Skoči na vsebino

Kdo potrebuje več sexa?

Antigona

Recommended Posts

Če ti ni jasno kaj hočeš, moraš to povedat partnerju, ker postane problem, če on ve kaj hoče, ti pa mu tega nisi zmožen dat. Potem moraš imet jajca in to povedat, ne pa da ga pustiš zasljepljenega in v globoki veri, da čutita enako in vama je jasno kam gre vajina pot. x;)x

Če mi nekdo reče, da še ni pripravljen na resno zvezo in ne ve kako in kaj, potem naj se najprej najde in šele potem gradi odnos z drugim, če ga je seveda sploh zmožen graditi! x?x

Tema! x:o)x

še vedno sem in vedno bom! x^x mislim..dvakrat..drugač sem bil večkrat js odjeban xDDx

vedno povem, da to ni to.. pa del, ko čakaš teži je.. če ne uživam v družbi.. papa..zato mi ni fajn s tabo, ker.. sori, sej drugač si čist fejst sam se ne vidim s tabo..

sej se grdo sliš..sam to je tko na hitr povedan..sem zmeri naredu na lep način. x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 352
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx

Govoriš ali nakladaš pač lahko samo o tistem o čemer imaš vsaj malo pojma... :vragec: x:Dx x:o)x x:px xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Prepričana sem, da ženske potrebujemo ravno toliko ali celo več sexa kot moški.

In strinjam se ( a je bil Alef........nisem uspela vsega prebrat), da če le to na glas priznamo,

dobimo vse mogoče nadimke, ki jih ne bi naštevala x:Dx se mi ne da x:)x

Sex je nekaj fantastičnega x:px x:px x:px x:px

uf..mislim, da tko..v mladosti..ka js vem puberteti pa zgodnjih dvajsetih..recmo, da smo tipi bol potrebni..ka js vem zakaj..verjetno ste ženske tok bl zadržane..pa skos se bojite neki, da te ne bo en sam izrabu pa neki..ma pa daj raj ti njega x:Dx no pa sej..pol se pa z leti začnete mal bolj sigurno pa komot počutit pol se pa vaga mislim, da zlo kmal obrne..se pred tridesetim. tipi verjetno zmer bolj zaostajamo.. ve pa spoznavate kdo v resnic vlada svetu xDDx

samo dobr..to me še čaka..dej smo še mladi pa neumni x:px

uf..mislim, da tko..v mladosti..ka js vem puberteti pa zgodnjih dvajsetih..recmo, da smo tipi bol potrebni..ka js vem zakaj..verjetno ste ženske tok bl zadržane..pa skos se bojite neki, da te ne bo en sam izrabu pa neki..ma pa daj raj ti njega x:Dx no pa sej..pol se pa z leti začnete mal bolj sigurno pa komot počutit pol se pa vaga mislim, da zlo kmal obrne..se pred tridesetim. tipi verjetno zmer bolj zaostajamo.. ve pa spoznavate kdo v resnic vlada svetu xDDx

samo dobr..to me še čaka..dej smo še mladi pa neumni x:px

Kar se Janezek nauči to Janez obvlada x:px in ženske smo z leti kot vino, starejše je boljše je x^x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Huso i Haso sjede u kaficu s drustvom, kad odjedanput Huso vidi Fatu

koja je prolazila pored kafica .

- " Fato!!!"

Fata se i ne okrece.

- "Faatooo!!!"

Al' Fata se i dalje ne trza .

- "Sta je Fato? Jebavo sam te, a sad me ne poznajes?!"

Nato ce Fata:

- "Kakvo jebavanje, takvo i poznavanje."

ja. xrolleyesx

lohk so bejbe seveda nad tigrice pa to. x:o)x x;)x

saj so pa itak ze vse rdecelaske tud. kot receno, same tigrice. x:Dx x:px x;)x :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja. xrolleyesx

lohk so bejbe seveda nad tigrice pa to. x:o)x x;)x

saj so pa itak ze vse rdecelaske tud. kot receno, same tigrice. x:Dx x:px x;)x :vragec:

x:Dx x:Dx pa luftarji smo hladni......sam nadtigrasti :wOOt: x;)x x:Dx

no sam vseen, ne vidim povezave z bolj oz več rabit sex in temle :inocent: end je lohk totalno divji, te popade in raztrga dobesedno, kr po luftu vse leti in rabiš bolniško pol neki dni.....sam ma pa dost enkrat na mesc.........(hvalabogu :fiju: ) x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Huso i Haso sjede u kaficu s drustvom, kad odjedanput Huso vidi Fatu

koja je prolazila pored kafica .

- " Fato!!!"

Fata se i ne okrece.

- "Faatooo!!!"

Al' Fata se i dalje ne trza .

- "Sta je Fato? Jebavo sam te, a sad me ne poznajes?!"

Nato ce Fata:

- "Kakvo jebavanje, takvo i poznavanje."

x:Dx x:Dx x:px

http://waltm.net/mermaid.gif

Kako tukaj večina lepo spi.... :eek:

In meče fraze kot 'ženske povezujemo seks z ljubeznijo!' Večje neumnosti ne slišiš če greš do konca vesolja in nazaj! Kako lahko je ljubezen nadomestit s telesnim užitkom, s telesom, ki je realno gledano kup kosti, sluzi, raznih tekočin, mesa, urina in blata! Ali pa imajo ti, ki tle na veliko razpredajo o seksu, telesa iz dragih kamnov?

Strast je samo pomanjkanje zavedanja - zavedanja, da minljivo telo, sestavljeno iz snovi, ki posamezne zihr nobenemu niso vzburjajoče, ne more bit predmet poželenja! Seveda pa je lažje to odmislit in se fukarit podolgem in počez, v stilu 'uživajmo življenje'....preneumno :bomb:

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ni čudno da je svet tak kot je... :vragec:

RABIMO seks?

RABIMO v lajfu čist nič - če pa že, potem hrano in vodo....brez seksa se pa da živet, ni malo folka takega....

(to je samo moje mnenje - večina se seveda ne bo strinjala, ampak kar dela večina, je ponavadi bedasto - to je že tisočkrat dokazano....tudi če se imenuje 'normalno', je to samo zato, da ne bi izpadli outsiderji....strah pred zavrnitvijo množice seveda....)

:bomb: :bomb:

cosmic dancer

Kako tukaj večina lepo spi.... :eek:

In meče fraze kot 'ženske povezujemo seks z ljubeznijo!' Večje neumnosti ne slišiš če greš do konca vesolja in nazaj! Kako lahko je ljubezen nadomestit s telesnim užitkom, s telesom, ki je realno gledano kup kosti, sluzi, raznih tekočin, mesa, urina in blata! Ali pa imajo ti, ki tle na veliko razpredajo o seksu, telesa iz dragih kamnov?

Ni čudno da je svet tak kot je... :vragec:

RABIMO seks?

RABIMO v lajfu čist nič - če pa že, potem hrano in vodo....brez seksa se pa da živet, ni malo folka takega....

Tko, zdej pa začnite pljuvat, speči pohotneži!

:bomb: :bomb:

no, najbolj rabimo zrak x:Dx

to, da se brez seksa da živet, se pa tud strinjam. (sem sam primer tega)..sicer ni tako poskočno, veselo in nabrito, vendar se da xcivx x^x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

no, najbolj rabimo zrak x:Dx

to, da se brez seksa da živet, se pa tud strinjam. (sem sam primer tega)..sicer ni tako poskočno, veselo in nabrito, vendar se da xcivx x^x

ampak težko :vio:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...