afrodita 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Danes sem prišla zato, da se ti zahvalimza vse, kar si mi do sedaj dobrega naredila.Pa tud mal zato, ker bi rada še eno zvezdico mela. icon_smile.gif No, ker sem pa že glih tuki ..... bi pa še rada:da zbrišeš s tega sveta alkohol,da zdrobiš vse skale v prah,in da vzameš tisti del mojih čustev in srčka,ki mi povzroča tako bolečino, da mi jemlje voljo do življenja. Uf! Pa sm rekla, da bi sam eno zvezdico rada, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Imaš jo! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 17. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2002 icon_smile.gif SREČNA icon_smile.gif Marsa, že skoz vem, da si zlata in skoz vem da si ribica,zdej vem pa tud to, da si Zlata ribica. icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Afrodita, saj, če si boš zaželela več zvezdic, jih boš tudi dobila. Ne bodi tako skromna zase. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 Vem. Ko bom velika, jih bom imela za cel planetarij! icon_smile.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Ditka...najbrž sem precej daleč od "zlate ribice" - ampak lepo od tebe, da tako misliš.Saj zvezdic pa imaš že zdaj dovolj za cel planetarij! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.