Guest mačona 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 lenoba jedna. a maš fetiš na bajsike in te rajca, da te spešta in zaduši? več? več kot zaenkrat. 2-3 krat na teden je res premalo. kdaj bom več časa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 res nimam kej kle delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...ziher bejbe vec sexa rabjo kokr mi... za tem mi trdno stoji(m).... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...ziher bejbe vec sexa rabjo kokr mi... za tem mi trdno stoji(m).... sam da je trdno ....in ti si vedno na uslugo, sej kaj čš revčk, kdo bo pa prenašu babe tečne potrebne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ..jah tko je... luna je venera/uran je uran/neptun... Zgodi se bozja volja.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 mučenik lepo da si tko dobr sprejeu svojo usodo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Samsonajt bil kle. Mis ju, bejbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 se sprašujem, če je različna stopnja potrebe po seksu res pogojena s spolom, ali pa je mogoče to stvar le vsakega posameznika, kako ima pošlihtano v svoji glavi, v kakšnem razpoloženju se nahaja in kako pogosto je v takem razpoloženju, da rabi seks.mogoče je razpoloženje, v katerem se rabi seks, bolj pogosto ali bolj značilno pri ženskah, kot pri moških...ali kontra? me pa zanima, če kdo ve, ali smo ljudje v preteklosti bili ravno tako kot živali določeni s časovno omejenim nagonom, ki je sezonsko določal parjenje in s tem pogojeno nosečnost in rojevanje (recimo nosečnost preko zime, rojstvo spomladi itd) ali smo že od vedno bili pripravljeni na ploditev čez celo leto? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 men se pa zdi,da je to bolj kakor veter piha,enkrat je en bolj,enkrat drug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 me pa zanima, če kdo ve, ali smo ljudje v preteklosti bili ravno tako kot živali določeni s časovno omejenim nagonom, ki je sezonsko določal parjenje in s tem pogojeno nosečnost in rojevanje (recimo nosečnost preko zime, rojstvo spomladi itd) ali smo že od vedno bili pripravljeni na ploditev čez celo leto?pa kaj spet bluziš? misliš, da je seks namenjen samo razmnoževanju ali kaj? skrajni cajt, da se zgoniš in boš videl, da sezon ni. sezona je celo leto. jebeš ploditev, če ni užitka zraven. če nagon je, je, če ga ni, ni, ne glede na noč dan, jesen zimo, karkoli že ... jejej, Cashy, manj tuhtat, več seksat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 pa kaj me ti skos neki bockaš? nedvomno si ti živ dokaz tega, da seks še zdaleč ni namenjen samo razmnoževanju...se čist strinjam...pa je bilo vedno tako? mogoče je tako, da je bil seks vedno le namenjen užitku, razmnoževanje je bila le stranski produkt seksa? in zakaj je sezona užitkov celo leto le pri človeku? ali je še pri kom? smo glede potrebe res samo dvonožne živali (kot kokoši in petelini ) ali kaj več? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 pa kaj me ti skos neki bockaš? nedvomno si ti živ dokaz tega, da seks še zdaleč ni namenjen samo razmnoževanju...se čist strinjam...pa je bilo vedno tako? mogoče je tako, da je bil seks vedno le namenjen užitku, razmnoževanje je bila le stranski produkt seksa? JaaaaaaaaaaaaOOOOOoooooooooooooooooooo Cashy, jao,jebalate občina, jebo zid, mater....jjjjjjjjjjjoooooooooooooojjjjjjjjj Pa kaj je s tabo tipček .....infact, kakorkoli je že blo, k je blo je pač blo, za razmnoževanje al ne je blo pa za užitek sigurno in ŠE JE....TRY IT, gad demit Akcija pobč, ne sam neki bi pa neglih, pa mal tko, pa zderle ni glih čas.....jaooo.....ne morš to tko: ti bi da jebeš, al da ne uđe....ne vorka to tko ....no enivej Sep 2006, 09:25' post='710528']in zakaj je sezona užitkov celo leto le pri človeku? ali je še pri kom? smo glede potrebe res samo dvonožne živali (kot kokoši in petelini ) ali kaj več? Pr vseh je sezona užitkov vse leto, izjema si sam ti Potrebe česa ??? smo samo, po tvoje kao dvovotever živali Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 .....aja zdej boš mel spet surlo čez celo Gorenjsko Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 pa kaj me ti skos neki bockaš? nedvomno si ti živ dokaz tega, da seks še zdaleč ni namenjen samo razmnoževanju...se čist strinjam...pa je bilo vedno tako? mogoče je tako, da je bil seks vedno le namenjen užitku, razmnoževanje je bila le stranski produkt seksa? in zakaj je sezona užitkov celo leto le pri človeku? ali je še pri kom? smo glede potrebe res samo dvonožne živali (kot kokoši in petelini ) ali kaj več?kaj pa veš, al sem sam razmnožujem ali tudi seksam ali zgolj seksam, brez da se razmnožujem .... lalalalala ... aaaaaaaaaaaaaaaaaa boli me klinac, kako je bilo, kako so to počeli in zakaj praljudje ... takrat najbrž zgolj za razplod ... danes pa nas je itak preveč na zemlji, ne vem, zakaj folk raje ne posvaja otroke sirote zapuščene, kot pa se še naprej množijo kot zajci, zmanjkuje življenjskega prostora, vode, zraka ... torej zakaj taka neumestna vprašanja? če bi sprobal, bi že vedel ...boli me klinac, meni je važen užitek, stranski produkt pa je zadovolj(e)nost. pa daj, nehaj bit tako znanstven, k si dolgočasen. JaaaaaaaaaaaaOOOOOoooooooooooooooooooo Cashy, jao,jebalate občina, jebo zid, mater....jjjjjjjjjjjoooooooooooooojjjjjjjjj Pa kaj je s tabo tipček .....infact, kakorkoli je že blo, k je blo je pač blo, za razmnoževanje al ne je blo pa za užitek sigurno in ŠE JE....TRY IT, gad demit Akcija pobč, ne sam neki bi pa neglih, pa mal tko, pa zderle ni glih čas.....jaooo.....ne morš to tko: ti bi da jebeš, al da ne uđe....ne vorka to tko ....no enivej Pr vseh je sezona užitkov vse leto, izjema si sam ti Potrebe česa ??? smo samo, po tvoje kao dvovotever živali http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif .....aja zdej boš mel spet surlo čez celo Gorenjsko http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Pač, Cashy...mogoče si ti bil tako vzgojen, da je bil sex neke vrste tabu in maš zdej zato probleme s tem. Ko boš enkrat našel pravo deklico, bodo vsa ta vprašanja, ki jih imaš zdaj, postala nesmiselna. Do takrat pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Do takrat pa... Desanka Šakič Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Desanka Šakič Sedi 5. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 madona smo prasci kruti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 madona smo prasci kruti. K dvojino uporabljaj, jst nism bla nč svina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 naj Kešislav sam presodi, kok dobi kdo na lestvici nesramnosti od 1-10. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 misnla sem na take bejbike k bi večkrat to pa je klic na pomoč Aha Več kot kdo ? več kot ga imam jaz v tem trenutku. ko pa bi ona rada, ti pa ne, pa nema a a? egoist. jaz tuuuuuuudiiiiiiiii! Tolk vse jokamo, pomoči pa noben ne ponudi. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ja, ste A ti maš tud komplekse Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 kako drugače povedat? dejstva so dejstva, leporečenje ne hasni. sem probala tako Cashyju pomagat, pa ni zaleglo, ko sem ga pa nazijala in bila nesramna, me je pohvalil, da je dobil lekcijo, preizkusil in da so bili rezultati. jaz povem direkt, če kdo ne mara slišati resnice in dejstev, mi je žal, leporečenja in zavijanja resnice pri meni ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ja, jaz osebno ne znam drugače. en cajt sem probala bit prijazna in buci buci kok si ubog, saj bo .... to folk samo še bolj podžge, da se smili samemu sebi in jokca .. :xx!: pol pa rečeš, porkafix, spravi se k sebi, naredi to pa to, tako in tako je ... očitno ta varianta bolj zaleže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ne da bi mel komplekse, sam ste res mal smotani. sej se da to cashyju tud na mal drugačen način povedat. sploh pa..če se rad zajbavaš, se druži s takimi, ki se zajbavajo..če rad debatiraš o kakih globokoumnih, se pač druž z poduhovljenim folkom.. za vsazga se neki najde.. in zakaj bi se vtikal v enga pa govoru, da mam sam js prov.. pustim vsakmu, da fura svoj stil! vsak ma zase prov. in vsak se uči iz svojih napak. prisluhnem vsakmu, poslušam pa sam sebe smo si pač različni in različnim ljudem pašejo različne stvari, različni ljudje se učijo življenja na različen način.. živi in pusti živeti sej ne rečem..tud men kdaj ob kakšnem kar mal poči film..pa tud nasploh se ne sprenevedam pa ne govorim neki kar ne mislim..povem direkt pa tak kot mislim..sam! to se da povedat tud na uvideven način. sploh pa! take stvari js ponavad povem na štiri oči. in preden boste mislil kej lajat nazaj, bi rad poleg tega, da se mi tega ne da it, rad povedal še to, da cashy pač ni sprašval kaj si mislite o njemu pa njegovem osebnem življenju ampak sam kaj si mislte o tisti njegovi teoriji razmoževanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.