anarhist 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Da vidim kakšne šihte opravljate veliki duhovneži, če je kdo pri volji da izda. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 škoda da sem bluzer...ne pa veliki duhovnež....pa drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Sistemc / telefonski računalniski operater in seveda duhovni vodja nasega sektorja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Ma ja, pomaga vsak na nek način komu....samo da se ponavadi to ne razume.... Mene majo ponavadi za spovednika....čeprav ne razumem zakaj Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 Kaj je zdaj? Ste vsi brezposelni? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Haha, med je tud ful cuden, tako Odprt forum pa tako malo prispevkov na tako preprosto vprasanje???? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Knjižničar. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jest pa še študiram. Pa kapitalizmu pomagam - delam v medijski firmi, cel dan v računalnik buljim. :xx!: Želim pa si imeti (ali delati v) čisto drugačnem vrtcu. Vau, kaj sem pa to zdajle začutila, ko sem to napisala? Neka hecna reakciji v tretjem učku. Mogoče pa nekega dne... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Neka hecna reakciji v tretjem učku kurje oko??? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 kurje oko??? zlomk....tralala To že mam dva, pa kurjo slepoto tud. Mogoče je kakšna druga žvau. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 marketing v mediju.... haha čist duhoven poklic... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 To že mam dva, pa kurjo slepoto tud. Mogoče je kakšna druga žvau. pr vseh teh uchih je kura slepa... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pr vseh teh uchih je kura slepa... zlomk...tralala Ampak zrno pa najdem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 no, jaz pa menjujem službo.... imam dve možnosti na voljo; obe sta povezani s turizmom... verjetno se bom pa odločila za tisto, ki je specializirana za komercialo.... v mojem poslovnem življenju predstavlja novost, ampak učila se pa bom od najboljših Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 študiram še kateri poklic pa ti opravljaš anarhist? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 študiram.....??ampak z veliko lahkotnostjo....pa ne ker bi bil faks lahek ampak ker si jemljem velik več časa zanjga kot je predvideno....namest 3 leta bom js zihr ene 7 če bo šlo s takim tempom naprej...... Duhovni poklic pa nej opravlja nekdo ki je že nekaj dosegel (v duhovnosti). Če ne vse skupaj nima nobenega smisla, je samo lapanje na vse strani, izpadeš lahko strašno učen, naredil nisi pa nič...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Duhovni poklic pa nej opravlja nekdo ki je že nekaj dosegel (v duhovnosti). ????? Odvisno, kaj razumeš pod pojmom duhovnost. Zame je duhovnost kreativni odnos do vsega. S pravo naravnanostjo je torej lahko tudi npr. kopanje kanalizacijskih kanalov duhovno. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dodatek, da bo bolj razumljivo: - duhovno je, če se ob lupljenju krompirja osredotočiš na to, da ga boš čimboljše olupil- duhovno ni, če ob lupljenju krompirja razmišljaš o Bogu lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Če je misel na Boga iskrena, je tudi to duhovno in delo lepše in kvalitetnejše poteka. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 kateri poklic pa ti opravljaš anarhist? Nič določenega. Bi bil naziv "svobodni umetnik" v redu? Dodatek, da bo bolj razumljivo: - duhovno je, če se ob lupljenju krompirja osredotočiš na to, da ga boš čimboljše olupil- duhovno ni, če ob lupljenju krompirja razmišljaš o Bogu lalala Vsaka misel je misel na Njega, saj je vse v njem in On v vsem. Tudi krompir. Duhovni poklici so pa tako vsi. Knjižničar. Izvrstno. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Nič določenega. Bi bil naziv "svobodni umetnik" v redu? ooo...kolega... jst drugim razsvetljujem..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Nič določenega. Bi bil naziv "svobodni umetnik" v redu?Vsaka misel je misel na Njega, saj je vse v njem in On v vsem. Tudi krompir. Duhovni poklici so pa tako vsi.Izvrstno. Za keš-eksistenco -gradbeništvo.A mi lahko mal razložiš tisto -vsaka misel na Njega.....-kaj si tle mislil? ja,še nekaj -tvoje vprašanje- kakšne šihte opravljamo- ti -nič določenega- torej naj bi pomenilo, da ne delaš nič!? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 16. september 2006 Avtor Prijavi Deli 16. september 2006 Za keš-eksistenco -gradbeništvo.A mi lahko mal razložiš tisto -vsaka misel na Njega.....-kaj si tle mislil? ja,še nekaj -tvoje vprašanje- kakšne šihte opravljamo- ti -nič določenega- torej naj bi pomenilo, da ne delaš nič!? Misel na Njega. Tako se reče.Da pa nimam določene službe pa pomeni, da nimam nobene redne zaposlitve. Če to zate pomeni, da nič ne delam, prav. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 In kaj naj bi pomenilo to- misel na Njega ? -Mi nisi glih razložil .Ja , sem razumel- ne opravljaš nobenega šihta. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Moji duhovni poklici: - mama- gospodinja- šivilja- kurirka- ekonomistka- kuharica- natakarica- čistilka- računovodkinja- administratorka- reševalka (a ja, to spada v poklic "mama")- animatorka - ... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.