Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pa še monotono ni..enkrat leva, drugič desna vem, da lahko seksaš..sam tko no..kako že pravjo vsak dan pa ni nedela, kaj nedela..praznik sam veš girly..ne vem..ni mi glih do seksa sam zarad seksa..lohk mi rečeš staromoden. rad seksam dolg pa velik pa čudn sam ne kar z eno.. more bit neki posebnga. A to men? Kaj pa vem, saj res, da sta dve, sam jih že cel lajf.... No, tist girly pa si fajn povedal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 tudi, če najdeš eno tako, ki ti ustreza, kdo garantira, da je frei, in če je frei, kdo garantira, da boš ti ustrezal njej ? no, jest sm samski že od zmeraj? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja pa doma te posebne ne boš našel. lepo ven, med ljudi, pa bo vsaj ena taka, ki bi ti ustrezala, ziher.mogoče sem jo pa že. da bi pa ven hodil s tem namenom, da bom našel tisto ta posebno.. to se zgodi spontano.. sej drugač mi je čist lušten tud samskemu. vse ma svoje prednosti pa slabosti.. A to men? Kaj pa vem, saj res, da sta dve, sam jih že cel lajf.... No, tist girly pa si fajn povedal.... ne, ne teb..to js kr lepo seb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 lepo se zmenita en vikend, pa se oba spravita ven. na vrata vama ne bodo hodile trkat. če pa je takrat ne bosta našla, pa še enkrat. in še enkrat. tako dolgo, dokler ne najde vsak svoje "posebne". mogoče sem jo pa že. da bi pa ven hodil s tem namenom, da bom našel tisto ta posebnm.. to se zgodi spontano.. sej drugač mi je čist lušten tud samskemu. vse ma svoje prednosti pa slabosti.. ne, ne teb..to js kr lepo seb hehe no, zdaj pa mi že več ni jasno, kaj točno hočeš. en čas bi seksal, pa ne kar z eno, potem je pa spet fajn bit samski .. ja ne vem, jaz ipak mislim, da se je treba premaknit ven z bajte, če hočeš katero srečat ... razen, če pecaš sosedo, seveda ... hehe rad seksam dolg pa velik pa čudn Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 uf..ko bi blo men jasno kaj točno hočem..bi blo naenkrat vse čist enostaven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ...................... .......nič nič, sam znano mi je kar..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hehe.. sem se zdaj narežala. ja ne vem. ravno prej je bela vrtnica rekla, da točno ve, kaj hoče, pa ni niti približno enostavno. še celo bolj komplicirano vse skupaj. ma "iskanje" partnerja je meni najboljše nekako tako, kot it v šoping. lepo se spraviš v trgovino, brez kakršnihkoli pričakovanj ali upov (ko kaj iščeš, itak nič pametnega ne dobiš), če najdeš kaj fajnega, kupiš, če ne, pa pač greš domov. nerazočaran, pa še prijetno si zabil dan. grem spat, me že malo jemlje. pa skrajni čas, da nehamo temo svinjat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 uf..ko bi blo men jasno kaj točno hočem..bi blo naenkrat vse čist enostaven ...................... .......nič nič, sam znano mi je kar..... Zgubljenca! Ni vama jasno kaj hočeta? Za enega vem, da je vezan, za drugega ne vem! Če ti ni jasno kaj hočeš, moraš to povedat partnerju, ker postane problem, če on ve kaj hoče, ti pa mu tega nisi zmožen dat. Potem moraš imet jajca in to povedat, ne pa da ga pustiš zasljepljenega in v globoki veri, da čutita enako in vama je jasno kam gre vajina pot. Če mi nekdo reče, da še ni pripravljen na resno zvezo in ne ve kako in kaj, potem naj se najprej najde in šele potem gradi odnos z drugim, če ga je seveda sploh zmožen graditi! Tema! Kdo potrebuje več sexa? Odvisno, bi rekla da moški, ker sex kot sam po sebi je bolj pomemben njim kot ženskam. Me ga povezujemo z ljubeznijo in sprejemanjem, ne pa s potrebo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Zgubljenca! Ni vama jasno kaj hočeta? Za enega vem, da je vezan, za drugega ne vem! Če ti ni jasno kaj hočeš, moraš to povedat partnerju, ker postane problem, če on ve kaj hoče, ti pa mu tega nisi zmožen dat. Potem moraš imet jajca in to povedat, ne pa da ga pustiš zasljepljenega in v globoki veri, da čutita enako in vama je jasno kam gre vajina pot. Če mi nekdo reče, da še ni pripravljen na resno zvezo in ne ve kako in kaj, potem naj se najprej najde in šele potem gradi odnos z drugim, če ga je seveda sploh zmožen graditi! Tema! Oho, kak post, oho. Drgač pa...če sn prav registriral, je nols precej mlajši, pa sem mislil sebe v njegovih in tud poznejših letih, da mi je tko znano..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Oho, kak post, oho. Drgač pa...če sn prav registriral, je nols precej mlajši, pa sem mislil sebe v njegovih in tud poznejših letih, da mi je tko znano..... Potem pa oprostite, my lord! No, mislim, pa še vedno enako kot prej! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Aja, to, za nolsa pa to, ja ok.....its a free forum Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Aja, to, za nolsa pa to, ja ok.....its a free forum Poznaš komad Dream On- Depeshe mode? Preberi besedilo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 khm khm.....sam to bom rekla....js sm mojmu že iz čistga štarta povedla da nej dobr razmisli č je sposobn tolk potrebno babo vzdržvat pa je reku da č sam to, da ni panike tak da nima kej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Blagor njemu in tebi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ... tudi me potrebujemo globoko meditacijo Hehe Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pa še monotono ni..enkrat leva, drugič desna vem, da lahko seksaš..sam tko no..kako že pravjo vsak dan pa ni nedela, kaj nedela..praznik sam veš girly..ne vem..ni mi glih do seksa sam zarad seksa..lohk mi rečeš staromoden. rad seksam dolg pa velik pa čudn sam ne kar z eno.. more bit neki posebnga. čeprav se je kdaj zgodl tud že kako drugač. sam smo bli samski pa pijani.. Če mi nekdo reče, da še ni pripravljen na resno zvezo in ne ve kako in kaj, potem naj se najprej najde in šele potem gradi odnos z drugim, če ga je seveda sploh zmožen graditi! Tema! A je tok težko to tipom dojet????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 eni imajo večji apetit po sexu, drugi po hrani, tretji po .... od kdaj je libido postal iztočnica za tekomovanje v sexu ... v smislu kdo lahko več in kdo ga bolj potrebuje? ... svašta. Kot da bi brala o kadicih: kdo več skadi in kdo kadi z večjim užitkom lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ma dej...nej gre pol tak folk za župnika, ne pa, da take zdrave ženske, z zadostno mero potreb zavajajo. hehehe...buy a stick Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hehehe...buy a stickhehe...buy a fake vagina! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hehe...buy a fake vagina! :xx!: hehehe ne rabm nimam takih problemov k ti hehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hehehe ne rabm nimam takih problemov k ti heheheheVlada, da nimaš, k bejbe nismo tok zblojene, k tipi pr ns sta sam 2 opciji al smo za al pa ne....nema tuki neke neodločnosti, pa ne vem, mogoče pa bi, joj, pa prezgodi, pa rabm čas.... watevr. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Joj komplicirate.... Stvari so čist enostavne:1. taprava/tapravi ne obstaja, oziroma so lahko skor vsi tapravi/taprave, če si le sam dost - z eno besedo - pozitiven. Če ne moreš sam s sabo živet, ne vem kako lahko z drugimi. Poleg tega pa obstajajo tudi knjige, ki pomagajo pri iskanju partnerja ;-)2. za tiste ki hočete več, obstaja 6. tibetanska vaja - pomaga. Takrat ko čutiš potrebo vajo nardiš, in to je to. 3. na tem forumu bi mogli ene ZMENKARIJE organizirat, da bi se vse te strasti/frustracije potešile 4. itaq da ženske rabjo več. To je bojda tudi znanstveno dokazano. Sam fora je v tem, da je PRIVZGOJENO, da ženska tega ne izraža. Zato pa, skor vsaka ko kaj popije se čisto.... razživi - kar je seveda čist cool Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Vlada, da nimaš, k bejbe nismo tok zblojene, k tipi pr ns sta sam 2 opciji al smo za al pa ne....nema tuki neke neodločnosti, pa ne vem, mogoče pa bi, joj, pa prezgodi, pa rabm čas.... watevr. :xx!: Haha...kje pa ti iščeš tipe ej na lokalnem župnišču, oziroma teološki fakulteti Treba mal bol rokave zavihat pa okol pogledat pa kjerga za muda zagrabt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 oh, kakšne ugotovitve... prav zabavno! sam drugačen pogled na seks še rabimo in se znebit vseh frustracij.. amen Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Haha...kje pa ti iščeš tipe ej na lokalnem župnišču, oziroma teološki fakulteti Treba mal bol rokave zavihat pa okol pogledat pa kjerga za muda zagrabt Daleč od tega. Sej nima veze. Vse štima. Aj'l bi olrajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.