Skoči na vsebino

Kdo potrebuje več sexa?

Antigona

Recommended Posts

Guest mačona
aja, enkrat je bil en tipo ... dolžina in trdota fajn, dolžina celo malo nad povprečjem ... ampak je bil čisto tiho, počasen in hladen ... :sori: no ja, saj sem ga v bistvu na nek način "prisilila". povlečem ven kondom, on pa "saj ni treba seksati". nisem ga poslušala. :inocent: x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 352
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

punce pa ve sploh veste, kolk je povprečna dolžina penisov v erekciji? iz ene knjige sem ven pobral, da je to 12.8 cm... tak, da se približno ve, v katero smer se gibljejo tisti, ki jih ve "obdelujete"...da ne bo katera rekla, da je penis pri 14 cm majhen x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

kaj pa kakšen sluzy pužy ...?

x:Dx x:Dx Kak izraz x:Dx

Pa vse kar je mačona še naštela ane xrolleyesx

Zakaj zavijaš z očmi :o|o: ....vprašam, ne :inocent:

Čeprav .....niste glih zgovorne :o|o: :inocent:

da je penis pri 14 cm majhen x:Dx

x:Dx x:Dx :palec: ....sicer pa verjetno kakor za katero, samo nočjo povedat........tako na tiuhem se je vedno sušljalo, da dolžina šteje :o|o: :inocent:

jah, odvisno od njenih izkušenj...če je prej imela v obdelavi samo od 15 cm gor, ji bo 14 cm majhen, to drži x:Dx

če je pa imela katera same podhranjene, nekje do 12 cm, ji bo pa 14 že velikan x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
punce pa ve sploh veste, kolk je povprečna dolžina penisov v erekciji? iz ene knjige sem ven pobral, da je to 12.8 cm... tak, da se približno ve, v katero smer se gibljejo tisti, ki jih ve "obdelujete"...da ne bo katera rekla, da je penis pri 14 cm majhen x:Dx

uuupsy, po mojih predstavah in kolikor sem nekje prebrala, je povprečje v erekciji 16 cm .... uuups, nekaj sem zamešala .... sem se spomnila zdaj, da je 13. x:Dx :inocent: x:Ix

berem in berem...se je tema zelo prijela x:px

nevem, ali pišete sami sex experti ali vam primanjkuje prvega sexa in si tukaj nekaj domišljate x:px x:px x:px

če sex ga ni , dober sex...a ne bejbe x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

... ja tisti z majhnim se morjo pač bolj potrudit... če vam še ni jasno se bejbe mal kasnej zakurimo (izjema je zaljubljenost k je mokrota že v štartu)... po Tao podatkih rabimo 15 minut, da smo resnično za akcijo... se pravi 15 minut predigre (to je 3x tolk kot je povprečen čas erekcije pri moškem x:Dx )... ponavad se pa tipam ne da toook matrat... tko, da tisti z malimi lahko tuki blestite... eno uro mučte bejbiko v predigri... pol pa tut dolžina ne bo več važna, če jim bo takrat že parkrat prišlo x;)x x:px x:Dx

... konc koncev so pa tuki še sex shopi :inocent: x;)x x:px x:Dx al pa best friend :inocent: x;)x x:Dx

mah klinc :o|o: enkrt sm natrofla na tajga.......sej kul dečko se je zavedov svoje pomanjkljivosti in so mu resnično dobr šle razne ročne spretnosti in jezikanje x;)x sam pismo, za to u bistvu ne rabiš djeda xcivx pa tuki ne govorim o 12 al 14 cm.......zadeva je bla takšna da k je biv u bojni pripravljenosti, pa č sm ga u roko primla ga ni nč vn gledlo nikjer :eek: x:Ix pa nimam neke šafle od bagra, čist lične rokce so to x;)x u glavnem neki cajta sm še hotla samo sebe prepričat da pač ni tok važno, k drgač je biv pa fajn dečko.......sam seks je biv res tak, da bi mogla ga vprašat če ga je že dal not, da vem č morm stokat začet x:Dx in sm ga pustila :sori: x:)x pol pa razlagam frendu pa prav a zarad take malenkosti si ga pustila :eek: js pa ja, točn zarad malenkosti x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx x:Dx riž :O: :eek: x:Dx x:Dx kaj pa kak extra ruubbeeeerr kondom....ta tud garb x:Dx x:Dx

x:Dx misliž da obstajajo tok ekstra.......zimski profil x:Dx

no sam res.....sej tud za tipa tajga verjetno ne more bit pol seks neko blazno doživetje....kt bi ga u ajmer tople vode namaku :inocent: me je mel zmeri dab ga vprašala.....sam mi je neki reklo da raj ne x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...