Michelle 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Homoseksualci so večinoma poligamni verjetno tu nastane problem..Kako so stereotipi ena fajn stvar a ne? Pa posploševanje. Kdo pa rabi več sexa?Po moje ženske, sam si tega nočejo priznat..Priznam. In zdaj? Zakaj si ne bi upala? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Moje mnenje: DEFINITIVNO MOŠKI Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irrisolta 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 tudi jaz sem se že znašla na obeh straneh - mislim, da je zadeva vezana na življenjska obdobja. V trenutku, ko smo se sposobni predati, nimamo komu - oziroma postanemo prozorne. Dokler pa se predajati ne znamo, rinejo v nas. Mislim, da se moški tudi podobno počutijo. Bolj kot starost, izkušnje..... predajanja se namreč celo življenje učimo. In dokler se ne znamo predati drug drugemu je vse kar lahko storimo, da se drug drugemu prilagajamo in potrebe tlačimo v predale. Ko se človek preda, mu je vseeno kolikokrat, kje in kako..... čimvečkrat, mogoče??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.