Skoči na vsebino

ZDRAVJE

mako106

Recommended Posts

• 4 months later...
  • 3 months later...
zanima me, kdaj ste za sebe zdravi.....ali takrat, ko vam to reče zdravnik....ko se sami tako počutite....kaj je za vas definicija zdravega človeka x:)x

x8Dx ravnaš se po počutju in da ne zbolevaš prevečrat za bakterijskimi ali virusnimi obolenji. popolnoma zdravi nismo nikoli, saj zato živimo vsepreveč nezdravo ali nepravilno. Zanimivo je tudi, da zdravega načina življenja in hranjenja v današnjem tempu ni možno izvajati in se lahko osredotočimo samo na nepravilen ali pravilen način prehrane in življenja

Deli na socialnih omrežjih

• 6 months later...
zanima me, kdaj ste za sebe zdravi.....ali takrat, ko vam to reče zdravnik....ko se sami tako počutite....kaj je za vas definicija zdravega človeka x:)x

Za sebe sem zdrava, ko se tako počutim...Delam skoz na tem...

Zdrav človek...je tisti, ki ima v sebi veliko pozitivne energije in jo deli z drugimi...

Zdrav človek obvlada samega sebe in vse stresne situacije okrog sebe...

Ne rečem, da sen vedno zdrava in trenutno se veliko ukvarjam okrog tega...vem, da bom v glavnem sama s seboj počistila zdravstvene težave, ki so se kopičile skozi desetletja... x:)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Si morda nezadovoljna s svoji življenjem? Morda si želiš, da bi bilo kaj drugače in to lahkomočno negativno vpliva na te, ker ne zbereš dovolj energije, da bi se postavila na nove noge.

Skušaj kaj spremeniti...jaz delam na tem in življenje se vedno spreminja....seveda ne za vsako ceno...spremenjeni življenski vzorci zelo pomagajo. Samo najti je treba kateri so napačni in si to priznati....

Drži se.... :palec:

Za sebe sem zdrava, ko se tako počutim...Delam skoz na tem...

Zdrav človek...je tisti, ki ima v sebi veliko pozitivne energije in jo deli z drugimi...

Zdrav človek obvlada samega sebe in vse stresne situacije okrog sebe...

Ne rečem, da sen vedno zdrava in trenutno se veliko ukvarjam okrog tega...vem, da bom v glavnem sama s seboj počistila zdravstvene težave, ki so se kopičile skozi desetletja... x:)x

Pozitivna naravnanost- bi lahko rekli, ne pa pozitivna energija- ker zdrav človek pomeni stanje, ko je energetsko uravnotežen- ko ima pravo mero pozitivne, kot tudi negativne energije.Brez ene ali druge ne gre...nujno... Sicer pa gre samo za terminologijo, v bistvu razumem kaj si hotela reči.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pozitivna naravnanost- bi lahko rekli, ne pa pozitivna energija- ker zdrav človek pomeni stanje, ko je energetsko uravnotežen- ko ima pravo mero pozitivne, kot tudi negativne energije.Brez ene ali druge ne gre...nujno... Sicer pa gre samo za terminologijo, v bistvu razumem kaj si hotela reči.

xegox :palec:

Dobro jutro!

Pri izrazih sem najbrže res malček bosa, a veseli me, da si tazumel kaj sem hotela povedat.

Ko človek doživi 1x ali 2x mejo zdravja in bolezni, potem se šele zave, kako pogreša tisto kar mu uhaja izpod prstov.

Besedo moram nerada uporabljam, vendar se je tu ne bom izognila. Ljudje moramo skrbeti za svoje zdravje, ker nam ga v "popravljalnicah" ne bodo skrpali tako kot bi želeli.

Pa lep dan, Andreja x:)x

post-7391-1195628074_thumb.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...