nimbus 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Z Mujotam pa Suadam sem premetal 9 kubikov betona Po srcu filozof, po duši fizikalac KLIK KLIK Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dodatek, da bo bolj razumljivo: - duhovno je, če se ob lupljenju krompirja osredotočiš na to, da ga boš čimboljše olupil- duhovno ni, če ob lupljenju krompirja razmišljaš o Bogu lalala se strinjam...ko lupiš krompir lahko Bog za tabo stoji in ti gleda pod prste, ampak če lupiš krompir, lupi krompir Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Po sistematizaciji DM tajnica, drgač pa "svetovalka". Alan, zej pa vem, zakaj sva na "valovni": sm dost po knjižnicah No, Kuvrtat je tut ql Jst zdej tut iščem drugo službo, najrajš v marketingu, komerciali... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Po duši arheolog.Še na šolanju služim pa si kruh kot Reševalec iz vode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 KAj je zaj, a so vsi nezaposleni al kaj, da noben nič ne napiše. Al jih je sram? Pravjo, da je vsako delo častno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 KAj je zaj, a so vsi nezaposleni al kaj, da noben nič ne napiše. Al jih je sram? Pravjo, da je vsako delo častno Ja, čisto prav imaš. Nisem zaposlen, ni kaj napisati Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja, čisto prav imaš. Nisem zaposlen, ni kaj napisati Pol pa reč, da s na Sončni upravi, aneda ok, naslednji Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Nezaposlen...študent - se pravi, od fraze 'študentje Bogu čas in staršem denar kradejo' velja pri meni samo prvi del k za preživet se nekako znajdem sam...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 neki se špilam vodjo kuhinje če z ljubeznijo pripravljam hrano, za ostarele ljudi..potem je to že duhovni poklic Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ... če z ljubeznijo pripravljam hrano, za ostarele ljudi..potem je to že duhovni poklic Če ta ni, pa kateri je?! To je tudi umetniški poklic, ne samo duhovni! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Če ta ni, pa kateri je?! To je tudi umetniški poklic, ne samo duhovni! Sploh so pa face tisti, ki znajo narest kuharsko umetnijo iz zelo skromnega izbora stvari, primernih za v pisker. Sm bil večkrat u lajfu v tovrstnih situacijah (Libija, Belorusija, služenje vojske v mornarici), pa sm nabasal na dva tipa, k sta bla res umetnika - iz nič maksimum. lalala Če je misel na Boga iskrena, je tudi to duhovno in delo lepše in kvalitetnejše poteka. Običajno delo najlepše in najkvalitetnejše poteka takrat, ko si nanj osredotočen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Sploh so pa face tisti, ki znajo narest kuharsko umetnijo iz zelo skromnega izbora stvari, primernih za v pisker. Sm bil večkrat u lajfu v tovrstnih situacijah (Libija, Belorusija, služenje vojske v mornarici), pa sm nabasal na dva tipa, k sta bla res umetnika - iz nič maksimum.lalalamah to pač ni nobena umetnost...sam mal domišlije pa si na konju al pa sme že predolgo v tem fohu, da bi to mela za umetnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 mah to pač ni nobena umetnost...sam mal domišlije pa si na konju al pa sme že predolgo v tem fohu, da bi to mela za umetnost Nak, ne bo držalo. V omenjenih okoliščinah se je pri nas zamenjalo kar veliko kuharjev (v tujini sem bil npr skoraj šest let), pa v glavnem ni šlo za kuharske umetnike - ob tem pa so imeli za kakšne zajebancije prav bujno domišljijo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ma nekateri majo/mamo to v hm.. konicah prstov..če se tak izrazim....včasih je pač potrebno čarat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Da vidim kakšne šihte opravljate veliki duhovneži, če je kdo pri volji da izdaTisti, ki ne nameravamo farbati ljudi s prodajanjem megle in širjenja iluzije, kako znamo pomagati, pač služimo tlako na različne načine. Ko cesar vzame, kar misli, da je njegovo, pač z ostankom režemo svoj kruh vsakdanji. Udobno je, če ti kruha ne odmerja duhov(it)nost, ker imaš velik privilegij. Lahko si dovoliš, da vsakomur poveš resnico, kakršno pač v danem trenutku vidiš. S tem sicer mnogim stopaš na rep, a vsaj uživaš v lastni etičnosti, neomadeževani z lažjo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 To sm moral pa dvakrat prebrat, da mi je blo kej jasno.... ampak, kabalist, s čim se pa preživljaš in ukvarjaš (poleg kabale?) pa nisi povedal... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kabalist, s čim se pa preživljaš in ukvarjaš (poleg kabale?) pa nisi povedal...S Kabalo gotovo ne. lepo moram vsak dan iopraviti 8 ur v proizvodnji dejavnosti, da lahko vsakega 15. v mesecu zaužijem slast minulega dela. Zategadelj moja duhovnost ni povezana z mojo eksistenco in si lahko dovolim resnico. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 S Kabalo gotovo ne. lepo moram vsak dan iopraviti 8 ur v proizvodnji dejavnosti, da lahko vsakega 15. v mesecu zaužijem slast minulega dela. Zategadelj moja duhovnost ni povezana z mojo eksistenco in si lahko dovolim resnico.To sem pa tudi js že okusil - in moram reč da se nisem navadil v enem letu...delat za druge...ampak kaj k je tako malo drugih poti Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kruh si služim kot kemijski tehnolog. duhovnega poklica pa še nisem dosegel..... morda mi uspe v tem življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Če si kruha ne režeš z duhovnostjo imaš morebiti več svobode. Če si režeš rezine milega kruha z duhovnostjo, moraš pri tem delu najprej misliti na preživetje in svoje delo temu prilagodiš. Če ne zavestno, pa gotovo podzavestno. Prisiljen si "pomagati", čeprav se mogoče ne počutiš dobro, nisi razpoložen ipd. ter nisi 100% koncentriran na delo s strankami. Profesionalec ne sme stranki reči: "Vi ste razvajeno cmeralo." Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 To sem pa tudi js že okusil - in moram reč da se nisem navadil v enem letu...delat za druge...ampak kaj k je tako malo drugih poti ojoj! Nikoli ne delamo za druge.Vedno in povsod prvo za svoj ljubi kruhek, brez obzira kakšno delo in pri kateri firmi smo zaposleni. Takšna miselnost povzroča nenapredek kjer koli.Naj bi se trudili,da bo za vse dobro,da bomo vsi napredovali ne pa da jamramo,ker delamo za druge. Opravljala sem delo 12 ur na dan v trgovini-zase-sedaj se ukvarjam z trgovino,tudi po 16 ur na dan,tudi zase in za svoje drage. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pred časom sem naletel na to stran, mogoče bo koga zanimalo, kako živijo, kaj delajo, kako se preživljajo in celo kaj jejo kartuzijanci, ki živijo predvsem v samoti in tišini. http://www.kartuzija-pleterje.si/index_slo.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pred časom sem naletel na to stran, mogoče bo koga zanimalo, kako živijo, kaj delajo, kako se preživljajo in celo kaj jejo kartuzijanci, ki živijo predvsem v samoti in tišini. http://www.kartuzija-pleterje.si/index_slo.htm Zanimivo- kar nekaj pogojev mora izpolnjevati kandidat..... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Zanimivo- kar nekaj pogojev mora izpolnjevati kandidat..... Njihov pravilnik je res obširen. Kar je napisano glede tišine in samote, je vse res. Ima zelo dobrodejen vpliv na notranje stanje človeka in je nujna za vzdrževanje notranjega miru. Občudujem tiste, ki so posvetili življenje temu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 nekaj podobnega so karmeličanke in klarise Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.