Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Nolsi, ti s za ožent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 če je pa teorija razmnoževanja dolgočasna. mater, nič nisem poduhovljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 no sej jst sm sam povedala svoje mnenje, pa ni to letelo ravno samo nate. A name ? Goody, ker jaz ne maram cmizdenja pa nevem kaj še vse, če sam nočeš nič in to dobesedno nič narediti v smeri, da bi bilo drugače....... Pa takih k ne prenesete kritike in vas je treba samo hvalt; ko pa vas enkrat ne pa udri ga blaž Pol bolš, ssa dte samk doma zaprti med strenami :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ne nujno res glih ni, ............. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 samo to bom rekla ... folk ne zna sprejemat ne komplimentov in pohval ne kritike. žal je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 me pa zanima, če kdo ve, ali smo ljudje v preteklosti bili ravno tako kot živali določeni s časovno omejenim nagonom, ki je sezonsko določal parjenje in s tem pogojeno nosečnost in rojevanje (recimo nosečnost preko zime, rojstvo spomladi itd) ali smo že od vedno bili pripravljeni na ploditev čez celo leto?kuker js vem ljudje nismo bli nikol časovno pogojeni z razmnoževanjem verjetno smo ta člen v razvoju izgubili še preden smo se razvili v homo sapiensa. vsaj če sklepam po podatkih, ki jih zanesljivo vem: poleg človeka (po sedaj znanih podatkih), seksajo (se parijo) za užitek (in ne samo za razplod) tudi delfini in šimpanzi (ali vse človeku podobne opice. torej poleg šimpanzov še gorile in orangutani. ampak za slednji dve vrsti nisem povsem prepričan).tak, da človek je verjetno seksal tudi za užitek še preden je bil človek, če se (vsaj) šimpanzi (za sigurno) že dej. tak, tok o tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Nolsi, ti s za ožent. a'nde čeprov..če dober pomislim..am..če hočeš met že zdej enga otroka na grbi poleg tega napol zapitga pa brez izobrazbe..pol ok..ti sam zber datum! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 a'nde čeprov..če dober pomislim..am..če hočeš met že zdej enga otroka na grbi poleg tega napol zapitga pa brez izobrazbe..pol ok..ti sam zber datum! Pol pa res rajš ne bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Pol pa res rajš ne bi. smotka, js sem pa že vabila razposlal :xx!: ne pa sej veš..bomo tud kako šolo še naredl pa bo treba tud mal manj žurat začet. ti lohk pa dam en namig..ne se ženit dokler ni vse to že opravlen..drugač bom bil po ohceti prikloplen sam še na (tv) aparat pa pil veliko (laško) tekočine tak, da..čva rajši ohcet sam prestavit za nedoločen čas? pa, da bo še neki v kontekstu..kdo misliš, da bo potreboval več seksa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 hja, pri Trudiju in Mačoni en kup besed, pa nobene veze s tistim, kar sem pisal ne vem, poskusim malo drugače zastaviti temo, pogled na vse skupaj, pol pa takle posmehljiv odziv...ki nima veze z napisanim, ampak je direkten napad na osebo...ne vem, kakšne komplekse zdravita s tem sicer pa napisano vedno kaže predvsem bolj notranjost pisca kot naslovnika mačona, če ti je dolgočasno, kar je napisano, lahko post mirno spregledaš, in greš dalje. Oz. greš lahko v Duhovnost vsakemu posebej od poduhovljene klape napisat, naj gre seksat.... in Trudi, mislim, da imam sam precej višje postavljeno mejo tolerance za dolgo surlo, kot ti imam smešen občutek, da imajo nekateri več opraviti z mojo seksualnostjo kot jaz sam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ne da se mi. nobenih kompleksov ni pri meni. so pa bile in travme in kdo pravi, da jih ne obujam še kdaj in kdaj? ampak važno, da jih ni več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 hvala bogu, da se ti ne da kdo bi te pa še prenašal če pa na tak način odpravljaš travme....upam, da se ti jih posreči znebit in ni blema, če za to kdaj izkoristiš tudi mene...imam prag tolerance zelo visok, pa še krepim jo lahko - btw, imaš zelo oster jeziček Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 pa, da bo še neki v kontekstu..kdo misliš, da bo potreboval več seksa? Močno upam, da oba enako in istočasno..če ne, te bom pa tepla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 huh Nols, upam, da si v dobri kondiciji Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Dej Keši tolk si za......, da si pr tol kokr si star pa ga še nisi namoču, tud kake plačljive deklce nisi prvošu, da bi vsaj vidu/probu kako zgleda ....sicer pa maš prav....boš že ..................................................................NIKOLI na tak način jasno In z osladnostjo definitivno ne Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 hvala bogu, da se ti ne da kdo bi te pa še prenašal če pa na tak način odpravljaš travme....upam, da se ti jih posreči znebit in ni blema, če za to kdaj izkoristiš tudi mene...imam prag tolerance zelo visok, pa še krepim jo lahko - btw, imaš zelo oster jeziček nisem mislila travm, poveznih z dojemanjem seksualnsti ... teh nisem imela sama po sebi nikoli ... z enim fantom res (bivšim), ker me je tako bremzal v vseh mogočih pogledih, da sem čist umrla zraven ... samo stran sem morala, da sem videla, da to nisem jaz. druge vrste travm sem imela in jih imam. te pa odpravljam z odpuščanjem in razumevanjem. če sem pa tuki gor grda, nesramna, predrzna, sem zato, ker me kdo razpizdi s svojim razmišljanjem. ker sem nestrpna in fijakarska. ampak samo jaz sem taka, se ve. ko pa skušam biti diplomatska, ko sem razumevajoča in sočutna, noben ne opazi! sprejemam v končni fazi vse! ampak vsi vidijo samo mojo impulzivnost, razkurljivost ... konji. nihče me ne pozna .... amen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 nisem mislila travm, poveznih z dojemanjem seksualnsti ... teh nisem imela sama po sebi nikoli ... z enim fantom res (bivšim), ker me je tako bremzal v vseh mogočih pogledih, da sem čist umrla zraven ... samo stran sem morala, da sem videla, da to nisem jaz. druge vrste travm sem imela in jih imam. te pa odpravljam z odpuščanjem in razumevanjem. če sem pa tuki gor grda, nesramna, predrzna, sem zato, ker me kdo razpizdi s svojim razmišljanjem. ker sem nestrpna in fijakarska. ampak samo jaz sem taka, se ve. ko pa skušam biti diplomatska, ko sem razumevajoča in sočutna, noben ne opazi! sprejemam v končni fazi vse! ampak vsi vidijo samo mojo impulzivnost, razkurljivost ... konji. nihče me ne pozna .... amen! resno misliš, da je tako? se mi zdi, da si si ravno s temi vrednotami nabrala tu na forumu veliko prijateljev. In ti prijatelji te sprejemajo takšno, kot si, skupaj z ostalimi lastnostmi (kot praviš, z impulzivnostjo itd...) res pa je, da ne bo nikoli nihče ugajal vsem...pa tudi ni treba, da je tako vsakega moti na drugem tisto, česar ne mara pri sebi... mene je včasih motilo, da je bil kdo večji od mene Ej Trudi, pa kako se ti da a res nimaš kaj drugega delat, kot nonstop razmišljat samo o seksu ? Misliš, da je meni toliko do tega, kot se tebi zdi ? Sam o njem razmišljam kot o najvišjem izrazu ljubezni, ne kot fizikalni potešitvi. In tega (čeprav idealističnega) razmišljanja ne mislim spreminjat... In če kdaj v trenutku slabosti omenim kaj v tej smeri, vedno iz muhe naredite slona... pa kdo vas prosi za to? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Močno upam, da oba enako in istočasno..če ne, te bom pa tepla. opa..spank me, spank me hard! i'm your bitch baby drugač pa, da te mal posvarim..sm skor nepotešljiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 resno misliš, da je tako? se mi zdi, da si si ravno s temi vrednotami nabrala tu na forumu veliko prijateljev. In ti prijatelji te sprejemajo takšno, kot si, skupaj z ostalimi lastnostmi (kot praviš, z impulzivnostjo itd...) res pa je, da ne bo nikoli nihče ugajal vsem...pa tudi ni treba, da je tako vsakega moti na drugem tisto, česar ne mara pri sebi... mene je včasih motilo, da je bil kdo večji od mene ne vem in se niti ne mislim več ubadati s tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ej Trudi, pa kako se ti da a res nimaš kaj drugega delat, kot nonstop razmišljat samo o seksu ? Sej ti ne moreš, ker neveš kako zgleda in kako to je Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 opa..spank me, spank me hard! i'm your bitch baby drugač pa, da te mal posvarim..sm skor nepotešljiv To vsi pravte, pol pa raj za računalnikom igrce nabijate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Nols, hvala za korekten odgovor glede razmnoževanja, seveda Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 samo, da oni hočejo bolj "popestren" Kaj naj bi blo to po tvoje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 To NI smešn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 meni je Ja, valda, k redno fašeš. Ne maram te več! Manj pa tud ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.