Skoči na vsebino

Nežnost

kukica

Recommended Posts

Včeraj sem sanjala, da sem na LN odprla to temo. Pa naj bo...

Jaz rabim ful nežnosti v svojem življenju. xlove2x Samo je včasih ne znam sprejeti in zato je velikokrat tudi ne znam podariti. Vsaj ljudem ne. Živalce pa me lahko s svojimi iskrenimi očki vedno spravijo v 'nežno stanje'. xsrcbumx xrainbowx xyiyax

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Ne razmišljam o tem, kako jo sprejeti in kako dati.

Trudim se biti do sebe čimbolj in čimvečkrat nežna... ker ko se bom to naučila, bom avtomatično nežnost sprejemala tudi od drugih in jim jo dajala. To pride potem samo po sebi, se mi zdi.

x;)x

Najbolj veš, kaj daješ od sebe, kadar daješ sam sebi - ker takrat tisto občutiš na lastni koži.

Madona, sem začela filozofirat! :wOOt: x;)x

jaz dam pa fullllllllllll nežnosti tistim, ki jih imam res rada x:Xx

ostalim je pa ne dam...al ful al pa nič

sem se jo pa naučila sprejemat,,,včasih imam še kako blokado, ampak je občutno bolje kot včasih

x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jaz sem obsedena z nežnostjo x:Ix ko sem res z nekom, z čustvi in srcem, je nikoli ni preveč.

Lahko je tudi samo objem prijatelja.. važno da se jo podarja

cmok x:Xx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

jest pa raje dajem nežnost, kot pa jo prejemam...z nežnostjo se dotakmen prijateljev, družine- nasploh tistih, ki mi veliko pomenijo. to mi gre dobro od rok (vsaj sama tako mislim), podarjanje drobnih nežnosti in pozornosti, ki človeku polepšajo dan. x:)x xsrcx

tut sama rabim veliko nežnosti, čeprav je kljub dejstvu da se taga zavedam, ne znam sprejemat. sem tip človeka, ki tega da potrebuje nežnost ne pokaže...tip človeka ki se dela bolj močnega kot je v resnici...tudi ko ljudje to ugotovijo, se upiram kar se le da. x:(x

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

tut sama rabim veliko nežnosti, čeprav je kljub dejstvu da se taga zavedam, ne znam sprejemat. sem tip človeka, ki tega da potrebuje nežnost ne pokaže...tip človeka ki se dela bolj močnega kot je v resnici...tudi ko ljudje to ugotovijo, se upiram kar se le da. x:(x

Pikica

kaj ti bo lupina! Če si dobra po naravi, ti ni treba tega prikrivat! xrolleyesx

a ti pogosto rečeš "rada te imam" ? Kaj pa ko reče to kdo tebi?

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Poželenje, razpeto med idealom nežnosti in patološko nagnjenostjo k promiskuiteti, kam nas pelje?

Razdvojeno poželenje potiska na površje vprašanje, kaj se dogaja z našo nežnostjo.

Smo jo povsem izgubili ali ne? Smo nežnost še sposobni izkazovati in jo iskati?

Se je sramujemo kot potrebe?

Smo nežnost v sebi pripravljeni priznati kot višje poželenje, kot nekaj aristokratskega,

ali smo samo jetniki hitrega ritma v času, ki vozi čez našo, med dva tira razpeto dušo, polno neusklajenih, površinskih poželenj in hotenj.

Poglejmo vase in si priznajmo. Nežnost je nekaj lepega, nekaj, kar naj bi dajali in sprejemali xsrcx

Sama se zadnje čase zelo trudim odpreti sama sebe. Se naučiti kazati čustva in pravi jaz svojim bližnjim. In deluje. Odpira me nežnosti in ljubezni. Iskrenost in nežnost imata veliko skupnega. Mislim, da nežnost in poželenje tudi. x:)x Kadar sem nežna do svojega dragega, se velikokrat iz tega razvije tako nežno poželenje ... :inlove:

Teyka, tvoje besede so kot da bi jih sama napisala. Tudi jaz sem vedno raje dajala, kot sprejemala in se delala močno. Dolga leta sem želela pomagati drugim in jim tudi nisem znala reči ne. Dokler ni šlo predaleč in sem se sesula. Psihično in telesno. Bolezen mi je pokazala, da ne gre tako naprej. Zdaj počasi ugotavljam, da žrtvovanje in dajanje drugim nima veze z ljubeznijo in pomočjo. Da tako le podrejam sebe. Res se v večini odnosov že kar v naprej podredim, predvsem v partnerstvu. Zdaj se že dolgo trudim, da se bolj spoštujem in ljubim. Čimvečkrat se poskušam opomniti, da sem boginja vredna ljubezni, da sem prišla na zemljo da se igram in da ljubim. Da tudi sama veliko dam svojim bližnjim že s tem, ko podarim ljubezen sebi. Poskušam biti iskrena do sebe, kadar želim narediti nekaj za drugega - se vprašam ali to počnem zato, da se bom počutila boljšo ali ker v resnici čutim, da moram v tej situaciji pomagati. In naučila sem se reči ne, kar je eden mojih pomembnejših korakov. V resnici je težko dati nekaj, česar ne znaš sprejeti. Sem na začetku poti, vendar sem zadovoljna z napredkom. Vsak dan po malem se bolj sprejemam in cenim in okolje mi nudi vsak dan več darov.

Bolj sem iskrena, ljubeča, nežna do sebe in do drugih, več ljubezni in nežnosti prejemem. Celo moj dragi, ki ni nikoli prevč kazal čustev (res čudno, če jih pa tudi jaz nisem znala), se mi počasi odpira. In jaz njemu.

"Slušaj ljubav kako dolazi ..."

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Audente, Kukica....

Pošiljam vama moj oblak nežnosti, ki bo v vajin srček posul zlati prah topline in ljubezni... :2src: :2src: x:)x xsrcx

Čutim ga - oblaček namreč. Tako igriv in nežen je ... xrosex

Hvala. xsrcbumx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Teyka, tvoje besede so kot da bi jih sama napisala. Tudi jaz sem vedno raje dajala, kot sprejemala in se delala močno. Dolga leta sem želela pomagati drugim in jim tudi nisem znala reči ne. Dokler ni šlo predaleč in sem se sesula. Psihično in telesno. Bolezen mi je pokazala, da ne gre tako naprej. Zdaj počasi ugotavljam, da žrtvovanje in dajanje drugim nima veze z ljubeznijo in pomočjo. Da tako le podrejam sebe. Res se v večini odnosov že kar v naprej podredim, predvsem v partnerstvu. Zdaj se že dolgo trudim, da se bolj spoštujem in ljubim. Čimvečkrat se poskušam opomniti, da sem boginja vredna ljubezni, da sem prišla na zemljo da se igram in da ljubim. Da tudi sama veliko dam svojim bližnjim že s tem, ko podarim ljubezen sebi. Poskušam biti iskrena do sebe, kadar želim narediti nekaj za drugega - se vprašam ali to počnem zato, da se bom počutila boljšo ali ker v resnici čutim, da moram v tej situaciji pomagati. In naučila sem se reči ne, kar je eden mojih pomembnejših korakov. V resnici je težko dati nekaj, česar ne znaš sprejeti. Sem na začetku poti, vendar sem zadovoljna z napredkom. Vsak dan po malem se bolj sprejemam in cenim in okolje mi nudi vsak dan več darov.

...vse tako znano...tut sama morm poskusit bit ena izmed tistih, ki se zavedajo, da so vredni nežnosti, ljubezni...da sem ena izmed tistih ki jim ni vedno treba drugim v vsemh stvareh priskočiti na pomoč, ko sem z močmi na koncu...na začetku je/bo težko...ampak mi bo uspelo

xsrcx x:)x

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

...vse tako znano...tut sama morm poskusit bit ena izmed tistih, ki se zavedajo, da so vredni nežnosti, ljubezni...da sem ena izmed tistih ki jim ni vedno treba drugim v vsemh stvareh priskočiti na pomoč, ko sem z močmi na koncu...na začetku je/bo težko...ampak mi bo uspelo

xsrcx x:)x

Pride samo od sebe, ko si dovolj močno zaželiš. Tudi jaz verjamem, da ti bo uspelo. :palec: xrainbowx

Jaz sem vedno mislila, da sem dobra, ko pa tako rada pomagam in delam za dobro drugih. Potem pa sem dojela, da delam tako zato, ker ne cenim sama sebe in mi to nekako navzven dviguje vrednost. V resnici biti dober in trpeti nimata nič skupnega. Ko se ljubiš si lahko dober do drugih brez, da bi sebi škodoval. Lahko si močen in ljubeč hkrati. Lahko nežnost daješ in NEŽNOST SPREJEMAŠ.

Draga Teyka,

jaz vem da si zaslužiš nežnost in ljubezen. Saj te je ena sama nežnost ... le izrazi jo...predvsem do sebe. :love:

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Neznost je posledica Ljubezni. Neznost se ne daje niti ne prejema, preprosto je. Tece od izvora do vsega, se pretaka. Dejanje vodeno z Ljubeznijo je lahko samo nezno.

Ce si v stanju Ljubezni, so vsi okrog tebe delezni neznosti. Tece skozi pogled, dotik, govor, skozi vsa sredstva komunikacije med zivimi bitji.

Ce razmisljam komu bom "namenil" neznost, potem se vedno nisem v stanju Ljubezni in tudi neznost ni cista ampak pogojena.

Imam roko. Z njo lahko ubijam ali pa bozam. Vse je odvisno od mojega stanja.

Naj je bo cimvec na svetu, ni se nam je treba sramovati niti v javnosti. Malo je ljudi, ki si upajo pobozati neznanca kjerkoli, ce tako zacutijo.

x:)x

Neznost je posledica Ljubezni. Neznost se ne daje niti ne prejema, preprosto je. Tece od izvora do vsega, se pretaka. Dejanje vodeno z Ljubeznijo je lahko samo nezno.

Ce si v stanju Ljubezni, so vsi okrog tebe delezni neznosti. Tece skozi pogled, dotik, govor, skozi vsa sredstva komunikacije med zivimi bitji.

Ce razmisljam komu bom "namenil" neznost, potem se vedno nisem v stanju Ljubezni in tudi neznost ni cista ampak pogojena.

Imam roko. Z njo lahko ubijam ali pa bozam. Vse je odvisno od mojega stanja.

Naj je bo cimvec na svetu, ni se nam je treba sramovati niti v javnosti. Malo je ljudi, ki si upajo pobozati neznanca kjerkoli, ce tako zacutijo.

x:)x

:palec:

Ampak če nisi v stanju ljubezni, je morda dobro tudi zavestno malo na nežnosti delat. Nežnost in negovanje lahko pomagata odkriti in prestopiti veliko osebnih blokad. saj pri meni to tako deluje.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pa je tista neznost, ko nisi v stanju Ljubezni res neznost?

Ce sem sam v "normalnem" stanju, potem se mi bo mogoce zdela njegova roka nezna.

Ce pa bom sam v bolj cistem stanju, se mi bo zdela njegova roka groba.

Ko enkrat poznas resnicno stanje Ljubezni, ne mores biti nikoli vec zadovoljen s priblizki.

Vedno ves, da to se vedno ni to.

Ampak do takrat se pa bozajmo po mili volji, saj se tako odpiramo eden drugemu. x:px

licka, rokica, ritka, kitka, nogica, trbuscek, ocke, srcek,....itd do neskoncnosti nase domisljije

mogoče je to tisto - ker sem imela čast občutiti Ljubezen - če govorimo o partnerstvu... in sedaj mi je vse ostalo premalo...

pogrešam nežnost, bolj kot nežnost pogrešam malenkosti,ki ti dajo vedet da nisi sam... zame v parterstvu ima spolni akt sam po sebi najmanjšo vrednost... če je odnos pravi je samo spolni akt dopolnitev božanskosti... zame spolnost ni samo to ;)vzemite v okvir da se mi mrk dogaja na decs x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...