poppy-- 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Pozdravljeni! Sem nova na tem forumu. Mi je zelo všeč. Zanima pa me, če bi mi kdo lahko priporočal kje v Ljubljani je kakšna trgovina v kateri imajo veliko izbiro sobnih fontan? Lep dan!P. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Sobna Feng šui energijska fontana Selenit, ki se postavi na vzhodno stran vašega bivalnega prostora vam bo prinašala v vaše življenje blagostanje, ustvarjala harmonijo, ter sam prostor primerno navlažila. Uporablja se lahko tudi kot amulet ali talisman za magično zaščito z božansko močjo. Ponudniki: CANGURA d.o.o.Topniška 35 b, 1000 18.905,00 SIT Jaz sem jo nabavila pri njih! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Sobna Feng šui energijska fontana Selenit, ki se postavi na vzhodno stran vašega bivalnega prostora vam bo prinašala v vaše življenje blagostanje, ustvarjala harmonijo, ter sam prostor primerno navlažila. Uporablja se lahko tudi kot amulet ali talisman za magično zaščito z božansko močjo. Ponudniki: CANGURA d.o.o.Topniška 35 b, 1000 18.905,00 SIT Tole je verjetno originalni tekst ponudnika - iz aviona se vidi, da ne ločijo razlike med amuletom in talismanom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 No, pa ti povej še kak naslov moram mami kupit darilo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 No, pa ti povej še kak naslov moram mami kupit darilo! Ne pravim, da je s fontano kaj narobe. Spotaknil sem se le ob spremljajoči tekst (med amuletom in talismanom je bistvena razlika). Drugač pa fontane uvaža tud Compat d.o.o. Če jo kupiš direktno od njih, je nedvomno cenejša, saj odpade zaslužek trgovine. Lahko pokličeš 031 773748 (Boris), sam opozarjam, da je tip mal šlampast . Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.