no, Sir, no dancing today... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ena varianta pa je, da ti s Piko dava kontaktne podatke teh najinih. Ti ne bo treba skrbet, da bodo zanič ali da bi slučajno prevečkrat hoteli. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Izkušnje? Doživela božanski sex, kjer se je tip dobesedno tresel pri orgazmu, pa mu je baje zadost 1-2 x na mesec. Bedak. :xx!: ... sploh ne govori ... tudi jaz že to doživela. žal. si nisem nikoli mislila, da lahko tip izjavi "ne me slačit". svašta. Ja, takih ne delajo več kot smo bili mi... Jaz tudi mislim da potreba po seksu ni odvisna od spola.Je pa res da je še vedno prisoten predsodek o tem.Če moški pokaže željo je "dedec".Če jo ženska je pa kurba.Poznam osebke mojega spola ki bi nataknil vse živo kar je ženskega spola(ja valjda... )Pa bo vseeno s "kurbo" označil žensko ki bi dala pobudo.Mogče je zaradi tega videt da imajo moški večjo potrebo po seksu.Ali pa samo večji gobec. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ja, takih ne delajo več kot smo bili mi... Jaz tudi mislim da potreba po seksu ni odvisna od spola.Je pa res da je še vedno prisoten predsodek o tem.Če moški pokaže željo je "dedec".Če jo ženska je pa kurba.Poznam osebke mojega spola ki bi nataknil vse živo kar je ženskega spola(ja valjda... )Pa bo vseeno s "kurbo" označil žensko ki bi dala pobudo.Mogče je zaradi tega videt da imajo moški večjo potrebo po seksu.Ali pa samo večji gobec. par takšnih ljudi imamo tudi na tem forumu. žal. zadrgnjenci pač. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 mm..več seksa od mene..ja no..tud nimfomanke obstajajo mah..seks..cartanje, dobrikanje, predenje, muzanje, ljubkovanje, rajcanje, stiskanje..mm..to bi počel kr cel dan..pa pač sej pol pa še mal bl konkretne akcije umes..pa spet cartanje.. sam baje se je treba v zvezi tud pogovarjat.. ne pa sej se sam hecam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.