Skoči na vsebino

Kdo potrebuje več sexa?

Antigona

Recommended Posts

To vsi pravte, pol pa raj za računalnikom igrce nabijate. xrolleyesx x:Dx

Pika, to imaš čist prav :eek: x:Ix

moja sestrična je pustila prvega fanta po nekajletni zvezi ravno zato, ker se je nekoč, ko je prišla k njemu, bolj igricam posvetil kot njej. :vragec: :o|o:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 352
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ce je ta prava, lahko po veckrat na dan...ce pa ni ta prava, ali pa je ni, pa tud ne umres brez seksa... x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Spenk me,pull my hair.Pa čudoviti svet loparčkov,vibrotov pa bičev in lisic x:Dx x:Dx x:Dx

ja valda ful rad uporabljam vibrator! x:px ni bolšga, kot tist filing v riti :inocent:

hehe..pa veš, če bi me že hotla kej tepst..zakaj pa ne x:Xx samo bi se čist zadovolu z njeno nežno ročico x;)x

drugač pa..lisice x:px to bi blo pa kar zakon! da bi me tam rajcala, ko norca, js pa nič mogu x:px jap, bo treba enkrat sprobat! sam se bojim, da jih nam utrgu - upam, da niso sam kakšen plastik fantastik xDDx

ja valda ful rad uporabljam vibrator! x:px ni bolšga, kot tist filing v riti :inocent:

hehe..pa veš, če bi me že hotla kej tepst..zakaj pa ne x:Xx samo bi se čist zadovolu z njeno nežno ročico x;)x

drugač pa..lisice x:px to bi blo pa kar zakon! da bi me tam rajcala, ko norca, js pa nič mogu x:px jap, bo treba enkrat sprobat! sam se bojim, da jih nam utrgu - upam, da niso sam kakšen plastik fantastik xDDx

Hm gdo pa prav daj vibrator zate x:Dx x:Dx x:Dx .En ženske so skos lačne x:)x

ah..to bomo pa že uštimal.. x^x vsaj upam, dej ne vem kake nimfe/omanke ti to poznas.. :inocent:

Nc bat, Indigo pozna sam dekleta z LFja x:Dx . So nezna bitjeca x;)x

P.S. Sam pikice ne narajmi, ker te bo raztrgala, ker prav da ze dolgo ni :inocent: !

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

... ja ja... mogoče je boljš, da te še mal zase skrbi x;)x x:px x:Dx

xredx :OoO:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Kdo je pa to reku, da že dolg nism? :o|o: Tok dolg pa spet ni blo, no. Ni pajčevin al pa kej. :vragec: x:Dx

Pravzaprav si sama rekla....ampak bi bilo boljs, da bi se v jezik vgriznil, ker v resnici ni moj problem :8): .....pa se tepen ne bi bil rad po neumnosti :C:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

• 1 year later...
(popravljeno)

ko in če imam punco si jo VEDNO želim(torej tudi sex), priznam.... :) ne zanima me če je to dobro ali ne, saj bom le tako našel pravo, ki me bo vzela takšnega kakršen sem........ :P

aja glede pobude, sem pa vesel, če jo da punca, to je najlepše... drugače pa sem slišal od dostih punc(predvsem znanke), da jim sex sploh nič ne pomeni... hm?? jaz jim samo odgovorim, mogoče pa še niste srečale pravega :D

Popravljeno -> retro
everything

ko in če imam punco si jo VEDNO želim(torej tudi sex), priznam.... :) ne zanima me če je to dobro ali ne, saj bom le tako našel pravo, ki me bo vzela takšnega kakršen sem........ :P

aja glede pobude, sem pa vesel, če jo da punca, to je najlepše... drugače pa sem slišal od dostih punc(predvsem znanke), da jim sex sploh nič ne pomeni... hm?? jaz jim samo odgovorim, mogoče pa še niste srečale pravega :D

Ker imam že nekaj križev za sabo, menim, da trditev, da sex nič ne pomeni, ne drži.

Pomeni takrat, ko imaš pravega in ga za krono vsega resnično ljubiš.

Sex je jagoda na vrhu sadne kupe, saj je življenje razgiban organizem, ki je sestavljen iz mnogih organov - sex prinaša hormone sreče in dobro počutje in je idelno orodje za sožitje med dvema ljubečima osebama.

Morda sem še stara romantičarka, ampak upam, da je med mladimi še kaj tega.

x:)x x;)x :shsh:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

(popravljeno)

Ja zdaj si pa zadela v center a ne? :) Uh še dosti je romantičarov... ampak jaz sem bolj nekonvencionalen romantičar :)

Mene pa še nekaj zanima, katero opcijo bi izbrali??? :) Jaz bi definitivno a - mogoče se sliši grdo ampak nevem, mene res malo stvari ustavi pred sexom :)

a] Ko je sex ok lahko pozabim na vse ostale stvari(ne mislim zdaj prav vse stvari - npr. smrt, nesrečo ampak bolj vsakdanje probleme...)

b] Ko je par stvari narobe mi tudi do sexa ni

Popravljeno -> retro
everything

No, mislim, da je odvisno od jakosti problema.

Drugače pa se strinjam, da je a opcija najbolj idealna. Ni pa vedno tako, saj kasneje, ko imaš otroke in pridejo še drugačne skrbi - tudi sex malček počaka....

Verjemi pa, da raje ni sexa, kot slab...ostane čuden občutek...v srcu namreč... xsrcx

uh ja, verjamem oz. vem, dobro z otroki pa še res nimam izkušenj.... vem pa, da nikoli nebi zamenjal ljubezen do partnerja z otrokom, kar velikooo ljudi naredi, oh jaz bi popizdil.

Saj ne zamenjaš ljubezni do partnerja, samo partner te mora deliti z novim bitjem. Takrat je pa preizkušnja obeh, da sipomagata, da se lahko tudi posvetita drugdrugemu. Ni tako???

Povem ti, ko so otroci majhni, je sex še vedno svoboden, ko pa odrastejo, je vedno nekdo pokonci....saj mladina vedno kasneje hodi spat in tako naprej....Imam izkušnje na lastni koži in ni nič prijetno...res popi.... :onfire:

uh ja, verjamem oz. vem, dobro z otroki pa še res nimam izkušenj.... vem pa, da nikoli nebi zamenjal ljubezen do partnerja z otrokom, kar velikooo ljudi naredi, oh jaz bi popizdil.... mislim, da se to največkrat zgodi zaradi monotonosti v zvezi. Jaja to je velik problem, ampak ne vem če bo to večen problem, saj popularnost monogamije zelo upada, naprimer v nekaterih večjih mestih je število ljudi, ki živijo(namenoma) samsko-avanturistično življenje večje od 50%.

Saj kdo je pa uvedel, povzdignil monogamijo.....(cerkev). Ok to je že tema za drugo debato...

ni šlo popravit prej...

everything

Monogamija - "grozna reč" - toda tu se izkaže, kdaj je človek pripravljen deliti življenje v dobrem in slabem.

Mislim,da v sednjem čau ego raste in ljudje preveč mislijo samo nase. Tako se monogamost jemlje kot grozno zastarelo reč, ki je mnogim ovira, da bi izživeli svojo domišlijo, ki je mnogokrat izkrivljena.

Deset let sem bila osamljena, nisem bila svetnica, vendar sem ob sedanji vezi doživela to, kar je bilo v meni globoko v duši - ob sebi imeti nekoga, ki mu ni mar samo zase, ki mi je v oporo, jaz pa njemu. Mnogi mislijo, da bodo večno mladi in zajemajo z veliko žlico vse povprek, vendar vem, da vsak čuti v sebi neko praznino in to je znak,da nekaj le ni tako kot bi bilo prav.

Je pa res, da mora človek, ki želi dober sex imeti malček domišlije in partnerja morata uskladiti svoje želje in meje. Tu se velikokrat zalomi, saj je nekomu kakšna stvar izven norm, ki jih ima,drugi pa to pogreša. Kaj praviš na to???

Otroci so res velikokrat izgovor, nekaterim pa delo in tako je velik začaran krog, ki pripelje do razhajanj, če se oba ne vsedeta pomenita in najdeta rešitev . Toda ali se znamo pogovarjati in tako reševati probleme??? V večini primerov ne in to je največja luknja sedanjega časa....

Ciao, Andreja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...