Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 mm..več seksa od mene..ja no..tud nimfomanke obstajajo mah..seksa..cartanje, dobrikanje, predenje, muzanje, ljubkovanje, rajcanje, stiskanje..mm..to bi počel kr cel dan..pa pač sej pol pa še mal bl konkretne akcije umes..pa spet cartanje.. sam baje se je treba v zvezi tud pogovarjat.. ne pa sej se sam hecam Sam počak par let, pol te bo minil, sam ne pol skoz lapat, da to še vedno rad delaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ena varianta pa je, da ti s Piko dava kontaktne podatke teh najinih. Ti ne bo treba skrbet, da bodo zanič ali da bi slučajno prevečkrat hoteli. Lepo, lepo. Ampak jest sem že obupala nad tipi,... moja merila rastejo dan za dnem, namesto, da bi padala,... in sedaj me "privlači" samo še kakšen nadnadpovprečno karizmatičen tip okoli in nad 30 let. Če ga začutim na daljavo po srečanju,... in me napolni s pozitivno energijo (oziroma me ne moti, ko ga gledam s 3. očesom),... mi je seveda všeč,... sam taki so pa ful redki, pa še tisti k so, majo kej za sabo. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Sam počak par let, pol te bo minil, sam ne pol skoz lapat, da to še vedno rad delaš. ja..minil ja..če bo par let ena in ista..ker monotonost, hočem rečt monogamija ubija hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 ja..minil ja..če bo par let ena in ista..ker monotonost, hočem rečt monogamija ubija hec to je samo izgovor, ker naj bi tip doma ne dobil dovolj sexa in pol nas kao varajo s kom pa? z eksotičnimi "živalcami" ali bejbikami, ki jih doma nimajo Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 eh..kdo pa je kej reku, da zato ker je premalo seksa.. pa res ne štekaš moških. če mal poenostavim.. samci morjo svoje seme čimbolj raztrosit naokoli. that's it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Jaz to vedno priznam. Vsakomur. Ne rečem da mojemu tipu ni za sex, samo večkrat dam pobudo sama. A se moškim to zdi fajno ali raje oni dajejo pobudo Ob spoznavanju al v vezi že? Meni je ok, če dajejo ženske pobudo. Sploh pa, ne vem zakaj je ne bi, včasih mogoč nimaš seksaželjenga dneva, pa ga ima ona in če da pobudo kot se spodob bo ziher dobila kar in kolk želi.... Tud ob spoznavanju me ne moti, če da pobudo, zakaj le, čeprav se mi je to v lajfu dokaj redko zgodilo, se mi pa že je in me ni čist nič motilo, prav ok je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 (popravljeno) A ne no...sej bi razumela, če ga ne bi privlačla....se mu je pa mešal med seksom, pa tud tko sva se ujela, pol pa kr neki.....dej, grow up! :xx!: a misliš da tipčki kdaj odrastejo težka bo par takšnih ljudi imamo tudi na tem forumu. žal. zadrgnjenci pač. a tudi tukaj takšni obstajajo se mi je zdelo, da bo tema o sexu bolj potegnila Nols, moške, prave moške štekam..........neodraslih tipčkov pač ne Popravljeno 2. september 2006 -> Pina Colada Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hehe..blagor tebi! mislim, da si edina ženska, ki je kdaj to rekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 Zakaj? A si že spoznal pravo žensko Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 aha.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 potem ti je vse jasno meni tudi, zakaj potrebuješ toliko sexa ker ti ga je prava ženska pokazala in ga vzbudila Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 aha..to pa itak. ne bi js to počel kar z eno..sam zato k ma dolge noge pa velike joške mi more bit mucho simpatiko! moja, moja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 moj moj to je lepo slišat tudi moja ni za vsakogar samo za izbranega ljubimca Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Smotkota Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 LOL ki mu danes manjka sex z določeno mero cartanja in tega ne pove na glas Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 uh, meni sex manjka že 2 tedna ... še 2 dni, pa pride moj domov ... komaj čakam Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 moj čez dobro uro to bo sekal Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 uf..dva tedna.. js sem samski že od aprila.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 pa vsak dan bi kako potem to rešiš na roke Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 nols, saj tudi če si samski, lahko seksaš. zakaj pa bi moral nujno hodit z nekom? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 malo višje je napisala, da zato ker ima dolge noge in fajne joške, zato že ne bo sexal z njo Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja naj si eno mucho simpatiko najde. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 LOL ki mu danes manjka sex z določeno mero cartanja in tega ne pove na glas A to men? Jaz to mirno povem na glas....tak pač je, življenje zna bi zaje.ano... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pa še monotono ni..enkrat leva, drugič desna vem, da lahko seksaš..sam tko no..kako že pravjo vsak dan pa ni nedela, kaj nedela..praznik sam veš girly..ne vem..ni mi glih do seksa sam zarad seksa..lohk mi rečeš staromoden. rad seksam dolg pa velik pa čudn sam ne kar z eno.. more bit neki posebnga. čeprav se je kdaj zgodl tud že kako drugač. sam smo bli samski pa pijani.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja pa doma te posebne ne boš našel. lepo ven, med ljudi, pa bo vsaj ena taka, ki bi ti ustrezala, ziher. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.