Skoči na vsebino

Kdo potrebuje več sexa?

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 352
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tipi brez seksa so živčni, babe zamorjene evo definicije

Bi dejal , da drži- jaz čutim telesno in duševno neravnovesje ali kaj podobnega- nečesa je preveč in nečesa premalo, če recimo 2 dni nimam orgazma. Pa nisem edini. Mislim, da je tle krivda hormonov - malce pomaga tudi težja telesna aktivnost- sprost pozitivne hormone- in pri sex-u je podobno.

Morda se večina ljudi tega niti ne zaveda, ne vedo , kje je caka- definitivno pa je resnično velika razlika v feelingu.

Za ženske bom pa tiho, ker jih večina pri takih izjavah ni iskrenih.. morda jim je nerodno, kdo bi vedel...xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Deli na socialnih omrežjih

Ma dej, kaj nam je nerodno. Men to ni problem povedat...včas me v iber meče, včas pa ni paniek delj cajta. Je pa to itak odvisno od stimulacije....če mi nben ne teži in sm samska, pa me pol posledično nben ne rajca, se me ne dotika, poljublja, pol mi pač ni take panike, če pa vse prej omenjeno obstaja, pol pa YEAH, BABY!!!!! x:px x:Dx

Bi dejal , da drži- jaz čutim telesno in duševno neravnovesje ali kaj podobnega- nečesa je preveč in nečesa premalo, če recimo 2 dni nimam orgazma. Pa nisem edini. Mislim, da je tle krivda hormonov - malce pomaga tudi težja telesna aktivnost- sprost pozitivne hormone- in pri sex-u je podobno.

Morda se večina ljudi tega niti ne zaveda, ne vedo , kje je caka- definitivno pa je resnično velika razlika v feelingu.

Za ženske bom pa tiho, ker jih večina pri takih izjavah ni iskrenih.. morda jim je nerodno, kdo bi vedel...xegox :palec:

Ženskam nerodno? Zakaj? Zaradi predsodkov, ki so jih/ in jih nekateri še vcepljajo.

Sex je nekaj najlepšega med dvema, če se dogaja spontano in z ljubeznijo.

Doživeti pravi orgazem je nekaj božanskega , zato ga nima smisla ne skrivati in ne lažno prikazovati.

Zato je en teden brez božanskosti res težko. In brez pravega partnerja, ki božanske trenutke omogoča, še težje. xsrcx

Nisem hotel posploševati- mislil sem- večina... lepo, da ti lahko govoriš odprto o sexu.

Pa ne vcepljajo- nekatere ženske si to same vcepijo, pa saj to sploh ni problem- samo povedal sem kako mislim.

Strinjam se s tem, da moj dnevni feeling ni isti - brez ali z orgazmom. Kdor to prizna- v redu, kdor ne čuti tako- tudi v redu in kdor ne prizna- prav tako v redu. Vse je cool, sam da je sexa zadosti za vse- tudi za une ki jim ne paše.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

še malo za vmes:

Zakaj se moski in zenske ne razumemo :

zenska rece:

"Tu je taksen nered! Dajva,

midva morava pospraviti.

Tvoje stvari lezijo na tleh

in ce jih ne bova oprala takoj zdaj,

bos jutri brez oblek."

Moski pa slisi tole:

Bla, bla, bla, bla, DAJVA

bla, bla, bla, MIDVA

bla, bla, bla, bla NA TLEH

bla, bla, bla, TAKOJ ZDAJ

bla, bla, bla, bla, BREZ OBLEK.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne sanjajte zivljenja, zivite sanje ! x:Xx

Nisem hotel posploševati- mislil sem- večina... lepo, da ti lahko govoriš odprto o sexu.

Pa ne vcepljajo- nekatere ženske si to same vcepijo, pa saj to sploh ni problem- samo povedal sem kako mislim.

Strinjam se s tem, da moj dnevni feeling ni isti - brez ali z orgazmom. Kdor to prizna- v redu, kdor ne čuti tako- tudi v redu in kdor ne prizna- prav tako v redu. Vse je cool, sam da je sexa zadosti za vse- tudi za une ki jim ne paše.

xegox :palec:

strinjam se s teboj x;)x x^x

Če se bo ta trend, ki ga najdete pod spodnjim linkom nadaljeval,.... bodo mogl vse kurbenhause dol zapret, vsaj nekej dobrega.

http://novice.siol.net/default.aspx?site_i...106&cid=108

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Če se bo ta trend, ki ga najdete pod spodnjim linkom nadaljeval,.... bodo mogl vse kurbenhause dol zapret, vsaj nekej dobrega.

No, to je to, o čemer govorim...in to sem tud doživela. x:Ix Ah, ja. Treba jih bo po 5 naenkrat met, če bomo hotle bit popedenane. :vragec: x:px x:Dx

"Modernih moških seks ne zanima!

Berlin - Raziskava o pogostosti spolnih odnosov med moškimi je prinesla "zastrašujoče" in "ponižujoče" rezultate. Današnja generacija moških med 30. in 40. letom, se namreč vedno pogosteje izmika seksu.

Primerjava z generacijo izpred 30. let je pokazala, da so takrat moški med 18. in 30. letom seksali med 18 do 22-krat mesečno. Današnja generacija seksa samo od 4 do 10-krat na mesec.

Pomanjkanje interesa za spolnost strokovnjaki razlagajo z prezaposlenostjo, pomanjkanjem časa, depresijo in podobnimi simptomi "modernega časa."

Raziskava je pokazala tudi, da so ženske v postelji veliko zahtevnejše od moških in da so se o morebitnih problemih, za razliko od moških, pripravljene odkrito pogovoriti. (SiOL/Foto JupiterImages)"

Vsi delajo 6. Tibetansko vajo :D

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Trgovski potnik spozna ljubko dekle in jo povabi v svojo sobo. Ko se

Slacita, jo vprasa:

"Koliko si pa stara?"

"Trinajst."

"Trinajst? Takoj se obleci in izgini!"

Na vratih se deklica obrne in ga vprasa:

"Si vrazeveren, al kaj?" :eek:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

se mi zdi, da je bil seks včasih bolj zanimiv, ker je imel pridih greha, nečesa skrivnostnega, kar je bilo treba skrivati...in je bil zato toliko bolj vznemirljiv in zaželjen x:px

sedaj smo pa z vseh strani bombardirani z seksom, erotiko itd...mediji so sploh taki...če pogledamo samo revije cosmopolitan, men's health itd...vse samo o seksu pišejo...kako naj ti bo seks še vznemirljivo doživetje, če pa je s strani medijev tako zbanaliziran xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

se mi zdi, da je bil seks včasih bolj zanimiv, ker je imel pridih greha, nečesa skrivnostnega, kar je bilo treba skrivati...in je bil zato toliko bolj vznemirljiv in zaželjen x:px

sedaj smo pa z vseh strani bombardirani z seksom, erotiko itd...mediji so sploh taki...če pogledamo samo revije cosmopolitan, men's health itd...vse samo o seksu pišejo...kako naj ti bo seks še vznemirljivo doživetje, če pa je s strani medijev tako zbanaliziran xnckrivx

Eh...kaj ti je :eek: ...sex je vedno 'zanimiv' predvsem pa se ga da na ogromno različnih predvsem pa tudi izvirnih načinov popestrit x:px

in nikoli ni zbanaliziran xrolleyesx :o|o: .....ejejejej Cashy

Guest mačona

najprej ga moraš sprobat. x:Dx jebeš revije in medije, ti itak pojma nimajo. pustiti si prati možgane - njet good. xrolleyesx

jebesh teorijo, Cashy, prakso rabish! x:px x:px x:px x;)x

A poslušaš Radoi Belvi x?x

Danes so ravno obravnavali temo o sexu pri mladeničih x:Ix kako jim ni do sexa x:)x

Kam to pelje xrolleyesx daleč ne :vragec: xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...