Skoči na vsebino

Kdo potrebuje več sexa?

Antigona

Recommended Posts

mm..več seksa od mene..ja no..tud nimfomanke obstajajo xDDx

mah..seksa..cartanje, dobrikanje, predenje, muzanje, ljubkovanje, rajcanje, stiskanje..mm..to bi počel kr cel dan..pa pač sej pol pa še mal bl konkretne akcije umes..pa spet cartanje.. x:px

sam baje se je treba v zvezi tud pogovarjat.. xrolleyesx ne pa sej se sam hecam x;)x xDDx

Sam počak par let, pol te bo minil, sam ne pol skoz lapat, da to še vedno rad delaš. xrolleyesx :vragec: x:Dx x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 352
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ena varianta pa je, da ti s Piko dava kontaktne podatke teh najinih. Ti ne bo treba skrbet, da bodo zanič ali da bi slučajno prevečkrat hoteli. x:Dx

Lepo, lepo. Ampak jest sem že obupala nad tipi,... moja merila rastejo dan za dnem, namesto, da bi padala,... in sedaj me "privlači" samo še kakšen nadnadpovprečno karizmatičen tip okoli in nad 30 let. Če ga začutim na daljavo po srečanju,... in me napolni s pozitivno energijo (oziroma me ne moti, ko ga gledam s 3. očesom),... mi je seveda všeč,... sam taki so pa ful redki, pa še tisti k so, majo kej za sabo.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

ja..minil ja..če bo par let ena in ista..ker monotonost, hočem rečt monogamija ubija x:o)x x;)x

hec xDDx

to je samo izgovor, ker naj bi tip doma ne dobil dovolj sexa x:px in pol nas kao varajo xrolleyesx

s kom pa? z eksotičnimi "živalcami" ali bejbikami, ki jih doma nimajo x?x x?x x:Dx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Jaz to vedno priznam. Vsakomur. Ne rečem da mojemu tipu ni za sex, samo večkrat dam pobudo sama.

A se moškim to zdi fajno ali raje oni dajejo pobudo xrolleyesx

Ob spoznavanju al v vezi že? :inocent: Meni je ok, če dajejo ženske pobudo. Sploh pa, ne vem zakaj je ne bi, včasih mogoč nimaš seksaželjenga dneva, pa ga ima ona in če da pobudo kot se spodob x:px bo ziher dobila kar in kolk želi.... x^x Tud ob spoznavanju me ne moti, če da pobudo, zakaj le, čeprav se mi je to v lajfu dokaj redko zgodilo, se mi pa že je in me ni čist nič motilo, prav ok je. :palec: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

(popravljeno)
A ne no...sej bi razumela, če ga ne bi privlačla....se mu je pa mešal med seksom, pa tud tko sva se ujela, pol pa kr neki.....dej, grow up! :vragec: :xx!:

a misliš da tipčki kdaj odrastejo xrolleyesx težka bo x;)x

par takšnih ljudi imamo tudi na tem forumu. žal. zadrgnjenci pač.

a tudi tukaj takšni obstajajo x:Dx se mi je zdelo, da bo tema o sexu bolj potegnila x^x

Nols, moške, prave moške štekam..........neodraslih tipčkov pač ne xsrcx x:Xx x^x

Popravljeno -> Pina Colada
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

potem ti je vse jasno x;)x meni tudi, zakaj potrebuješ toliko sexa x:px ker ti ga je prava ženska pokazala in ga vzbudila x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

LOL x:o)x ki mu danes manjka sex z določeno mero cartanja in tega ne pove na glas :vio: :vio: :vio: :vio: x:px x:px x:px x^x

A to men? Jaz to mirno povem na glas....tak pač je, življenje zna bi zaje.ano... :C: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pa še monotono ni..enkrat leva, drugič desna xDDx

vem, da lahko seksaš..sam tko no..kako že pravjo vsak dan pa ni nedela, kaj nedela..praznik x;)x

sam veš girly..ne vem..ni mi glih do seksa sam zarad seksa..lohk mi rečeš staromoden. rad seksam dolg pa velik pa čudn xDDx sam ne kar z eno.. more bit neki posebnga.

čeprav se je kdaj zgodl tud že kako drugač. sam smo bli samski pa pijani..

ja pa doma te posebne ne boš našel. lepo ven, med ljudi, pa bo vsaj ena taka, ki bi ti ustrezala, ziher.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...