afrodita 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Z veseljem ti podarjam svojo sebičnost.Ne potrebujem je več. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 Hvala ti Afrodita. Zdaj sem po tvoji zaslugi postal mocnejsi, neznejsi, lepsi ala Brad Pitt. Mater sem lep. Uhoh. ;-) Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. julij 2002 Prijavi Deli 25. julij 2002 Volk,brez avtograma mi ne prideš skozi,... Afrodita,pazi da ne izgubiš še lastnega jaza,ker pol ti bo trda predla. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 25. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2002 Hvala za nasvet, aquairus. Moj lastni jaz se prebuja, raste in razvija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 icon_smile.gificon_smile_approve.gif Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.