Skoči na vsebino

Napoved za 36. teden

Marsa

Recommended Posts

ni tko..... bos vidla, se ze odpre in spedena... xyesx
ja, pejt pejt xyesx
mal objem kaksno drevo. x:)x x:Xx

jaz pa not zhdim pa bluzim. x:px x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
eh, al pa direkt na ascedent, pa pluti direkt na MC-ju,....tole pa tud luftni težko mirni ostanejo,..... x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

tezko tezko, sam sicer je tale mrk 'lazje' za hendlat, ker ma precej dinamike not, je manj tezhe kot sicer oz. se slednja hitrej porazgubi, se da leps sprot pedenat. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Ksenia' post='695201' date='7. Sep 2006, 14:53']pobož... mislim da je fora v tem, da si akr nekaj časa imela se mi zdi sadne dneve, pa mogoče si si kakšen post omislila in ker je telo prečiščeno bolj zavrača tole ... lahko pa da se motim...

Marsa, ne moremdanebi... vse hočem razrešiti... pa če se še tko upiram... se grem z drevjem pogovarjat... vsaj škode ne bo... sam se zadnje čase na moji poti kar sami podirajo[/quote]
hmm.. bi blo lahko, čeprav že ful dolg časa nazaj tole imela...
mogoče se je pa odločil, da pri 25 nimam kej spet tablet začet jemat, ampak morm otroke delat x:o)x x:Dx

eh, glihkar se na tavžentrožo spomnila.. ko vedno drugim pamet solim in jim jo kuham :o|o:

še na sprehod do trgovine grem.. nekaj za jest treba najt..

(uf, ampak kok pa pomaga že sam delit tole s kom, ki šteka :palec: x:Xx )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ne vem, se mi zdi, da sem marčevskega lažje prenašala,......al sem pa morebiti že nestrpna....bi že zaključila.... x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jaz pa tega lazje.... drugac mi tolce, na drugih podrocjih.

a ne aliana? x;)x x:Xx

Picasso

[quote name='lea' post='695157' date='7. Sep 2006, 14:27']jaz sem pa ok. tule pa ravno obratno delujem kot ve[/quote]

[color="#3333FF"]Men tudi tale mrk paše, fajn zadeve se dogajajo :inocent:

Pobože vsem ki rabte :palec: [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

tale powna luna v ribcah pa lunin mrk sploh ni tolk slabo :onfire: x:o)x

FENOMENALNO vse skupej edin cez dan bla mal utrujena ene 2 urce, pol pa sibala okrog skos, bla na sihtu cist produktivna - kar se je dans sploh dal bit.....

tko, da komej cakam ponovitev, sam ne vem cez kolk let bo spet to x:Dx x:o)x
Uspeh je drznim zagotovljen!

polna luna pa je zdaj tri dni kar konkretno prilivala olje na ogenj: namreč pri nas so eni Nemci, ki tri dni nagajajo in nas ponižujejo. mislijo, da bodo zastonj opravili tečaj oz. glasbeni seminar, ki ga organiziramo, potem ji ni bilo prav, da bi za sobe plačali turistično takso, ker jim nisem posebej v fax-u tega omenila (so očitno preveč razgledani, da bi vedeli, da je tur.taksa samo po sebi umevna xrolleyesx ) - taxe niso plačali! :xx!: v glavnem smo jim povedali, da nismo na tržnici, da naj se obnašajo primerno. v glavnem non stop delajo sranje. še v gostilni, ko so hoteli plačat 2 kavici s 100 EUR, pa jim natakarica ni mogla drugače vrnit kot s SIT, so ji zabrusili, da oni ne bodo vzeli "šajs geld" ... (hvala bogu je natakarca ornk popizdila). pol pa so ji rekli, da je preveč občutljiva in preveč lokal patriot - haloooo! :xx!: :xx!: :xx!:

no, hvala bogu, da so odšli in upam, da se nikoli več ne vrnejo.

nikoli nimam z nikomer večjih problemov, ampak tukaj se pa nisem pustila, da bi kdo sral po meni in po Slovencih! hvala luna za pomoč, da sem se lahko tudi jaz lažje razkurila x;)x

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

jooooj, mene pa zale luna čist trka- :xx!: 2 dni se že tko grozn počutim, nč ne spim, ko mi pa rata zvečer zaspat so pa sanje čist moraste in se zjutri zbudim utrujena. (najbrž si bo treba dormeo kupt x;)x ) še malo, pa bo boljše...

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...