Skoči na vsebino

Kdo potrebuje več sexa?

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 352
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no sej jst sm sam povedala svoje mnenje, pa ni to letelo ravno samo nate. x;)x

A name ? :palec:

Goody, ker jaz ne maram cmizdenja pa nevem kaj še vse, če sam nočeš nič in to dobesedno nič narediti v smeri, da bi bilo drugače.......

Pa takih k ne prenesete kritike in vas je treba samo hvalt; ko pa vas enkrat ne pa udri ga blaž xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pol bolš, ssa dte samk doma zaprti med strenami xrolleyesx :xx!: :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

me pa zanima, če kdo ve, ali smo ljudje v preteklosti bili ravno tako kot živali določeni s časovno omejenim nagonom, ki je sezonsko določal parjenje in s tem pogojeno nosečnost in rojevanje (recimo nosečnost preko zime, rojstvo spomladi itd) ali smo že od vedno bili pripravljeni na ploditev čez celo leto?

kuker js vem ljudje nismo bli nikol časovno pogojeni z razmnoževanjem x;)x

verjetno smo ta člen v razvoju izgubili še preden smo se razvili v homo sapiensa. vsaj če sklepam po podatkih, ki jih zanesljivo vem: poleg človeka (po sedaj znanih podatkih), seksajo (se parijo) za užitek (in ne samo za razplod) tudi delfini in šimpanzi (ali vse človeku podobne opice. torej poleg šimpanzov še gorile in orangutani. ampak za slednji dve vrsti nisem povsem prepričan).

tak, da človek je verjetno seksal tudi za užitek še preden je bil človek, če se (vsaj) šimpanzi (za sigurno) že dej. x;)x

tak, tok o tem x:o)x

x:Dx Pol pa res rajš ne bi. xredx :inocent:

:inocent: smotka, js sem pa že vabila razposlal :xx!:

ne pa sej veš..bomo tud kako šolo še naredl pa bo treba tud mal manj žurat začet. ti lohk pa dam en namig..ne se ženit dokler ni vse to že opravlen..drugač bom bil po ohceti prikloplen sam še na (tv) aparat pa pil veliko (laško) tekočine x:o)x

tak, da..čva rajši ohcet sam prestavit za nedoločen čas? x;)x

pa, da bo še neki v kontekstu..kdo misliš, da bo potreboval več seksa? xDDx

hja, pri Trudiju in Mačoni en kup besed, pa nobene veze s tistim, kar sem pisal xrolleyesx xnckrivx

ne vem, poskusim malo drugače zastaviti temo, pogled na vse skupaj, pol pa takle posmehljiv odziv...ki nima veze z napisanim, ampak je direkten napad na osebo...ne vem, kakšne komplekse zdravita s tem xrolleyesx sicer pa napisano vedno kaže predvsem bolj notranjost pisca kot naslovnika

mačona, če ti je dolgočasno, kar je napisano, lahko post mirno spregledaš, in greš dalje. Oz. greš lahko v Duhovnost vsakemu posebej od poduhovljene klape napisat, naj gre seksat....

in Trudi, mislim, da imam sam precej višje postavljeno mejo tolerance za dolgo surlo, kot ti x;)x

imam smešen občutek, da imajo nekateri več opraviti z mojo seksualnostjo kot jaz sam x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona

ne da se mi. :vio:

nobenih kompleksov ni pri meni. so pa bile in travme in kdo pravi, da jih ne obujam še kdaj in kdaj? ampak važno, da jih ni več.

hvala bogu, da se ti ne da :fiju: kdo bi te pa še prenašal x:Dx xsrcx

če pa na tak način odpravljaš travme....upam, da se ti jih posreči znebit xyesx in ni blema, če za to kdaj izkoristiš tudi mene...imam prag tolerance zelo visok, pa še krepim jo lahko - btw, imaš zelo oster jeziček x:px x;)x

Dej Keši xrolleyesx xrolleyesx tolk si za......, da si pr tol kokr si star pa ga še nisi namoču, tud kake plačljive deklce nisi prvošu, da bi vsaj vidu/probu kako zgleda xrolleyesx ....sicer pa maš prav....boš že :palec: ..................................................................NIKOLI na tak način jasno xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx

In z osladnostjo definitivno ne

Guest mačona
hvala bogu, da se ti ne da :fiju: kdo bi te pa še prenašal x:Dx xsrcx

če pa na tak način odpravljaš travme....upam, da se ti jih posreči znebit xyesx in ni blema, če za to kdaj izkoristiš tudi mene...imam prag tolerance zelo visok, pa še krepim jo lahko - btw, imaš zelo oster jeziček x:px x;)x

nisem mislila travm, poveznih z dojemanjem seksualnsti ... teh nisem imela sama po sebi nikoli ... z enim fantom res (bivšim), ker me je tako bremzal v vseh mogočih pogledih, da sem čist umrla zraven ... samo stran sem morala, da sem videla, da to nisem jaz.

druge vrste travm sem imela in jih imam. te pa odpravljam z odpuščanjem in razumevanjem. če sem pa tuki gor grda, nesramna, predrzna, sem zato, ker me kdo razpizdi s svojim razmišljanjem. ker sem nestrpna in fijakarska. ampak samo jaz sem taka, se ve. xDDx xrolleyesx ko pa skušam biti diplomatska, ko sem razumevajoča in sočutna, noben ne opazi! sprejemam v končni fazi vse! ampak vsi vidijo samo mojo impulzivnost, razkurljivost ... konji. :vragec: nihče me ne pozna .... amen! x^x

nisem mislila travm, poveznih z dojemanjem seksualnsti ... teh nisem imela sama po sebi nikoli ... z enim fantom res (bivšim), ker me je tako bremzal v vseh mogočih pogledih, da sem čist umrla zraven ... samo stran sem morala, da sem videla, da to nisem jaz.

druge vrste travm sem imela in jih imam. te pa odpravljam z odpuščanjem in razumevanjem. če sem pa tuki gor grda, nesramna, predrzna, sem zato, ker me kdo razpizdi s svojim razmišljanjem. ker sem nestrpna in fijakarska. ampak samo jaz sem taka, se ve. xDDx xrolleyesx ko pa skušam biti diplomatska, ko sem razumevajoča in sočutna, noben ne opazi! sprejemam v končni fazi vse! ampak vsi vidijo samo mojo impulzivnost, razkurljivost ... konji. :vragec: nihče me ne pozna .... amen! x^x

resno misliš, da je tako? :inocent:

se mi zdi, da si si ravno s temi vrednotami nabrala tu na forumu veliko prijateljev. In ti prijatelji te sprejemajo takšno, kot si, skupaj z ostalimi lastnostmi (kot praviš, z impulzivnostjo itd...)

res pa je, da ne bo nikoli nihče ugajal vsem...pa tudi ni treba, da je tako xrolleyesx

vsakega moti na drugem tisto, česar ne mara pri sebi... mene je včasih motilo, da je bil kdo večji od mene x:Dx :vio:

Ej Trudi, pa kako se ti da :o|o: a res nimaš kaj drugega delat, kot nonstop razmišljat samo o seksu ?

Misliš, da je meni toliko do tega, kot se tebi zdi ? xrolleyesx

Sam o njem razmišljam kot o najvišjem izrazu ljubezni, ne kot fizikalni potešitvi. In tega (čeprav idealističnega) razmišljanja ne mislim spreminjat...

In če kdaj v trenutku slabosti omenim kaj v tej smeri, vedno iz muhe naredite slona... :vragec: pa kdo vas prosi za to? xrolleyesx

Guest mačona
resno misliš, da je tako? :inocent:

se mi zdi, da si si ravno s temi vrednotami nabrala tu na forumu veliko prijateljev. In ti prijatelji te sprejemajo takšno, kot si, skupaj z ostalimi lastnostmi (kot praviš, z impulzivnostjo itd...)

res pa je, da ne bo nikoli nihče ugajal vsem...pa tudi ni treba, da je tako xrolleyesx

vsakega moti na drugem tisto, česar ne mara pri sebi... mene je včasih motilo, da je bil kdo večji od mene x:Dx :vio:

ne vem in se niti ne mislim več ubadati s tem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...