Pujsita 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 [color="#3333FF"]Evo, še za tole sem prikrajšana, mogoče začetek druzga tedna dobimo net Svine , kok cajt ga selijo...[/color] Energije v tem tednu bodo močne, težke in tudi dušeče, s težavo bomo ohranili pozitivnost in zbranost. Močno razgiban bo naš sanjski svet, sanjali bomo intenzivno in pestro [color="#3333FF"]Prvo drži ja, pop.. včer na mrtvo v službi, sanjala pa tudi noro, da sem črnka [/color] Izogibajmo se tudi prepirom in vsem ostalim težavnim situacijam oz. jih ne spodbujajmo, pač pa se raje umaknimo [color="#3333FF"]Uf, težka, sem v obdobju, ko bi minirala, streljala, pretepala, s tem, da se je arena preselila v službo, blagor Trudiju [/color] Svojo energijo in ljubezen posvetimo tudi tistim, ki to najbolj potrebujejo, s tem pa se bomo dobro počutili tudi sami [color="#3333FF"]Tole podzavestno počnem, mislim, če nisem usklajena z Vesoljem[/color] [color="#3333FF"]Hvala Marsa za trud, sem se odločila, da se sem ziher švercnem[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 ej starina pred eno uro sem mocno nate mislila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Priznam, da ne berem redno napovedi tokrat sem jo , v detajle a je nisem imela niti časa komentirat. Bom sedajle bolj natančna [color="#FF6600"]Izkoristimo to obdobje in se rešimo vseh nepotrebnih, nekoristnih, izrabljenih in starih stvari, tako fizično kot tudi simbolično.[/color] Tole sem naredila že v nedeljo zvečer. Sem bila en dan pred ostalimi, kot ponavadi [color="#FF6600"]Svojo energijo in ljubezen posvetimo tudi tistim, ki to najbolj potrebujejo, s tem pa se bomo dobro počutili tudi sami, naša energija pa bo konstruktivno in najboljše možno izkoriščena. [/color] Natanko to počnem, od nedelje zvečer, in se mi vrača, maximalno, z dobrim počutjem zaupam [color="#CC6600"]Odpravimo se v naravo, v gozd, godila pa nam bo tudi bližina vode in slednja bo na nas delovala očiščevalno v vseh smislih (čeprav se lahko bojimo tudi poplavljanja[/color] To je to.....komaj čakam na večer.......čeprav, preselila se bom na morje, ko bo prva prilika. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 Dbest! Fajn, pa ful vam vsem hvala za fidbeke vse, ful pomen, zarad vecih razlogov. Pa vsec mi je, ker vas je vse vec, ki "ze pocnete...", ceprav recimo sploh ne preberete. kar pomen, da ste v skladu z... . ful dobr v glavnem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ...pospravljanje me je zagrabilo že v petek....nadaljevala včeraj, ko sem bla take volje, da sem se prostovolno odločla, da bolš da grem čistit, kot koga prežagat na pol (pol je preveč svinjsko vse naokrog ).....v nedeljo bla ob in v vodi...njami...moja najljubša reka...pa tud če hladna..... ...danes bil že bistveno bolj znosen dan...še v službi brez stresa in panike...naj se vsaj tako dobro nadaljuje tud jutri.....zdej pa še pod tuš (evo, spet voda)....pol pa smrčkat..... uh saj res....yesssss....jutri pa bobni..... .... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kaj sem se narežala....a da čistite...heh celo noč sem sanjala kupe dreka.....smrad cel dan vsi ko tempirane bombe, jst pa ko ogenj zravn valda je pol pokalo ne.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 [quote name='Marsa' post='693531' date='5. Sep 2006, 16:21']ej starina pred eno uro sem mocno nate mislila. [/quote] [color="#3333FF"] pa tak mladosten look imam . mah, bom napoved brala, pa če se raztreščijo tlele [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 a ti je kaj drugega preostalo, če sem ti v vsakem drugem stavku omenila napoved mala lepo da si spet tu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 [color="#3333FF"]Sej mi full manjkate , sam ne mislim drezat tlele v sršenje gnezdo , na napoved bom pa šla, četudi se razpočijo, pa čakam Telekomovce, da koooooooooooooončno preselijo net domov [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 [quote name='Amis' post='693823' date='5. Sep 2006, 21:44'][color="#FF0000"]...pospravljanje me je zagrabilo [/color] že v petek....nadaljevala včeraj, ko sem bla take volje, da sem se prostovolno odločla, da bolš da grem čistit, kot koga prežagat na pol (pol je preveč svinjsko vse naokrog ).....v nedeljo bla ob in v vodi...njami...moja najljubša reka...pa tud če hladna..... ...danes bil že bistveno bolj znosen dan...še v službi brez stresa in panike...naj se vsaj tako dobro nadaljuje tud jutri.....zdej pa še pod tuš (evo, spet voda)....pol pa smrčkat..... uh saj res....yesssss....jutri pa bobni..... .... .....[/quote] kaj je treba da te to zagrabi mene sploh ne zagrabi.......bo res treba gospodinjsko pomočnico naštimat ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 [quote name='Marsa' post='692662' date='4. Sep 2006, 09:39'] da ne bi se kaj ufuravala v kake *spremembe* zdaj, Ksench! [/quote] žal mi je, ampak teptal me ne bo noben - mrk gor al pa dol... če nekomu poveš da naj te nima za bedaka, potem to niso te spremembe, ki si jih ti imela v mislih ali pač auč boli, ker možno da je situacija popolnoma drugačna kot jo vidim... čeprav... bluzzzz neptun očitno na delu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ja, naj povem tole: pred dnevi me je v Ahatu pritegnil ametist ... kupila obesek ... komaj po parih dnevih sem ga včeraj pred spanjem končno očistila z vodo ... stežka, stah me je tega kamna ... ampak se to storila ... potem sem še v knjigi prebrala, kako deluje tale kamen ... ponoči pa sem sanjala, kako sem sama sebi rekla: "Ne smem uporabljati tega kamna, izogibati se ga moram ..." potem sem pa sanjala dve oseici, oz. njuni podobi, žensko in moškega. žensko poznam, moškega ne ... ljubezenske težave. ne gre zame ... tej tipici, ki sem jo sanjala, zdaj ful svetujem okoli ljubezni ... gre ji na bolje .... premaknila se je, malce drugače gleda na stvari ... pozna se ji ... ne vem, ko se že omenjajo preroške sanje .... še zmeraj se bojim ametista ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 [quote name='AUDENTE' post='694084' date='6. Sep 2006, 08:16']kaj je treba da te to zagrabi mene sploh ne zagrabi.......bo res treba gospodinjsko pomočnico naštimat [/quote] to je sicer odlična rešitev.... ksenia.... aha...mrk je jutri...sem hotla že danes resetiranje delat...nekaj se mi čas mal po svoje odvija....al se pa na splošno čudno obnaša..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Hvala za napoved. Se mi je včeraj zdelo, da sem nekaj pozabila pogledat. No..intuicija dela..natančno sem vedela, da bom dobila v službi kontrolo..in evo res bila. Pa pucalna danes bila - dobesedno spraznila sem en predal..odvrgla vsega hudiča..no tak..pa razdražljiva zelo..pa..ful stvari. skratka bom šibala v gozd, ko me bo zgrabilo(pa me je tudi v nedeljo priklicalo..Karžlji..dobesedno) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 aja, valda, sploh nisem opazla.. vidim, da je polna luna, sam nisem vedla, da je še mrk zraven.. Tlele se javljava dva, ki ju mal zdeluje Ful dolgo ga že nisem tko močno čutila, sem vsa zombijasta, Tristan pa teži, da to res ni.. spet neki po omarah pleza, meče stvari dol, kar mijavka v tri krasne... koncentracijo mam na nuli, nekak se poskušam prepričevat in zbrcat, da bi kej nardila... sem pa res pospravljala včer, ja, da ni blo treba študirat bomo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 ojla bejbe, sploh nisem opazila komentarjev, sory za ignoriranje. Jp, a ne? prejle ugotovila da na moji osi (opoziciji kiron,mars//uran,pluton) tale mrk deluje... zarad kirona in vladarja asc torej ni cudn s tem kolenom k sem mela.... In tle pametujem, blablabla in civcivciv, pol pa sama na vse te stose bedaste padem. nadbedast... prav ono, kar nekaj... kar eni povzetki in zakljucki cudni. geslo: ce nimamo problema, ga je treba narest. Pujsoslava, valjda, v napoved gres lohk, MORS it, rec da na ministrstvih tud berejo. da to je tko, kot bi za vreme pogledal. Ksenia, kok si se razjezila. ja, saj stekam, tud mene je nekaj motla ena obravnava mene, v bistvu gre pa sam za zorni kot. a ceprav sprot stekam, mi en vragec not nardi, da zabluzim in zakompliciram maximalno mozno. butast, v glavnem. Pa VEM, da je mrk in to, pa kar..... Jaz tud ko zombi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 aliana in marsa - se pofočkam pri zombijih in bluzih (pa meni tud na osi dela - op. na sonce/pl pa konj. na jupiter pa kiron ... in vidm, da je še uran tam okol lune tud nekaj )... vglavnem - funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 ja, tle smo kar kompatibilni, bolj al manj. jp, saj bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 [quote name='Aliana' post='695053' date='7. Sep 2006, 12:00']aja, valda, sploh nisem opazla.. vidim, da je polna luna, sam nisem vedla, da je še mrk zraven.. Tlele se javljava dva, ki ju mal zdeluje Ful dolgo ga že nisem tko močno čutila, sem vsa zombijasta, Tristan pa teži, da to res ni.. spet neki po omarah pleza, meče stvari dol, kar mijavka v tri krasne... koncentracijo mam na nuli, nekak se poskušam prepričevat in zbrcat, da bi kej nardila... sem pa res pospravljala včer, ja, da ni blo treba študirat bomo... [/quote] moje počutje zelo podobno Rudijevo obnašanje zelo podobno (samo da on ne leze po omarah, ampak lula tam kjer ne sme in zgrize vse kar vidi...da o njegovih poskusih naskokovanja sploh ne govorim) Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jaz sem pa ok. tule pa ravno obratno delujem kot ve. ze pri spomladanskih mrkih je bilo tako. ampak resetiranje mi pa ne zbezi. drzte se, punce pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Aaha Lea sem vidla da si resetirala resetiranje. Jp, *Rudiji*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ne vem po kakšni osi men skače odkar sem prišla domov prejle spim, jem in grem nazaj spat zraven sem pa še na prvi dan MS začela tabletke jemat in me že 3 dni divje boli in krči dajejo... se ne spomnim, da bi kdaj bla taka divja reakcija.. OK, DOST mam tega bluza!!! grem si kofi skuhat, k seb se spravt in začet kej delat.. se bom sam zaciklala v tele bluz fore WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 direkt na desc, če se ne motim... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 jaz isto, ms in cist bluznjena in brezvezna. ja, delat, men je ratal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 [quote name='Aliana' post='695191' date='7. Sep 2006, 14:44']ne vem po kakšni osi men skače odkar sem prišla domov prejle spim, jem in grem nazaj spat zraven sem pa še na prvi dan MS začela tabletke jemat in me že 3 dni divje boli in krči dajejo... se ne spomnim, da bi kdaj bla taka divja reakcija.. OK, DOST mam tega bluza!!! grem si kofi skuhat, k seb se spravt in začet kej delat.. se bom sam zaciklala v tele bluz fore [/quote] pobož... mislim da je fora v tem, da si akr nekaj časa imela se mi zdi sadne dneve, pa mogoče si si kakšen post omislila in ker je telo prečiščeno bolj zavrača tole ... lahko pa da se motim... Marsa, ne moremdanebi... vse hočem razrešiti... pa če se še tko upiram... se grem z drevjem pogovarjat... vsaj škode ne bo... sam se zadnje čase na moji poti kar sami podirajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.