nols 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Če ti ni jasno kaj hočeš, moraš to povedat partnerju, ker postane problem, če on ve kaj hoče, ti pa mu tega nisi zmožen dat. Potem moraš imet jajca in to povedat, ne pa da ga pustiš zasljepljenega in v globoki veri, da čutita enako in vama je jasno kam gre vajina pot. Če mi nekdo reče, da še ni pripravljen na resno zvezo in ne ve kako in kaj, potem naj se najprej najde in šele potem gradi odnos z drugim, če ga je seveda sploh zmožen graditi! Tema! še vedno sem in vedno bom! mislim..dvakrat..drugač sem bil večkrat js odjeban vedno povem, da to ni to.. pa del, ko čakaš teži je.. če ne uživam v družbi.. papa..zato mi ni fajn s tabo, ker.. sori, sej drugač si čist fejst sam se ne vidim s tabo..sej se grdo sliš..sam to je tko na hitr povedan..sem zmeri naredu na lep način. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Joj, kako so bedna ta nakladanja o seksu... Sploh, o čemerkoli že, če se naklada samo zato, da se pove svoje mnenje... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Govoriš ali nakladaš pač lahko samo o tistem o čemer imaš vsaj malo pojma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Govoriš ali nakladaš pač lahko samo o tistem o čemer imaš vsaj malo pojma... bom čist tih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hm, sej sem neki napisala v temo Intimne frizurce ... v zvezi s tem. čim? ne povem. vse piše tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Daleč od tega. Sej nima veze. Vse štima. Aj'l bi olrajt. No po pa gut a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Prepričana sem, da ženske potrebujemo ravno toliko ali celo več sexa kot moški.In strinjam se ( a je bil Alef........nisem uspela vsega prebrat), da če le to na glas priznamo,dobimo vse mogoče nadimke, ki jih ne bi naštevala se mi ne da Sex je nekaj fantastičnega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Sploh raznolik! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 uf..mislim, da tko..v mladosti..ka js vem puberteti pa zgodnjih dvajsetih..recmo, da smo tipi bol potrebni..ka js vem zakaj..verjetno ste ženske tok bl zadržane..pa skos se bojite neki, da te ne bo en sam izrabu pa neki..ma pa daj raj ti njega no pa sej..pol se pa z leti začnete mal bolj sigurno pa komot počutit pol se pa vaga mislim, da zlo kmal obrne..se pred tridesetim. tipi verjetno zmer bolj zaostajamo.. ve pa spoznavate kdo v resnic vlada svetu samo dobr..to me še čaka..dej smo še mladi pa neumni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 3. september 2006 Avtor Prijavi Deli 3. september 2006 Sploh raznolik! Ksanta......obvladaš Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ksanta......obvladaš Očitno ti tudi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 uf..mislim, da tko..v mladosti..ka js vem puberteti pa zgodnjih dvajsetih..recmo, da smo tipi bol potrebni..ka js vem zakaj..verjetno ste ženske tok bl zadržane..pa skos se bojite neki, da te ne bo en sam izrabu pa neki..ma pa daj raj ti njega no pa sej..pol se pa z leti začnete mal bolj sigurno pa komot počutit pol se pa vaga mislim, da zlo kmal obrne..se pred tridesetim. tipi verjetno zmer bolj zaostajamo.. ve pa spoznavate kdo v resnic vlada svetu samo dobr..to me še čaka..dej smo še mladi pa neumni Kar se Janezek nauči to Janez obvlada in ženske smo z leti kot vino, starejše je boljše je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Huso i Haso sjede u kaficu s drustvom, kad odjedanput Huso vidi Fatukoja je prolazila pored kafica .- " Fato!!!"Fata se i ne okrece. - "Faatooo!!!" Al' Fata se i dalje ne trza .- "Sta je Fato? Jebavo sam te, a sad me ne poznajes?!"Nato ce Fata:- "Kakvo jebavanje, takvo i poznavanje." Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 jaz mislim, da ipak moski bolj rabjo sex oz. vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 jaz mislim, da ipak moski bolj rabjo sex oz. vec. ni nujno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ja. lohk so bejbe seveda nad tigrice pa to. saj so pa itak ze vse rdecelaske tud. kot receno, same tigrice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ja. lohk so bejbe seveda nad tigrice pa to. saj so pa itak ze vse rdecelaske tud. kot receno, same tigrice. pa luftarji smo hladni......sam nadtigrasti no sam vseen, ne vidim povezave z bolj oz več rabit sex in temle end je lohk totalno divji, te popade in raztrga dobesedno, kr po luftu vse leti in rabiš bolniško pol neki dni.....sam ma pa dost enkrat na mesc.........(hvalabogu ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Enkrat na mesec? Kaj pa ostalih 30 dni? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Huso i Haso sjede u kaficu s drustvom, kad odjedanput Huso vidi Fatukoja je prolazila pored kafica .- " Fato!!!"Fata se i ne okrece. - "Faatooo!!!" Al' Fata se i dalje ne trza .- "Sta je Fato? Jebavo sam te, a sad me ne poznajes?!"Nato ce Fata:- "Kakvo jebavanje, takvo i poznavanje." Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ja kaj si pa mislila da se bomo klanjale tipom no Way Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Kako tukaj večina lepo spi.... In meče fraze kot 'ženske povezujemo seks z ljubeznijo!' Večje neumnosti ne slišiš če greš do konca vesolja in nazaj! Kako lahko je ljubezen nadomestit s telesnim užitkom, s telesom, ki je realno gledano kup kosti, sluzi, raznih tekočin, mesa, urina in blata! Ali pa imajo ti, ki tle na veliko razpredajo o seksu, telesa iz dragih kamnov? Strast je samo pomanjkanje zavedanja - zavedanja, da minljivo telo, sestavljeno iz snovi, ki posamezne zihr nobenemu niso vzburjajoče, ne more bit predmet poželenja! Seveda pa je lažje to odmislit in se fukarit podolgem in počez, v stilu 'uživajmo življenje'....preneumno ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ni čudno da je svet tak kot je... RABIMO seks? RABIMO v lajfu čist nič - če pa že, potem hrano in vodo....brez seksa se pa da živet, ni malo folka takega.... (to je samo moje mnenje - večina se seveda ne bo strinjala, ampak kar dela večina, je ponavadi bedasto - to je že tisočkrat dokazano....tudi če se imenuje 'normalno', je to samo zato, da ne bi izpadli outsiderji....strah pred zavrnitvijo množice seveda....) :bomb: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Kako tukaj večina lepo spi.... In meče fraze kot 'ženske povezujemo seks z ljubeznijo!' Večje neumnosti ne slišiš če greš do konca vesolja in nazaj! Kako lahko je ljubezen nadomestit s telesnim užitkom, s telesom, ki je realno gledano kup kosti, sluzi, raznih tekočin, mesa, urina in blata! Ali pa imajo ti, ki tle na veliko razpredajo o seksu, telesa iz dragih kamnov? Ni čudno da je svet tak kot je... RABIMO seks? RABIMO v lajfu čist nič - če pa že, potem hrano in vodo....brez seksa se pa da živet, ni malo folka takega.... Tko, zdej pa začnite pljuvat, speči pohotneži! :bomb:no, najbolj rabimo zrak to, da se brez seksa da živet, se pa tud strinjam. (sem sam primer tega)..sicer ni tako poskočno, veselo in nabrito, vendar se da Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 no, najbolj rabimo zrak to, da se brez seksa da živet, se pa tud strinjam. (sem sam primer tega)..sicer ni tako poskočno, veselo in nabrito, vendar se da ampak težko Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 da se no, pa meni ni težko sem se sam odločil tako...pa ne sprašuj za vsa ozadja...so precej prečudna, da bi jih lahko razumela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 razumem vse..študiram psihologijo lahko razložiš, če upaš oziroma želiš Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.