natrixred 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ah, odgovor je kot na dlani! Resitev na vprasanje te teme je................... Belcebub Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 no, eni so nesposobni najdt žensko, in nimajo druge izbire, kot da si ga mečejo na roko Ja, pa jst nism na take ciljala...pa mislm, da so kr večina sposobni...samo, ne upajo si. Vaj dela mojstra, cashy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 No, evo, pa si povedal to, kar tupim že pol leta. Hvala. Žalostno, ne? Ja kva pa.Ne more bit bol očitno.Nesproščenost in kazanje svojih pravih čustev na vn.To je otopelost zaradi blokad ki jih imamo nekje not.Na sexu se pa pol fino vid da je nekej hudo narobe z nami in pač naloga da to eventuelno zrihtamo.Pa ne zej da se koncentriramo na sex pa da nam bo rinu itd ampak da popucamo tisto ozadnje v nas kjer so blokade in dostikrat sploh nima veze z sexom to.Sex pri vseh teh zadevah je samo pika na i...naravna zadeva ki more laufat 100% če smo zdravi....pokazatelj našega zdravja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ne, ugotavljam, da se je določena skupina moških izrodila in si ga raj na roke mečejo. Se opravičujem, ker sem verbalno groba, samo je res. Res je res. Imam na sumu dva nekdanja sošolca, da sta na kroničnem drkanju... Ah, odgovor je kot na dlani! Resitev na vprasanje te teme je...................Belcebub Naš edini odrešenik. Vsi drugi so lažni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jebiveter 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 (popravljeno) [ Popravljeno 13. september 2006 -> jebiveter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ti, a ti lahk dam par številk, da to dopoveš ene parim tipom, k so blesavi in misljo, da ga majo sam za lulat? Eh, nem nč dopovedoval.....k pol več za nas ostane, k vemo, da ni sam za lulat..... Itak.Sej konc koncev ne morš na to vplivat edin čes že tak extrem pa greš pod nož dat ga podalšajo al zmanšajo Drgač pa jebi ga.Treba sej prilagodit situaciji.Nimaš kej. Ja, pol pa maš vreji dolžino sam pa ne stoji tko in tolk k bi želel...... Ma ja......saj tud nožnica se prilagodi situaciji, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jebiveter 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 važno je, da je trd. če je cura velika pa ni taprave trdote je bolj kurac (ampak slab kurac). men je sicer vseen. se je pa ena trola enkat prtožvala. pa dober bil sem nabit, lohk bi bla vesela, da je sploh šlo. sej pol sm jo pa še s prstki nagradu, da je vsaj enmu pršl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 važno je, da je trd. če je cura velika pa ni taprave trdote je bolj kurac (ampak slab kurac). men je sicer vseen. se je pa ena trola enkat prtožvala. pa dober bil sem nabit, lohk bi bla vesela, da je sploh šlo. sej pol sm jo pa še s prstki nagradu, da je vsaj enmu pršl.Mogoče je veter bolj vesel, ko ga jebeš. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 da se mal prečekirate: http://www.loverbeast.com/ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 da se mal prečekirate: http://www.loverbeast.com/ Baje sm hobotnica....uživam v vsakmu centimetru nasprotnega spola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a Unicorn The perfect lover....se mi je zdelo....da bo nekaj takšnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a Unicorn The perfect lover....se mi je zdelo....da bo nekaj takšnega Kolega samorog, tudi vi popoln ljubimec? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 madoniš Audente drži toti test ko pribit.....sam sprememba priimka je povzročila , da sem se iz sladke, igrive, ljubkujoče mačke spremenila v polža bemu I Ching- a, ta teden bila na enem sastanku, ker ni blo prostovoljca so med množico izkalkulirali ravno totega , ki je predlagal , da uporabimo kalkulator Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Kolega samorog, tudi vi popoln ljubimec? prav všeč so mi te ankete...s tipskimi in predpripravljenimi odgovori....pa še resnične....no...vsaj ta je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a Puppy Characteristics: Sweet, Playful, Cuddly, Innocent Ko ata na mamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 prav všeč so mi te ankete...s tipskimi in predpripravljenimi odgovori....pa še resnične....no...vsaj ta je kolega mi zaupate priimek, se grem preimenovat, menda je sam 6 jurčkov takse..... na občini kuj uredijo, mi bi tudi bli popolni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kolega mi zaupate priimek, se grem preimenovat, menda je sam 6 jurčkov takse..... na občini kuj uredijo, mi bi tudi bli popolni na žalost....draga kolegica....se popolnosti ne da kupiti....še manj pa ti na občini kaj zrihtajo glede tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 na žalost....draga kolegica....se popolnosti ne da kupiti....še manj pa ti na občini kaj zrihtajo glede tega kolega mislim da se da, če maš dobre veze pa če si v pravi stranki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 SSS Stranka slovenskih samorogov Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 SSS Stranka slovenskih samorogov nisem vedel...da obstaja stranka...ki razdaja svojo popolnost...pa še sexualno prepričljivi so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Imajo več možnosti za priti v državni zbor kot pa Adijeva SPS -- ker so popolni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ježešna...če se z Mjem poročim in prevzamem njegov priimek bom k anakonda...bemu..je za razmislt iz zajčka se bom spremenila v anakondo... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 A Tiger Romantic, Wild... ja pomankanje romantičnosti je pri meni totalni polom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Baje sm hobotnica....uživam v vsakmu centimetru nasprotnega spola kolk maš luškano ikonco a Unicorn The perfect lover....se mi je zdelo....da bo nekaj takšnega tole mislim da ne drži rudi mene zanima vaš priimek sem v pravi stranki, tako da se priimek da zamenjat zastonj kar se popolnosti tiče, je vsak tolk popoln kolikor zaupa vase A Tiger Romantic, Wild... ja pomankanje romantičnosti je pri meni totalni polom kako si pa ti prišla do tegale povej....ker bolj zanima kot onaj popolnež Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 haha.. i'm a BullCharacteristics: Overwhelming, Dominant, Egocentricče znam kej angleščine..neustavljiv, vladajoč pa wanna be v središču pozornosti mogoče pa še kar drži.. samo! nikjer pa ne piše egoističen (da nav kdo mešov)! vse usluge vrnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.